Mattel Matters - Januari 2016

8
MATTERS NIEUWSBRIEF

description

 

Transcript of Mattel Matters - Januari 2016

Page 1: Mattel Matters - Januari 2016

MATTERSNIEUWSBRIEF

Page 2: Mattel Matters - Januari 2016

Welkom bij de Mattel Matters Nieuwsbrief

Per Mattel merk behandelen wij resultaten van TV commercials, marketing- en/of instore campagnes, kondigen we in wat meer detail komende activaties aan en geven we wat meer

achtergrond bij de verschillende online campagnes, brand events etc.

Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal en bevat zowel een terugblik als een vooruitblik per merk:

Verschijning Terugblik op Vooruitblik opApril Q1 Q3Juli Q2 Q4Oktober Q3 Q1Januari Q4 Q2

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Marion Geense of met uw account manager.

Page 3: Mattel Matters - Januari 2016

INDEX

719

INDEX

419

TVCTVC

PROMOTIE

PROMOTIE

PRODUCT

1. BARBIE CAMPER PROMOTIE

Bij aankoop van de Camper kreeg de consument tijdelijk €15 teruggestort. De looptijd was week 40 t/m 52. Promotie was zeer succesvol in doorverkoop (+1125%) en redemptiepercentage was maar liefst 25%.

2. BARBIE FAIRYTALE PROMOTIE

Bij besteding van €14,99 op Barbie kreeg de consument een voucher voor €5 korting op een herhalingsaankoop t/m eind november. De looptijd was week 41 t/m 44. De promotie heeft gezorgd voor een goede stimulans van de doorverkoop (+158%).

3. BARBIE EVENT

Op zondag 18 oktober vond het Barbie Prinses in het Popsterren-kamp plaats in het Figi theater in Zeist. Naast verschillende live characters uit de film was er een dans mee met Barbie workshop, een winkel verzorgd door Intertoys met allerhande Barbie producten en werd uiteraard de film vertoond. Alle kindjes gingen daarna met een mooie goodie-bag naar huis.

2. BARBIE DRAAI EN RIJ PUPPY

Uitgezonden in week 40 t/m 43. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 206 versus niet-TV weken.

3. BARBIE GLAM VAKANTIEHUIS

Uitgezonden in week 45 t/m 47. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 419 versus niet-TV weken.

2. ONLINE CAMPAGNE MEISJES

In april en mei zullen er online video campagnes lopen op Youtube gericht op het Fashionista assortiment, gelinkt aan het nieuws dat in Neurenberg bekend wordt gemaakt. In mei loopt er een display campagne op Momio (tiener social netwerk) rondom het Made to Move assortiment.

3. ONLINE CAMPAGNE MOEDERS

Op instagram en via influencers zal het Made to Move assortiment ook onderdeel zijn van een campagne richting moeders.

1. SUMMER PROMO

Consument krijgt in juni bij aankoop van Barbie (of Monster High) 15% kassakorting op het hele assortiment. Als hij zijn gegevens registreert op www.mattel.eu maakt hij tevens kans op 1 van de 30 Samsung tablets! Looptijd van de promotie is week 22 tot en met 26.

BARBIE MIX EN KLEUR POP

Nieuw in het voorjaar!Geef Barbie® een fantastisch kapsel en een nieuwe haarkleur! Met de Barbie® Mix & Kleur pop maken jonge stylistes moeiteloos unieke kleuren. Gewoon haarkleurkaarten kiezen, water toevoegen en mengen! Je kunt één kleur gebruiken of een heleboel. Je kunt ook streepjes toevoegen. Met de bijgeleverde elastiekjes kun je het haar verder stylen. Je kunt vlechten of een paardenstaart maken of het haar opsteken. De kleur uitwassen en vervolgens het haar kammen met de bijgeleverde kam. Daarna ben je klaar om helemaal opnieuw te beginnen. Inclusief Barbie-pop met outfit en accessoires, 36 haarkleurkaarten, één palet, één lepel/borstel-tool, één kam en drie elastiekjes.

1. MADE TO MOVE

2. MIX EN KLEUR POP

4. BARBIE POP-UP CAMPER

Uitgezonden in week 47 t/m 40. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 272 versus niet-TV weken.

1. BARBIE GLITTER HAARPOP

Uitgezonden in week 40 t/m 43. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 719 versus niet-TV weken.

INDEX

272

INDEX

206MAY

MAY

NIEUW!

25%

redemptiepercentage

412

bezoekers

INDEX

258

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER APRIL- MEI - JUNITerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaal

Page 4: Mattel Matters - Januari 2016

1. SUMMER PROMO

Consument krijgt in juni bij aankoop van Monster High (of Barbie) 15% kassakorting op het hele assortiment. Als hij zijn gegevens registreert op www.mattel.eu maakt hij tevens kans op 1 van de 30 Samsung tablets! Looptijd van de promotie is week 22 tot en met 26.

2. ONLINE CAMPAGNE

In april en mei loopt er een campagne op Youtube waarbij middels online video de nieuwste Monster High content onder de aandacht van 8-10 jarige meisjes wordt gebracht. Ook is er in die periode een retargeting campagne, waarbij moeders via billboards, homepage takeovers en halfpage ads doorgelinkt worden naar retail.

PROMOTIE

TVC PROMOTIE

EVENT

PRODUCT

1. ENTERTAINMENT DVD

Op 18 oktober is de entertainment DVD “Boo York, Boo York” uitgezonden op Nickelodeon. Hiermee bereiken we gemiddeld 34% van de 6 tot 12 jarige meisjes.

BOO YORK COLLECTIE

Uitgezonden in week 45 t/m 47. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 161 versus niet-TV weken.

PREMIÈRE

De premieredatum voor vertoning van Groot Griezelrif in Pathé is vastgesteld op 3 april 2016. Wil je graag aanwezig zijn, stuur dan even een mail naar [email protected]

CORE DOLLS

Maak opnieuw kennis met...De originele ghouls van Monster High™ zijn freaky-fantastisch en daar zijn ze trots op! Hun coole outfits zijn perfect voor een dag binnen de muren van Monster High™ of voor een monsterlijk avontuur daarbuiten. Dankzij bewegende schouders en knieën kunnen deze monsters griezelig coole poses aannemen. De outfit van iedere pop is gebaseerd op haar persoonlijkheid en unieke verleden. Je kunt kiezen uit een griezeltastische Draculaura™, dochter van Dracula, in haar favoriete roze-zwarte outfit met hartprint, een elektrificerende Frankie Stein™, dochter van Frankenstein, in haar bekende schotse ruit, een een boe-tastsiche Gigi Grant™, dochter van een Geest, in een cut-out jurk met geblokte kleurenprint. Elke pop maakt haar look compleet met schoenen en unieke sieraden, zoals de coole halsketting van Draculaura™, de schitterende juwelen van Frankie Stein™ en de gouden armbanden van Gigi Grant™. En de monsterlijke accenten, zoals kapsels en lichaamsdetails, perfectioneren de freaky-fantastische look van deze ghouls. Je leert dat je er trots op moet zijn dat je uniek bent, net als de griezelig coole BFF’s van Monster High™. Verzamel ze allemaal!

INDEX

161

APRIL

34%

bereikpercentage

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER APRIL- MEI - JUNITerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaal

Page 5: Mattel Matters - Januari 2016

1. TRACK BUILDER VULKAAN BAANSET

Uitgezonden in week 42 t/m 44 & 47 t/m 49. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 154 versus niet-TV weken.

2. RACE SPIN STORM BAANSET

Uitgezonden in week 40 t/m 42 & 45 t/m 47. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 330 versus niet-TV weken.

3. STAR WARS RUIMTESCHEPEN

Uitgezonden in week 47 t/m 50. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 392 versus niet-TV weken.

1. MY EPIC COLLECTION PROMOTIE

Bij aankoop van 5 (losse) Hot Wheels diecast auto’s krijgt de consument de exclusieve ‘gouden’ auto direct aan de kassa. Promotie loopt in week 14 t/m 18.

2. ONLINE CAMPAGNE

In april en mei loopt er een display retargeting campagne om de aankoopintentie van ouders te stimuleren.

SPLIT SPEEDERS

1. PLAYSET REFUND PROMO

In week 40 t/m 52 kreeg de consument €10 teruggestort bij aankoop van de Track Builder Vulkaan Baanset of de Race Spin Storm Baanset. Deze promotie was uiterst succesvol met een redemptie van 45%!

BATMAN VERSUS SUPERMAN DECO CARS

Nieuw in het voorjaar!Auto’s op een schaal van 1:64 met details en deco’s gebaseerd op de nieuwe film Batman v. Superman: Dawn of Justice.

TVCTVC

PROMOTIE

PROMOTIE

PRODUCT

INDEX

154

INDEX

330

INDEX

392

APRIL/MEI

2. MEGA RACE CAMPAGNE

In november liep onder andere op Funnygames.nl een online campagne gericht op jongetjes met de nieuwste The Connectors videos. Deze campagne behaalde ruim 3 miljoen impressies en een click through rate van 6,54%!

NIEUW!

APRIL/MEI

14t/m

18

week

45%

redemptiepercentage

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER APRIL- MEI - JUNITerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaal

Page 6: Mattel Matters - Januari 2016

1. PRINT CAMPAGNE

Het hele jaar door zullen er door Wij Jonge Ouders dedicated nieuwsbrieven gestuurd worden naar kindjes die bijna hun eerste verjaardag vieren, om moeders te informeren over het beste cadeau voor de eerst everjaardag: Mega Bloks!

1. AWARENESS CAMPAGNE PRINT

In oktober hebben we ook shopping pagina’s geplaatst in titels die zich richten op moeders met kindjes van 1 jaar en ouder. Zo is er o.a. Geplaatst in Wij Jonge Ouders en Viva Mama.

2. CONSIDERATION CAMPAGNE PRINT

In Wij Jonge Ouders hebben we een advertorial geplaatst in de november editie en een redactioneel item in de december editie.

3. CONSIDERATION CAMPAGNE ONLINE

In oktober liep er een online campagne op Mamaenzo.nl, Fabulousmama.nl en Facebook om Mega Bloks onderdeel te maken van hun aankoopoverwegingsset.

4. PURCHASE INTENTION CAMPAGNE

Middels een retargeting campagne op verschillende websites werden moeders doorgelinkt naar een Mega Bloks verkooppunt.

5. BLOKTOBER

De hele maand oktober kreeg de consument 50% korting op haar Mega Bloks aankopen. Deze promotie was zeer succesvol met een index 252 versus non-promo weken.

2. ONLINE CAMPAGNE

Ouders van Nu informeert haar lezers online over Mega Bloks als perfecte kado voor de eerste verjaardag om zo tevens de aankoop te stimuleren.

3. FACEBOOK CAMPAGNE

Middels advertising laten we de fanbase (nu 405.000 volgers) en hun awareness verder groeien.

PROMOTIEPROMOTIE

PRODUCTMEGA BLOKS BOUW MIJN ABC’S

Nieuw in het voorjaar!Mega Bloks Bouw mijn ABC’s is het perfecte gereedschap voor educatief en fantasierijk spel. Met 52 letters, ondersteunen deze grote, levendige blokken de ontwikkeling van uw kinds taal, bemoedigen ze letterherkenning en elementaire spellingsvaardig-heden. Deze blokken zijn te gebruiken met alle Mega Bloks sets en komen in een nieuwe milieuvriendelijke, PVC-vrije tas. Zie je kleintje groeien met het Frist Builders ABC spellen van Mega Bloks!

Actieperiode: zaterdag 3 oktober t/m zondag 1 november 2015.

©2015, MEGA Brands Inc. Alle rechten voorbehouden. MEGA BLOKS is een geregistreerd handelsmerk van MEGA Brands Inc. FISHER-PRICE is een geregistreerd handelsmerk van Mattel Inc.

Nu

op al het Mega Bloks First Builders speelgoed! First Builders speelgoed! First Builders speelgoed! First Builders speelgoed!

op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks

op al het Mega Bloks First Builders speelgoed!

op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks

kassa korting

NuNuNuNuNuNu

op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks

NuNuNu

op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks op al het Mega Bloks

kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kassa kokokokokokor r r rrtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingtingting

50%

MATT-2722-Mega Bloks Bloktober_shelfcard_v1.indd 1 24-08-15 14:52

NIEUW!

INDEX

252

Met uitspraken als “Rij sneller!” zal de Fisher-Price® Leerplezier Meegroei-speelgoed™ Scooter de baby aanmoedigen om te bewegen en te rollen! Je kleintje doet elke dag nieuwe ontdekkingen dankzij de Leerplezier Meegroeispeelgoed™- technologie, waarmee je het meest geschikte niveau voor je baby kunt kiezen door één simpele druk op de knop!12-36 maanden

Fisher-Price® Leerplezier Meegroeispeelgoed™ Scooter

technologie, waarmee je het meest geschikte niveau voor je baby kunt kiezen

fi sher-price.be©2015 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

MATT-3009-Adv Brieven Jonge Ouders_v1.indd 1 30-10-15 11:43

> 10.000.000

impressies

> 11.000

clicksClick through rate boven de benchmark!

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER APRIL- MEI - JUNITerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaal

Page 7: Mattel Matters - Januari 2016

LITTLE PEOPLE ZOO

Uitgezonden in week 47 t/m 49. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 75 versus niet-TV weken.

1. PRINT CAMPAGNE

In oktober en november hadden we testimonials en shopping pages in de belangrijkste tijdschriften voor (aanstaande) moeders.

1. A FILM BY YOU

De activatie ‘A Film by You’ om je leukste baby-mijlpaal te delen en Fisher-Price prijzen te winnen zal in dit kwartaal verder worden ondersteund met Facebook advertising, influencer blog posts, display advertising en online video.

2. LITTLE PEOPLE TUBE PROMOTIE

Ook in het tweede kwartaal loopt de Little People Tube promotie nog, waarbij de consument bij besteding van €20 aan Little People producten een Little People Tube gratis krijgt.

3. MEDAILLE MOMENTJE PROMOTIE

In het tweede kwartaal loopt ook de Medaille Momentje promotie door met in deze maanden 20% korting op de 3-in-1 Rainforest Mobiel (april), de Zebra loopwagen (mei) en de Leerplezier puppy piano (jun)

LITTLE PEOPLE BRANDWEERWAGEN MET LADDER

Nieuw in het voorjaar!De Little People Brandweerwagen met ladder komt met een brandweerman, een brandweervrouw en een hulphond. De ladder kan op en neer bewegen en 360 graden draaien. De brandweerwagen laat meer dan 25 liedjes, zinnen en geluidseffecten horen als hij rijdt, als de ladder beweegt en als de bestuurdersplaats wordt ingenomen. De brandweerman of vrouw kan van de ladder glijden als de hendel aan de zijkant wordt overgehaald. De bovenkant van de wagen kan open om de figuurtjes er makkelijk in en uit te halen.

3. LITTLE PEOPLE KORTINGSWEEKENDS

In oktober en november kreeg de consument 1 weekend lang (donderdag tot en met maandag) 50% korting op geselecteerde Little People items. Deze promotie was uiterst succesvol met een uplift van 900% vergeleken met non-promo periode! POS op Little People als totaal is 10,9% op en versus vorig jaar is de POS op de items uit de promotie gestegen met 104%.

4. LITTLE PEOPLE BEEKSE BERGEN PROMOTIE

Bij aankoop van €35 Little People in oktober kreeg de consument het 2e kaartje voor Safaripark Beekse Bergen gratis. De POS uplift van deze promotie was goed met 225%

6. CONSUMENTENONDERZOEK

Wave 2 van het jaarlijkse Fisher-Price merkonderzoek onder consumenten is afgerond en laat opnieuw mooie scores zien!> Geholpen merkbekendheid onder nieuwe moeders verder gestegen naar 98% en ook de spontane advertentiebekendheid steeg

onder deze moeders.> Aantrekkelijkheid van het merk is verder gegroeid voor nieuwe en ervaren moeders t.o.v. voorgaande waves naar 68% en

overstijgt daarmee het segment met een concurrentiegemiddelde van 52%> Of men het merk zou aanbevelen aan anderen is opnieuw verder gegroeit van 55% naar 64% en overstijgt daarmee ver het

segmentsgemiddelde van 44%> De kernwaarden ‘Kind ontdekt op zijn eigen manier’ en ‘Kind ontwikkelt in zijn eigen tempo’ worden door de consumenten goed

teruggespeeld en Fisher-Price scoort daar ook significant beter dan de belangrijkste concurrent (81% versus 72%).

5. CHRISTMAS DISCOVERIES PROMOTIE

In week 51 en 52 kreeg de consument 20% korting op het Fisher-Price assortiment. De uplift in doorverkopen versus non-promo periode was +95%

PROMOTIEPROMOTIE

PRODUCT

TVC

Fisher-Price, Inc. een onderdeel van Mattel, Inc. East Aurora, NY 14052. © 2015 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.*Actieperiode: donderdag 22 oktober t/m maandag 26 oktober 2015.

korting* korting*

Alleen dit weekendAlleen dit weekend

50%op de Little People Tractor,de Schoolbus en het Vliegtuig.

2. ONLINE CAMPAGNE

Het hele najaar stond ook in het teken van Facebook posts, advertising en campagnes met online video, mum bloggers en bannering.

2.600.000

impressies

490.000

views

* Met uitzondering van Minnie Mouse, Thomas de Stoomlocomotief en Dora.Actieperiode: zaterdag 12 december t/m zondag 27 december 2015.

Verwen je kindje met kerst

op Fisher-Price*

20% kassakorting

© 2015 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

© 2016 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Actieperiode: zaterdag 9 januari t/m zondag 26 juni 2016.Je ontvangt de figuurtjesset direct na aankoop aan de kassa.

Nu bij besteding vanaf minimaal €20 aan Little People producten:

Little Peoplefiguurtjesset

Little Peoplefiguurtjesset

GratisGratis

MATT-3086-Promo LP Tube Promotion_shelfdivider_v2.indd 1 14-12-15 10:01

Actieperiode: zaterdag 3 oktober t/m zondag 1 november 2015.* Zie de voucher voor de actievoorwaarden.

Fisher-Price, Inc. een onderdeel van Mattel, Inc. East Aurora, NY 14052. © 2015 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

toegangskaartje voor Safaripark Beekse Bergen*

toegangskaartje voor Safaripark Beekse Bergen*

Gratis2e

bij aankoop van minimaal �35 aan Little People producten.

PRODUCTVAN DE

MAANDVoor de ontwikkelings­

mijlpaal van je kind

NU 20%KASSAKORTING*

* Alleen geldig op het Fisher-Price product van de maand, vraag aan de kassa welk product het deze maand betreft.

© 2

016

Mat

tel.

Alle

rech

ten

voor

beho

uden

.

MATT-3119-Promo Fisher-Price Gold Medal_shelfcard_v3.indd 1 18-01-16 12:06

NIEUW!

INDEX

900

INDEX

225 INDEX

195

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBERTerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaalAPRIL- MEI - JUNI

Page 8: Mattel Matters - Januari 2016

MY FIRST MUZIEKTHOMAS

My First Muziekthomas heeft verschillende activatiepunten; druk op de stoomwolk voor grappige geluidseffecten, druk op de pianotoetsen voor leuke melodieën, druk op de fluit om het signaal te horen en rol de kolenbak om trommel-geluid te horen.

1. ONLINE CAMPAGNE

Vanaf februari zal er een online campagne lopen gericht op moeders om ze vertrouwd te maken met de waarden van Thomas en ze ook te informeren over alle merkactiviteiten en promoties.

2. PRINT CAMPAGNE

Ook dit kwartaal staat weer een Thomas product in de schijnwerpers in het Thomas de Stoomlocomotief magazine.

3. PRIJSVRAAG

De lezertjes van Thomas de Stoomlocomotief magazine maken kans op een mooi Thomas prijzenpakket.

1. DRAKENEILAND KABELBAAN SPEELSET

Uitgezonden in week 47 t/m 49. Gemiddelde verkoop in actieweek heeft index 255 versus niet-TV weken.

2. THOMAS TENTPOLE

Zoals elk jaar was ook dit jaar in oktober Thomas maand op Telekids, waarbij de serie in marathon werd uitgezonden en ook de nieuwste DVD “Legende van de verloren schat” op televisie werd uitgezonden.

1. THOMAS GOUDEN TREIN PROMOTIE

In week 44 tot en met 48 kreeg de consument bij besteding van €20 aan Thomas producten (alle licensees) een gouden treintje thuisgestuurd. POS uplift was 86% versus non-promo period. En ook de redemptie voor het gouden treintje was goed met maar liefst 23%!

PROMOTIETVC

PROMOTIE PRODUCT

FEBRUARI

INDEX

255

Thomasland op een reis naar

Gratis

bij aankoop van minimaal €€ 20 aan Thomas de Stoomlocomotief producten.

* Z.o.z. voor de actievoorwaarden.Actieperiode: zaterdag 31 oktober t/m zondag 29 november 2015.

© 2015 Gullane (Thomas) Limited.HIT en het HIT-logo zijn handelsmerken van HIT Entertainment Limited.

23%

redemptiepercentage

© 2016 Gullane (Thomas) Ltd. © 2016 HIT Entertainment Ltd.

www.fisher-price.nl www.thomasandfriends.com/nl

Deze 2-in-1 Take-n-Play-speelset bestaat uit Sodor en Misty Eiland uit de Thomas de Stoomlocomotief-film Gered op Misty Eiland.

Nu kun je de film naspelen en Thomas terugbrengen naar Sodor vanaf Misty Eiland. De ene kant van de speelset is Misty Eiland, compleet met donkerbruin spoor en twee

speelniveaus. Gebruik de kraan om door de houtblokken heen te breken en een tunnel

tevoorschijn te toveren, of neem de houtblokken mee. Zet Thomas bovenop en druk op de knop

om de Wiebelbrug te activeren. Het eiland Sodor heeft het bekende zilveren spoor. De set heeft een

handvat en is op te vouwen voor opberggemak.

Inclusief metalen Thomas-locomotief.

Thomas Take-n-Play Reddingsmissie op Misty Eiland

Tover met

de hendel de

verborgen tunnel

naar Misty Eiland

tevoorschijn!

Thomas breekt door de tunnel op

weg naar Sodor!

MATT-3098-Adv Thomas Magazine 1_v1.indd 1 17-12-15 15:25

NIEUW!

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBERTerugblik 4e kwartaal Vooruitblik 2e kwartaalAPRIL- MEI - JUNI