MioTinto Made-to-Order Shoes

of 10 /10

Embed Size (px)

description

MioTinto introduceert een nieuw concept waarbij volledig Italiaanse, met de hand gemaakte,schoenen in Nederland naar wens worden gefinisht. U heeft keuze uit 3 modellen, 17 maten en24 kleuren. Dit geeft u de keuze uit maar liefst 1.224 mogelijkheden! Elk paar schoenen wordenspeciaal voor u met de hand gefinisht in de door u gewenste kleur, voorzien van uw initialen aande binnenzijde van de schoen en het hand-finish-certificaat. Ultiem vakmanschap binnen 72uur bij uw Made-to-Order specialist geleverd.Een veelvoud van kleuren, geheel naar wens gekleurd en zeer snel geleverd!

Transcript of MioTinto Made-to-Order Shoes

Page 1: MioTinto Made-to-Order Shoes
Page 2: MioTinto Made-to-Order Shoes

2

O n z e p a s s i e v o o r w a t w e d o e n m a a k t o n s

p i o n i e r s i n d e s c h o e n e n - b r a n c h e .

S C H O E N E N A N N O 2 0 1 5

MioTinto introduceert een nieuw concept waarbij volledig Italiaanse, met de hand gemaakte, schoenen in Nederland naar wens worden gefinisht. U heeft keuze uit 3 modellen, 17 maten en 24 kleuren. Dit geeft u de keuze uit maar liefst 1.224 mogelijkheden! Elk paar schoenen worden speciaal voor u met de hand gefinisht in de door u gewenste kleur, voorzien van uw initialen aan

de binnenzijde van de schoen en het hand-finish-certificaat. Ultiem vakmanschap binnen 72 uur bij uw Made-to-Order specialist geleverd.

Eenn veelvoud van kleuren, geheel naar wens gekleurd en zeer snel geleverd!

M I L A N O B O O TAdviesprijs: 219,95

C O M O D E R B YAdviesprijs: 199,95

V E N E T O M O N KAdviesprijs: 219,95

Page 3: MioTinto Made-to-Order Shoes

3

Page 4: MioTinto Made-to-Order Shoes

4

S c h o e n e n v o o r

l i e f h e b b e r s v a n

p e r f e c t i e .

Page 5: MioTinto Made-to-Order Shoes

5

Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenfabrieken in Italië. Voor de productie maakt men enkel en alleen gebruik van de mooiste materialen: voor het buitenleer en de voering wordt gebruik gemaakt van prachtige soft-vitello’s. De volledig leren buitenzool is voorzien van een natuur rubberen ‘Vibram’ slijtzool, en ook de hakken zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande ‘Vibram’ achterlappen. De zacht vitello binnenzool is voorzien van een polstering wat het loopcomfort ten goede komt.

Alle schoenen zijn ‘Blake’ vervaardigd, wat inhoudt dat de buitenzool volledig is doorgestikt op de schacht van de schoen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in pek

gedompeld draad, wat er voor zorgt dat het stikdraad geen vocht opneemt en de voet droog blijft. MioTinto schoenen zijn 100% Italiaans vakwerk, gemaakt door en voor liefhebbers van pure perfectie.

Naast schoenen biedt MioTinto uiteraard ook een volledig bijpassende riem aan. De riem word gelijktijdig met de schoenen gefinisht waardoor de perfecte match ontstaat! De 35 millimeter riem is te bestellen in vrijwel elke taille omtrek. Naast dat u de exacte lengte door kunt geven is het ook mogelijk om de riem zelf in te korten. Om uw schoenen optimaal te verzorgen bieden wij tevens een speciale hand-finished crème. Dit maakt het onderhouden van uw hand-gefinishte schoenen extreem eenvoudig.

V A K M A N S C H A P

Page 6: MioTinto Made-to-Order Shoes

6 H A N D - F I N I S H E D

E l k p a a r v o l l e d i g m e t d e h a n d -g e f i n i s h e d i n N e d e r l a n d .

H A N D - F I N I S H E D

Na de keuze van model en maat besluit u in welke kleur en welke finishing u uw schoen wenst te ontvangen. Eenmaal de keuze gemaakt gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag en finisht de schoenen volledig met de hand in de door uw klant gewenste kleur. Een Italiaanse professie welke tot in de perfectie is doorontwikkeld om al uw wensen te kunnen realiseren. Elk paar schoenen zal vervolgens worden voorzien van uw initialen en worden geleverd met een echtheidscertificaat voorzien van de handtekening van de Master-Finisher zelf.

D E M O G E L I J K H E D E N

Zo persoonlijk als uw wensen worden ook uw schoenen volledig uniek gefinisht! Met de keuze uit 3 modellen, 24 kleuren, en 17 maten heeft uw klant de keuze uit 1.224 mogelijkheden. MioTinto rekent daarmee definitief af met het enorme aanbod van saaie eenzijdige schoenen! Mocht de gewenste kleur er onverhoopt niet bij zitten dan is onze ‘master-finisher’ graag bereid om naar wens een persoonlijkere kleur samen te stellen welke volledig aansluit bij -bijvoorbeeld- het trouwpak. Informeer naar de ongekende mogelijkheden bij uw specialist.

Page 7: MioTinto Made-to-Order Shoes

7

D e h a n d v a n d e M a s t e r - F i n i s h e r

Page 8: MioTinto Made-to-Order Shoes

8

W a a r i n n o v a t i e e n a m b a c h t e l k a a r o n t m o e t e n .

M i o T i n t o

U W S P E C I A L I S T

MioTinto is een exclusief product dat met zorg en aandacht aangeboden dient te worden, en dat willen wij graag zo houden! MioTinto werkt daarom enkel met partners welke service

nog altijd hoog in het vaandel hebben staan en u de service kunnen bieden die u verdient. Een kundige specialist die u naar behoren begeleid richting de schoen die het beste bij uw voet en

uw stijl past. MioTinto wordt daarom ook niet online aangeboden.

Indien u geïnteresseerd bent in een Made-to-Order MioTinto schoen met bijpassende riem vindt u op MioTinto.com heel eenvoudig uw dichtstbijzijnde specialist.

Page 9: MioTinto Made-to-Order Shoes

9

Page 10: MioTinto Made-to-Order Shoes

b y M i o T i n t o

HAND-MADE HAND-FINISHED