Mailing lente

of 12 /12
Zeg het... met Bloemen 30 maart Koopzondag van 11.00 t/m 17.00 uur Kom naar jouw Modewereld en geniet van alles wat het voorjaar je te bieden heeft! Modewereld’s jeans inruildagen 21 t/m 30 maart

description

Bloemen is de trend! Het is één grote bloementuin, complete bloemboeketten, ontluikende bloemen, bloemknoppen en bloemblaadjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Soms heel delicaat, soms heel sterk. Soms alleen wat bloemen langs de zoom, soms een klein boeketje op de schouder. Het zijn ware kunstwerken. Een schitterende trend die wij je heel graag laten zien!

Transcript of Mailing lente

Page 1: Mailing lente

Zeg het... met Bloemen

30 maartKoopzondagvan 11.00 t/m 17.00 uur

Kom naar jouw Modewereld en geniet van alles wat het voorjaar je te bieden heeft!

Modewereld’sjeans

inruildagen21 t/m 30 maart

Page 2: Mailing lente

Bloemen is de trend!Het is één grote bloementuin, complete bloemboeketten, ontluikende bloemen, bloemknoppen en bloemblaadjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Soms heel delicaat, soms heel sterk. Soms alleen wat bloemen langs de zoom, soms een klein boeketje op de schouder. Het zijn ware kunstwerken.

Een schitterende trend die wij je heel graag laten zien!

Hoe draag je zo’n fleurige voorjaarscollectie? Van top tot teen gecombineerd met andere (bloemen)prints of met zwart of wit. Het maakt eigenlijk niet uit, je stelt gemakkelijk je eigen boeket samen. Kom je er zelf niet uit, vraag het één van onze mode adviseurs, ze helpen je graag.

Page 3: Mailing lente

Modewereldlimited floweredition

Wie zaait…mag oogsten, wat er uitkomt is een verrassing ;-)

Een schot in de roos… Dat is deze limited edition met bloemenprints. De gekozen prints bestaan uit mooie tekeningen waarin je de botanische invloeden heel goed in ziet terugkomen. De items in deze collectie dragen fijn door het gebruik van chiffon stoffen. De pastel tinten kun je heel leuk combineren met jeans en off white items. Echt een collectie die goed aansluit bij dé trend van dit voorjaar.

FlowerPowerBij elk item uit de

Modewereld limited flower edition zit een gratis zakje

met bloemzaadjes.

Page 4: Mailing lente

pssst…mannen, neemeens een bloemetje mee naar huis! Echt, ook voor heren is de bloemenprint helemaal hot. Vergeet de vooroordelen, met bloemen ga je scoren. Waarom? Je combineert deze prints namelijk moeiteloos met mooie slim- en custom fits. Het shabby, speelse imago wordt met bloemenprints vervangen voor een stijlvolle manier om jezelf te onderscheiden. Deze look is niet voor iedereen geschikt, zo eerlijk zijn wij wel ;-)

Bloemen houden van Mensen, daarom geeft jouw Modewereld ze weg!Het wordt een heel fleurig weekend van zaterdag 29 t/m zondag 30 maart. Speciaal dit weekend staat de bloemenkraam van Bloemboetiek Jarina bij ons in de winkel. Één ding is zeker in dit weekend, ook al hou jij niet van bloemenprints, bij aankoop vanaf € 125,- ga je toch met een bloemetje naar huis!

Gratisbosje bloemenalleen op 29 en 30 maart

bij aankoop vanaf € 125,-

Page 5: Mailing lente

Cupcake workshopZe zijn niet om te eten, maar om naar te kijken. En ze ruiken ook nog eens heerlijk. Wil jij ook weten hoe je van bloemen mooie cupcakes kunt maken? Kom dan op zaterdag 5 april naar jouw Modewereld en schuif aan bij de cupcake workshops.

Iedereen jong en oud mag meedoen…en natuurlijk mag je ze mee naar huis nemen.

30 maartKoopzondag

van 11.00t/m 17.00 uur

Gratisbosje bloemenalleen op 29 en 30 maart

bij aankoop vanaf € 125,-

Bloemenhouden vanmensen!

zaterdag5 april

Cupcake van bloemen

maken!

Page 6: Mailing lente

Doe niet te ingewikkeld, en ga voor puur natuur.

22 maart Sandwich Tie Dye event De voorjaarscollectie van Sandwich vertelt het verhaal van de eeuwige verandering van de natuur. De collectie zoomt in op felle en rijke pure mineralen. Het gebruik van de eeuwen oude Tie Dye techniek in een nieuw jasje, levert een unieke collectie met dito prints op.

Wil jij zelf aan de slag met deze techniek? Kom dan op 22 maart naar jouw Modewereld en volg een GRATIS mini workshop Tie Dye. Vraag meer informatie in de winkel en doe mee!

In de mini workshop van 15 minuten, leer je onder begeleiding van een ervaren Tie Dye expert, hoe jijzelf jouw eigen unieke tas kunt maken.

Sandwich aanbiedingenOp 22 maart speciale prijzen op een aantal Sandwich artikelen.

Enjoythe little things…

22 maart

Page 7: Mailing lente

Enjoythe little things…

22 maart 22 maart Mac culinair event Ben je toe aan een nieuwe broek en hou je vanlekker koken, dan moet je zeker naar jouwModewereld op 22 maart. Er zijn adviseurs van hetmerk Mac aanwezig. Ze weten alles over de collectie en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

*Alleen op 22 maart krijg je bij aankoop van een Mac broek,een leuk kookboek cadeau! Vanaf 12.00 uur gaat de chef kok live koken met puur natuurlijke ingrediënten. Hij bereidt heerlijke recepten uit het Mac kookboek. En natuurlijk mag jij er lekker van proeven.

29 maartItalian eventTempo al tempo.Alles op z’n tijd, zodat je optimaal kunt genieten. Een echt Italiaans motto. Wist je dat olijfolie één van de meest gewaardeerde producten van Italië is? En ook nog eens heel gezond?

Olijf Italië komt zaterdag 29 maart naar jouw Modewereld en ze vertellen je alles over olijfolie, pesto en nog veel meer…www.olijfolie-italie.nl

5 aprilpaas proeverijLaat je door Bakkerij Dunnink verrassen door allerlei lekkers. Nog geen idee wat je tijdens de Paasbrunch op tafel zult zetten? Bij jouw Modewereld krijg je op 5 april heel veel tips voor een overheerlijke brunch.

zaterdag22 maart

Kook event + gratis

kookboek*

Page 8: Mailing lente

De kleur is blauw... hoe staat dat jou?Jeans zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Ook al zijn jeans al decennia lang onderdeel van onze garderobe, nog steeds zijn er bij jeans nieuwe trends te ontdekken. Wat denk je bijvoorbeeld van het New Preppy thema?

New preppy... makes you happy!Deze trend maakt ons echt blij. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, je combineert moeiteloos de ene na het andere super outfit. De basis van deze trend is een lichte jeans, bijvoorbeeld iced blue, wit of grijs. Tevens zien wij nieuwe jeans met oil washed effecten. Combineer dit met witte soepel vallende stoffen and it will make you very happy!

Page 9: Mailing lente

Modewereld’sjeans inruildagenvan 21 t/m 30 maartTijd voor een nieuwe jeans? Kom dan naar de Modewereld jeans inruildagen en sla je slag. Van vrijdag 21 t/m koopzondag 30 maart krijg jij gegarandeerd € 10,- of € 20,- inruilkorting* op je oude jeans.

Modewereld steunt het Rode KruisAlle ingeruilde jeans gaan naar het Rode Kruis. Zij verkopen het grootste deel en de opbrengst hiervan komt ten goede aan de ontwikkelingsprojecten van het Rode Kruis.

* Geldig t/m 30 maart 2014 en alléén bij aankoop van een heren of dames blue jeans vanaf € 69,95. De kids krijgen € 10,- korting bij aankoop van een blue jeans vanaf € 49,95. De actie is niet geldig in combinatie met waardebonnen, kortingen en andere acties.

Jij toch ook?Help mee om zoveel mogelijk jeans in te zamelen...

€ 10,-Kids jeans

inruilkorting*op je oude jeans

€ 20,-Dames & Heren

jeans

Modewereld’sjeans

inruildagen21 t/m 30 maart

inruilkorting*

Page 10: Mailing lente

Jouw Modewereld...meer voor Mannen!Van 28 t/m 30 maart is er voor jouw als echte Modewereld man van alles te beleven. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de inspiratie die je krijgt van de compleet nieuwe voorjaarscollectie. Er is genoeg om uit te kiezen, want de heren collectie is weer helemaal up to date.

Zet jij de snelste tijd neerop het Modewereld circuit?Je kunt je het hele weekend (op 29 en 30 maart) uitleven op het Modewereld race circuit. Neem plaats in de race simulator en laat zien wat racen is. Zet jij de snelste tijd neer?

Ga jij liever voor het echte werk? Koop dan één of meerdere State of Art artikelen en je maakt kans op een compleet verzorgde State of Art racing experience.

Page 11: Mailing lente

Win een State Of Art Racing

Experience

State of Art...racing collectieState of Art is onlosmakelijk verbonden met autosport. Het begon allemaal toen oprichter Albert Westerman op tienjarige leeftijd verliefd werd op de Porsche 1500 S Cabrio. Dat gevoel is nooit meer voorbijgegaan. Ervaar zelf dat bijzondere gevoel en laat je inspireren door de nieuwe State of Art racing collectie.

Bij aankoop van eenState of Art artikelmaak je al kans ;-)

Deze porsche 911T 1969staat op 29 en 30 maart bij jouw Modewereld!

Page 12: Mailing lente

je vindt ons aan de D o r p ss t ra a t 4 4 - 5 2

7 9 5 7 AW D e W i j k

www.mijnmodewereld.nl

o p e n i n g s t i j d e ndi. en wo. 9.30-18.00 uur

do. en vr. 9.30-21.00 uur

zaterdag 9.30-17.00 uur

jouw Mode, jouw Wereld

Agendavr. 21 maart Start van de Modewereld Jeans Inruilweken, t/m koopzondag 30 maart is je oude jeans geld waard! za. 22 maart Sandwich Tie Dye event, maak je eigen Sandwich Tie Dye tas. Mac culinair event, kom proeven van gerechten gemaakt door een chef kok.

za. 29 maart Fleurig weekend, gratis bloemetje voor elke klant die vanaf € 125,- koopt. Race simulator op de herenafdeling. Italian event, Tempo al tempo. Olijven, olie en nog veel meer.

zo. 30 maart Koopzondag van 11.00 t/m 17.00 uur. Fleurig weekend, gratis bloemetje voor elke klant die vanaf € 125,- koopt. Race simulator op de herenafdeling.

za. 5 april Workshops bloemen Cupcake maken! Paas proeverij door Bakkerij Dunnink.

Geniet van alles wat Modewerelden het voorjaar je te bieden heeft!