Newsletter Gandong Projects mrt 2015

2
Na verschillende opties tegen elkaar afgewogen te hebben, heeft Atha gekozen voor een locatie in Paso. Een vaste marktplaats bij een nieuw busstation. Klein beginnen, stapje voor stapje, en dan gefundeerd uitbouwen is het plan. Zo heeft Atha de marktplek laten ombouwen tot een geschikte locatie om eten Nr 2 maart 2015 GANDONG PROJECTS BLIJFT IN BEWEGING! De eerste donateurs hebben samen voor een klein startkapitaal gezorgd voor Gandong Projects. Hiermee is Atha Hitijahubessy voortvarend aan de slag gegaan. In deze tweede nieuwsbrief ziet u de eerste ontwikkelingen. Nr 2, maart 2015

Transcript of Newsletter Gandong Projects mrt 2015

Page 1: Newsletter Gandong Projects mrt 2015

Na verschillende opties tegen elkaar afgewogen te hebben, heeft Atha gekozen voor een locatie in Paso. Een vaste marktplaats bij een nieuw busstation. Klein beginnen, stapje voor stapje, en dan gefundeerd uitbouwen is het plan. Zo heeft Atha de marktplek laten ombouwen tot een geschikte locatie om eten en drinken te verkopen.

Nr 2 maart 2015

GANDONG PROJECTS BLIJFT IN BEWEGING!

De eerste donateurs hebben samen voor een klein startkapitaal gezorgd voor Gandong Projects. Hiermee is Atha Hitijahubessy voortvarend aan de slag gegaan. In deze tweede nieuwsbrief ziet u de eerste ontwikkelingen.

Nr 2, maart 2015

Page 2: Newsletter Gandong Projects mrt 2015

De warung is begin februari 2015 opengegaan. Met meer donateurs en als de business goed gaat lopen, kan de menukaart uitgebreid worden. Het uiteindelijke plan is huren of kopen van een grotere vaste locatie voor een eethuisje. Hoe meer inkomsten gegenereerd worden, hoe meer missieprojecten van Gandong Projects gerealiseerd kunnen worden.

Atha ziet haar nieuwe Warung in de eerste plaats als een kans om connecties te maken en de allerarmsten te helpen en te ondersteunen. Winst maken is niet het hoofddoel. Door lage prijzen te voeren maakt Atha het voor iedereen mogelijk om bij Warung Efata een gezonde maaltijd te nuttigen. Daarnaast schept het werkgelegenheid, want Atha heeft 1 of 2 werknemers nodig die de warung kunnen runnen.

Heeft u nog andere ideeën of suggesties voor GandongProjects, neemt u dan vooral contact op. Contactpersoon: Atha HitijahubessyMobiel: +62 (0) 81343244214Telefoon: +31 (0) 488 454119Email: [email protected]

www.gandongprojects.webs.com

Indien u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief, kunt u dit aangeven via [email protected]

TIP

Houd de Marinjo van april 2015 in de gaten, hierin ook aandacht voor Gandong Projects!