Neuron Service Level Agreement

download Neuron Service Level Agreement

of 3

 • date post

  21-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  8

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Neuron Service Level Agreement

 • Vicrea biedt u de mogelijkheid om een Service Level Agreement af te sluiten waar-

  mee u gegarandeerd bent van een hoog niveau van dienstverlening en u altijd

  terecht kunt met specialistische vragen. Het SLA zorgt voor heldere afspraken met

  u over diensten, rechten, plichten en het kwaliteitsniveau van service. Met een SLA

  van Vicrea weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

  SERVICE LEVEL AGREEMENT

 • BASISHeeft u gekozen voor Neuron, dan bent u sowieso altijd verzekerd van professionele support. De servicedesk van Vicrea staat voor u klaar en u wordt uiteraard voorzien van updates en upgrades. U hoeft niets te doen om deze support te continueren, dit wordt jaarlijks automatisch verlengd.

  BRONSWanneer u kiest voor brons vult u de basisdienstverlening aan met:

  PRIORITEITWanneer tijd voor u een belangrijke factor is kunnen uw calls voorrang krijgen bij het opvolgen en afhandelen vanuit de eerste en tweede supportlijn. Of het nu gaat om een vraag of om een foutmelding vanuit uw omgeving.

  REMOTE ONDERSTEUNINGIssues worden sneller opgelost door remote ondersteuning: consultants kijken met u mee via een remote verbinding en lossen ter plekke issues voor u op. Hier hoeven dan geen additionele contractafspraken, zoals inzetovereenkomsten, voor worden opgesteld.

  ZILVERWanneer u kiest voor zilver ontvangt u de dienstverlening brons aangevuld met:

  ESCROWHiermee heeft u de beschikking over een ESCROW-regeling op de Neuron-software. De software wordt daarbij gedeponeerd bij een ESCROW-agent en de broncode wordt aan de gebruiker overgedragen op het moment dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan of bij het niet nakomen van verplich-tingen door de leverancier, bijvoorbeeld ten gevolge van een faillissement.

  ONSITE SUPPORTDaarnaast geeft dit level recht op onsite support. Indien support op afstand niet volstaat ontvangt u support op locatie. Het maximum aantal supportda-gen stemmen we van te voren af. Hierdoor kunnen we direct de gewenste support leveren en hoeven we niet eerst de contractuele kaders met elkaar af te stemmen.

  ZILVER

  BRONS

  BASIS

  SLA Brons level

  Strippenkaart onsite support [beperkt]

  ESCROW-regeling Basis Onderhoud

  Remote support bij updates/upgrades

  Software updates

  Software upgrades

  Service Desk

  V-Create

  GOUDWanneer u kiest voor goud ontvangt u de dienstverlening zilver, aangevuld met:

  TECHNISCH APPLICATIE BEHEERVicrea consultants assisteren u, op uw locatie, bij het actueel houden van uw Neuron-oplossingen. Zo wordt u de zorg uit handen genomen bij het doorvoeren van updates en upgrades van de Neuron-pro-ductlijn op uw eigen omgeving.

  CLIENT SERVICE MANAGERBij een SLA Goud-level wordt een specifieke Client Service Manager aan u toegewezen. Deze Client Ser-vice Manager is uw primaire contact voor al uw acties, projecten en issues die met Vicrea onder handen zijn. De Client Service Manager zet uw vragen en acties uit bij Vicrea, bewaakt de voortgang en geeft een terugkoppeling. Hij monitort ook pro-actief de kwaliteit van de geleverde producten en diensten en advi-seert uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De Client Service Manager managet de SLA.

  VICREA ACADEMYBinnen dit level heeft u bovendien recht op het aanmelden van cursisten voor het Open Rooster trainingsprogramma van Vicrea. Dat is handig voor uw nieuwe medewerkers en om het kennisniveau van uw huidige softwaregebruikers op peil te houden.

  PLATINAWanneer u kiest voor platina heeft u het maximale dienstenniveau in handen. U ontvangt u de dienstverlening goud, aangevuld met:

  TECHNISCH APPLICATIEBEHEERNaast het feit dat u gegarandeerd bent van specialistische support, neemt Vicrea ook het Tech-nisch Applicatie Beheer uit handen.

  NEURON IN THE CLOUDDoor het hosten van de Neuron-oplossingen vanuit de Vicrea Cloud, kunt u zich volledig richten op het gebruik van de applicaties in plaats van het beheer van de software. Vicrea zorgt voor het up-to-date houden van de software en de maximale beschikbaarheid van de omgeving, zonder dat u daar omkijken naar heeft. U focust op uw kerntaken en wij op de onze.

  PLATINA

  GOUD

  MEER INFORMATIE

  Bent u genteresseerd in een SLA of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met uw salesma-nager of met de Vicrea Service Desk:

  t. +31 (0)33 460 40 90e. helpdesk@vicrea.nl

  Erik van HiltenBusiness Unit Manager

  m. +31 (0)6 2116 6894e. e.vanhilten@vicrea.nl

  SLA Zilver level

  Onsite support bij updates/ upgrades

  Client Service Manager

  Vicrea Academy

  SLA Goud level

  Applicatie Hosting vanuit de Vicrea Cloud

  incl. TAB/FAB

  ENTERPRISE LICENSE

  AGREEMENT

  Aanvullend op de SLAs kunt u met Vi-crea ook een Enterprise License Agree-ment (ELA) afsluiten. Een SLA legt het gewenste dienstenniveau vast, met een ELA regelt u de beschikbaarheid van de software. Een ELA geeft u recht op het gebruik van de totale Neuron-product-suite, binnen uw gehele organisatie. Tegen een jaarlijkse fee krijgt u nieuwe software en additionele software op het moment dat uw organisatie dat verlangt. Mutaties in de beschikbaar-heid van de software kunnen zodoende eenvoudig worden opgevangen.

  NEURON SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA)U wilt zeker zijn van de juiste support op het juiste moment? Altijd up-to-date en toch zo min mogelijk omkijken naar uw beheer? Persoonlijke service n advies wanneer u het nodig heeft? Dat kan.

  Vicrea biedt u de mogelijkheid om een Service Level Agreement af te sluiten waarmee u gegarandeerd bent van een hoog niveau van dienstverlening en u altijd terecht kunt met specialistische vragen. Het SLA zorgt voor heldere afspraken met u over diensten, rechten, plichten en het kwaliteitsniveau van service. Met een SLA van Vicrea weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

  BEPAAL ZELF HET SERVICE LEVELU kunt bij Vicrea een keuze maken uit verschillende Service levels zodat het SLA altijd perfect aansluit bij uw wensen. Op de door u aan-geschafte software levert Vicrea het level Basis Onderhoud. Maar wij kunnen u intensiever ondersteunen en het u nog gemakkelijker maken.

 • Visie en Creativiteit, daar staat Vicrea voor. Wij zorgen

  ervoor dat u optimale dienstverlening kunt bieden aan

  burgers en bedrijven. Dat doen wij door onze kennis

  van Spatial IT in te zetten: gentegreerde data voor elke

  gebruiker overal beschikbaar.

  OVER

  VICREA

  e. info@vicrea.nl

  t. +31 (0)33 460 4080

  f. +31 (0)33 460 4088

  w. www.vicrea.nl

  Postbus 1489

  3800 BL, Amersfoort

  Vanadiumweg 11k

  3812 PX, Amersfoort