Nespresso machines,cups, capsules etc

of 7 /7
BARISTA Italiano

Embed Size (px)

Transcript of Nespresso machines,cups, capsules etc

Page 1: Nespresso machines,cups, capsules etc

BARISTA Italiano

Page 2: Nespresso machines,cups, capsules etc

About BARISTA Italiano

Barista Italiano kiezen passie met de beste kwaliteit en creëert daarmee gevoelens en emoties om u een kopje espresso te bieden .Onze espresso in Nespresso cups zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste koffiebonen uit de hele wereld :Centraal AmerikaIndiëAfrikaElke boon brengt het beste van zijn land , dat is uiteindelijk zorgvuldig geroosterd en gemengd om de topkwaliteit te bereiken .Het geheim van ons recept is de alchemie van onze ingrediënten .

Page 3: Nespresso machines,cups, capsules etc

Koffie Barista Italiano online bestellen via :

Passie ...

Kwaliteit ...

Sensatie..

Emoties ...

Espresso ..

Page 4: Nespresso machines,cups, capsules etc
Page 5: Nespresso machines,cups, capsules etc

Klantenservice | barista Italiano We Barista Italiano werken met passie aan alle behoeften van onze klanten te voldoen , moet iedere koffie gewoon bieden genot om te drinken.

Uw ervaring met barista Italiano begint vanaf het moment dat je aan ons, het gemak van aankoop tot de levering van onze koffie Nespresso capsules weten .

We besteden veel aandacht aan elke fase van de plant om de verpakking van koffie om de kwaliteit te behouden , en we willen u dezelfde aandacht te geven door altijd beschikbaar zijn voor u om onze diensten zo effectief mogelijk te maken.

Onze koffie cupsules voor de Nespresso-machine is een onderdeel van je dagelijks leven, dus we willen uw ervaring met Barista Italiano is prettig , want Italiaanse espresso laat een zacht , lekker en onvergetelijke nasmaak .

Page 6: Nespresso machines,cups, capsules etc

Italiaanse Koffie pleinen

Piazza DuomoPiazza Navona

Piazza San MarcoPiazza di Spagna

Page 7: Nespresso machines,cups, capsules etc

BARISTA Italiano

Contact No. : 31643070921

visit us: http://www.baristaitaliano.nl/