Magazine sep 2010

35
september 2010 nieuws productinfo trends ontwikkelingen projecten actueel

description

nieuws productinfo trends ontwikkelingen projecten actueel september 2010 Wolfs Groep: Wolfs Beheer Wolfs Verlichting Creatinglight Wolfs Outlet Detacta Uitgave: Wolfs Groep Euregiopark 8 6467 JE kerkrade Tel (045) 5410900 Fax (045) 5410906 Mail [email protected] Web www.wolfs.nl Realisatie JWDESIGN 2

Transcript of Magazine sep 2010

Page 1: Magazine sep 2010

september 2010 nieuws productinfo trends ontwikkelingen projecten actueel

Page 2: Magazine sep 2010

Uitgave:Wolfs Groep

Euregiopark 86467 JE kerkradeTel (045) 5410900

Fax (045) 5410906Mail [email protected] www.wolfs.nl

RealisatieJWDESIGN

Fotografie:Archief

LeveranciersKlanten

InstaOsram

JoWolfs

2

Wolfs Groep:Wolfs Beheer

Wolfs VerlichtingCreatinglightWolfs Outlet

Detacta

Page 3: Magazine sep 2010

Geachte relatie,

Wij zijn inmiddels al weer begonnen aan de laatste maanden van het jaar 2010, een jaar wat maar moeizaam op gang kwam. Velen praten ook nu nog steeds maar over recessie en kreten als “Nederlandse economie gekrompen”, werkeloosheid geste-gen”, “malaise in de bouw”, en ga zo maar door zijn nog steeds schering en inslag. Faillisementen, ook van meerdere van onze collega’s en afnemers maakt de zaak er niet beter op.

Wij hebben echter geweigerd ons hier bij neer te leggen en zijn op zoek gegaan naar zaken, die voor ons van belang zijn om de algehele crisis te bedwingen, en dat is ons wonderwel goed gelukt.

Resultaat; wij hebben op dit moment een zeer goed gevulde orderportefeuille en krijgen ook steeds meer aanvragen voor onze verlichtings producten. Wij hebben ons op de internatio-nale markt georiënteerd en daar hebben wij een aantal gereno-meerde verlichtingsfabrikanten gevonden, welke wij nu exclusief op de Nederlandse markt gaan brengen. Daarnaast zijn wij zeer actief betrokken bij het ontwikkelen van LED armaturen. Mede hierdoor hebben wij onze collectie kunnen uitbreiden met een serie hoogwaardige WV-LED downlighters en armaturen voor de professionle verlichtingsmarkt. U leest meer hierover in dit magazine.

Koppel deze zaken aan de deskundigheid van onze lichtadvi-seurs, en het zal u duidelijk zijn, waarom ook 2010 voor ons een goed jaar is, Onze referentie’s in Nederland en internationaal nemen gestaag toe. Dit is ook de reden, dat wij ons personeels-bestand uitbreiden met buitendienst- en magazijn medewerkers. Kortom, een positieve ontwkkeling bij Wolfs Verlichting, ondanks alle negatieve geluiden en daar zijn wij trots op.

Voor u als relatie wellicht ook een goede reden om de banden met Wolfs Verlichting te verstevigen, want ook wij weten, net als u, hoe belangrijk het is om zaken te doen met leveranciers, waarvan men de zekerheid heeft dat die er in de toekomst ook nog zijn.

Uiteraard wensen wij ook u veel succes voor de rest van het jaar en in de toekomst. Wellicht vindt u in ons magazine zaken, die ook voor u belangrijk kunnen zijn..

Ik wens u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet.

Jo WolfsAlg. Directeur Wolfs Groep.

Voorwoord

3 www.wolfs.nl

- OUTLET.NL

Page 4: Magazine sep 2010

www.wolfs.nl

20112012

specialisten in licht

Page 5: Magazine sep 2010

Catalogus

5

spots

kardan inbouw armaturen

downlights

railsystemen 230V en 3F

railsystemen 12V

wand verlichting

pendel-/ plafond verlichting

vloer- tafellampen

buitenverlichting- stralers

fluorescentie armaturen

profielen - systemen

trafo’s VSA’s en accessoires

badkamer-/ spiegelverlichting

noodverlichting

LED-/ LED systemen

Zoals bekend verschijnt er iedere 2 jaar een gloednieuwe catalogus van Wolfs Verlichting . Ook nu wordt er weer druk aan gewerkt en het is de bedoeling dat dit schitterende boekwerk met maar liefst bijna 400 pagina’s in januari beschikbaar is.

Niet alleen aan de buitenkant is er veel veranderd,maar ook aan de binnenkant heb-ben wij veel aandacht besteed. Wij hebben ge-tracht deze prachtige catalogus zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Zo is er een gewijzigde index. Alle hoofdstuk-ken worden voorzien van een kleur, welke aan de buitenkant van de pagina doorloopt, waar-door het hoofdstuk gemakkelijker op te zoeken is.

Nieuw zijn ook de overzichten van alle licht-bronnen en hun specifieke eigenschappen. Daarnaast vindt u ook een verklaring van alle internationale tekens m.b.t. de voorschriften, waaraan de armaturen moeten voldoen.Ver-der is er een index op artikelnummer achterin opgenomen.

U vindt in deze catalogus ook een aantal foto’s van door ons gerealiserde projecten.

Zo wordt ook deze catalogus weer een on-misbaar naslagwerk voor het invullen van een verlichtings-project. Dit boekwerk is zowel in gedrukte vorm en op DVD gratis te verkrijgen.

Nieuwe Catalogus 2011 / 2012

Page 6: Magazine sep 2010

Light up your life with Calex!

Latest collection with the new Energy Saving Halogen lampsand more Energy Saving and LED Lamps

Page 7: Magazine sep 2010

Product info

Werken om het millieu te verbeteren

Calex brengt nieuwe lichtbronnen op de markt die met een zuiniger gebruik van energie dezelfde lichtopbrengst produceren. Op deze manier draagt calex bij aan een beter millieu en helpt de consument meer dan 90% energie te besparen.

Met de introductie van de jongste telg in het brede scala van gloeilampen is Calex er van overtuigd de oplossing te hebben gevonden voor het vervangen van vrijwel alle standaard gloeilampen door een herkenbaar en energie besparend alternatief.

De Calex Energy Saving Halogen vormt een volledig assortiment van energiebe-sparende gloeilampen, welke perfect geschikt zijn om toe te passen in alle situ-aties, waarin wij gewoonlijk onze vertrouwde en geliefde, maar o zo ouderwetse gloeilamp gebruiken.

Net als de standaard lamp geeft de Energy Saving Halogen een mooi warm lichtef-fect en is 100% dimbaar. Daarom zijn het ook perfecte vervangers voor lampen, welke direct in het zicht geplaatst worden, zoals b.v. in kroonluchters etc.

De Energy Saving Halogen gloeilampen besparen 30% aan energie en de levens-duur is meer dan 2500 uur. Zie de beelden op deze pagina van de Calex Energy Saving Halogen.

Energy Saving Halogen

Als aanvulling op de succesvolle Calex Holland LED Retrofit gloeilampen zijn wij verheugd de nieuwste leden van de Calex Holland LED familie te presenteren.

Op het moment dat de Retrofit LED serie werd geïntroduceerd was het hoogst verkrijgbare wattage 2W, wat werd gezien als het LED alternatief voor de 25W gloeilamp. Toen reeds was er grote behoefte aan een Power LED die in staat was een normale gloeilamp van 60W te vervangen. Met gepaste trots presenteren wij daarom de Calex Holland Power LED 7W, die ook nog eens als voordeel heeft dat hij voor 100% gedimd kan worden.

Calex Power LED

Naast de Power LED 7W is er nu ook een Power LED in 5W en 2x3W. Hiermee hebben wij een LED oplossing voor alle doeleinden.

De LED 3x1W GU10 is binnenkort ook leverbaar.

Wolfs Verlichting heeft het complete programma van Calex in haar assortiment opgenomen. Vraag naar de prijzen en condities bij onze afdeling verkoop.

7

Page 8: Magazine sep 2010
Page 9: Magazine sep 2010

SFT Lighting stapt in Europese LED-markt

Innovatie in verlichting vormt in een tijd van energie-besparing dagelijkse kost. Bij de producten alleen blijft het niet; nieuwe lampen brengen nieuwe fabrikanten. Nieuwe distributeurs verrijzen om die moderne verlich-ting wereldwijd te vermarkten. Voor Nederland is dit geworden: SFT Lighting Europe. Uiteraard heeft Wolfs Verlichting deze LED topper uit China in haar program-ma opgenomen.

SFT Lighting.Opgericht in 1994 telt SFT nu meer dan 1500 mede-werkers en bezit fabrieken met een oppervlakte van meer dan 200.000 m². SFT staat te boek als een fi-nancieel solide bedrijf met grote groeikansen, vooral omdat de vraag van de consument naar alternatieve verlichtingsbronnen snel zal gaan stijgen.

Toen LED-technologie een snelle vlucht begon te ne-men en er een giga-markt begon te ontstaan voor al-lerlei soorten LED-producten, kwam SFT voor de keus te staan om een stand alone operatie in Europa te starten dan wel een joint venture te sluiten. Omdat de markt in Europa opengaat voor LED-verlichting ging men voor het laatste. Vandaar SFT Europe.

SFT producten

De nieuwste generatie SFT LED-producten omvat een breed scala aan armaturen. Zowel voor toepassing in winkels, kantoren en bedrijfsruimten is er ook verlich-ting voor tuinen, parken en openbare straatverlichting. Vraag snel informatie.

9

Product info

Page 10: Magazine sep 2010

Product info: INSTA

11

In de afgelopen jaren heeft Insta zich zowel re-gionaal alsook internationaal als producent voor architectonische- en projectverlichting gepre-senteerd. Hierbij worden kwalitatief hoogwaar-dige LED lampen en armaturen analoog tot ge-bruiksvriendelijke besturingen ontwikkeld.

LED is niet meer weg te denken. Steeds meer architecten, lichtadviseurs en opdrachtgevers beslissen om LED toe te passen voor algemene verlichting en accenten op architectuur. LED techniek overtuigd door flexibiliteit en de vele mogelijkheden.

Bij LED speelt laag energie verbruik en weinig onderhoud natuur-lijk een belangrijke rol. Met de LED techniek van Insta heeft men veel mogelijkheden voor het invullen van lichtoplossingen. Afgerond wordt het geheel door de besturings techniek van Insta, die zowel voor kleine als grote complexe opdrachten op maat gemaakt kan worden.

Een goede besturing regelt het optimale sa-menspel van de componenten in een systeem. Een goede besturing functioneert niet alleen zelfstandig, maar communiceert tevens met de gegevens van het project. Insta voldoet aan de hoogste eisen met een flexibel besturings-concept, met vakkundig advies en betrouwbare componenten.

WOLFS VERLICHTING BV vertegenwoordigt INSTA exclusief voor de Nederlandse markt. Dit doen wij onder de naam CREATINGLIGHT evanals de merken MoltoLuce en Eyeleds.

Page 11: Magazine sep 2010

Product info: PRANDINA

12

Het Italiaanse merk Prandina begon in 1982 met binnenverlichting en is sinds 2005 lid van de AID ( Industriële Design Group ). Sinds de positio-nering van de creatieve filosofie van Prandina, die alle criteria vervult van eenvoud, precisie, functionaliteit en voortdurende kwaliteit, heeft Prandina een herkenbare positie verworven op de internationale lichtmarkt.

Prandina, georiënteerd op effectieve en herken-bare verlichting gelooft in productief teamwork en samenwerking met gevestigde en opkomen-de internationale ontwerpers , die altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën die tegen de huidige trends en ontwikkelingen ingaan. Design cen-traal gesteld ontwikkelt Prandina nieuwe projec-ten en producten met andere materialen dan het traditionele glas. Naast het gebruik van hoog-waardige materialen wordt er grote zorg besteed aan de representatie van het merk.

Page 12: Magazine sep 2010
Page 13: Magazine sep 2010

Product info: Wolfs

14

Sinds vele jaren voert Wolfs Verlichting “downlights en stralers” onder eigen merk, de z.g. WV armaturen. Deze armaturen wor-den niet in China, maar in het Duitse “Hoch Sauerland”gebouwd, exclusief voor Wolfs Ver-lichting. Voordeel is de oerdegelijke kwaliteit van de componenten, alsmede de korte lijnen naar de fabricage, waarin Wolfs kan bijsturen waar nodig. Zo is het mogelijk ook kleinere aantallen op specificaties, zoals inbouwdiepte, kleuren en andere mogelijkheden binnen korte tijd te realiseren.

In de grote productiehal ( zie foto ) worden alle componenten geassembleerd tot het kant en klare product. Alle onderdelen worden vooraf gecontroleerd waardoor de kwaliteit gewaar-borgd is.

Alle kant en klare armaturen worden afzonder-lijk aan diverse testen onderworpen. Zo worden de downlights en stralers getest op werking, en ondergaan ze een warmtetest. Hiervoor is een eigen warmtelaboratorium aanwezig (zie foto ). Dit laatste is vooral belangrijk bij de LED ar-maturen. Logisch gevolg is, dat er bij de WV armaturen de uitval practisch nihil is, wat voor de gebruikers natuurlijk zeer prettig is.

Wolfs Verlichting heeft een aan-tal LED armaturen aan de col-lectie toegevoegd. Stuk voor stuk hoogwaardige armaturen met een zeer goede lichtopbrengst en kleurweergave. Uiteraard kunnen ook deze LED armaturen gemaakt worden op speciale wensen van de klant wat betreft vormgeving en RAL kleuren.

Het huis van de WV LED down-lights is gemaakt van gegoten aluminium, de koelribben van geperst alu, zwart gepoedercoa-ted. De reflectoren worden ver-vaardigd uit geëloxeerd glanzend aluminium. Alle downlighters zijn door hun inbouwsysteem gemak-kelijk te plaatsen zonder gereed-schap. Alle armaturen zijn com-pleet met VSA en aansluitkabel.

Ook speciaal voor de retailmarkt hebben wij enkele LED railstra-lers voor 3 Fasenrail ontwikkeld. Deze stralers hebben dezelfde eigenschappen en materialen als de downlights . Daarbij zijn deze armaturen 355° draai- en 180° kantelbaar. Deze stralers zijn voorzien van een euro-3F adap-ter.

Alle LED armaturen zijn o.a. ver-krijgbaar van:800 lm 13W . 3000K/CRI 82 t/m 2000 lm . 24W . 6000K/CRI65

Page 14: Magazine sep 2010

OS

RA

M B

enel

ux B

.V.

www.osram-benelux.com

Met de innovatieve reeks van OSRAM en Traxon LED-armaturen, OSRAM LED-retrofi tlampen en LED-modules geeft OSRAM u de mogelijkheid om compleet nieuwe lichtoplossingen met LED te creëren.

Creatieve lichtoplossingen met LED van OSRAM

Osram adv Lichtoplossingen NL en FR.indd 1 10-08-10 09:44

Page 15: Magazine sep 2010

Product info: CATELLANI en SMITH

16

Enzo Catellani wordt op 27 maart 1950 geboren in Zibello di Parma en groeit op in Bergamo. In het midden van de tachtiger jaren begint hij met de productie van een kleine serie lampen naar eigen creatie voor zijn winkel. In 1989 worden zijn lampen door Renate en Peter Meese ( han-delaren in Dusseldorf) ontdekt en voor het eerst gepresenteerd op de Fiera Ambiente in Frank-furt. Omdat dit meteen goed aansloeg werd er in hetzelfde jaar de firma Catellani en Smith opgericht. Door hun creativiteit, volharding en geweldige medewerkers werd dit een succes in Europa en zelfs wereldwijd. Het unieke hand-werk productie-systeem en de speciale werkom-geving hebben de interesse van veel vakbladen gewekt, waardoor een groot klantenbestand op-gebouwd kon worden. Kortom, Enzo Catellani heeft een nieuwe werkstijl uitgevonden, die per-fect zijn capaciteiten weergeeft.

Wolfs Verlichting heeft in zijn showroom uiter-aard een gedeelte van de collectie van Catel-lani en Smith opgenomen en plant dit exclusieve merk veelvuldig in bij projecten.

Page 16: Magazine sep 2010
Page 17: Magazine sep 2010

Moltoluce

Molto Luce, een onderneming, waarvan de passie sinds de oprichting in 1981 hele-maal het licht toebehoort, waarvan de uitdaging in harmonische balans tussen licht en donker ligt, en de pretentie heeft de “click’ tussen functie en design te verwezenlijken. Een onderneming die met hun concepten, produkten en diensten een nieuwe trend op het gebied van verlichting heeft geschapen.

Molto Luce biedt naast hun specifieke “know-how” op het gebied van licht ook een zeer uitgekiend assortiment, wat in de wereld van technische-, architectonische-, en buiten verlichting, alsmede op het decoratieve vlak heel compleet is. Het assortiment voldoet aan de zeer hoge kwaliteits- en design eisen van deze tijd, welke voor de producten van Molto Luce maatgevend zijn. Iedere serie is een hoogwaardig origi-neel en steeds zijn het bekende, nationale en internationel designers, die het licht een vorm geven. De veelvoud aan producten laat niets te wensen over. Architecten, adviesburo’s en inrichters worden hiermee mogelijkheden zonder grenzen geboden.

Talrijke projecten in de wereld van retail, openbare gebouwen, hotels en gastronomie bewijzen op een indrukwekkende manier de mogelijkheden van deze onderneming. Steeds zijn het individuele “verlichtingsconcepten”die de ruimtes in een perfect licht zetten..

Wolfs Verlichting gaat vanaf 1 oktober het merk Moltoluce exclusief vertegenwoordi-gen op de Nederlandse markt. Meer info hierover volgt kort na uitgave van dit blad.

Op deze pagina alvast een voorproefje van de schitterende verlichting van Moltoluce.Vraag even naar de gloednieuwe catalogus van Molto Luce.

18

Page 18: Magazine sep 2010
Page 19: Magazine sep 2010

I mpress yoursel fwith Eyeleds® !

Naamloos-1 1 2008-09-22 12:43

20

Wolfs Verlichting is de exclu-sieve verdeler van Eyeleds voor Nederland. Vraag bij ons naar de verkoopadressen of kijk op ww. eyeleds.nl

intra lighting benelux

www.intra-lighting.nl

GWIG

Page 20: Magazine sep 2010

Projecten

21

AZ Auto’s LandgraafVoor het nieuwe pand van AZ Auto’s werd de com-plete verlichting ook hier geleverd door Wolfs Verlich-ting. Het lichtplan werd gemaakt door Marc Roering. Hier werden speciale profielen toegepast vanwege de geringe hoogte.Een schitterend resultaat in een prachtig pand.

In de Kerkraadse wijk Chevremont werd het nieuwe medisch centrum “De Linde” gerealiseerd. Het totale lichtplan werd gemaakt dooe Kurt Meese, die ook de verdere begeleiding en de levering van de verlichting op zich nam. Dit betrof een opdracht van Wijnands Projectmanagement BV in Sittard.

MC de Linde

Page 21: Magazine sep 2010

Endemol

Wolfs Verlichting BV werd gevraagd om een verlich-tingsontwerp te maken voor het aanstralen van het nieuwe bedrijfspand van Endemol BV, pal naast de ArenA in Amsterdam. Een gigantisch pand van meer dan 200 meter lang en 35 meter hoog. De opdracht tot ontwerpen loog er niet om: de lat lag erg hoog en kreten als “een rots in de branding”, “een sterke wind die door Amsterdam Zuid Oost waait’ en “de weids-heid weergeven van het televisie maken” passeer-den de revue. De buitenverlichting moest de karak-teristieke elementen van het gebouw accentueren, the Corporate Identity waarmaken, die werd om-schreven als eigenzinnig en creatief. Uiteraard dient men in een verlichtingsplan rekening te houden met energiezuinigheid, duurzaamheid en de genormeer-de objectieve aspecten, zoals verblinding en verlich-tingssterkte, maar de kracht van het plan moest zit-ten in het subjectieve; de beleving van het gebouw. Dit alles werd in het zeer uitgebreide ontwerp met behulp van de laatste nieuwe technologieën meer dan waargemaakt, waardoor Wolfs Verlichting BV als enig bedrijf in de race overbleef en tot leveren van de armaturen mocht overgaan. Mega Elektra BV uit Amsterdam heeft zorg gedragen voor een per-fecte installatie en het eindresultaat blijkt verbluffend.

22

Page 22: Magazine sep 2010

Op de L igh t + Bu i l d ing 2010 voo r he t ee rs t ge -p resen tee rd werken Brumberg en He l l a vana fnu samen aan de on tw ikke l i ng van zee r e f -f i c i ën te l i ch top loss ingen .

He l l a i s l e idend fab r i kan t op he t geb ied van l i ch ten e lec t ron i ca me t vee le i sende bes tu r ings sys -temen voo r de au to - indus t r i e . I n geen enke le andere b ranche z i j n de kwa l i t e i t se i sen zo hoog dan in deze au to - indus t r i e . D i t z i j n ve re i s ten om deze vo lwassen techno log ie ook bu i ten de au to -indus t r i e te geb ru i ken .

Doe l van deze samenwerk ing i s om reeds be -s taande m idde len , evena ls de know-how en spec ia l i smen te geb ru i ken en te bunde len . Deze des ignspo ts i s ook een res l taa t van deze sa -menwerk ing .

Deze des ignspo ts worden ge leve rd me t een b in -nen- en bu i ten l i ggende s fee rve r l i ch t i ng i n de l ch tk leu ren amber, b lauw en w i t .

Voor meer techn ische in fo rma t ie en andere mo-de l l en k i j k op www.b rumberg . com

SAMENWERKING VAN DE TOEKOMST

SPOT MET B INNEN-L IGGENDE SFEERLICHTFUNCTIE LED AMBER

www.brumberg.com

UNIVERSELE DESIGN / SPOT

SPOT MET BUITEN-L IGGENDE SFEERLICHTFUNCTIE LED AMBER

Page 23: Magazine sep 2010

Provinciehuis te Maastricht.

De provincie blijft het voorbeeld geven in “groen” denken. Interieurarchitect Julius Meulenhoff paste energiebespa-rende maatregelen toe in de kantoren van de GS secre-tariaten met behoud van functionaliteit, stijl, sfeer, orde en ruimtelijkheid. De door Wolfs Verlichting geadviseerde ver-lichting speelde hierbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Een combinatie van energiezuinige sfeer- en werkplekver-lichting met intelligente technologie werd gerealiseerd door staande lampen voorzien van hoogwaardige LED-verlich-ting, die daglichtafhankelijk dimmen en pas gaan branden als iemand in de ruimte is. De ruimte werd functioneel bij-verlicht door een strak aluminium wandprofiel met T5 tech-nologie. Door toepassing van huiselijke tafellampen werd extra sfeer gecreëerd. Alle verlichting werd plug-and-play gekozen, waardoor er geen dure installatiekosten gemaakt hoefden te worden. Al met al een goed concept dat zeker vaker gebruikt zal gaan worden.

24

Page 24: Magazine sep 2010

YouTurn

UltraTwin

www.deltalight.com

LinkSolution Available

Solution Available

Solution Available

BNI Juni 2010.indd 1 7/6/10 13:13:19

Page 25: Magazine sep 2010

Publiekswinkel, Geleenstraat Heerlen In opdracht van de Gemeente Heerlen is ETI Kontakt BV door Guldemeester Gebouwbeheer en Huisvesting BV uit Kerkrade benaderd om de gehele verlichting-, elektrotechnische- en data installatie te vernieuwen en aan te passen naar de huidige standaard. In samenwer-king met Ton Vandeberg Architecten, die de armaturen-keuze heeft verzorgd is de verlichting gerealiseerd en geleverd door Wolfs Verlichting.

De samenwerking met Wolfs Verlichting en het eind-resultaat hiervan, getuigt van kennis, vertrouwen en het nakomen van afspraken waar ETI Kontakt BV voor staat.

26

Projecten

Welten Bronckhorst Geleen. Damesmode Welten Bronkhorst is al een begrip sinds 1952 in Geleen en omstreken. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel, net als bij Wolfs Verlichting, waar de vorige generatie van Welten Bronckhorst al klant was bij Wolfs sinds 1990. Logisch dus, dat nu bij de verbouwing in het voorjaar weer voor Wolfs verlich-ting gekozen is. Kurt Meese verzorgde hier het lichtplan en de begeleiding. Zie hier het resultaat.

www.kontaktbv.nl

Page 26: Magazine sep 2010

27

Projecten

Corio Center Heerlen Hier werden de ingangen opnieuw in het licht gezet. Er werd uitsluitend gebruik gemaakt van LED. Dit project werd gere-aliseerd door Laeven Installatie en Advies. De LED verlich-ting werd geleverd door Wolfs Verlichting

- Driven by our passion for fashion -

W FASHION is een wereldwijd opererende organisatie die gespecialiseerd is in het vermarkten van betaalbare kleding in de volgende segmenten: baby-, kinder-, da-mes- en herenkleding.

Met verschillende inkoopkantoren te Azië (Hong Kong, Manilla (Filippijnen) en Xiaoshing/China.) en het hoofd-kantoor in Maastricht (Nederland) levert W FASHION zijn klanten producten die moeten voldoen aan de wensen van de veeleisende Europese consument. De hoofdac-tiviteiten van deze inkoopkantoren in Azië zijn het bege-leiden van de inkoop, fabricage en de verschepingen van goederen naar Europa.

Voor het nieuwe hoofdkantoor in Maastricht leverde Wolfs Verlichting, na een gedegen advies van Kurt Meese ook hier de complete verlichting.

Page 27: Magazine sep 2010

Relatie’s

28

Luxalon® plafonds: je blijft er naar kijken

Op de badkamer voelt het warme water in het bad wel-dadig aan. Zachte muziek vult de ruimte en blijft daar rusten op het prachtige nieuwe Luxalon® plafond. Een goede en verantwoorde keuze, want een Luxalon®

plafond heeft vele voordelen, en niet alleen voor de badkamer.

Alle plafonds worden vervaardigd van hoogwaardig gecoated en gerecycled aluminium. Hierdoor zijn vocht en schimmel al bij voorbaat kansloos. Ook con-densvorming is hierbij taboe. In de brede kleuren col-lectie van Luxalon® vindt men altijd de goede kleur, die men voor ogen heeft. Op deze manier creëert men de juiste sfeer in iedere ruimte.

Luxalon® plafonds kunnen moeiteloos in iedere ruim-te gemonteerd worden. Of het nu is in de badkamer, zolder, woonkamer, keuken of toilet, overal kan men dit duurzame product toepassen. Leidingen, oude en beschadigde plafonds en buizen kunt u zo moeiteloos wegwerken. Ook montage onder een schuine kap is geen probleem. Dank zij snelle demontage blijft de ruimte er boven gewoon bereikbaar.

Niet op de laatste plaats vormt de Luxalon® inbouw-verlichting in iedere ruimte de ‘finishing touch”

Al meer dan 15 jaar is Wolfs Verlichting de hofleveran-cier van de kwaliteits verlichting van Luxalon®. Dit naar volle tevredenheid. Samen streeft men steeds naar optimale kwaliteit en vernieuwing op het gebied van verlichting. Als voorbeeld geeft Luxalon®. maar liefst 10 jaar garantie op de halogeentrafo’s, waaruit blijkt, hoezeer men overtuigd is van de kwaliteit.

Page 28: Magazine sep 2010

Relatie’s

29

‘Een project moet overtuigen’

Partners die hun krachten bundelen. Die hun speci-fieke kennis toepassen om een project tot in perfectie uit te voeren. Wolfs Verlichting werkt graag samen met Boers en Roosenboom, een bedrijf in Schinnen dat showrooms, displays, stands en interieurs ontwerpt en realiseert. En daarbij het proces van a tot z begeleidt zodat de klant alle zorgen uit handen genomen wor-den. Standbouw, showroominrichting, displays, interieurs, in deze wereld waar alles aankomt op perfecte pre-sentatie is verlichting een belangrijk element. Wim Roosenboom legt uit: ‘Neem een stand op een beurs. Iedereen doet zijn best om de aandacht van de be-zoeker te trekken. Wil je eruit springen, dan zul je alle zintuigen moeten prikkelen. Een aangename geur, een goed gevoel, een prettige aanblik, een sfeervol muziekje, een hapje en een drankje. Het zijn allemaal kleine dingen die het geheel speciaal maken. Die zor-gen dat juist jij de aandacht trekt met je stand. Verlich-ting is hierbij een belangrijk onderdeel. Om sfeer te creëren, om je product te accentueren, om al van ver de aandacht te trekken. Verlichting is een blikvanger, goed licht is daarom ook essentieel in elk project. Je wilt tenslotte niet alleen tonen, je wilt ook overtuigen.’

Specialisten

En dat is wat een bedrijf wil. Dat haar stand, show-room, interieur of display dusdanig weet te overtuigen dat deze als vanzelf al bijdraagt aan de verkoop. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om de goede cijfers. Wouter Boers vult aan: ‘Om die perfectie voor de klant te kunnen leveren, zoeken we graag de samenwerking met specialisten. Zo werken we onder een dak samen met bedrijven gespecialiseerd in CNC-houtbewerking en interieurbouw. Aparte bedrijven, maar toch hele di-recte communicatielijnen doordat je zo bij elkaar bin-nenloopt. Zo kunnen wij het proces optimaal begelei-den. En dat komt het eindproduct zeker ten goede.’

Beleving

Boers en Roosenboom hebben beiden meer dan twin-tig jaar ervaring in interieur- en standbouwmanage-ment. Ze hebben veel gezien, veel gedaan. Weten wat mogelijk is, wat wel en niet werkt, wat de trends zijn. En werken vol overtuiging vanuit hun hart, met passie voor het vak. ‘Dat moet ook wel,’ bevestigen de heren. ‘Want we hebben hier te maken met het overbrengen van een beleving, een gevoel. Dat begint bij de ont-werpfase, je inleven in de klant en het bedrijf, goed luisteren, wensen boven water krijgen. Dat vertalen naar een ontwerp waarin de klant zichzelf of zijn on-derneming duidelijk herkent. Een weerspiegeling van de identiteit van het bedrijf. Vervolgens zorg je ervoor dat het budgettair klopt. Vind je in dit alles de goede match, dan komt het op de uitvoering aan. Daarbij houden we constant een vinger aan de pols, zodat we zeker weten dat het ontwerp goed vertaald wordt. Als er iets is, dan zijn we er om het op te lossen. Zo le-veren we ‘turn-key’ projecten op, waar de klant geen omkijken meer naar heeft.

Page 29: Magazine sep 2010
Page 30: Magazine sep 2010

Relatie’s

31

Design for Live...inspireert.

Bij de keuze van een nieuwe designkeuken of badka-mer neemt iedereen een goed doordachte beslissing welke gericht is op de lange termijn. Het zijn zaken die we slechts enkele keren in het leven aanschaffen.

Om tot het juiste besluit te komen is een gedegen advies en de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment een absolute must. Bij Au Four krijgt de klant alle tijd om te genie-ten en te kiezen uit vele creatieve woonideëen. In de prachtige 2.000m² grote showroom heeft men een ro-yale keuze uit vele badkamers, keukens, design haar-den, whirlpools, spa’s, sauna’s, zwembaden en mul-timedia. Standaard of maatwerk, volledig aangepast aan uw wensen.

Spelen met licht biedt telkens weer extra meer sfeer. Bij Au Four vindt men dan ook vele creatieve lichtop-lossingen voor een optimale en knusse entourage in elk deel van een huis.

Licht speelt bij de presentatie van de producten bij Au Four een ongekend grote rol. Ook in een woning kan het op de juiste manier presenteren en installeren van licht bijdragen tot een sfeer, zoals men die niet eerder heeft ervaren.

Als creatieve en inspirerende trendsetter kunt u bij Au Four ook terecht voor de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van lichttechniek, de LED-verlichting. In huis, de tuin, in de sauna of waar men maar wil, LED verlichting is een meerwaarde voor iedere woning.

Wolfs Verlichting werkt graag samen met Au FourVoor info kijk op www.aufour.nl en laat u verrassen.

Page 31: Magazine sep 2010

32

20 jaar Wolfs Verlichting.

Na de vermoeiende activiteiten volgde een heerlijk diner-tje in Maastricht waarna nog tot in de kleine uurtjes feest-gevierd werd. Daarna stapte men in de bus en konden de mensen van Wolfs Verlichting terug zien op een zeer geslaagde feestdag.

Wolfs Verlichting 20 jaar.

In mei van dit jaar vierde Wolfs Verlichting haar 20 jarig bestaan. Op initiatief van de medewerkers werd besloten een feestje in besloten kring te houden, wat wonderwel ge-slaagd is.

Na ontvangst met een glaasje champagne werden er aan Jo Wolfs een aantal zaken aangeboden, waaronder een ei-gen straatnaambord in de tuinen van het bedrijfspand van Wolfs Verlichting. Dit werd door Jo heel erg op prijs gesteld.

Na de nodige plichtplegingen ging men met een eigen bus richting Maastricht, waar na de koffie en gebak en alvast een paar pilsjes koers werd gezet richting St. Pieter in Maastricht waar een echte speurtocht werd gehouden in de grotten. Dit was na de lange klim naar boven niet alleen spannend, maar ook best vermoeiend.

Page 32: Magazine sep 2010

33

Wist u dat..........

Wist u dat......Wolfs Verlichting gehuisvest is in een zeer mooi en futuristisch pand, omringd door een van de mooiste tuinen van Kerkrade ? En dat dit tegenwoordig het “Jo Wolfs Plantsoen” genoemd is, waar het personeel en klanten aan het zitje bij de vijver lekker kunnen zitten en bijkletsen. Kortom, een plek waar het goed toeven is........?

Wist u dat......Wolfs Verlichting de showroom opnieuw ingericht heeft met veel nieuwtjes op het gebied van verlich-ting........? Ook de merken zoals Prandina, Catellani en Smith, Insta, Brumberg, Moltoluce etc. zijn hier nu ruim verte-genwoordigd.

Wist u dat......Wolfs Verlichting kant en klare display’s levert voor showrooms, compleet met afstandsbediening.......?

Wist u dat......Wolfs Verlichting meestal alle problemen met eigen mensen ( zelfs Patrick ! ) zelf oplost......?

Wist u dat......Wolfs Verlichting erg trots is op de LED boarding rondom het veld van Roda JC, de trots van het Zuiden......?

Wist u dat......Wolfs Verlichting regelmatig gesponsorde helicoptervluchten voor klanten organiseert.....?

Page 33: Magazine sep 2010

DetacheringWerving en SelectieBemiddeling

Detacta

Detacta is gespecialiseerd in het uitzenden van tech-nisch personeel voor bouw en techniek. Een jong be-drijf, waar inzet en gedrevenheid hoog in het vaan-del staan. Door persoons gerichte detachering levert Detacta alleen gemotiveerde vakmensen. De focus op relatie en contact, alsmede duidelijkheid en com-municatie zijn de pijlers van het succes van Detacta. Door de brede kennis van techniek bij de mensen achter Detacta heeft dit bedrijf een ruime voorsprong op de collega’s.

Bemiddeling

Detacta denkt graag mee, wanneer u tijdelijk een overbezetting heeft aan personeel. Wellicht kan De-tacta bemiddelen en uw overtollig personeel tijdelijk plaatsen bij een van onze andere opdrachtgevers.

Werving en Selectie

Detacta brengt bedrijven en kandidaten bij elkaar, zoekt en selecteert voor u de juiste kandidaten aan de hand van de door u gestelde eisen. Alvorens aan de slag te gaan streeft Detacta ernaar een inzicht te krijgen in de organisatie en de werkplek, waar de vacature voor bedoeld is. Alleen zo achterhaalt De-tacta welk type kandidaten het beste in uw organi-satie passen. Zo selecteert Detacta mensen die qua functie passen, maar zich ook vlekkeloos in de cul-tuur van uw bedrijf kunnen inleven. Wanneer de ar-beidsovereenkomst uiteindelijk tussen u en de door Detacta aangeboden kandidaat getekend is, spreekt men bij Detacta van een afgesloten opdracht.

Detachering

Detacta detacheert alleen technisch gekwalificeerde mensen. Voornamelijk vakmensen voor de electro-technische branche, met name woningbouw, utiliteit alsmede industrie, bouw en metaal. Detacta is spe-cialist in het zoeken en plaatsen van de juiste man op de juiste plek. Laat Detacta uw personeelszorgen wegnemen.

Herkenning

34

Detacta streeft naar perfectie en herkenbaarheid. Zo verplaatsen de mensen van Detacta zich in mil-lieuvriendelijke auto´s, duidelijk herkenbaar aan de bestickering rondom. Ook de bedrijfskleding, zoals polo´s, petten en winterkleding is volledig aangepast aan de uitstraling van Detacta. Daarbij beschikt ie-dere vakman van Detacta over het gangbare hand gereedschap en de benodigde PBM’s.

Contact

Detacta BV. Baanstraat 125b 6372 AE LandgraafT. 045 5331121 I .www.detacta.nl E. [email protected]

Page 34: Magazine sep 2010
Page 35: Magazine sep 2010

Wolfs Verlichting BVSpecialisten in lichtParkstad 5924Euregiopark 86467 JE Kerkrade ( NL )T 045 5410900F 045 5410906E [email protected] www.wolfs.nl

Correspondentie:Postbus 11556460BD Kerkrade