NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

47
Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten www.ndix.net breedband gekoppeld breedband gekoppeld www.ndix.net

description

Overzicht van aanbieders van zakelijke ICT-diensten op de digitale marktplaats van NDIX.

Transcript of NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Page 1: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten

www.ndix.net

breedband gekoppeld

breedband gekoppeld

www.ndix.net

Page 2: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014
Page 3: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld

www.ndix.net

Page 4: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan een steeds grotere rol om de primaire bedrijfsprocessen adequaat uit te kunnen voeren. NDIX is trots dat wij in staat zijn u via onze digitale marktplaats toegang te leveren tot een breed scala aan aanbieders van ICT-diensten. In deze catalogus stellen wij ze aan u voor.

Geachte lezer,

op de mogelijkheden en voordelen van breedband voor uw organisatie. Regelmatig geven wij een nieuwsbrief uit waarin nieuwe ontwikkelingen en diensten op dit gebied worden belicht. U kunt zich inschrijven op onze website. Ook voor advies of voorlichting over breedbandinfrastructuren en/of -diensten kunt u altijd bij ons terecht.

Gebruikt u bijvoorbeeld internet op grote schaal? Of biedt u zelf internetdiensten aan? Dan kan het voor u zinvol zijn om van het peering-VLAN van NDIX gebruik te maken. Hierover kunt u met andere partijen een deel van uw IP-verkeer uitwisselen zonder dat daar voor hoeft te worden betaald.

En, als u zelf in glasvezelinfrastructuren wilt investeren, bijvoorbeeld met een groep van ondernemers op een bedrijventerrein, dan levert NDIX daarvoor graag toegang tot de digitale marktplaats en stellen wij onze kennis en ervaring ter beschikking om het rendement en nut van uw investering te maximaliseren.

Maak eens een afspraakAls u vragen heeft over onze dienstverlening, onze kennis en ervaring wilt gebruiken, of als u suggesties heeft voor verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening, dan horen wij dat graag. Wij ondersteunen u graag maximaal bij de optimalisatie van uw ICT-voorzieningen, of dat nu is om kosten te besparen of om gewenste of noodzakelijke innovatie te realiseren.

ICT-diensten over een betrouwbaar netwerkAlle denkbare ICT-diensten worden op de digitale marktplaats aangeboden, waaronder internet en telefonie tegen concurrerende prijzen, een TV-pakket, pinnen, een veelvoud aan datacenterdiensten als rackspace, hosting, cloudoplossingen en SaaS, complete ontzorging van uw kantooromgeving en specifieke diensten voor sectoren als onderwijs, overheid en veiligheid. Deze diensten worden aan u geleverd over de NDIX-infrastructuur die aan de hoogste eisen voldoet. Ons netwerk heeft een gegarandeerde capaciteit en een hoge beschikbaarheid, waardoor de ICT-diensten zonder haperingen door u kunnen worden gebruikt. De afgelopen twee jaar hebben we verder geïnvesteerd in ons netwerk, waardoor de kwaliteit en capaciteit ook in de toekomst meer dan voldoende zullen zijn.

Naast het afnemen van ICT-diensten kunt u uw NDIX-aansluiting gebruiken om vestigingen - van uzelf, dan wel van partners waarmee u samenwerkt - direct met elkaar te koppelen. Dergelijke koppelingen (VLAN’s) zijn veilig en betrouwbaar. Informatie of diensten die daarover uitgewisseld worden, zijn op geen enkele wijze zichtbaar voor - of in te zien door derden.

Haal meer uit uw NDIX-aansluitingUw NDIX-aansluiting voorzien wij graag van extra meerwaarde. Deze catalogus bevat een groot aantal diensten, aanbieders en onafhankelijke adviseurs die u daarbij verder kunnen helpen. Ook organiseert NDIX regelmatig bijeenkomsten, workshops en andere evenementen om u te helpen bij uw verdere oriëntatie

Jeroen van de LagemaatDirecteur

5

Page 5: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

EtherkineticS Wat betekent Open Breedband voor u? EtherkineticS is het adviesbureau voor wie op zoek is naar gedegen & onafhankelijk advies over het efficiënt toepassen en gebruiken van Breedbanddiensten & Open Breedbandnetwerken. U kunt bij EtherkineticS terecht voor:

• Vraagbundeling op bedrijventerreinen• Koppelen van vestigingen• Open Breedbandverbindingen• Breedbanddiensten• Projectrealisatie• Breedband aftersales

Gedegen & onafhankelijk advies vereist kennis & maatwerk. En dat is precies wat wij u kunnen bieden. U heeft 1 aanspreekpunt en krijgt volledige aandacht. En als u dat wilt, ook na oplevering van het project. Een goede begeleiding eindigt niet bij de oplevering. Het begint dan pas!

Wilt u meer weten? Wij maken graag tijd voor u. Bel voor een vrijblijvende afspraak, of stuur een E-mail bericht. Kijk ook eens op onze website: www.etherkinetics.eu.

Contactpersoon:Rob de KlerkM: +31 (0)6 2424 2891E: [email protected]

www.etherkinetics.eu

Als onafhankelijke marktmeester kan NDIX de klant hierover niet van advies voorzien. Daarom brengen we altijd meerdere aanbieders bij onze klanten onder de aandacht en nooit één specifieke. Omdat we begrijpen dat het maken van de juiste keuze uit het grote aanbod niet voor elke klant gemakkelijk is, kunnen we u echter wel doorverwijzen naar een aantal adviseurs. Deze adviseurs hebben een overeenkomst met NDIX afgesloten waarin zij zich committeren aan het geven van onafhankelijk advies. Zij bieden zelf geen ICT-diensten aan en zijn niet gelieerd aan specifieke aanbieders. Ze kunnen advies geven over onder andere:

• Inkoop van ICT-diensten• ICT-procesverbetering• Vraagbundelingstrajecten• Breedbandontwikkeling voor bijvoorbeeld gemeenten De adviseurs stellen zich hier aan u voor.

AdviseursOp de digitale marktplaats van NDIX biedt een groot aantal aanbieders hun diensten aan. Dit grote aanbod is een uniek kenmerk van onze marktplaats, maar brengt tegelijkertijd met zich mee dat het voor sommige van onze klanten lastig is te bepalen van welke aanbieders zij diensten af willen nemen.

6

Page 6: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

M4ts | Marketing 4 telecom solutions“Turnkey” oplossingen voor lokale breedbandinitiatieven.

Als business consultant maakt Johan Meijerhof een marktplan voor lokale breedbandinitiatieven en ontwikkelt de bijbehorende business case. Indien nodig wordt een rechtspersoon (bijvoorbeeld een coöperatie) opgericht, waarmee de voorfinanciering bancair ingevuld kan worden. Na goedkeuring door betrokkenen c.q. leden verzorgt M4ts | Johan Meijerhof het realiseren en in exploitatie brengen van het netwerk.

Contactpersoon:Johan MeijerhofE: [email protected]

T: +31 (0)88 33 222 55www.meijerhof.nl

Skopos Skopos regelt het!

Skopos is een onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau dat organisaties ondersteunt bij het sneller en efficiënter maken van de bedrijfsprocessen. Dit doen wij met behulp van logistieke principes en door slimme toepassingen van ICT “gereedschappen”.

Zo kijken wij ook naar uw glasvezelaansluiting. Wij regelen zo nodig alle activiteiten rondom de aansluiting, kijken welke diensten uw bedrijfsrendement kunnen verhogen en helpen bij het inkopen van deze diensten. Skopos regelt het!

Contactpersoon:René WeusthuisT: +31 (0)6 29 03 16 07E: [email protected]

www.skopos.nl

IT Risk Control BV IT Risk Control BV is een onafhankelijke dienstverlener van IT-auditdiensten en IT-adviesdiensten met ervaren en gecertificeerde medewerkers. De digitale snelweg biedt talrijke mogelijkheden voor het verbeteren van uw bedrijfsprestaties. Bijvoorbeeld voor het uitbreiden van uw diensten en markten waarop u actief bent en het behalen van concurrentie- en kostenvoordelen.

Voor het benutten van de kansen van de digitale snelweg staat u voor vragen zoals: wat gaan we doen, wat levert het op, welke leveranciers en dienstverleners kunnen ons het best helpen, onder welke voorwaarden en hoe organiseren en realiseren we het project? De antwoorden op dergelijke vragen zijn cruciaal voor het verkleinen van risico’s en een succesvol project. Als gecertificeerd IT Auditor geven wij onafhankelijk en objectief onze mening. Onze diensten zijn o.a.:

• Projectaudit en –review • Projectmanagement • Informatiemanagement • (IT)Procesverbetering

Contactpersoon:Wil EhrenT: +31 (0)74 250 19 08E: [email protected]

www.itriskcontrol.nl

Ook onafhankelijk

adviseur worden?

Neem contact op via

[email protected]

7

Page 7: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

InternetOp de digitale marktplaats is internettoegang in vele kwaliteiten en capaciteiten beschikbaar. De dienstaanbieders op de marktplaats bieden ook aanverwante dienstverlening aan, zoals websitebeheer, domeinregistratie en e-maildiensten. Ook IP-transit en peering voor IPv4 en IPv6 behoren tot de mogelijkheden. U kunt onder andere via NDIX ook direct verbonden worden met de belangrijkste IP-knooppunten in Europa waaronder de AMS-IX en de DEC-IX.

Telefonie en Teleconferencing Hieronder vallen alle toepassingen voor spraak- en videocommunicatie. Telefonie via het IP-protocol (VoIP) is inmiddels een betrouwbare technologie geworden van hoge kwaliteit, waarmee u al snel kunt besparen op uw telefoonkosten. Op de marktplaats zijn ook teleconferencingdiensten beschikbaar en hardware als centrales en toestellen.

TelevisieDiverse aanbieders leveren televisiediensten op de marktplaats. Daarbij kunt u denken aan digitale en IP-televisie, maar ook video on demand systemen zijn beschikbaar. Daarnaast wordt Wachtkamer TV aangeboden, waarmee u uw klanten of patiënten informeert via een eigen tv-kanaal.

Back-up en storageHeel veel van uw bedrijfsgegevens zijn inmiddels digitaal opgeslagen. Voor de continuïteit van uw bedrijf zijn back-ups van deze gegevens essentieel. Daarnaast werkt het vaak efficiënter de gegevens op een centrale plek op te slaan, waar uw medewerkers altijd direct bij kunnen (storagediensten). Bij beide diensten geldt dat u er voor kunt kiezen om data op uw eigen bedrijfslocatie te bewaren of om deze buiten de deur in een datacenter op te slaan.

Over de ICT-diensten op de digitale marktplaats

8

Page 8: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Koppelen van vestigingenVia de NDIX-marktplaats kunnen al uw bedrijfsvestigingen en die van eventuele samenwerkingspartners gekoppeld worden tot één veilig netwerk. Zo zien we steeds meer bedrijfsnetwerken of inkoopsamenwerkingen ontstaan. Als vestigingen gekoppeld zijn, kunnen ICT-diensten centraal ingekocht worden en vervolgens via VLAN’s worden gedistribueerd naar elke afzonderlijke vestiging. Hierdoor kunt u al snel een aanzienlijk bedrag besparen op uw ICT-uitgaven.

Sectorspecifieke diensten Sommige ICT-diensten zijn ontwikkeld voor specifieke marktsectoren. Zo zijn er op de marktplaats diensten beschikbaar voor de zorg (zorgportalen), het onderwijs (elektronische leeromgevingen) en gemeentes (gemeenteloket).

BetaaloplossingenU kunt uw NDIX-aansluiting ook gebruiken om betalingsverkeer te regelen. Het is mogelijk om een PIN-verbinding te realiseren, maar u kunt ook op de marktplaats terecht voor de aanschaf van uw betaalapparatuur.

Wilt u meer weten? Kijk dan bij de

veelgestelde vragen op ndix.net/faq of

neem contact met ons op.

Bewaking en beveiligingBij bewaking en beveiliging kunt u denken aan de beveiliging van uw bedrijfspanden of andere objecten. Daartoe behoren toegangssystemen en camerasystemen. De beelden van uw camera’s kunt u zelf opslaan, maar er zijn ook volop mogelijkheden om deze door een externe partij te laten monitoren.

Externe applicatiesExterne applicaties zijn ICT-toepassingen die op afstand leverbaar zijn. U hoeft hiervoor niet zelf de apparatuur aan te schaffen, u haalt de dienstverlening eenvoudigweg binnen via uw glasvezelverbinding. Termen die momenteel veel gebruikt worden zijn: SaaS, ASP, of clouddiensten. Voorbeelden van toepassingen zijn e-mail, fileservers, documentmanagementsystemen, CRM, financiële pakketten, archivering etc.

BeheersdienstenUw ICT-systemen kunnen op afstand voor u worden beheerd en beveiligd. Dit kan bijvoorbeeld met uw netwerk, maar ook op het niveau van werkplek- en systeembeheer. Uw bedrijfsomgeving kan beveiligd worden met firewalls en uw systemen gemonitord, zodat eventuele verstoringen snel opgemerkt worden.

Hosting en co-locatieIs uw serverruimte voorzien van een goed klimaatsysteem? Lopen uw systemen de kans verloren te gaan bij brand? Plaatst u dan uw systemen, toepassingen en data buiten de deur in de veilige omgeving van een datacenter. Voor uw eigen servers kunt u rackspace huren, maar u kunt ook overgaan tot een volledig gehoste oplossing waarbij u zelf niet hoeft te investeren in apparatuur en hardware.

Over de ICT-diensten

op de digitale

marktplaats

9

Page 9: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Index A - K

pagi

na

Inte

rnet

Tele

foni

e en

tel

econ

fere

ncin

g

Back

-up

en s

tora

ge

Kopp

elen

van

ves

tigi

ngen

Hos

ting

en

co-l

ocat

ie

Bew

akin

g en

bev

eilig

ing

Behe

ersd

iens

ten

Beta

alop

loss

inge

n

Sect

orsp

ecifi

eke

dien

sten

Tele

visi

e

Exte

rne

appl

icat

ies

123Telcom 12 • • • • • • • • •

Ariane ICT 13 • • • • • • • •

Base IP 14 • •

BeeSmart Telecom 15 • • • • • • • • • •

BIT 16 • • • • • • • •

Breedband Nederland 17 • • • • • • • • • • •

Cogent Communications 18 •

Contict 19 • • • • • • • •

Coöperatieve Vereniging Dimpact 20 • • •

Echelon 21 • • • • • • • •

epcan GmbH 22 • • • • • • •

Equinix 23 • • • • • • •

Fundaments 24 • • • • •

ICT Spirit 25 • • • • • • •

Infopact Netwerk & Communicatie 26 • • • • • • • •

I.T.Out 27 • • • • • • • •

Keenondots 28 • • • • • •

10

Page 10: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Index K - Z

pagi

na

Inte

rnet

Tele

foni

e en

tel

econ

fere

ncin

g

Back

-up

en s

tora

ge

Kopp

elen

van

ves

tigi

ngen

Hos

ting

en

co-l

ocat

ie

Bew

akin

g en

bev

eilig

ing

Behe

ersd

iens

ten

Beta

alop

loss

inge

n

Sect

orsp

ecifi

eke

dien

sten

Tele

visi

e

Exte

rne

appl

icat

ies

KNNS Business Solutions 29 • • • • • • •

Loohuis Communicatie & Beveiliging 30 • • • • • • • • •

Matrix IT 31 • • • • • • • • •

OneXS 32 • • •

Oxilion 33 • • • • • •

Piramide ICT Services 34 • • • • • • •

Previder 35 • • • • • • • •

RJ Safety & Security 36 •

Signet 37 • • • • • • •

Simac Connectivity Solutions 38 • • • • •

Solcon 39 • • • • • • • • • •

Sollie.Comm 40 • • • • • •

SpeakUp 41 • • •

Voicedata 42 • • • • • •

Vtel telecom 43 • • • • • • • •

Weserve 44 • • • • • • • • • •

11

Page 11: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

123Telcom B.V.

123Telcom is een ambitieuze, snelgroeiende ‘full service’ telecomprovi-der met een OPTA-gecertificeerd netwerk. Hiermee kunnen wij de beste kwaliteit en 100% bereikbaarheid garanderen, en daarmee ons bedrijfs-motto ‘De nieuwste technologie, ouderwets goede service’ waarmaken.

Naast het eigen netwerk beschikt 123Telcom over de meest geavanceerde telefooncentrale die er is. Al uw vestigingen en thuiswerkplekken worden geïntegreerd binnen één omgeving. De centrale heeft een onbeperkte capaciteit en beschikt over alle mogelijke functionaliteiten van ‘telefonie in de Cloud’, zoals gratis onderling bellen, automatische doorschakelingen, integratie met mobiel, IVR menu’s en gespreksopname.

Uniek is ook de mogelijkheid om de centrale te koppelen met veel softwaretoepassingen zoals CRM-pakketten. Doordat wij de door u aangeschafte centrale continu blijven upgraden hoeft u nooit meer te investeren in vervanging.

De door 123Telcom gehanteerde gesprekstarieven, zowel nationaal als internationaal, zijn de laagste van Nederland, dat kunt u zelf controleren op onze website.

Onder de naam Bright Access leveren wij dataverbindingen met als specialisatie het met glasvezel ontsluiten van complete bedrijfsterreinen. Via ons partnernetwerk kunnen op deze aansluitingen alle mogelijke IT-diensten worden afgenomen.

De nieuwste technologie, ouderwets goede service

ContactpersoonHans van HelderenProjectleider Telefonie & Glasvezel Manager

123Telcom B.V.Capitool 107521 PL EnschedeNederlandT: +31 (0)88 123 0140E: h.vanhelderen @123telcom.nl

www.123telcom.nl www.bright-access.nl

12

Page 12: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

TECHNIEK is ons vak!

Niet voor niets voeren wij al vanaf onze oprichting in 1989 de leus “TECHNIEK is ons vak!” Voor ons is IT geen prijzen markt maar een specialistisch technisch vak waar de bits en bytes bij al onze medewerkers door het bloed stromen.

Wij hebben onze specialisatie gevonden in het leveren en toepassen van technisch hoogwaardige IT oplossingen voor bedrijfsmatige klanten.

Service, kwaliteit en continuïteit zijn de criteria die wij toepassen voor onze IT, voor ons is dat gewoon TECHNOlogisch. Ariane ICT ontwikkelt IT producten en oplossingen: soms kant-en-klaar of juist slim gecombineerd, helemaal afgestemd op de specifieke situatie van de gebruiker. U kunt ons ook inschakelen voor beheer van uw systemen zowel remote als onsite en preventief onderhoud. Deze combinatie maakt dat we proactief problemen kunnen voorkomen.

Niet voor iedereen is “alles in de Cloud” het juiste antwoord. Vaak is een hybride vorm een veel betere oplossing, graag vertellen wij U hier meer over.

Geen enkele vraag is ons te veel, wij luisteren eerst, dan adviseren wij U in begrijpelijke taal. Wij denken mee over de beste oplossing en toepassing voor uw situatie. Zonder enige twijfel integreren wij ook het gehele telecom portofolie binnen Uw organisatie en koppelen dit eenvoudig binnen Uw IT omgeving.

Gedreven vakmanschap wordt door Ariane ICT dus moeiteloos gecombineerd met de allernieuwste technieken.

Ariane ICT bvAriane ICT “To Cloud or NOT to Cloud”

ContactpersoonDe heer W.C. LeysenDirecteur

Ariane ICT bvSpechthorstweg 47471 GH GoorNederlandT: +31 (0)547 260 206E: [email protected]

www.ariane.nl

13

Page 13: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

Base IP B.V.

Op zoek naar internet-, colocatie- of netwerkdiensten? Wat uw behoeften ook zijn, wij zijn er klaar voor!

Base IP is een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers. Ons doel is om kwalitatief goede internetdiensten voor iedereen beschikbaar te maken tegen een concurrerende prijs.

Zo kunt u bij ons terecht voor internetdiensten op uw eigen locatie, maar ook voor IP-transit in één van onze data centers. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid uw eigen apparatuur te plaatsen op onze datavloer.

Ons netwerk is op de toekomst voorbereid. We bieden volledige IPv4 én IPv6 ondersteuning en hebben meer dan genoeg capaciteit in huis om zelfs de meest internethongerige applicaties te voorzien van voldoende bandbreedte.

Bent u dus op zoek naar internet-, colocatie- of netwerkdiensten? Neem dan direct contact met ons op voor een scherpe offerte. Want wat uw behoeften ook zijn, wij zijn er klaar voor!

The network service provider

ContactpersoonTim WestervoordeDirecteur

Base IP B.V.Zweedsestraat 8a287418 BG DeventerNederlandT: +31 (0)85 773 3066E: [email protected]

www.baseip.com

14

Page 14: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie •

Externe applicaties •

BeeSmart Telecom B.V.BeeSmart: uw innovatieve ICT-partner!

BeeSmart is een innovatief ICT bedrijf met unieke oplossingen speciaal voor bibliotheken, scholen, de zorgsector en het bedrijfsleven. Wij spannen ons altijd optimaal in om een meerwaarde te creëren voor onze relaties door innovatieve solutions te vertalen naar voordelen voor haar doelgroepen.

Door continu te denken in oplossingen, en in onze diensten de kennis en ervaring van gespecialiseerde partners toe te passen, is BeeSmart dé ICT-partner.

Onze oplossingen zijn als een geïntegreerde dienst leverbaar maar ook afzonderlijk toepasbaar, als aanvulling op uw huidige ICT oplossingen. Een greep uit onze oplossingen:

• Het Slimme Werken – De online werkplek zonder zorgen.• Het Slimme Printen – o.a. multifunctionals, document management,

digitaal printen.• Het Slimme Telefoneren – o.a. VoIP en Mobiel.• Het Slimme Connecteren – o.a. Dataverbindingen, LAN, Managed

Internet/Firewall, IP-PIN, IP-Alarm, IP-TV.• HoneyGaming SaaS – Beheerd, gereguleerd en zelfbediend gamen in

uw organisatie.• HoneyWiFi SaaS – Veilige en gereguleerde draadloze toegang tot

interne en externe informatiebronnen.• Betaal-oplossingen SaaS – Betaalautomaten, cashless dienstverlening. Wij zijn er van overtuigd uw organisatie besparingen te bieden en te ontzorgen. Dit maken wij mogelijk door onze innovatieve denkwijze en optimale datacenter voordelen.

Wij dagen u uit om nader kennis te maken met de voordelen, voor uw specifieke situatie.

Wij leveren ook aan collega bedrijven

ContactpersoonMark SchoppinkManager Telecom

BeeSmart Telecom B.V.Energiestraat 27442 DA NijverdalNederlandT: +31 (0)88 233 7627E: [email protected]

www.beesmart.nl

15

Page 15: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

BIT B.V.

BIT is een zakelijke ISP die zich toelegt op geavanceerde maatwerkoplossingen voor elektronische communicatie. Wij helpen organisaties niet alleen de technologie van dit moment maximaal te benutten, maar ook hun risico’s op het gebied van netwerken en websites te beheersen.

We leveren, in samenwerking met onze partners, onder meer oplossingen op het gebied van snelle internetverbindingen, koppeling van bedrijfsvestigingen, telewerken, failsafe hosting, e-mail, outsourcing en glasvezelinfrastructuren. Klanten waarderen onze onafhankelijke, open opstelling en no-nonsense aanpak.

BIT heeft drie state-of-the-art datacenters, allen in Ede en goed bereikbaar gelegen aan de A12/A30 centraal in Nederland. Ons redundante netwerk naar alle belangrijke internetknooppunten in Europa en de ruime koel- en stroomcapaciteit, maken BIT de ideale locatie voor al uw hostingwensen. Onze diensten zijn ook in Duitsland beschikbaar.

ISO/IEC 27001:2005 BIT is gecertificeerd door DEKRA / KEMA voor zowel de datacenter- als internet service provider-diensten en voldoet daarmee aan de normen van ISO/IEC 27001:2005.

De ISP voor zakelijke gebruikers

ContactpersoonAfdeling Sales

BIT B.V.Galileïlaan 196716 BP EdeNederlandT: +31 (0)318 648 688E: [email protected]

www.bit.nl

16

Page 16: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie •

Externe applicaties •

Breedband NederlandDe provider met passie voor Internet!

Bij veel providers bent u als klant een nummer en is de dienstverlening weinig inspirerend. We zijn daarom de provider begonnen waar we zélf graag klant wilden zijn. Bij Breedband Nederland hebben we passie voor wat we doen. Voor onze klanten gaan we altijd tot het uiterste en we geven niet op als het een keertje wat ingewikkelder wordt dan anders.

Breedband Arnhem heeft een eigen landelijke backbone met aansluitlocaties in onder andere Almelo, Hengelo, Enschede, Doetinchem, Arnhem, Ede, Hilversum en de belangrijkste datacenters in Amsterdam. Daarnaast leveren we via NDIX en de netwerken van andere telecombedrijven waar we mee samenwerken. Ons netwerk is daarmee nagenoeg landelijk dekkend. Ook kunt u bij ons terecht voor het veilig en betrouwbaar koppelen van uw vestigingen, het inrichten van uw bedrijfsnetwerk of het centraliseren van gegevens en applicaties in een datacenter.

Worden wij ook het hart van uw netwerk?

ContactpersoonDave Aaldering

Breedband Nederland B.V.Jansbuitensingel 76811 AA ArnhemNederlandT: +31 (0)26 202 0205E: [email protected]

www.breedbandnederland.nl

17

Page 17: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

Cogent Communications

Cogent is een wholesale internet service provider voor wie internet access en data transport zonder toeters en bellen de absolute core business is.

Cogent Communications is een van ’s werelds grootste Tier 1 internet service providers en biedt Internet Transit en ethernet transport in 180 steden in Europa en Noord-Amerika. Het ´´All IP´´ netwerk beslaat 34 landen. Meer dan 620 carrier neutral datacenters zijn middels meerdere 10 Gb/s verbindingen rechtstreeks op het Cogent netwerk aangesloten. Met NDIX koppelt Cogent in Enschede.

Aangezien Cogent een gestroomlijnde product set en leveringsproces heeft, kunnen wij tegen lagere prijzen dan de concurrentie leveren, zonder aan kwaliteit in te boeten. Het SLA is leidend binnen de branche. Klanten hebben 24/7/365 toegang tot een van onze vier nocs in Europa en Noord-Amerika, en uw aansluiting wordt proactief gemonitord.

De snelheden van Internet Transit diensten variëren van Fast Ethernet tot aan tientallen Gigabits. Ethernet transportdiensten kunnen op Fast Ethernet en op Gigabit Ethernet geleverd worden.

Cogent heeft wereldwijd meer dan 35.900 klantaansluitingen, bedient grote kabelaars, ISP’s, bekende content aanbieders, universiteiten, banken, overheidsinstellingen, en transporteert een aanzienlijk gedeelte van het wereldwijde internetverkeer.

ContactpersoonJeroen VelserboerAccount Manager

Cogent CommunicationsScience Park 4001098 XH AmsterdamNederlandT: +31 (0)20 462 1442E: [email protected]

www.cogentco.com

18

Page 18: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

Contict

De ontwikkelingen in de ICT staan geen moment stil. Bij Contict hebben wij de kennis en ervaring die u in staat stellen altijd én overal op een veilige manier te werken en te bellen. Onze expertise is uw voorsprong! De diensten die Contict u biedt, zijn onderverdeeld in de drie onderstaande disciplines.

Connectivity Een goede internetverbinding... we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Zowel zakelijk als privé is er een grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van het internet. Contict werkt samen met meerdere leveranciers, hierdoor bieden wij altijd de beste oplossing tegen de scherpste tarieven.

VoiceVast en mobiel bellen vanuit één systeem, waarmee uw medewerkers ook nog eens kunnen chatten, mailen, sms-en en bijvoorbeeld faxen. De steeds grotere verscheidenheid aan communicatieapparatuur maakt het makkelijker om informatie te delen en op afstand samen te werken. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en zorgen voor maatwerk om de productiviteit en efficiency van elke medewerker, zowel in binnen- als buitendienst, te verhogen.

CloudStel u voor: overal en altijd kunnen werken alsof u op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties tot uw beschikking. Verzekerd van maximale beschikbaarheid, solide beveiliging en up-to-date hard- en software. Maar zonder u ooit nog zorgen te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer. En bij dat alles ook nog flink besparen op uw ICT-kosten. Het kan, met de cloud-oplossingen van Contict.

ContictKleibultweg 487575 BV OldenzaalNederlandT: +31 (0)541 745 100E: [email protected]

Nieuw adres per 1-3-2014: Zwollestraat 1 7575 EP OldenzaalNederland

www.contict.nl

19

Page 19: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Coöperatieve Vereniging Dimpact

Coöperatieve vereniging Dimpact is een samenwerkingsverband van ruim 30 gemeenten door heel Nederland. Door samen te werken aan gestandaardiseerde digitale dienstverlening en zaakgerichte bedrijfs-voering wordt snelheid en inkoopvoordeel behaald voor elke gemeente.

Dimpact is 100% van en voor gemeenten. Ze verbindt gemeentelijke dienstverlening aan efficiënte bedrijfsvoering. Hiervoor koopt Dimpact de benodigde ICT producten en diensten in van de markt. Zo kunnen lidgemeenten gebruik maken van een gestandaardiseerde ICT oplossing en aanpak.

Dimpact neemt gemeenten mee in de complexe e-overheidontwikkelingen en ontzorgt hen. Door de gezamenlijke inkoop, hosting, implementatie en beheer worden kosten gedrukt en wordt daadkracht verhoogd.

Diensten

Internet

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonRobert BadartCoördinator Beheer & Servicedesk

Dimpact Zuiderval 967543 EZ EnschedeNederlandT: +31 (0)88 346 0000E: [email protected]

www.dimpact.nl

20

Page 20: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Echelon

Echelon is een full-service ICT-dienstverlener met een focus op hosting, netwerken en kantoorautomatisering. Echelon kan klanten compleet ontzorgen op ICT-gebied.

Al meer dan 25 jaar is Echelon een ervaren partner. We onderscheiden ons door onze ervaring en kennis die wij graag inzetten voor uw organisatie. Ons doel is om onze klanten te helpen met het realiseren van passende, effectieve en betrouwbare oplossingen voor de automatiseringsvraagstukken in hun onderneming. U kunt bij Echelon terecht voor het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van oplossingen op het gebied van systeem- en netwerkintegratie, internetdienstverlening, kantoorautomatisering en (managed) hosting.

Omdat wij veel waarde hechten aan zekerheid hebben wij voor organisaties die applicaties leveren via het web; via ASP, SAAS of cloud het TwinTwente concept ontwikkeld. Hierbij wordt data tussen twee datacentra gesynchroniseerd; in Enschede en Hengelo. Wanneer zich een storing op één locatie voordoet, draaien de servers in het andere datacenter door. Uw klanten hebben hierdoor minder risico op verlies van data. Geen downtime, geen kosten en geen verloren klanten.

Applicaties blijven beschikbaar dankzij TwinTwente.

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonSjoerd van Groning Sales Manager

EchelonHengelosestraat 7057521 PA EnschedeNederlandT: +31 (0)88 324 3566E: [email protected]

www.echelon.nl

21

Page 21: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

B l a u H K S 4 3 C M Y K 1 0 0 / 7 0 / 0 / 0 R G B 0 / 8 1 / 1 5 8 W e b # 0 0 5 1 9 e

O r a n g e H K S 0 6 C M Y K 0 / 5 0 / 1 0 0 / 0 R G B 2 4 2 / 1 4 8 / 0 W e b # f 2 9 4 0 0

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

epcan GmbH

Epcan GmbH is uw betrouwbare partner als het gaat om snel internet en een efficiënte en veilige omgang met data. Onze klanten zijn zowel particulieren, die gebruik maken van ons snelle breedbandnet, alsook zakelijke klanten die wij met onze service en omvangrijke portfolio in onze twee rekencentra van dienst zijn.

Voor onze zakelijke klanten ontwikkelen wij innovatieve oplossingen en technologieën die speciaal op uw situatie en bedrijf toegesneden zijn. In onze rekencentra kunt u eigen programma’s, rekencapaciteit, ruimte en ook hele IT-structuren huren. Daarnaast exploiteren wij eigen breedbandnetten zodat u als klant een zeer snelle en optimale toegang tot onze rekencentra heeft. Wij bieden u als zakelijke klant het hele palet: van IT-outsourcing tot beheer van uw data.

Breedbandoplossingen, IT-service, cloud computing

ContactpersoonNils WaningDirecteur

epcan GmbHMarienstrasse 148691 VredenDuitslandT: +49 (0)2564 883 375E: [email protected]

www.epcan.de

22

Page 22: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

EquinixEQUINIX verbindt informatie wereldwijd.

Equinix Managed Services biedt u datacenterdiensten met diverse aanvullende oplossingen in haar vijf uiterst moderne datacenters.

EQUINIX datacenters bieden u het meest veilige onderkomen voor uw bedrijfskritische data. Onze technische experts staan 24/7 voor u klaar. Equinix heeft haar processen voor veiligheid, energie en milieuzorg gecertificeerd middels ISO9001, ISO 14001, ISO 15001, OHSAS18001, PCI-DSS en SSAE16 / ISAE3402.Tevens is Equinix NEN7510 compliant, waarmee wij garant staan voor de beste kwaliteit, veiligheid en service die u zich kunt wensen.

Equinix Managed Services levert tevens aanvullende oplossingen bovenop de standaard datacenter services zoals Managed Storage, Managed Networks en Managed Cloud en Virtualisatie diensten.

Momenteel is Equinix Netherlands gevestigd in Enschede, Zwolle en Amsterdam.

ContactpersoonRolf AllaertSales Manager

EquinixAuke Vleerstraat 17521 PE EnschedeNederlandT: +31 (0)53 750 3051E: inhousesales.nl@ eu.equinix.com

www.equinix.nl

23

Page 23: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

Fundaments

Fundaments bestaat uit een team van Infrastructure-as-a-Service en VMware experts. Het bedrijf is voortgekomen uit Oxilion, een gerenommeerde aanbieder van (managed-) hostingservices, die al ruim 13 jaar veel vertrouwen geniet bij tienduizenden klanten.

Fundaments biedt vanuit een aantal ISO27001 gecertificeerde datacentra haar cloud-diensten aan. Hierbij wordt de infrastructuur aangeboden op basis van een VMware gebaseerd platform: Virtual Datacenter en vCloud.

De klanten van Fundaments gebruiken de infrastructuur - bestaande uit rekencapaciteit, werkgeheugen, opslag en netwerkconnectiviteit - voor het uitrollen van eigen diensten. Doordat Fundaments enkel het infrastructuurhalffabricaat aanbiedt, is er geen sprake van concurrentie met eigen klanten.

De infrastructuur is via het internet te bereiken en beheren, maar kan ook via netwerkmarktplaatsen als NDIX worden verbonden. Hierdoor kunnen geheel afgeschermde cloudomgevingen worden gerealiseerd.

Fundaments draagt zorg voor een gedegen dienstverlening. De ISO27001 en ISA3402 certificering van de organisatie, gecombineerd met de ISO27001 certificering van de datacentra staan garant voor een transparante en veilige clouddienstverlening.

Fundaments – Cloud made concrete.

Cloud made concrete

ContactpersoonDennis WijnbergNew Business Manager

Fundaments B.V.M.H. Tromplaan 52a7513 AB EnschedeNederlandT: +31 (0)88 422 7227E: [email protected]

www.fundaments.nl

24

Page 24: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

ICT SpiritFocus on your business

ICT Spirit is de partner met focus op uw business. Alleen wanneer wij ons concentreren op uw business krijgt u de juiste ICT diensten. Geen zorgen. Zo kunt u zich 100% concentreren op uw business.

Zoekt u een automatiseringspartner die zich zorgen maakt over uw stip aan de horizon? De automatiseringspartner die met u meedenkt hoe ICT kan helpen om uw organisatiedoelstellingen te realiseren? Binnen gestelde kaders zoals budget en tijd? Dan is ICT Spirit uw aangewezen gesprekspartner. Niet alleen voor Cloud Computing of traditionele ICT infrastructuuroplossingen. Wij kennen, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle vormen van ICT dienstverlening, waaronder bijvoorbeeld Unified Communications.

Maar alles start met een goed advies. Daarvoor willen wij u graag leren kennen. Echt leren kennen. Wat drijft u? Wat houdt u bezig? Hoe werken uw klanten en wat moet u doen om ze aan u te binden? Waar wilt u met uw organisatie naar toe? Want alleen met het antwoord op die vragen zijn wij in staat om u daadwerkelijk vooruit te helpen. Met meer effectiviteit, meer efficiëntie, met kostenbesparing, met … wat u ook maar nodig heeft om uw doelstellingen te realiseren. Dat noemen wij: Focus on your business.

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonEric RuumpolSenior Account Manager

ICT SpiritTolstraat 357482 DC HaaksbergenNederlandT: +31 (0)53 852 7777E: [email protected]

www.ictspirit.nl

25

Page 25: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Omdat er meer in zit.

Je wilt je organisatie voortdurend in topconditie houden om eruit te halen wat erin zit. Wat je daarvoor nodig hebt is een sterk hart. Infopact zit in het hart van organisaties. Wij bundelen zowel spraak-, data- als internetdiensten op maat in één snel, efficiënt en veilig bedrijfsnetwerk. Persoonlijk ondersteund door een enthousiast team van ervaren professionals. Goed bereikbaar. En steeds met dezelfde bezieling. Infopact levert hiermee een tastbare bijdrage aan gezond ondernemen door klanten. Vandaag… en morgen weer. Omdat er meer in zit.

Als onafhankelijke en snelgroeiende organisatie bedient Infopact sinds 1995 al meer dan 12.000 zakelijke klanten. Infopact werkt uitsluitend samen met gerenommeerde netwerken, waardoor wij een landelijke dekking bieden en onze klanten verzekerd zijn van de nieuwste technologieën.

Wij hebben jarenlange ervaring met hoogwaardige bedrijfsnetwerken en bedrijfskritische communicatie. Onze dienstverlening voldoet daarnaast aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo is Infopact gecertificeerd voor ‘Pinnen over IP’, ‘Alarm over IP’ en als ‘Zorg Service Provider’.

Korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak maken werken met Infopact even overzichtelijk als onze netwerken!

Infopact Netwerk & Communicatie

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties

ContactpersoonSales Support

Infopact Netwerk & CommunicatieWeena 6703012 CN RotterdamNederlandT: +31 (0)88 463 6730E: [email protected]

www.infopact.nl

26

Page 26: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

I.T.Out GmbH Nordhorn

De IT-dienstaanbieder met specialistische kennis: IT-consulting, software oplossingen, netwerk management, software ontwikkeling en outsourcing.

• IT-consulting – Zorgvuldig onderzoek, gedegen analyse en de daaruit voortvloeiende toepasbare concepten, afgestemd op de behoeften van de toekomst.

• Software-oplossingen – Hoe efficiënter de software, hoe efficiënter het werk. Om deze reden biedt I.T.Out creatieve software oplossingen, speciaal toegesneden op de eisen van de klant.

• Network management – Van planning van de infrastructuur tot de levering en installatie van hard- en software. Vanzelfsprekend ook doorlopend beheer van kleine tot zeer grote netwerken - met onze diensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf technologisch altijd voorop loopt.

• Software ontwikkeling – Onze kennis brengt u succes. Wij bieden hooggekwalificeerde manpower die met de nieuwste ontwikkeltools maatwerk software oplossingen ontwikkelen. Verkrijgbaar als een compleet pakket van concept tot oplossing of als know how rental, waarmee we uw IT-afdeling terzijde staan met extra ontwikkelcapaciteit. Ten allen tijde snel, veilig en resultaatgericht, natuurlijk volgens de kwaliteitsrichtlijnen van de ISO-norm, volledig gedocumenteerd en begrijpelijk voor iedere professional.

• Outsourcing – „Outsourcing“ zien we al lang niet meer als „slechts technologisch“. Onze focus is duidelijk gericht op de “business value”. Concentreert u zich op de essentie van uw bedrijf en besteedt functies uit die niet direct bijdragen aan uw corebusiness. Voor uitbesteding en ook de daarmee verband houdende interne evaluaties moet een continu proces in gang gezet worden. Dit leidt tot een herdefiniëring en revitalisering van uw bedrijf.

ContactpersoonHans-Peter NickenigDirecteur aandeelhouder

I.T.Out GmbHAhauser Hof 248527 NordhornDuitslandT: +49 (0)5921 727 1811E: [email protected]

www.itout.de

27

Page 27: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

Keenondots

Bij Keenondots leveren we zowel clouddiensten als managed services. Wij zorgen ervoor dat alles goed is geregeld voor onze klanten en partners. Tot in de puntjes.

Onze clouddiensten bieden we voornamelijk aan via onze partners terwijl we onze managed services hoofdzakelijk aanbieden aan onze grootzakelijke klanten.

We bedienen een breed scala aan klanten: van internationale multinationals tot lokale aanbieders van IT- oplossingen. Wat ze gemeen hebben is de behoefte aan een persoonlijke en klantgerichte benadering.

Bij Keenondots streven we altijd naar een duurzame relatie met zowel onze klanten als onze partners. Die focus zit in onze kernwaarden verankerd:

• Persoonlijk• Flexibel• Vakkundig Hoe zo’n duurzame relatie ontstaat? Simpel. Door ons werk goed te doen. Door alles goed te regelen. Altijd …Tot in de puntjes.

ContactpersoonTim GeerdinckAccountmanager

Keenondots B.V.Kopersteden 24-67547 TK EnschedeNederlandT: +31 (0)53 434 5992E: [email protected]

www.keenondots.com

28

Page 28: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

KNNS Business Solutions levert oplossingen voor bedrijven in het MKB en MKB+ waardoor zij zich volledig op hun hoofdactiviteiten kunnen richten.

Oplossingen in de vorm van kantoorautomatisering, kantoormachines, kantoorartikelen en de meest geavanceerde printers. Concreet gaat het om uw ICT-infrastructuur, ERP en CRM business software en office printers. Ook hebben we het over grote en gespecialiseerde machines, zoals wide format printers en 3D-printers voor industriële, technische en grafische toepassingen. Met behulp van het brede assortiment kantoorartikelen in onze webshop zal ook het dagelijks werk op uw kantoor soepel verlopen.

KNNS Business Solutions Kennis van bedrijfsprocessen

ContactpersoonJos PiepenbrockDirecteur ICT

KNNS Business SolutionsBijsterhuizen 30-136604 LP WijchenNederlandT: +31 (0)88 5667 000E: [email protected]

www.knns.nl

29

Page 29: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Wij verlangen betrouwbare, snelle en efficiënte telecom- en datacommunicatie oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring is dit vanzelfsprekend voor Loohuis communicatie en beveiliging.

Loohuis communicatie en beveiliging biedt een veelzijdig pakket aan communicatie oplossingen voor nieuwe effectievere manieren van samenwerken. Loohuis Cloud Telefonie en “het nieuwe werken”.

Het nieuwe werken is slimmer en efficiënter werken, onafhankelijk van tijd en plaats. Daar waar data en spraak op slimme wijze samengaan met Unified Communications, zoals integratie met MS Lync, GSM integratie of bijvoorbeeld Voice over WiFi zorgt Loohuis voor de techniek en de oplossing. Altijd perfect afgestemd op uw situatie want IP-werk is maatwerk. Onze specialisten kunnen alle voordelen en mogelijkheden helder uitleggen.

Het netwerk is een belangrijke schakel in dit geheel. Afhankelijk van de omgeving kan het netwerk een zeer complexe component zijn. Wij kunnen uw netwerk meten, beheren en beveiligen. Vanaf de NDIX aansluiting kan uw netwerk ook worden ontsloten voor onze toegangscontrole, cameraobservatie en Hosted WiFi diensten.

Loohuis communicatie en beveiliging

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonErik MasselinkSales Consultant

Loohuis communicatie enbeveiliging B.V.Oldenzaalseweg 997666 LG FleringenNederlandT: +31 (0)546 629600E: [email protected]

www.loohuis.nl

30

Page 30: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Matrix IT

Matrix IT is een enthousiast en dynamisch team van inmiddels 15 IT Specialisten met elk hun eigen expertise. De klant heeft bij ons een naam en geen nr.

Matrix IT is een professionele en ervaren ICT Dienstverlener voor de zakelijke markt. Ons diensten portfolio is zeer breed. Naast het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken tot aan de werkplek van zowel nationale als internationale klanten bieden we ook maatwerkoplossingen voor Internetaansluitingen, VPN verbindingen, (IP-)telefonie, Software As A Service (SAaS) en thuiswerkplekoplossingen.

Onze internet- en telefonie-gerelateerde diensten leveren we voornamelijk vanuit ons eigen (en door ons beheerde) datacentrum. Wij kopen op grote schaal (bijvoorbeeld bandbreedte en belminuten) in, waardoor onze klanten van dit voordeel profiteren. Door de schakels zo kort mogelijk te houden kunnen wij snel en efficiënt inspelen op behoeftes en mogelijke problemen. Dit resulteert in een betrouwbare totaaloplossing.

Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen Matrix IT zijn wij in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen op te leveren.

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonAndré PaterDirecteur

Matrix ITMolenweg 13851 NS ErmeloNederlandT: +31 (0)341 760 000E: [email protected]

www.matrixit.nl

31

Page 31: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

OneXS Nederland

OneXS Nederland BV (Opta registratie 941782/941783) is een innovatieve aanbieder van telecommunicatie-, data- en internetdiensten. OneXS is in 2004 opgericht en heeft als één van de eerste aanbieders de dienst “Hosted Telefonie” geïntroduceerd. Vanuit drie datacenters (twee in Amsterdam en één in Schiphol-Rijk) biedt OneXS volwaardige zakelijke telefoniediensten en OneXStream datadiensten aan bedrijven en instellingen.

OneXS wil bedrijven ondersteunen in het verbeteren van hun prestaties door het bieden van innovatieve, geïntegreerde communicatiediensten. Via ons landelijk dekkende netwerk leveren wij Hosted Telefonie op basis van Broadsoft, SIP Trunking en Access diensten zoals Glasvezel, Ethernet en xDSL. OneXS is gecertificeerd om op meerdere Platformen SIP Trunking diensten te leveren waaronder Microsoft Lync, Siemens en Mitel. Klanten van NDIX kunnen eenvoudig een VLAN naar OneXS bestellen waarbij zij eenvoudig gecertificeerde SIP Trunking, Hosted Telefonie en Internet diensten kunnen afnemen.

OneXS Simply Connected

OneXS SalesSales

OneXS Nederland B.V.Cessnalaan 331119 NJ Schiphol-RijkNederlandT: +31 (0)88 500 5000E: [email protected]

www.onexs.com

32

Page 32: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

Oxilion – Connected ServicesOxilion: Webhosting, Servers, Managed Services, Infrastructure.

Oxilion is een vooraanstaande speler op de Nederlandse hostingmarkt. We beheren voor meer dan 8.500 klanten in totaal ruim 30.000 domeinnamen en ruim 1.500 virtuele servers. Morgen zijn het er meer.

De diensten van Oxilion worden geleverd vanuit ISO 27001 gecertificeerde datacentra en bestaan uit het leveren van IT-infrastructuur (Virtual Datacenter), Servers, Managed Services, Webhosting en internet (zowel toegang als IP-transit/peering).

Onze droom is een wereld waarin informatietechnologie er is om mensen vleugels te geven. Onze missie is om met internetgerelateerde diensten en producten de voorwaarden te scheppen waarmee individuen, organisaties en ondernemingen kunnen excelleren. Wij zien onze kennis van techniek en beheer als een middel waarmee we anderen in staat kunnen stellen hun ambities waar te maken en daarbij boven zichzelf uit te stijgen.

Deze droom maken wij waar met de beste persoonlijke support.

Onze prijzen zijn transparant en te vinden op www.oxilion.nl. Een offerte is meer dan een prijs, het is maatwerk. Neem daarom telefonisch (088-7877680) of per e-mail ([email protected]) contact met ons op. Langskomen mag natuurlijk ook!

ContactpersoonDaniël BroenInhouse Sales Consultant

Oxilion B.V.M.H. Tromplaan 527513 AB EnschedeNederlandT: +31 (0)88 787 7680E: [email protected]

www.oxilion.nl

33

Page 33: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

Piramide ICT Services

Piramide ICT Services is uw professionele, kwalitatieve en flexibele ICT partner voor Hosting, Cloud Services en traditionele automatisering voor bedrijven. Al ruim 20 jaar zijn wij toonaangevend, innovatief en duurzaam bezig binnen ons segment. Onze dienstverlening is flexibel en daardoor zijn wij in staat u optimale service te bieden.

Waarom kiezen voor Piramide ICT Services? Wij leveren toegevoegde waarde, dit door middel van het “ontzorgen” van organisaties:

• Kwalitatieve, professionele en flexibele partner• Duurzame relaties• Persoonlijk contact• Korte lijnen

Het doel dat wij voor ogen hebben is dat u zich kunt richten op uw core business en Piramide ICT Services zorg draagt voor de juiste inzet van uw ICT infrastructuur en middelen:

• Hosting (dedicated of shared op basis van VMware voor het MKB en MKB+ segment)

• Back-up online• Consolidatie en virtualisatie op basis van VMware• Support voor Windows, Unix en Oracle omgevingen

(eventueel op basis van 24x7 contracten)• Consultancy• Security• Diensten over glasvezel• Compleet (systeem) beheer• Verkoop van hard- en software

ContactpersoonJan Kuiper Directeur

Piramide ICT ServicesKollergang 97773 NG HardenbergNederlandT: +31 (0)523 261 387E: [email protected]

www.piramide.nl

Partnerships VMware Enterprise Partner, 2013 HP preferred Partner, Norman en Veeam.34

Page 34: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

PreviderPrevider – it starts here

Previder is een datacenter- en cloudspecialist met een helder doel: business continuity, 100% uptime en keiharde garanties. Die leveren we met een perfecte combinatie van highend datacenters, cloud oplossingen en deskundige mensen. Mensen waarop u kunt bouwen.

Vanuit onze eigen twin-datacenters leveren we de technische infrastructuur die nodig is voor het betrouwbaar hosten van applicaties. De oplossingen variëren van het leveren van datacenter en colocatiediensten, IaaS of PaaS, tot het bouwen en hosten van private clouds en het leveren van secure verbindingen. Onze carrier-neutrale datacenters zijn ISO 27001, 14001 en 9001 gecertificeerd en staan borg voor een extreme mate van bedrijfszekerheid.

Wij helpen u graag persoonlijk met advies, het maken van een goede businesscase en technische support. It starts here.

ContactpersoonEwald LucasCommercieel Manager

PreviderExpolaan 507556 BE Hengelo (ov)NederlandT: +31 (0)88 332 3333E: [email protected] www.previder.nl

35

Page 35: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

RJ Safety & Security

RJ Safety & Security is gespecialiseerd op het gebied van veiligheid en beveiliging. Hierbij moet u denken aan technische beveiliging, virtuele veiligheid en fysieke beveiliging. Daarnaast maken veiligheid gerelateerde opleidingen een onlosmakelijk deel uit van het zeer brede producten- en dienstenpakket.

RJ Safety & Security heeft een nieuw beveiligingsconcept ontwikkeld waarmee preventief en slagvaardig het aantal inbraken effectief kan worden teruggebracht. Het installeren van (intelligente) camera’s, het tijdig waarnemen door onze surveillanten in onze Video Centrale (pro-actief) en het aansturen van onze mobiele surveillanten leveren naast slagvaardigheid een grote tijdwinst (geldbesparing) op.

RJ Safety & Security maakt verbinding met haar opdrachtgevers en staat zo nodig 24/7 in contact. Wij hebben de mogelijkheden om een breed pakket aan technische veiligheids- en beveiligingsoplossingen te bieden.

In onze Video & Service Centrale hebben wij de mogelijkheid om uw camerabeelden te bekijken, uw voertuig te volgen en op te sporen en telefoontjes voor u aan te nemen. De combinatie van de alarmcentrale met een camerasysteem en een vorm van effectieve alarmopvolging resulteert in de ideale borging van veiligheid voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand.

Voor een veilig gevoel

ContactpersoonNiels KuiperCommercieel manager

RJ Safety & SecurityTwekkeler Es 77547 ST EnschedeNederlandT: +31 (0)88 434 9904E: [email protected]

www.rjsafety-security.nl

36

Page 36: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

SignetSignet, dé ISP over glasvezel

Met een aanbod van bijna 30 Glasvezel- en diverse DSL netwerken beschikken wij over de grootste netwerkdekking in Nederland. Doe met uw postcode onze unieke ‘beschikbaarheids-check’ en u vindt altijd een passend aanbod.

Met een team van 20 medewerkers leveren wij vanuit ons kantoor in Eindhoven internetdiensten aan kleine en grote bedrijven.

Behalve internettoegang kunt u bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket: Telefonie, Back-up Online, Hosting, E-mail, PIN over IP en diverse Netwerkoplossingen om uw vestigingen veilig onderling te koppelen. Ook stellen wij ons datacenter beschikbaar voor colocatie.

Onze contracten zijn kort, meestal 1 maand, en u kunt kiezen voor de hoogst haalbare beschikbaarheid. Bovendien krijgt u een vaste contactpersoon bij onze Service desk.

Onze verbindingen met het Internet zijn dubbel uitgevoerd op geografisch gescheiden locaties. Het netwerk wordt op basis van 24/7 pro actief beheerd zodat storingen direct worden gesignaleerd en verholpen.

Wij zijn dienstenleverancier van onder andere: Philips, Rabobank, Royal Canin, Bonduelle, Vacansoleil, Accountview, Funda en vele andere grote én kleine bedrijven in Nederland.

Altijd Online? www.Signet.nl

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

ContactpersoonAfdeling Sales

Signet B.V.Science Park 52185692 EG SonNederlandT: +31 (0)40 707 4907E: [email protected]

www.signet.nl

37

Page 37: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

Simac Connectivity Solutions

Van (draadloze) netwerken wordt steeds meer geëist. Meer gebruikers, meer capaciteit en meer veiligheid. Maar hoeveel gebruikers kunnen er eigenlijk op uw netwerk en hoe future proof is uw huidige netwerk eigenlijk?

• Kan uw draadloos netwerk overweg met de clients en mobiele devices van de toekomst?

• Hoe is uw netwerkcapaciteit en snelheid met het oog op Bring Your Own Device?

• Wat betekend CLOUD voor uw netwerk en security?• Haalt u wel het maximale uit uw netwerkinvestering en presteert uw

netwerk optimaal?• Zijn uw gebruikers tevreden over het netwerk?• Is uw netwerk met al die gebruikers wel veilig genoeg? Wij geven het antwoord op al uw vragen. Simac Connectivity Solutions is dé netwerk en security specialist van Nederland voor de zakelijke markt met expertise in draadloze netwerken. Wij helpen u graag een betrouwbaar, veilig en schaalbaar netwerk op te zetten. Maximale performance voor organisatie, medewerkers en gebruikers!

Vele organisaties uit het onderwijs, overheid, industrie en de zakelijke dienstverlening gingen u reeds voor. Hieronder de gemeente Enschede, waar wij in samenwerking met NDIX tijdens de 3FM Serious Request actie het openbare WiFi netwerk in de binnenstad verzorgden.

ContactpersoonGina GeraetsIntern Accountmanager

Simac Connectivity SolutionsDe Run 11015503 LB VeldhovenNederlandT: +31 (0)40 258 2354E: [email protected]

www.simac-connect.nl

38

Page 38: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie •

Externe applicaties •

SolconSolcon. Provider met een hart

Een 100 procent Hollandse provider die midden in de samenleving staat. Dat is Solcon. Tienduizenden particulieren, bedrijven en instellingen in heel Nederland zijn enthousiast. Over onze innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige communicatie- en internetdiensten.

Onbezorgd genieten van technologieTechnologie maakt het leven comfortabeler. Dat begint bij veiligheid. Solcon investeert daar voortdurend in. Zo lopen we voorop met een geavanceerd internetfilter. Ook dragen we actief bij aan het bestrijden van spam en internetcriminaliteit. Zelf hebben we natuurlijk ook onze zaken op orde. Onze twee datacenters zijn streng beveiligd. Hierdoor kunnen we betrouwbaar, stabiel internet en veilige dataopslag garanderen.

Solcon is een verantwoorde keusEen positieve en zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Dat rekent Solcon tot haar verantwoordelijkheid. Het motiveert ons om te innoveren, bijvoorbeeld door digitale telefonie te introduceren. Het is ook de reden waarom we eerlijke prijzen hanteren en klanten nooit als nummers behandelen. Winst maken? Dat ook, maar niet ten koste van alles.

Wat anderen van Solcon vinden?Natuurlijk zijn wij zélf enthousiast. Maar onafhankelijke partijen zijn dat ook. De Consumentenbond riep ons in augustus 2013 opnieuw uit tot beste landelijke provider.

ContactpersoonTom MulderSalesmanager

SolconHet Spaarne 118253 PE DrontenNederlandT: +31 (0)88 003 2525E: [email protected]

www.solcon.nl/zakelijk

39

Page 39: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

Sollie.Comm

Sollie.Comm B.V. levert als telecom- en internetprovider al sinds 1999 totaal-oplossingen in de zakelijke markt. Know-how en inlevingsvermogen hebben onze organisatie tot groei gedreven.

Het onderscheidend vermogen van Sollie.Comm uit zich met name in technische kennis. Telecommunicatie en internet zijn volledig in elkaar vervlochten en van beide is binnen Sollie.Comm een bovengemiddeld kennisniveau aanwezig. Hierdoor maken ook diverse collega ICT-bedrijven gebruik van onze expertise, platformen en licenties. Samen zijn we immers sterk...

Een ander kenmerk van Sollie.Comm, is de bereikbaarheid en daadkracht. Sollie.Comm realiseert zich als geen ander, dat telecommunicatie en internet-acces tot de levensaders van een bedrijf behoren. Dat vraagt bij eventuele calamiteiten om kundig personeel, dat bereikbaar is en snel acteert. Wie daar belang aan hecht, heeft aan Solie.Comm een goede partner.

Een beknopte opsomming van onze diensten:• Internet-acces (DSL, COAX, FIBER)• Managed VoIP • SIP-trunks• PoIP (Pinnen over IP)• Domeinregistratie, Webhosting• Telefooncentrales, VoIP-servers• Randapparatuur (toestellen, headsets, conferentietelefoons)• Installaties, opleveringen op locatie

Telecom en Internet

ContactpersoonMark SollieDirecteur / Eigenaar

Sollie.Comm B.V.Newtonstraat 17701 SH DedemsvaartNederlandT: +31 (0)523 610 878E: [email protected]

www.sollie.nl

40

Page 40: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties •

SpeakUp BVDe telecomoperator die het anders doet®

SpeakUp ontwikkelt al 10 jaar continu innovatieve (tele)communicatiediensten en biedt als telecom operator een compleet pakket van diensten voor de zakelijke markt. Bovendien beschikt SpeakUp over eigen netwerken en een team vakinhoudelijke experts. Hierdoor kan er naast snel schakelen ook hoogwaardig producten en service geleverd worden.

De communicatiediensten integreren o.a. vaste en mobiele telefonie voor betere bereikbaarheid en zijn te koppelen aan uw kantoorautomatisering. De integratie van SpeakUp Mobile met private GSM is hiervan een recent voorbeeld. SpeakUp stelt deze diensten beschikbaar aan eindgebruikers via haar landelijk dekkende partnerkanaal.

(Tele)communicatieoplossingen:• SpeakUp Trunk – Koppel uw VoIP telefooncentrale aan het publieke

telefonienetwerk• SpeakUp Compass – Een intuïtief en schaalbaar communicatieplatform in

de cloud• SpeakUp Passport – VoIP voor thuis en onderweg• SpeakUp Mobile – Meer flexibiliteit en bereikbaarheid voor de gebruiker Samen met de klant op zoek gaan naar de beste combinatie van diensten als oplossing voor zijn/haar vraagstuk door te kiezen uit een kwalitatief hoogstaand en flexibel, dienstenportfolio.

SpeakUp ziet het als zijn taak om te voorzien in (tele)communicatiemiddelen die de gebruiker centraal stellen en laagdrempelig toegang bieden tot al haar netwerken, via het ‘device’ waar de klant op dat moment de voorkeur aan geeft.

ContactpersoonIan KennedyManager Marketing & Sales

SpeakUp B.V.Institutenweg 207521 PK EnschedeNederlandT: +31 (0)88 773 2587E: [email protected]

www.speakup.nl

41

Page 41: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten

Televisie

Externe applicaties

Voicedata

Voicedata B.V. is sinds 2004 actief op de zakelijke telecom- en internetmarkt. Voicedata richtte zich vanaf het eerste moment op Voice-over-IP ofwel bellen via internet. Hiermee is Voicedata één van de oudste spelers op de markt die volledig op VoIP gefocust zijn. Door de aanwezige kennis, servicegericht personeel en jarenlange ervaring hebben onze klanten geen omkijken meer naar hun Telecom- en internetvoorzieningen.

Voicedata is van huis uit specialist op het gebied van Voice-over-IP oplossingen. Denk hierbij aan diensten als SIP-trunking, Hosted VoIP en de daarbij behorende hardware. Maar we bieden u effectief een totaalpakket dat aansluit op de wensen van de zakelijke gebruiker.

Onderdelen van dit totaalpakket zijn onder meer: diverse verbindingen, vaste, mobiele, DECT en WiFi telefonie oplossingen, Naadloze GSM integratie, SMS gateways en Clouddiensten als Managed Voice (gehoste IP-telefonie).

Naast het optimaliseren van haar Voice-over-IP diensten heeft Voicedata veel geïnvesteerd in het aanbieden van gerelateerde diensten zoals: ADSL2+, SDSL(.bis), VDSL2, Kabel en Glasvezel Internet.

Voicedata is bovendien leverancier van hardware zoals VoIP en Mobiele toestellen, Switches, WiFi en Routers. Uiteraard is Voicedata bij de OPTA geregistreerd als openbare telecom- en internetaanbieder.

Voicedata IP & Mobile Communications

ContactpersoonDennis BonnesDirecteur

Voicedata B.V.Turbinestraat 407556 RB HengeloNederlandT: +31 (0)74 711 3660E: [email protected]

www.voicedata.nl

42

Page 42: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Vtel telecom

Bent u op zoek naar mogelijkheden om met innovatieve telecommunicatie oplossingen bij te dragen aan procesoptimalisering en kostenbesparing in uw organisatie? Op basis van ruim 20 jaar ervaring kan Vtel telecom u voorzien van een passend advies.

Goede bereikbaarheid is tegenwoordig vanzelfsprekend voor iedere professionele organisatie. Met de juiste systemen kan dat gebruikersvriendelijk en kostenefficiënt.

Al ruim 20 jaar levert Vtel telecom advies en communicatie-oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Zakelijke gebruikers, overheden, financiële instellingen, zorggroepen en huisartsenposten, voor wie bereikbaarheid en betrouwbaarheid allesbepalend zijn, maken gebruik van communicatie-oplossingen van Vtel telecom.

Deze klanten rekenen op maatwerk en degelijke oplossingen die makkelijk zijn aan te passen als de organisatie daarom vraagt. Om die reden levert Vtel telecom communicatie-oplossingen aan die flexibel meebewegen met de veranderingen binnen uw organisatie.

Omdat bereikbaarheid zo belangrijk is staat Vtel telecom 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Zo maken wij onze belofte aan u waar.

Vtel telecom: altijd verbonden

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing •

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging

Beheersdiensten

Betaaloplossingen

Sectorspecifieke diensten •

Televisie

Externe applicaties •

ContactpersoonErwin KleijzenCommercieel Manager

Vtel telecomInstitutenweg 197521 PH EnschedeNederlandT: +31 (0)88 480 0900E: [email protected]

www.vtel.nl

43

Page 43: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Diensten

Internet •

Telefonie en Teleconferencing

Back-up en storage •

Koppelen van vestigingen •

Hosting en co-locatie •

Bewaking en beveiliging •

Beheersdiensten •

Betaaloplossingen •

Sectorspecifieke diensten •

Televisie •

Externe applicaties •

Weserve

Weserve B.V. is sinds 2003 actief als aanbieder van diverse internetdiensten. Weserve B.V. is gevestigd in Hengelo en biedt vanuit verschillende datacenters in Nederland haar diensten aan.

Weserve B.V. is een ICT dienstverlener met een sterke focus op de zogenaamde ‘Cloud’. Vanuit jarenlange ervaring in het datacenter ontwikkelen we diverse concepten, veelal met een oorsprong in de cloud. Zowel onze Wifi- en Cloud-oplossingen zijn schaalbaar en betaalbaar voor (overheids) organisaties en bedrijfsleven met als doel dat medewerkers altijd en overal kunnen werken met het device van hun keuze.

• Webhosting (Shared, Reseller)• Domein registratie (Vrijwel alle extensies)• Dedicated Servers• Virtual Private Servers• Colocatie (Units, Racks, Suites)• Hosted Desktop omgevingen• Private / Public cloud omgevingen• IP Camera beveiliging• High Density Wireless Netwerken (ook Cloud-based)• Netwerk beheer (Weserve beheert verschillende grote bedrijfsnetwerken)• ICT Consultancy We bieden deze diensten aan vanuit onze datacenter faciliteiten in Serverius (Dronten) en Equinix (Enschede). Onze cloudomgeving maakt het mogelijk om volledig redundante servers te gebruiken en scale-up (meer resources toekennen zoals CPU en geheugen) en scale-out (meer servers parallel draaien achter load-balancers) om ook een grote hoeveelheid verkeer automatisch te kunnen verwerken.

Deze opzet maakt het impliciet mogelijk om in geval van problemen de servers zonder downtijd te migreren van het ene naar het andere datacenter.

Managed Cloud Services

ContactpersoonFrank HassinkDirecteur

Weserve B.V.Turbinestraat 407556 RB HengeloNederlandT: +31 (0)74 760 0370E: [email protected]

www.weserve.nl

44

Page 44: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

45

Page 45: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

Eindverantwoording

Deze catalogus wordt eenmaal per jaar uitgebracht door NDIX. Voor het meest actuele dienstaanbod op de marktplaats kunt u terecht op www.ndix.net.

Deze catalogus en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit bijdragen van de dienstaanbieders. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. NDIX kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op welke wijze dan ook zou voortvloeien uit de in deze catalogus weergegeven informatie.

Vermelding in de catalogusAlle dienstaanbieders met een aansluiting op de NDIX-marktplaats kunnen in de catalogus vermeld worden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met NDIX: [email protected].

Exemplaren bestellenIndien u meer exemplaren van de catalogus wilt bestellen, neemt u dan contact op met NDIX.

NDIX bvPostbus 8047500 AV Enschede

Telefoon +31 (0)53 711 41 50 Fax +31 (0)53 711 41 99 E-mail [email protected]

www.ndix.net

Colofon

46

Page 46: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014
Page 47: NDIX catalogus Aanbieders en ICT-diensten 2014

NDIX bvPostbus 804 7500 AV Enschede T 053 711 41 50 [email protected]

www.ndix.net

breedband gekoppeld

NDIX

Cat

alog

us 2

014

| 29

-11-

2013