Nieuwsbrief januari 2013

12
` Abbott Nutrition In opdracht van X-Ingredient maakten we een mooie serie voor Abbott Nutrition. In de hoofdrol vitale en charmante 60+ modellen.

Transcript of Nieuwsbrief januari 2013

Page 1: Nieuwsbrief januari 2013

` Abbott Nutrition

In opdracht van X-Ingredient maakten we een mooie serie voor Abbott Nutrition. In de hoofdrol vitale en charmante 60+ modellen.

Page 2: Nieuwsbrief januari 2013
Page 3: Nieuwsbrief januari 2013

` Meestercroquette

Onder de naam ‘Van Geloven Meestercroquette’ is exclusief voor de horeca een nieuwe norm in kroketten en bitterballen neergezet.In opdracht van Scheepens maakten wij een sfeerbeeld van de nieuwste aanwinst: de Garnalenkroket.

Page 4: Nieuwsbrief januari 2013

` Dosign - ROB Reclame

In opdracht van ROB Reclame maakten we traditiegetrouw de jaarlijkse ‘Women in Technology’ kalender voor Dosign Engineering en Gezelschap Leeghwater, de studievereniging van Werktuig-bouwkunde aan de TU Delft. Hierin laten wij zien dat vrouwen hun mannetje staan in de techniek. De fotomodellen brengen het thema ‘Gereedschap voor succes’ op creatieve wijze in beeld.

Page 5: Nieuwsbrief januari 2013
Page 6: Nieuwsbrief januari 2013

` Astra Sweets

Een suikertand hebben we wel bij Peek. Vandaar dat opdrachten van Astra Sweets hier met open armen worden ontvangen.Onlangs fotografeerden we voor hun nieuwste verpakkingslijn diverse snoepvarianten en maakten we op locatie een reportage van Nederland’s oudste snoepwinkel, Snoeperij Tum Tum in Den Bosch.

Page 7: Nieuwsbrief januari 2013
Page 8: Nieuwsbrief januari 2013

Het Vinkje wordt ondersteund door:

Het groene Vinkje staat op producten uit de Schijf van Vijf met minder verzadigd vet, suiker en/of zout.

Deze producten met belangrijke voedingsstoffen,zoals zuivel, groenten en fruit zijn de basis voor je dagelijkse voeding. Zo maak je met het Vinkje de

betere keuze binnen een productgroep.

Het blauwe Vinkje staat op producten die niet tot de

Schijf van Vijf behoren.

In vergelijking tot andere producten uit dezelfde productgroep, zoals frisdranken, snacks en sauzen,

bevatten deze minder verzadigd vet, suikeren/of zout. Ook hier is het Vinkje de betere

keuze binnen een productgroep.

Het Vinkje.De betere keuze

binnen een productgroep.www.hetvinkje.nl

12423 Adv. 190x270_Veronica_17-11-12_links.indd 1 19-10-12 17:07

` IKB - Force 451

Force 451 ontwikkelde onlangs een nieuwe campagne (tv, print en online) voor ‘Het Vinkje’. Het Vinkje maakt in één oogopslag duidelijk welke producten binnen een product groep minder suiker, zout of verzadigd vet bevatten. Wij verzorgden de fotografie en beeldbewerking voor het print- en online gedeelte. Uiteraard een bewuste keuze.

Page 9: Nieuwsbrief januari 2013

` Vrij werk

We hebben een dagje onze ideeën de vrije loop gelaten en hebben samen met foodstylist Rens de Jongeeen aantal mooie beelden gemaakt. Hierbij het eerste resultaat: een heerlijke chocoladetaart.

Page 10: Nieuwsbrief januari 2013

` Liga Damesschaatsteam

Ter introductie van het Liga Damesschaatsteam maakten wij in opdracht van X-Ingredient een reportage van het schaatsteam, welke ingezet zal worden voor diverse publiciteitsdoeleinden (o.a. Facebook).

Page 11: Nieuwsbrief januari 2013

` Eru recepten

Voor Eru Professional Foodservice fotografeerden wij 36 recepten voor broodjes, soepen en pasta’s. Bovendien ontwikkelden we voor 12 recepten ook nog extra kookfilmpjes.

Page 12: Nieuwsbrief januari 2013