Montagehandleiding Cosleeper Bas BartS Design -

Click here to load reader

 • date post

  10-Jul-2015
 • Category

  Services

 • view

  116
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Montagehandleiding Cosleeper Bas BartS Design -

Montagehandleiding Co-sleeper Bas

MontagehandleidingCo-sleeper Bas

Monteren als co-sleeperVanaf sheet 15 instructies voor het ombouwen naar ledikantje!

Monteer op beide zijkanten de draaglatten die de lattenbodem in de co-sleeperstand draagt. Je bevestigd elke lat met twee schroeven (zie kleine foto linksboven) met de bijgeleverde schroevendraaier in de voorgeboorde gaten. Dit gaat het makkelijkste als je het zijhekje plat op de grond legt. Let op; in n zijkant zit het witte spijlenhekje niet, een kant blijft immers open.

Pak nu het hoofd- en het voeteneind. Aan de binnenzijde van zowel het hoofdeinde als het voeteneinde zie je vier gaten. Steek in alle gaatjes de plugjes die je op de foto ziet en duw ze met de punt van een schroevendraaier zo ver als kan naar binnen.

Zet nu een zijkant rechtop. Steek/draai de lange koperkleurige schroeven (zie volgende foto) van buiten naar binnen alvast een klein stukje door het gaatje. Plaats vervolgens het hoofd of voeteneinde hier tegen aan (met de schroefgaten naar binnen) en draai de schroef vast.

Herhaal dit met alle 8 schroeven, zowel boven als onder, tot ze goed vast zitten. Je ziet dat het hoofd/voeteneinde en de zijkant door de schroef netjes tegen elkaar aan worden getrokken.

Je kunt nu de lattenbodem op zijn plek leggen.

Plaats de twee houten pluggen in de gaten links en rechts net onder de draaglat.

Schuif nu de oversteek voorzichtig op zijn plek, van boven naar beneden.

Met de meegeleverde spanband maak je de co-sleeper voor de veiligheid aan je eigen bed vast. Maak de spanband vast om vier spijlen van de lattenbodem. Trek de gesp strak tot deze aan de onderkant tegen de lattenbodem zit.

Haal de spanband door de gaten in de meegeleverde klos.

Haal de spanband onder je eigen matras door en steek de klos door de volgende lattenbodem/tussen de bedden door zodat de band het bedje strak tegen het ouderbed aanhoudt.Klaar voor gebruik als co-sleeper!

Desgewenst is de cosleeper eenvoudig afsluitbaar door het kleine hekje te plaatsen! Van co-sleeper naar ledikant

Schuif de oversteek omhoog zodat je deze van het bedje kunt halen.

Verwijder de twee houten pluggen.

En steek deze vervolgens in de twee gaten in de onderste lat van de zijkant van het bedje. Hier schuift het zijhekje zo overheen.

Schuif het witte zijhekje met de spijltjes van boven naar beneden op zijn plek. Maak het zijhekje vast door aan beide zijde de lange schroef vast te draaien. Je kindje kan dan later niet zelf het bedje open maken.

Je kunt nu het bedje als ledikantje gebruiken. Let op; dit is de hoge stand. Indien je kindje zelf kan gaan zitten dien je de lattenbodem in de lage stand te doen! Verwijder hiervoor het matras en de lattenbodem, maak de twee draaglatten die halverwege de zijhekjes zijn gemonteerd los door de schroeven los te draaien.De lattenbodem kun je nu onderin het bedje leggen op de reeds voorgemonteerde draaglatten.Vragen? Hulp nodig?Neem gerust contact met ons op via:[email protected] 06-41039180