nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

10
NIEUWSBRIEF Jaargang 26, aflevering 16 18 april 2016 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: [email protected] NIEUWSBRIEF DIGITAAL De nieuwsbrief verschijnt uitsluitend digitaal; een papieren versie kunt u bij Tonny afhalen. KALENDER 19-20-21 apr. Cito Eindtoets groep 8 21 apr. voorstelling de Zandtekenaar op de Neerhof groep 1-2. 22 apr. Studiedag: alle kinderen vrij. 25 apr. t/m 6 mei: Meivakantie. 27 apr Koningsdag 5 mei Hemelvaart 8 mei Moederdag DATA LANGE(RE) TERMIJN 9 mei Nieuwsbrief 17 12 mei 19.30 : MR-vergadering 16 mei Tweede Pinksterdag COMPENSATIEVERLOF, BAPO EN ANDERE WISSELINGEN VAN LEERKRACHTEN 19 apr. Meester Theo 19 apr. Juf Anja in groep 1-2A 20 apr. Meester Theo 21 apr. Juf Mariëtte afwezig JARIGEN Tot aan de volgende nieuwsbrief zijn de volgende kinderen jarig: 18 apr 21 apr 21 apr 24 apr 26 apr 29 apr 1 mei 6 mei Tamara Musch Amy Köhler Roy Penson Elin Timmers Sulaima Daoudi Tiffany Brouwer Angela Goutziers Julian Kloeg 3 1-2B 6 3 7 1-2C 7 5 Allemaal van harte gefeliciteerd! NIEUWE LEERLINGEN Op 18 april starten Melissa Sabanovic in groep 1-2B en Amela Sabanovic in groep 4. Wij wensen Melissa, Amela en hun ouders een fijne tijd toe op de Boemerang. 22 APRIL STUDIEDAG Vrijdag 22 april zijn alle kinderen vrij, omdat er dan een studiedag is voor de leerkrachten van de Boemerang. ALLEEN VADERS LEZEN VERDER! Op donderdag 21 april krijgen de kinderen al iets mee voor moederdag. Aangezien het dan nog ruim 2 weken voor Moederdag is hebben we de volgende tip voor vaders: verstop het Moederdag cadeautje, maar niet té goed, zodat u het op 8 mei weer kunt vinden! VRAGENLIJST SOCIALE VEILIGHEID Op 5 april jl. heeft u een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst m.b.t. sociale veiligheid in te vullen. Het is heel belangrijk dat alle ouders de vragenlijst invullen, zodat we een goed beeld krijgen van wat al goed gaat op de Boemerang en wat nog voor verbetering vatbaar is. Daarom vragen wij u nogmaals met klem om de vragenlijst in te vullen. Mocht u de inloggegevens kwijt zijn, dan kunt u contact opnemen met de directie of een e-mail sturen naar [email protected].

Transcript of nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

Page 1: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

NIEUWSBRIEF Jaargang 26, aflevering 16 18 april 2016 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: [email protected]

NIEUWSBRIEF DIGITAAL De nieuwsbrief verschijnt uitsluitend digitaal; een papieren versie kunt u bij Tonny afhalen.

KALENDER 19-20-21 apr. Cito Eindtoets groep 8 21 apr. voorstelling de Zandtekenaar

op de Neerhof groep 1-2. 22 apr. Studiedag: alle kinderen vrij. 25 apr. t/m 6 mei: Meivakantie. 27 apr Koningsdag 5 mei Hemelvaart 8 mei Moederdag

DATA LANGE(RE) TERMIJN 9 mei Nieuwsbrief 17 12 mei 19.30 : MR-vergadering 16 mei Tweede Pinksterdag

COMPENSATIEVERLOF, BAPO EN ANDERE WISSELINGEN VAN LEERKRACHTEN 19 apr. Meester Theo 19 apr. Juf Anja in groep 1-2A 20 apr. Meester Theo 21 apr. Juf Mariëtte afwezig

JARIGEN Tot aan de volgende nieuwsbrief zijn de volgende kinderen jarig:

18 apr 21 apr 21 apr 24 apr 26 apr 29 apr 1 mei 6 mei

Tamara Musch Amy Köhler Roy Penson Elin Timmers Sulaima Daoudi Tiffany Brouwer Angela Goutziers Julian Kloeg

3 1-2B 6 3 7 1-2C 7 5

Allemaal van harte gefeliciteerd!

NIEUWE LEERLINGEN Op 18 april starten Melissa Sabanovic in groep 1-2B en Amela Sabanovic in groep 4. Wij wensen Melissa, Amela en hun ouders een fijne tijd toe op de Boemerang.

22 APRIL STUDIEDAG Vrijdag 22 april zijn alle kinderen vrij, omdat er dan een studiedag is voor de leerkrachten van de Boemerang. ALLEEN VADERS LEZEN VERDER! Op donderdag 21 april krijgen de kinderen al iets mee voor moederdag. Aangezien het dan nog ruim 2 weken voor Moederdag is hebben we de volgende tip voor vaders: verstop het Moederdag cadeautje, maar niet té goed, zodat u het op 8 mei weer kunt vinden!

VRAGENLIJST SOCIALE VEILIGHEID Op 5 april jl. heeft u een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst m.b.t. sociale veiligheid in te vullen. Het is heel belangrijk dat alle ouders de vragenlijst invullen, zodat we een goed beeld krijgen van wat al goed gaat op de Boemerang en wat nog voor verbetering vatbaar is. Daarom vragen wij u nogmaals met klem om de vragenlijst in te vullen. Mocht u de inloggegevens kwijt zijn, dan kunt u contact opnemen met de directie of een e-mail sturen naar [email protected].

Page 2: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

Alvast heel hartelijk dank voor het invullen.

TERUGBLIK ACTIVITEITENMIDDAG

GROEP 6 BIJ DE BRANDWEER

Vorige week vrijdag is groep 6 naar de brandweer geweest. Bij de brandweer waren 3 oefeningen te doen zoals: een presentatie en daarna in de rookruimte, een uitleg over hulpverlening en wat er in een brandweerwagen voor 2 personen zit en brand blussen. We werden in 3 groepen verdeeld. De brandweerman-nen en een brandweervrouw legden uit wat ze allemaal deden want bij de hulpverlening redden ze bijvoorbeeld: dieren uit de sloot helpen.

Op deze foto zie je een koe die uit de sloot wordt geholpen. Natuurlijk doen ze ook andere dingen zoals: branden blussen, een kelder leegpompen en mensen uit een kapotte lift helpen. In de rookruimte kon je het zelf ervaren hoe het is als er veel rook is en wat je dan moet doen. We moesten in de rookruimte kruipen om iets te zien want met staan zie je niks! Buiten was het brandblussen met kartonnen vuurvlammen. De waterstraal was zo sterk dat in 1 keer een vlam al geblust was, bij een groep gingen ze voor de straal staan en werden ze helemaal nat! Als laatste ging het erom hoe snel de brandweermannen/vrouwen zich konden omkleden. Het was erg leuk bij de brandweer! Groetjes Groep 6

DJEMBÉ GROEP 7 8 April 2016 was de activiteitenmiddag. Groep 7 had djembé les. Er kwam een man die ons djembé les gaf. En hij had 27 djembés bij zich. Iedereen mocht een eigen djembé pakken uit zijn bus. Hij gaf ons eerst een les over de djembé. Toen speelde hij een liedje en wij moesten iets doen wat hij ons leerde. En toen mochten wij een halve minuut op de djembé spelen of erop slaan. Daarna gingen we stap voor stap stukjes spelen. We speelden ook een liedje van Shakira “Waka waka”. Hij leerde ons dat liedje om op de djembé te spelen en we mochten ook meezingen. We hadden 2 delen bij het eerste deel gingen we alles helemaal opnieuw spelen. Toen het tweede deel was afgelopen deden we alles helemaal opnieuw deel 1 en 2. Steffy en Sulaima.

VOORSTELLING VLINDER GROEP 7 De voorstelling was in de school de Neerhof, dat was dus best een stuk lopen! De voorstelling ging over een meisje dat door haar moeder op het vliegtuig werd gezet. Dan komt ze aan in Nederland en begint haar nieuwe leven. Ze gaat bij een pleeggezin wonen en daar heet ze Anne. In dat pleeggezin heeft ze een broertje: Lucas. Ze kwam zelf uit een land waar alles anders is, anders klinkt en anders ruikt. Een land zonder rechte stoeptegels, witte tandpasta of vierkante grasveldjes. Een land waar

Page 3: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

de zon altijd schijnt en waar het nooit stil wordt op straat. Dat land is het land waar Vlinder/ Anne is geboren. Groetjes Isa en Féline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE KINDERBOERDERIJ Vorige week zijn de kleutergroepen naar de tentoonstelling kriebelbeestjes geweest. Op de zolder van de kinderboerderij hebben we drie filmpjes over insecten bekeken. Zo hebben ze ontdekt dat het lieveheersbeestje geel is als het geboren wordt. Langzaam wordt het diertje rood en komen de zwarte stippen. De zolder was veranderd in een insectenwereld met hele grote vlinders, rupsen en lieveheersbeestje.

De kinderen konden ook allerlei leerzame activiteiten doen : ze ontdekten hoe donker het was onder de grond waar oorwurmen leven. Oorwurmen kruipen niet

in je oor maar hebben wel vleugels. Slakken lusten macaroni en kattenbrokjes.

Ze deden spelletjes bijv. hoe ontstaat een vlinder. Dus als u in de tuin of buiten loopt zult u verbaasd zijn wat de kinderen al weten.

De doe-tentoostelling is in april nog open op woensdag- en zondagmiddag.

KANJERLESSEN IN GROEP 7 Dit schooljaar hebben we veel gedaan aan kanjerlessen. Zo werken we met werkboek 2 van Kanjer en we houden vaak kringgesprekken m.n. het gebruik van Whats app komt vaak aan bod. Om de week gebruiken we het dagboek, als een kanjerdagboek. De kinderen krijgen dan een opdracht,

waar ze over moeten schrijven b.v. over pesten. We hebben het afgelopen jaar ook heel wat spelletjes gedaan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: - Je eigen hand overtrekken op papier en alle leerlingen zetten 1 positief iets op jouw blad en daarna bespreken we het met elkaar. - Het spel met een sticker op je rug. Jij bent een ander persoon en deze naam staat op de sticker en via vragen te stellen moet je er achter zien te komen wie je bent. Degene die je helpt mag alleen antwoorden met ja en nee. - Een wapenschild (Waar ben je trots op? Wie zijn je vrienden? Wat is je doel dit schooljaar?) - Een leerling op de kruk (De andere leerlingen beantwoorden steeds de vraag : ‘Ken jij de persoon goed, een beetje of niet?’) - Gymlessen, zoals over een gekantelde bank lopen met je ogen dicht en een medeleerling begeleidt jou. - Drama-lessen, etc.

SPORTDAG 2016

Dit jaar staat de sportdag gepland op vrijdag 20 mei a.s. Daar een sportdag veel hulp vraagt, doen wij een beroep op u als ouder, immers zonder uw hulp kunnen wij geen sportdag organiseren. Opgeven kunt u d.m.v. het invullen van onderstaand strookje. Deze strookjes kunt u inleveren bij Tonny of e-mail naar : [email protected] In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie over de sportdag zelf. De sportdagcommissie

Page 4: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

----------------------------------------- Dhr/mevrouw

……………………………………………

Vader/moeder van

………………………uit groep.………

Telefoon ……………………………….

Stelt zich beschikbaar op vrijdag 20 mei om zijn/haar medewerking te verlenen aan de organisatie van de sportdag van de Boemerang.

Ik ben beschikbaar:

O ’s morgens O ’s middags O ’s morgens en ’s middags

-----------------------------------------

HUISWERKKLAS

Ook na de meivakantie gaat de huiswerkklas nog even door. Dit zijn de data: maandag 9, 23 en 30 mei; 6, 20 en 27 juni en de laatste keer op 4 juli. Dit zijn 7 maandagen van 15.00 tot 16.00u.; de kosten zijn dan ook € 7,- ; €1,- per keer. Graag dit bedrag op maandag 9 mei in een gesloten enveloppe met vermelding van de naam van uw kind, mee naar school geven. De kinderen die nu op de huiswerkklas zitten hoeven zich niet meer extra aan te melden. Nieuwe leerlingen zijn nog steeds van harte welkom. Kinderen kunnen zich aanmelden bij de leerkracht of bij juf Mariëtte.

MEDEZEGGENSCHAP SERIEUS NEMEN (3) Op woensdagavond 16 maart kwam de Medezeggenschapsraad (MR) voor de

tweede keer dit kalenderjaar bij elkaar. In afwezigheid van twee (langdurig) zieke docentleden van de MR, stond opnieuw de werkdruk en (de relatie met) het hoge ziekteverzuim op de agenda. Het ziekteverzuim op de Boemerang is best hoog en verdient aandacht. In het onderwijs en het onderwijs is het ziekteverzuim weer hoger dan het algemene gemiddelde van werkend Nederland. Er wordt momenteel door het schoolbestuur (OBO) gewerkt aan een ziekteverzuimbeleidsplan. Ook het docententeam gaat zich buigen over een passend antwoord op deze problematiek. De ouders hebben hun pleidooi herhaald om de administratieve werkdruk te verminderen. Daarbij is ook gewezen op de rol die ouders kunnen spelen bij het ontlasten van de werkdruk. Er wordt al veel belangrijk ondersteunend werk verricht door (hulp)ouders. Uit eigen ervaring kan ik niet anders zeggen dan dat het hartstikke leuk is om te doen. Op dit moment is eigenlijk gewoon (even) wat meer hulp van ouders nodig. Praat er eens over met de leerkracht(en) van uw kind. Er is vast iets dat U kunt doen. Voorlopig gaan de overige leerkrachten afwisselend de gelederen van de MR versterken, ter vervanging van de zieke collega’s. Op 16 maart was het de beurt aan juf Anja en juf Connie. Vader Bart Staal stopt bovendien als ouderlid van de MR, omdat zijn dochter naar een andere school is overgestapt. Daarmee ontstaat dus een vacature voor een ouder in de MR. Voor U dus. Niet veel werk, niet veel vergaderen, zo één keer in de 6 weken een kleine paar uur. En wel werk dat er toe doet. Maak eens een praatje met Ruut van Andel of ondergetekende. Drie vaders die meepraten over de kwaliteit van de school, daar hoort toch gewoon een betrokken moeder bij? Peter Geleijns, secretaris MR.

Page 5: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

VOORSTELLING DE ZANDKUNSTENAAR De kinderen van groep 1-2 gaan kijken naar de kunsten van de zandtekenaar en daarna gaan de kinderen er ook zelf mee aan de slag. De voorstelling is op de Neerhof en begint om 9.15 uur; de kinderen zijn dus gewoon weer op tijd terug op school.

CULTUURAANBOD VERLENGDE SCHOOLDAG ABSTRACTE SCHILDERKUNST

Dit voorjaar start de workshop Abstracte schilderkunst in het programma voor de Verlengde schooldag binnen het Cultuuraanbod Brede Scholen. Onder leiding van kunstenaar San Vermaas gaan de deelnemers een reis afleggen door de wereld van de abstracte schilderkunst. De eerste les begint spectaculair met een uurtje “action painting”. Na uitleg en het bekijken van het werk van de

20e eeuwse kunstenaar Jackson Pollock, de uitvinder van deze manier van schilderen volgt een spannende les in het veredelde en o zo kunstzinnige gooi en smijtwerk. De kwast wordt de les daarop ter hand genomen en worden door alle kinderen prachtige werken gemaakt in de stijl van de wereldberoemde Nederlandse kunstenaar Mondriaan. Hun eigen Mondriaantjes!

Tot slot gaan de leerlingen de laatste lessen met veel inzet, maar ook zweet en tranen aan de slag met het maken van een echte Picasso. Dat dit niet zomaar een-twee-drie voor elkaar is en een andere manier van kijken vergt wordt aan den lijve ondervonden. De resultaten mogen er echter zijn, en de bijzondere en kleurrijke kunstwerken kunnen, na droging, mee naar huis. Luuk Kanters: naar Picasso Lotte Melissen: naar Picasso

Dat er ook veel is opgestoken van de lessen blijkt na het afnemen van een kleine quiz: met de opgedane kennis over de kunstgeschiedenis van de 20e eeuw kunnen de meeste deelnemers de zes lastige vragen foutloos beantwoorden. Na loting gaat een van hen met een toepasselijke prijs naar

Page 6: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

huis. Ik wil leerlingen van alle deelnemende scholen van harte uitnodigen om mee te doen en de kunstenaar in zichzelf te ontdekken!! Van dinsdag 10 mei tot en met dinsdag 14 juni van 15.30 - 16.30 uur op OBS De Boemerang ben je van harte welkom! Kosten: € 5,00 per ll / per les / 6 lessen Aanmelden: [email protected] Veel groeten, San Vermaas

VVN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN We begonnen bij vv virtus Nimo begon met fietsen en Renee ging als laatste. Hoera heel de klas is geslaagd!!! Bijna op elke hoek zat een post (die keken of je je arm uitstak enz.). Er waren een paar ouders die onderweg foto’s maakten en je aanmoedigde. De kinderen van De Boemerang moesten al om 08:10 uur bij virtus zijn en we begonnen pas om 08:30 uur. Nikita en Renée

DANS Een actieve dansmiddag voor kinderen, wie wilt dat nou niet?! Op woensdag 20 april om 14:00 begint de dansmiddag en het eindigt om 16:00 hierbij wordt ook voor drinken verzorgt. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan vóór 19 april op bij je leerkracht. De locatie is : Zuidhaven 43A bij sportschool Beefitt in Zevenbergen.

VAKANTIEOUDERS GEZOCHT! Trakteer jezelf op een glimlach deze zomer! Europa Kinderhulp zet al 55 jaar alles op alles om zo'n 1300 kansarme kinderen uit binnen- en buitenland uit te nodigen voor een onvergetelijke vakantie. Wij trekken onze stoute schoenen aan en u vragen graag om ons mee te helpen! Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders die tweeënhalve week een Frans, Duits of Nederlands kind bij hen thuis willen laten logeren. Voor kinderen die zelden of nooit op vakantie gaan. Wij zetten ons in voor jongens en meisjes uit gezinnen die kampen met grote sociale en/of financiële problemen. Kinderen uit de hoogbouw van grote steden, waar ze niet naar buiten kunnen om te spelen. Kinderen met ouders die druk zijn met de zorg voor een ziek kind, of ouders die amper zelf het hoofd boven water kunnen houden. Ieder vakantiekind is anders. Soms zijn ze stil, soms bluffen ze zich overal uit om maar niet anders te zijn dan de anderen. Maar onze vakantiekinderen hebben stuk voor stuk behoefte aan aandacht, gezelligheid en een positieve ervaring waar ze hun leven lang op terug kunnen kijken. Meer weten? Bezoek onze website www.europakinderhulp.nl of maak een afspraak met onze contactpersoon: [email protected].

Page 7: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

VAN DE GGD

Onderzoek van TNS NIPO wees uit dat 1,4 miljoen Nederlanders jaarlijks reizen naar landen waar infectieziekten zoals hepatitis A nog steeds vóórkomen. Ruim 1 miljoen hiervan reist naar dichtbij-bestemmingen. Veel mensen zich er niet van bewust dat zij op reis gaan naar een land waar Hepatitis A voorkomt, zoals Kroatië, Marokko, Turkije, Egypte en Bulgarije. Ouders gaan er vaak ten onrechte van uit dat kinderen benodigde vaccinaties hebben gehad via het Rijksvaccinatieprogramma. Hepatitis A maakt hier echter geen deel van uit. De helft van alle kinderen gaat hierdoor ongevaccineerd op reis naar een risicoland waar hepatitis A voorkomt. Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Marokko, Bulgarije of……? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want…ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op basisscholen verspreiden. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over

geelzucht en andere reis-gerelateerde ziekten vindt u op de website van GGD Reisvaccinaties : http://www.ggdreisvaccinaties.nl/vaccinaties/hepatitis-besmettelijke-geelzucht Kijk op de website www.ggdreisvaccinaties.nl of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties aanbevolen worden. U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een GGD in uw regio. Met vriendelijke groet, Team GGD Reisvaccinaties.

www.twitter.com/GGDreistmee

www.facebook.com/GGDreistmee

Risicolanden hepatitis A:

BESTE OUDERS VAN DE BOEMERANG Ik ben Nick Karnebeek, 15 jaar, oud-leerling van de Boemerang en de broer vanLi Qing uit groep 5. Voor mijn project E-waste Zevenbergen ben ik op zoek naar kleine oude werkende of kapotte apparaten zoals: computers, audio- en videoapparatuur, stofzuigers… eigenlijk alles wat niet te groot is en waar een stekker aan zit. Vorig jaar heb ik in het kader van duurzame duimen op mijn school Markland College Zevenbergen een prijs gewonnen voor het meest

Page 8: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

innovatieve duurzaamheidsidee. De prijs: een interview in het blad Gastvrij Wonen in het blad van de Brabantse Waard. Oude apparaten kunnen het milieu veel schade toebrengen, maar als deze gerecycled worden zijn deze voor meer dan 90% herbruikbaar. Ik heb nu twee inzamelpunten, thuis en op het Markland. De Boemerang wil ook graag meehelpen om de planeet leefbaar te houden. Als u iets voor mij heeft mag u het bij Tonny afgeven. Twijfelt u, of is het apparaat aan de grote kant, dan kom ik het graag bij u ophalen, mail mij gerust: [email protected]

FIJNE VAKANTIE Dit is alweer de laatste nieuwsbrief vóór de meivakantie. Donderdag is voor de kinderen de laatste schooldag. Op vrijdag gaan de leerkrachten zich buigen over het cultuurprogramma van de Boemerang in de komende jaren. Daarnaast worden zij geïnformeerd over OFFICE 365, dat in de meivakantie geïnstalleerd gaat worden op onze school. Wij wensen alle kinderen en ouders alvast een hele fijne meivakantie.

OVERBLIJF Op 9 mei 2016 begint periode 4. Voor de abonnementen zijn de kosten voor deze periode: 1 x per week overblijven € 15,75 2x per week overblijven € 31,50 3x per week overblijven € 47,25 4x per week overblijven € 63,90 Graag zo spoedig mogelijk betalen. De betaling dient voor aanvang van de periode betaald moeten worden. IBAN nummer is NL55RABO015.98.36.344 t.n.v. Overblijf De Boemerang onder vermelding van naam kind(eren), groep en periodenummer. AANMELDEN OVERBLIJF 2016 – 2017 We zijn bezig om de overblijflijsten voor het komend schooljaar te maken. Hiervoor moeten we wel weten welke kinderen er komend schooljaar op welke dagen over gaan blijven.U kunt hiervoor het bijgevoegde aanmeldformulier gebruiken. Mocht uw zoon of dochter al langer overblijven en is er niets veranderd in de gegevens dan kunt u ook volstaan met een mail met daarin de naam van uw kind (eren) en welke dagen ze over blijven. Wel willen we alvast vermelden dat als u gebruik wilt maken van de korting van 25% op jaarabonnementen de aanmeldformulieren wel voor 1 juli 2016 binnen en betaald moeten zijn. Bij deze nieuwsbrief zit het aanmeldformulier voor het schooljaar 2016-2017 met de kosten. De overblijfgroep wil graag van alle overblijvers de gegevens zodat alle gegevens up to date zijn. Alvast bedankt. De overblijfcommissie

Page 9: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

AANMELDFORMULIER VOOR HET OVERBLIJVEN OP BASISSCHOOL DE BOEMERANG 2016 - 2017

Ondergetekende wil graag tijdens het schooljaar 2016/2017

zijn/haar kind(eren) gebruik laten maken van de overblijfvoorziening volgens

onderstaande opgave:

Naam kind groep 2016/2017

-----------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

Graag willen we ook weten of u gebruik wenst te maken van abonnementen voor het

overblijven of dat u gaat werken met strippenkaarten.

Maakt gebruik van :

o Abonnement vast dagen o abonnement flexibele dagen

o maandag o 1 dag per week

o dinsdag o 2 dagen per week

o donderdag o 3 dagen per week

o vrijdag o 4 dagen per week

o strippenkaart

als u voor flexibele dagen kiest dan moet u wel ’s ochtends aangeven of uw kind

overblijft. Ook met een abonnement voor vaste dagen kunt u binnen een

schoolweek schuiven met de dagen.

Als er bijzonderheden zijn die van invloed kunnen zijn op het gedrag van uw kind(eren)

of waarvan de overblijfkrachten op de hoogte moeten zijn dan kunt u die hieronder

aangeven.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

In geval van nood:

Naam adres telefoonnummer vast / mobiel

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Huisarts………………………………………………………………….tel. nr.

Ondergetekende is op de hoogte van de kosten van het overblijven en van de

overblijfregels.

Naam ________________________________________________________

Handtekening___________________________________________________

e-mailadres ( in blokletters):____________________________________________

Page 10: nieuwsbrief 16 18 apr. 2016

Extra informatie:

Als er uit een gezin meerdere kinderen overblijven is het vanaf het vierde kind gratis.

0 wil een nieuwe overblijfgids ontvangen, kunt u ook aanvragen via de mail.

0 ouder wil eventueel incidenteel helpen bij de overblijf

0 de kosten voor het schooljaar 2016- 2017:

Periode 1 loopt van maandag 5 september 2016 tot en met vrijdag 18 november 2016

- 1 dag per week overblijven € 17,50

- 2 dagen per week overblijven € 35,00

- 3 dagen per week overblijven € 52,50

- 4 dagen per week overblijven € 70,00

Periode 2 loopt van maandag 21 november 2016 tot en met vrijdag 10 februari 2017

- 1 dag per week overblijven € 17,50

- 2 dagen per week overblijven € 35,00

- 3 dagen per week overblijven € 52,50

- 4 dagen per week overblijven € 70,00

Periode 3 loopt van maandag 13 februari 2017 tot en met vrijdag 21 april 2017

- 1 dag per week overblijven € 15,75

- 2 dagen per week overblijven € 31,50

- 3 dagen per week overblijven € 47,25

- 4 dagen per week overblijven € 63,00

Periode 4 loopt van maandag 8 mei 2017 tot en met vrijdag 14 juli 2017

- 1 dag per week overblijven € 15,75

- 2 dagen per week overblijven € 31,50

- 3 dagen per week overblijven € 47,25

- 4 dagen per week overblijven € 63,00

Als u per jaar betaald zijn het de volgende bedragen:

- 1 dag per week overblijven € 66,50

- 2 dagen per week overblijven € 133,00

- 3 dagen per week overblijven € 199,50

- 4 dagen per week overblijven € 266,00

Om voor korting in aanmerking te komen moet u het aanmeldformulier

inleveren en de betaling doen voor 1 juli 2015.

De prijzen worden dan:

- 1 dag per week overblijven € 50,00

- 2 dagen per week overblijven € 100,00

- 3 dagen per week overblijven € 150,00

- 4 dagen per week overblijven € 200,00

Strippenkaarten, geldig tot en met groep 8, te gebruiken per gezin

- 10 strippen € 20,00

- 20 strippen € 37,50

- 30 strippen € 55,00

Rekeningnummer overblijf: IBAN: NL55RABO0159836344 Vermeld altijd de naam van het kind en of het voor abonnementen of strippenkaart is.