MOOOV - zomer 2014

16
JULI-AUGUSTUS 2014 f ilms met zicht op de wereld

description

MOOOV - films met zicht op de wereld zomerprogramma 2014 Turnhout Genk MOOOV wijkt af

Transcript of MOOOV - zomer 2014

Page 1: MOOOV - zomer 2014

JULI -AUGUSTUS 2014f ilms met zicht op de wereld

Page 2: MOOOV - zomer 2014

MOOOV20142

FILMFESTIVALSin Brugge, Turnhout, Genk, Sint-Niklaas, Lier, Koersel-Beringen, Roeselare, Lommel en Dilbeek

FILMVERTONINGEN DOORHEEN HET JAARwekelijks o.a. Turnhout en Genk

FILMEDUCATIEmet schoolvoorstellingen, achtergronddossiers bij de films, visiedagen voor leerkrachten en educatieve projecten

CINÉBIBeen aanbod voor bibliotheken van de provincies Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen met wisselcollecties, aankoopadvies, een MOOOV-approved-label en e-learning trajecten

MOOOV-LABELmet DVD- en andere releases

COVER:THE BEST OFFER, Giuseppe Tornatore, Italië, 2013

Page 3: MOOOV - zomer 2014

3WWW.MOOOV.BE

ZWEI LEBEN

Europa 1990, de Berlijnse muur is net gevallen. Katrine, opgegroeid in Oost-Duitsland en ondertussen al 20 jaar gesetteld in Noorwegen, is een oorlogskind: het resultaat van een liefdesrelatie tussen een Noorse vrouw en een Duitse soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog. Katrine leidt een gelukkig gezinsleven, samen met haar moeder, man, dochter en kleindochter. Wanneer een advocaat haar en haar moeder vraagt om te getuigen in een proces tegen de Noorse staat, weigert ze resoluut. Maar geleidelijk legt de advocaat haar geheimen steeds meer bloot, tot Katrine uiteindelijk niets meer kan verbergen.

Drama waarin de geleidelijke ontrafeling van de identiteit van Katrine niet alleen nagelbijtend spannend is, maar ook emotioneel pakkend in de manier waarop de echte pijn van een misbruikte pion aan de verliezende kant van de geschiedenis getoond wordt.

Georg Maas Duitsland, 201397 minuten

Utopolis TurnhoutDI 1/07 - 20u00

Euroscoop GenkDO 3/07 - 20u15ZO 6/07 - 11u00

Page 4: MOOOV - zomer 2014

MOOOV20144

UNA VIA A PALERMO

Sicilië, Palermo: op het heetst van de dag rijdt Rosa met haar vriendin Clara in haar blauwe Fiatje door de nauwe straatjes van Palermo. Ze zijn onderweg naar een bruiloft. Maar dan is er een tegenligger: een rode Fiat met daarin weduwnaar Saro, jengelende kinderen op de achterbank en zijn schoonmoeder Samira achter het stuur. De auto’s kunnen elkaar niet passeren, maar beide bestuursters weigeren plaats voor elkaar te maken. Het is een straat met eenrichtingsverkeer, maar welke richting is toegestaan, weet niemand. De beide dames zijn vastbesloten niet toe te geven - het begin van een escalerend incident.

Una via a Palermo is het speelfilmdebuut van regisseur Emma Dante. Zij schreef zelf het scenario voor deze bitterzoete komedie over stilstaan in alle opzichten, en baseerde het op de eveneens door haar geschreven roman Via Castellana Bandiera. Het festival van Venetië bekroonde Una via a Palermo met liefst zes prijzen, waaronder eentje voor Emma Dante zelf als Beste Actrice voor haar rol als Rosa. Het is een fraaie ode aan de semi-anarchistische komedies over de Italiaanse volksaard uit de jaren ‘60 van regisseurs als Vittorio De Sica, Mario Monicelli en Dino Risi.

Emma Dante Italië, 201392 minuten

Utopolis TurnhoutDI 8/07 - 20u00

Euroscoop GenkDO 10/07 - 20u15ZO 13/07 - 11u00

Page 5: MOOOV - zomer 2014

5WWW.MOOOV.BE

BOYHOOD

Een uniek project dat zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent. Richard Linklater vertelt met Boyhood een intiem verhaal van epische omvang. Gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, vangt Linklater tot in verbazingwekkend detail de jongensjaren van Mason. In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason letterlijk voor onze ogen opgroeien. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders, Olivia en Mason Sr. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen.

Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd. De Vlaamse pers is alvast unaniem lovend: “Mooier dan dit kan cinema niet worden.” – Humo. “Boyhood kruipt in je hart en gaat nooit meer weg.” - De Standaard. “Enorm doorleefd en helemaal geslaagd in z’n unieke opzet.” – VRT. “Een aai over je hart, een stoot op je kin.” – Vertigo.

Richard Linklater VS, 2014163 minuten

Utopolis TurnhoutDI 15/07 - 20u00

Euroscoop GenkDO 17/07 - 20u15ZO 20/07 - 11u00

Page 6: MOOOV - zomer 2014

MOOOV20146

DIE FRAU DES POLIZISTEN

Christine en Uwe leiden met hun dochtertje Clara een rustig leven in een grensstadje - zo lijkt het. Beetje bij beetje, hoofdstuk na hoofdstuk, ontvouwen zich voor onze ogen fragmenten uit hun leven, tot zowel wij als zij onherroepelijk vastzitten in hun tragedie. De intelligente jonge Clara is het cement in de gaandeweg verslechterende relatie tussen haar jonge moeder Christine en vader Uwe, een politieman in een kleine Duitse provinciestad. Wellicht uit frustratie over zijn onbevredigende werk, kan Uwe zijn agressie niet langer in toom houden tegenover zijn vrouw.

De Duitse regisseur Philip Gröning, vooral bekend van zijn kloosterdocumentaire Die große Stille, won er in Venetië de Speciale Juryprijs mee. In precieze kaders observeert hij het dagelijkse gezinsleven kalm en zonder muziek. Deze realistische scènes worden gecombineerd met onverwachte momenten van fantasie en visuele uitspattingen. Zo zingen alle gezinsleden een lied recht in de camera en blijkt een ligbad opeens van een onwaarschijnlijke grootte. Het geheel is vastgelegd in 59 hoofdstukken, waarvan begin en einde telkens op titelkaarten in beeld verschijnen. Een unieke kijkervaring!

Philip Gröning Duitsland, 2013

172 minuten

Utopolis TurnhoutDI 22/07 - 20u00

Euroscoop GenkDO 24/07 - 20u15ZO 27/07 - 11u00

Page 7: MOOOV - zomer 2014

7WWW.MOOOV.BE

NOW, FORAGER A FILM ABOUT LOVE & FUNGI Lucien en Regina verzamelen wilde paddenstoelen in de bossen van New Jersey, die ze vervolgens verkopen aan restaurants in New York. Hij is een idealist in hart en nieren, zij heeft een meer praktische inslag. Hun leven is eenvoudig en hun inkomen onzeker. Daarom neemt Regina een baan als kok in een toprestaurant. Terwijl haar culinaire ster rijst, gaat hun relatie bergafwaarts.

Regisseurs Cortlund en Halperin doorsnijden het fictieve verhaal over het uiteen groeien van de twee geliefden met beelden van het verstrijken der seizoenen en prachtige close-ups van in het wild te vinden paddenstoelen. Ook de bereiding van het eten wordt waarheidsgetrouw in beeld gebracht. De speelfilm biedt een tegenwicht aan het vaak romantische beeld van koken en eten in films met een culinaire inslag, en sluit naadloos aan bij de actuele Slow Food-beweging. Tegelijk was deze film over liefde, eten, koken en de aantrekkingskracht van de natuur een favoriet op vele festivals wereldwijd.

Jason Cortlund en Julia Halperin VS, 201293 minuten

Utopolis TurnhoutDI 29/07 - 20u00

Euroscoop GenkDO 31/07 - 20u15ZO 03/08 - 11u00

Page 8: MOOOV - zomer 2014

MOOOV20148

BIRD PEOPLE

In het Hilton hotel naast de Parijse luchthaven Charles de Gaulle beslist Gary Newman, een Amerikaans ingenieur die kreunt onder grote professionele en emotionele druk, om zijn leven radicaal van richting te veranderen. Hij checkt in, kijkt uit het raam van zijn hotelkamer naar de vliegtuigen en beslist zijn vrouw een e-mail te schrijven: hij wil haar verlaten. Daarna zet hij zijn GSM uit en neemt een nieuwe start. Elders in het hotel werkt Audrey als kamermeisje. Ze is meestal aan het dromen en is nieuwsgierig naar het leven van andere mensen, zowel de hotelgasten als haar buren die ze vanuit haar appartement bekijkt. En dan ondergaat Audrey een bovennatuurlijke metamorfose en krijgt de film een verrassende wending: van super-naturalisme naar surrealisme.

Deze zeer persoonlijke film van de Franse regisseuse Pascale Ferran gaat over de dynamiek van vrijheid en ontheemding die van mensen een soort zwerf- en trekvogels heeft gemaakt. De locatie van de film is niet voor niks een transithotel aan een luchthaven. De film werd dit jaar geselecteerd in Cannes.

Pascale FerranFrankrijk, 2014

128 minuten

Utopolis TurnhoutDI 05/08 - 20u00

Euroscoop GenkDO 07/08 - 20u15ZO 10/08 - 11u00

Page 9: MOOOV - zomer 2014

9WWW.MOOOV.BE

Virgil Oldman leeft een geordend en comfortabel leventje als gerenommeerd kunstexpert. Hij kiest bewust voor een leven als vrijgezel en heeft zich ook nog nooit aan een relatie gewaagd. Op een dag krijgt hij een mysterieus telefoontje. Claire Ibbotson wil dat hij haar volledige kunstbezit evalueert. Oldman wordt voor het eerst in zijn leven verliefd. Tijdens al zijn frustrerende onbeantwoorde verlangens botst hij in de kelders van het gebouw op een waardevolle vondst…

Guiseppe Tornatore haalt al zijn culturele en visuele bagage uit de kast voor dit klassieke mysterie, dat zich afspeelt in de vooraanstaande Europese kunstwereld. Deze intrigerende, mysterieuze film neemt kunst, schoonheid, liefde, waarheid en leugen op de korrel. Tornatore neemt de tijd om zijn personages te introduceren, zijn verhaal te ontwikkelen. De barokke sfeer is om van te smullen. Kunststeden als Praag, Wenen, Rome en Trieste komen aan bod. Obscure kunstwerken staan centraal. Op de soundtrack van Ennio Morricone wisselen warme strijkinstrumenten af met ijle vrouwenstemmen en een sporadische uithaal op elektrische gitaar. Zowel de Australische acteur Geoffrey Rush als de Nederlandse Sylvia Hoeks zijn in uitstekende doen als Oldman en Ibbotson.

Giuseppe Tornatore Italië, 2013124 minuten

Utopolis TurnhoutDI 12/08 - 20u00

Euroscoop GenkDO 14/08 - 20u15ZO 17/08 - 11u00

THE BEST OFFER

Page 10: MOOOV - zomer 2014

MOOOV201410

MAPS TO THE STARS

Het gezin Weiss is een typisch Hollywoodgezin. Vader Stanford heeft een fortuin verdiend met doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich bezig met de carrière van haar 13-jarige kindster-zoontje Benjie. En dan is er de actrice Havana, een klant van Sanford die ervan droomt een remake te maken van de film die haar moeder in de jaren zestig beroemd maakte. Havana wordt echter geteisterd door nachtmerries van haar overleden moeder, en Benjie keert pas net terug uit een afkickkliniek. En dan is er nog zus Agatha, deels verbrand, maar recent vrijgelaten uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor haar criminele pyromanie.

Genoeg materiaal dus voor flink wat explosieve situaties en de Canadese regisseur laat geen heilig huisje in Hollywood overeind. Bovendien doet hij dat in zijn gekende, dwingende en bij momenten hoogst ongemakkelijke stijl, met lijzige travellings, bevreemdende close-ups en een dreigende soundtrack van huiscomponist Howard Shore. Julianne Moore (met blond kapsel) won in Cannes voor haar vertolking van Cristina de Palm voor beste actrice.

David CronenbergCanada, 2014

111 minuten

Utopolis TurnhoutDI 19/08 - 20u00

Euroscoop GenkDO 21/08 - 20u15ZO 24/08 - 11u00

Page 11: MOOOV - zomer 2014

11WWW.MOOOV.BE

New York, 1921. De Poolse immigrante Ewa, gespeeld door Marion Cotillard, wordt bij aankomst op Ellis Island opgevangen door de ogenschijnlijk behulpzame Bruno Weiss, die wat te eten en een dak boven haar hoofd regelt. Maar al snel komt zijn ware aard naar boven en dwingt hij haar op agressieve wijze tot een leven als burlesque gezelschapsdame om zo de kosten voor haar doodzieke zusje te betalen. Wanneer ze de illusionist Orlando ontmoet, valt hij direct voor de mooie Ewa, en zet hij alles op alles om haar te redden uit deze onveilige situatie. Bruno geeft echter zijn pronkstuk en beste inkomstenbron niet zomaar op.

James Gray, die het verhaal ook zelf schreef, exploreert opnieuw al zijn persoonlijke obsessies en motieven - rivaliserende broers, morele dilemma’s, New York, misdaad en straf. Hij slaat bovendien voor de vijfde keer op rij de handen in elkaar met zijn persoonlijke fetisjacteur Joaquin Phoenix. De fotografie is van de hand van topcinematograaf Darius Khondji die het New York van de twenties in majestueuze breedbeeldcomposities verbeeldt, en laat de wijken van Ellis Island tot leven komen in een schaduwrijke, nostalgische gloed. Een klassiek romantisch retrodrama, gedreven door Gray’s voorkeur voor authentieke karaktertekeningen en de complexiteit van menselijke relaties en bloedbanden.

James Gray VS, 2013120 minuten

MOOOV WIJKT AF: Nieuwe Kaai, TurnhoutWO 27/08 - 21u15openluchtcinema (zie p. 12 en 13)

Euroscoop GenkDO 28/08 - 20u15ZO 31/08 - 11u00

THE IMMIGRANT

Page 12: MOOOV - zomer 2014

MOOOV201412

wijkt afOpenluchtcinema in de wijken van Turnhout en daarbuiten

MOOOV WIJKT AF, dat is een goeie portie gratis openluchtcinema op groot scherm.

Een gepaste manier om de laatste week van augustus én de zomervakantie af te sluiten.

De film start rond 21h15, de bar is al open vanaf 20u00.

BRENG ZELF EEN STOEL EN DEKENTJE MEE.

DO 21 AUG * LILLE * HEGGEKAPEL POEDERLEE

BLUE JASMINEWoody Allen, VS, 2013, 98 minuten

Jetset socialite Jasmine wordt gedwongen om haar luxeleventje op te zeggen wanneer

ze door haar echtgenoot zowel op romantisch als financieel vlak wordt bedrogen.

Ze trekt daarom in bij haar nuchtere, bescheiden zus Ginger. Woody Allen op zijn best,

met Cate Blanchett in de hoofdrol.

VR 22 AUG * VOSSELAAR * KONIJNENBERG

LOVE IS ALL YOU NEEDSusanne Bier, Denemarken, 2012, 116 minuten

In het zonnige en pittoreske Italiaanse plaatsje Sorrento zal het feestelijke huwelijk

plaatsvinden van een jong Deens stel. Niets lijkt een fantastische trouwdag in de weg te staan,

totdat hun families arriveren. Een warm, grappig en uit het leven gegrepen romantische

komedie van Oscarwinnares Susanne Bier.

ZO 24 AUG * OUD-TURNHOUT * ZWEEPS VEN

AIN’T THEM BODIES SAINTSDavid Lowery, VS, 2013, 96 minuten

Bob en Ruth, twee outlaws op de vlucht, worden na een schietpartij in de heuvels van Texas

eindelijk opgepakt. Bob belandt in de gevangenis maar ontspant na vier jaar. Hij gaat op zoek

naar Ruth en hun dochtertje. Een prachtig gefilmd portret, met schitterende vertolkingen

van de hoofdpersonages.

MA 25 AUG * TURNHOUT * BEGIJNEVELDEKENS

PROMISED LANDGus Van Sant, VS, 2012, 106 minuten

Steve Butler en Sue Thomason zijn op pad voor het energiebedrijf Global Crosspower.

Ze proberen door de crisis getroffen inwoners van een plattelandsgemeente ervan te

overtuigen hun land te leasen. Er zit gas in de bodem: “you could be a millionaire.”

Een geengageerde film met Matt Damon in de hoofdrol.

Page 13: MOOOV - zomer 2014

13WWW.MOOOV.BE

DI 26 AUG * TURNHOUT * SCHORVOORT INSIDE LLEWYN DAVIESJoel Coen en Ethan Coen, VS, 2013, 104 minutenVirtuose film van de Coen-broertjes over Llewyn Davis, een ongelukkige singer-

songwriter uit de New Yorkse hippiewijk Greenwich in de jaren ‘60. De film volgt een week in het leven van Llewyn, waarbij hij een kans krijgt om zowel zijn

acteer- als zijn gitaartalent te laten zien, in de hoop het te maken in de muziekwereld.WO 27 AUG * TURNHOUT * NIEUWE KAAI THE IMMIGRANTJames Gray, VS, 2013, 120 minuten1921. De Poolse Ewa Cybulski en haar zus Magda komen aan op Ellis Island, op zoek naar

de American Dream. Wanneer de zussen gescheiden worden, valt Ewa al snel in de handen

van Bruno, die haar in de prostitutie dwingt. De aankomst van de knappe Orlando zorgt

ervoor dat Ewa opnieuw hoop in de toekomst krijgt, maar dat is buiten Bruno gerekend.DO 28 AUG * TURNHOUT * LINDEKENS GABRIELLELouise Archambault, Canada, 2013, 104 minutenDe jonge Gabrielle heeft een verstandelijke beperking. Ze geniet van het leven en heeft

een uitzonderlijke gave voor muziek. Martin is de liefde van haar leven. Geconfronteerd

met haar beperkingen doet Gabrielle er alles aan om haar zelfstandigheid te bewijzen

en haar vrijheid te winnen. Een hartverwarmend liefdesverhaal. VR 29 AUG * TURNHOUT * JEF BUYCKSTRAAT ALL IS LOST J.C. Chandor, VS, 2013, 106 minutenEen intrigerende thriller over de lotgevallen van één man op zee. De man, gespeeld door

Robert Redford, moet overleven op de Indische Oceaan nadat zijn zeiljacht beschadigd is

geraakt door een botsing met een container. Een zeer beklijvende film – trending in Cannes

in 2013 – die je op het puntje van je stoel laat zitten.ZA 30 AUG * LICHTAART * BIBLIOTHEEKPLEIN THE LUNCHBOX Ritesh Batra, India, 2013, 104 minutenEen verkeerde levering van Mumbai’s beroemde lunchbox-bezorgsysteem verbindt

een jonge huisvrouw met een oude man in de herfst van zijn leven. Ze bouwen samen

een fantasiewereld op door elkaar briefjes te schrijven via de lunchbox. Een heerlijk

feelgoodverhaal uit India over kleine genoegens des levens, waar je in dit geval instant

honger van krijgt.

13

Page 14: MOOOV - zomer 2014

GENK • VENNESTRAATCONCERTEN & THEATERPAULIEN MATHUES • MAANDAG 11 AUGUSTUS 2014 - 20.15 UURDe winnares van The Voice 2013 trapt de serie huiskamerconcerten af met werk van haar debuut cd ‘Flying Thought’s.

LAURENCE STAS – THE TIME OF MY LIFE (THEATER) WOENSDAG 13 EN DONDERDAG 14 AUGUSTUS OM 20.15 UURTry out van het debuut van de jonge Limburgse theatermaker en actrice Laurence Stas.

NELE NEEDS A HOLIDAY • MAANDAG 18 AUGUSTUS 2014 - 20.15 UURNele Van den Broeck presenteert op Radio 1 ‘Nele in Radioland’, een programma over 100 jaar radio in België. Maar ze is ook een actrice en een zangeres met een eigen, vrouwelijke band.

STOOMBOOT • MAANDAG 25 AUGUSTUS 2014 - 20.15 UURNiels Boutsen is de jonge singer-songwriter van Stoomboot die met zijn gelijknamige debuut meteen hoge ogen gooide. Humo schreef: ‘Maar we weten het wel zeker nu: een kleinkunstheld is geboren.’

LA SIESTE DU DROMADAIRE • MAANDAG 1 SEPTEMBER 2014 - 20.15 UURBijzondere tango van een kwintet met o.a. Joris Vanvinckenroye (Aranis) op zoek naar een mix van tango en woestijnmuziek.

DELRUE • MAANDAG 8 SEPTEMBER 2014 - 20.15 UURKlaas Delrue van Yevgueni brengt Franstalige liedjes uit zijn ‘Risquons Tout’-cd, zijn solo-cd met chansons.

FOLIE DOUCE • MAANDAG 15 SEPTEMBER 2014 - 20.15 UURTwee meisjes van 17 jaar wonnen De Nieuwe Lichting van StuBru met breekbare liedjes verwant aan folk.

LOCATIE: Rocc-O-rama, Vennestraat 197 • TICKETS: € 5RESERVATIES: via c-minebezoekersonthaal – 089 65 44 90

Page 15: MOOOV - zomer 2014

15WWW.MOOOV.BE

Page 16: MOOOV - zomer 2014

KALENDERTURNHOUTDI 01/07 om 20u00ZWEI LEBEN

DI 08/07 om 20u00UNA VIA A PALERMO

DI 15/07 om 20u00BOYHOOD

DI 22/07 om 20u00DIE FRAU DES POLIZISTEN

DI 29/07 om 20u00NOW, FORAGER: A FILM ABOUT LOVE & FUNGI

DI 05/08 om 20u00BIRD PEOPLE

DI 12/08 om 20u00THE BEST OFFER

DI 19/08 om 20u00MAPS TO THE STARS

21/08 tot 30/08 • MOOOV WIJKT AF verschillende locaties (zie pagina 12 en 13)

Alle voorstellingen vinden plaats in Utopolis, Graatakker 99, Turnhout. Tickets zijn te verkrijgen aan de kassa van MOOOV in Utopolis vanaf één uur voor de start van de film (om 19u op dinsdag en om 10u op zondag). Tickets kosten 8 €. Rittenkaarten: 70 € voor een tienrittenkaart, 37 € voor een vijfrittenkaart.

www.mooov.be – www.utopolis.be

GENKDO 03/07 om 20u15 + ZO 06/07 om 11u00ZWEI LEBEN

DO 10/07 om 20u15 + ZO 13/07 om 11u00UNA VIA A PALERMO

DO 17/07 om 20u15 + ZO 20/07 om 11u00BOYHOOD

DO 24/07 om 20u15 + ZO 27/07 om 11u00DIE FRAU DES POLIZISTEN

DO 31/07 om 20u15 + ZO 03/08 om 11u00NOW, FORAGER: A FILM ABOUT LOVE & FUNGI

DO 07/08 om 20u15 + ZO 10/08 om 11u00BIRD PEOPLE

DO 14/08 om 20u15 + ZO 17/08 om 11u00THE BEST OFFER

DO 21/08 om 20u15 + ZO 24/08 om 11u00MAPS TO THE STARS

DO 28/08 om 20u15 + ZO 31/08 om 11u00THE IMMIGRANT

Alle voorstellingen vinden plaats in Euroscoop Genk, C-mine 1, Winterslag-Genk. Tickets kosten 7 € – 6,5 € (65+ en studenten),met de Euroscoop Voordeelkaart: 6€.

www.mooov.bewww.euroscoop.bewww.c-minecultuurcentrumgenk.be

MOOOV vzwWarandestraat 422300 Turnhout014 47 23 30

Sint-Jakobsstraat 368000 Brugge050 34 83 54

V.U. Jos Geysels,Warandestraat 42, 2300 Turnhout

MOOOV woont en werkt in Turnhout in de Warande, net als Kunst in Zicht, Storm op Komst, Stripgids, Dinamo en Ar-Tur.MOOOV woont en werkt in Brugge in De Republiek, net als Cinema Lumière, Lessen in het Donker en Tapis Plein.

Met de steun van

op www.mooov.be

vind je van de meeste films

ook een link naar de officiële

trailer