Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

6
Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing Door Bianca van den Hooven

Transcript of Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Page 1: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Met uw klanten in de cloud: seminar cloud

computingDoor Bianca van den Hooven

Page 2: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Seminar cloud computing

Werken in de cloud is niet de toekomst, maar het nu. Dat maakte de seminar over cloud computing duidelijk. De cloud is de hype al lang voorbij en kan inmiddels ingezet worden als een volwaardig instrument om efficiënter te werken en klantrelaties te onderhouden. Verschillende sprekers lieten hun licht schijnen op dit aansprekende onderwerp.

Page 3: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Businessvoorbeelden

Managing Director Wim Jansen gaf het startschot van de middag door in te gaan op het zakelijk gebruik van cloud computing. Door verschillende businessvoorbeelden te geven uit de koker van itelligence, liet hij zien hoe klanten betrokken kunnen worden bij bedrijfsprocessen. Daarnaast werd gedemonstreerd hoe deze processen geoptimaliseerd kunnen worden door te werken in de cloud.

Managing Director itelligence Benelux Wim Jansen geeft uitleg over cloud computing.

04/15/2023 © itelligence3

Page 4: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Aanvulling

De cloud maakt een eigen datacenter niet overbodig, maar is juist een welkome aanvulling erop, zo onderstreepte Jessica Constantinidis van Dimension Data. Een hybridemodel kan zelfs bijdragen aan de groei van het bedrijf. Ook voor het onderwijs zijn innovatieve cloudoplossingen. Tom Saeys, Education Solution Architect bij itelligence, zette uiteen hoe onderwijsinstellingen hun software en diensten in de cloud kunnen bundelen om de studentenadministratie te vereenvoudigen. Een slimme SAP-oplossing die dit mogelijk maakt is snel en betaalbaar te implementeren.

04/15/2023 © itelligence4

Page 5: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

Klantcontact optimaliseren

Een succesvolle organisatie moet in staat zijn tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klanten, en deze wanneer mogelijk zelfs te overtreffen. Hierover sprak Marc van den Berk, Solution Expert on Mobile Hybris en Costumer Engagement Solutions bij itelligence. Hij gaf voorbeelden hoe klantcontact geoptimaliseerd kan worden en daarmee het bedrijfsresultaat verbeterd.

04/15/2023 © itelligence5

Page 6: Met uw klanten in de cloud: seminar cloud computing

The power of itelligenceW: itelligence.com/nl