Medewerker 3.0 Hakken in het zand of loslaten

download Medewerker 3.0 Hakken in het zand of loslaten

If you can't read please download the document

 • date post

  14-Apr-2017
 • Category

  Documents

 • view

  352
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Medewerker 3.0 Hakken in het zand of loslaten

Project Medewerker 3.0

Project Medewerker 3.0

Jorrit Bijl

Hakken in het zand of loslatenProject Medewerker 3.0 is anders dan andere projecten. Het project raakt eigenlijk de essentie van de vraag hoe bewerkstellig ik veranderingen binnen bestaande structuren. In deze presentatie laat ik mijn taken, ervaringen en worstelingen zien. Hoe ik probeer vast te houden aan het oorspronkelijke plan, structuur en doel (toolkit), maar uiteindelijk toegeef aan nieuwe impulsen en mogelijkheden. De vraag is of deze resultaten voldoende zijn. Of het netwerk en het gedachtegoed voldoende zijn geborgd.

Project Medewerker 3.0 is anders dan andere projecten. Het project raakt eigenlijk de essentie van de vraag hoe bewerkstellig ik veranderingen binnen bestaande structuren. In onderstaand stuk omschrijf ik mijn taken, ervaringen en worstelingen. Hoe ik probeer vast te houden aan het oorspronkelijke plan, structuur en doel (toolkit), maar uiteindelijk toegeef aan nieuwe impulsen en mogelijkheden. De vraag is of deze resultaten voldoende zijn. Of het netwerk en het gedachtegoed voldoende zijn geborgd.

2

Het project

LiteratuurLiteratuur schetst negatief beeld van de bibliotheekmedewerker:Ouder iemandDigitaal niet vaardigNiet klantgerichtIntrovertLiteratuur vooral gericht op competentiesUitzondering Aharonie intrinsieke motivatie

Interviews- genuanceerd beeld

Onduidelijkheden in het project

Medewerker 3.01.0 kaders

Besef

Nieuwe inzichten

Het roer om!

Medewerker 3.0Medewerker 3.0Medewerker 3.0