MotoDrive Magazine Digital 2012

download MotoDrive Magazine Digital 2012

of 38

 • date post

  20-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  225
 • download

  9

Embed Size (px)

description

MotoDrive Magazine Digital 2012

Transcript of MotoDrive Magazine Digital 2012

 • motobabeSmuSthaveS

  ZomeRNieuWStaSSeN

  tReNDSFaShioN

  SUM

  MER

  201

  2

  life-style MOtO-style yOur-style

  Drive

  suMMer eDitiON

 • Klik op de afbeelding of de rubriek om direct naar de juiste pagina te gaan.

  Drive

 • DIRECT naar:

  0203

  Klik op de afbeelding of de rubriek om direct naar de juiste pagina te gaan.>

  >

  >

  >

  >

  >

  P06 MOTONiEuWS

  P10 MOTOFASHiON

  P16 NIEUWE MOTOREN

  P24 MOTOBABES

  P28 MOTOTASSEN

  P35 MUSTHAVES

 • Weve got more in store

  www.motoport.nl 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend

  Je vindt MotoPort in Almere, Amsterdam, Assen, Breda, Den Bosch, Echt, Goes, Hengelo, Hillegom, Hippolytushoef, Hoogezand, Leek, Leeuwarden, Rockanje, Rotterdam, Uithoorn,Veldhoven, Wateringen, Wormerveer en Zelhem.

 • Er op uit!

  De zomer is gearriveerd in Europa. Tijd om er op uit te gaan op je motor!

  Of je nu een lange of een korte rit gaat maken; je zomer is niet compleet zonder deze digitale uitgave van MotoDrive Magazine!

  Zo lichten we op de nieuwspaginas alvast een tipje op van een exclusief nieuw reisverhaal waarover je in de volgende gedrukte uitgave meer kunt lezen.

  En zoals je van ons gewend bent, belichten we ook de nieuwste motoren en bijbehorende zomerse motorkleding & -accessoires. Deze kleding & accessoires bestel je overigens gewoon direct vanuit dit magazine en de links naar de MotoPort webshop.

  Veel lees- & kijkplezier!

  Chris Meeusen, Hoofdredacteur MotoDrive

  colofon

  MotoDrive Digitalis een uitgave van MotoPort Nederland en is onderdeel van het online portal www.motodrive.tv

  jaargang 14, nummer 3

  Uitgegeven doorCoperatie MotoPortNederland b.a.Postbus 1975460 AD Veghelredactie@motoport.nl

  VerspreidingMotoDrive Digital wordt als e-mailing verzonden naar ruim 65.000 lezers. Daarnaast verschijnen de gedrukte uitgaven van dit magazine 4x per jaar in een oplage van 130.000 exemplaren.

  Copyright 2012MotoPort Nederland b.a. Veghel. Niets uit deze uitgave mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveel-voudigd zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Rechten en druk- en zetfouten voorbehouden. MotoDrive Magazine wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geproduceerd. De uitgever aan-vaardt echter geen enkele aan-sprakelijkheid voor eventueel in dit magazine voorkomende foutieve gegevens. De uitgever kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste verkoop-prijzen en/of oude verpakkingen. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en gelden niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

  0405

 • MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS

 • MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS

  MotoNews

  07

  BEkIjk DE ViDEO e

  Casey Stoner wint TT AssenDe TT trok afgelopen weekend maar liefst 130.000 bezoekers. Regerend wereldkampioen Casey Stoner won de 82e Dutch TT Assen. Hij neemt hiermee op een mooie manier afscheid van het circuit in Assen.

  Favoriet en leider in het klassement Jorge Lorenzo kwam kort na de start ten val waardoor het voor hem over en uit was, nog voordat de wed-strijd was begonnen.

  bron: www.nu.nl

 • Make every day count

  Heb jij ook altijd gedacht dat een nieuwe Harley onbereikbaar was? Dat ze allemaal minimaal 20.000 kosten? Laat je dan

  verassen door onze Dark Custom lijn.

  Van de toegankelijke Sportster Iron 883 tot de dikke Dyna Fat Bob, stuk voor stuk gestript en voorzien van de zwartste lak.

  Kijk op harley-davidson.nl/darkcustom voor alle modellen en boek gelijk een proefrit.

  H-D 2012. Harley, Harley-Davidson and the Bar & Shield logo are among the trademarks of H-D Michigan, LLC.

  HDB_C094_IronDarkCustom NL.indd 1 29/05/2012 17:41

 • MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS MOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWSMOTONEWS

  MotoNews

  09

  Heerlijk motorrijden met comfortabele en luchtige kleding die je toch goed beschermt tegen die onverwachte bui? Stap nu met de nieuwste DiFi en DANE collectie op de motor en geniet van het mooie weer.

  Bekijk de MotoPort kledingtips voor deze zomer en ga modieus n goed beschermd op pad!

  modieuze kleding die bijzonder geschikt is voor het mooie zomer-weer met bijbehorende hoge temperaturen op www.MotoPort.nl >

  Enjoy the summer!

  Vive la France! VERkEERSREgElS IN FRANkRIjk.

 • DiFi Jack Breather 199,95info & bestellen >

  DiFi Kevlar Jeans Eagle 99,95info & bestellen >

  DiFi Handschoen Chase 59,95info & bestellen >

  SUNNY Tijdens een heerlijke zomerse motortrip wil je er goed uit zien n veilig beschermd op pad! Voor het complete aanbod van kleding & accessoires kijk je op www.MotoPort.nl >

 • MOTOFASHiON

  DiFi Jack Breather 199,95info & bestellen >

  1011

 • DANE Broek Fano 139,-info & bestellen >

  SUNNY

  DANE Jack Fano 179,-info & bestellen >

  Heerlijk luchtige

  doorwaaikleding!

 • MOTOFASHiON

  DANE HandschoenVive 49,-info & bestellen >

  DANE Jack Strandby 179,-info & bestellen >

  DANE Broek Strandby 139,-info & bestellen >

  1213

 • NU 104,95

  MotoPort staat al 30 jaar voor de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Vier het feest mee, kom langs in onze winkels en profiteer van het voordeel!* Actie geldig van 15 juni t/m 7 juli. Niet geldig i.c.m. andere acties.NU 104,95

 • 30,- korting*

  NU 104,95

  89,-

  NU 104,95

  9,95

  NU 104,95

  MotoPort staat al 30 jaar voor de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Vier het feest mee, kom langs in onze winkels en profiteer van het voordeel!* Actie geldig van 15 juni t/m 7 juli. Niet geldig i.c.m. andere acties.

  NU 104,95

  NU 104,95

  NU 104,95

  NU 104,95

  NU 104,95

 • DUCATIS MONSTER ACTIE

  ENTER THE WORlDOF MONSTER

 • Bij aanschaf en aflevering van een nieuwe Monster 696 of Monster 796 in de actie periode tot en met 31 juli 2012, ontvang je 800,- aan Kleding & Accessoires cadeau!* Zowel de Monster 696 als de Monster 796 is de perfecte synthese tussen sportprestaties, esthetiek en dagelijks rijplezier. Verzorgd in elk detail, is het de ideale fiets voor elke rijstijl en vertegenwoordigt het de grootste evolutie van de Ducati familie. Om deze lifestyle te personaliseren kun je bijvoorbeeld kiezen voor n van de negen Monster logomania Art kits. Met deze kits kunt je je motor binnen een handomdraai een totaal andere look geven. Daarnaast kun je de authentieke Monster-stijl uitdragen door jezelf te kleden in n van de stijlvolle jassen.

  *Contacteer je Ducati Dealer voor meer informatie!

  www.ducati.nl/stores >

  1617

  BEkIjk DE ViDEO e

 • BMW Motorrad brengt deze zomer speciale uitvoeringen op de markt van de succesnummers BMW R 1200 GS en R 1200 RT.

  De BMW R 1200 gS wordt aangeboden als legend Edition met aantrekkelijke opties. De BMW R 1200 RT wordt exclusief voor de Nederlandse markt uitgevoerd in een chique lakkleur lightgrey-metallic.

  Zo combineert het speciale model de ervaring van BMW Motorrad met de laatste innovaties. Het veiligheidspakket biedt gemakken als bandenspanning-controle (RDC), ABS en Automatic Stability Control (ASC) en een alarm-systeem met afstandsbediening.

  De BMW R 1200 GS legend Edition, uiteraard voorzien van karakteristieke boxermotor is per direct leverbaar en kost 17.790,-. Met de legend Edition uitvoering loopt het klantvoordeel op tot bijna 3.500,-!

  SPECIAlE UITVOERINgEN VOOR

  SuCCESNuMMERS BMW R 1200 GS & BMW R 1200 RT

 • SPECIAlE UITVOERINgEN VOOR

  SuCCESNuMMERS BMW R 1200 GS & BMW R 1200 RT

  1819

 • Profiteer tot en met 15 juli 2012 van de Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie en ontvang bij aanschaf van n van de Yamaha FZ8-modellen 750,- terug op je rekening.

  De FZ8-serie van Yamaha blinkt uit in dynamiek, sportiviteit en hoogstaande kwaliteit. Het ijzersterke en koppelrijke 779cc-motorblok nodigt niet alleen uit tot sportief rijden, maar heeft vanwege zijn gecultiveerde karakter ook de rust en de adem om onder alle omstandigheden voor vakantie- en tourritten ingezet te worden.

  Dit motorblok, verpakt in een stabiel en wendbaar aluminium chassis en een strak uiterlijk, maakt de FZ8 tot een perfecte reisgenoot. Koop je in de actie-periode tot en met 15 juli 2012 een nieuwe motorfiets uit de FZ8-serie, danprofiteer je van de unieke Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie en stort Yamaha Motor Nederland maar liefst 750,- terug op je rekening. Daar kun je heel wat kilometers van rijden met je nieuwe aanwinst. Veel plezier!

  Kijk voor de actievoorwaarden en het actieformulier van de Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie op www.MotoPort.nl >

  NU BIj YAMAHA

  VAKANTiEGElDRETOuR

 • 2021

 • DiRECTiN JE MAilBOX!

  SUZUkI NIEUWS

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.suzuki.nl/motornieuwsbrief en krijg een Suzuki sleutelhanger!

  Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws ove