Maastoren challenge programma 2013

12
Programma Maastoren Challenge

description

Maastoren Challenge, het Open Nederlands Kampioenschap traplopen. De deelnemers leveren met hun sportieve inspanning ook een bijdrage aan JINC. Na vandaag hebben de deelnemers niet alleen stap-voor-stap de top van het hoogste kantoorgebouw van de Benelux bereikt, ze hebben er ook voor gezorgd dat kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand een flinke stap kunnen zetten richting een betere toekomst. In dit programmaboekje vind je praktische informatie over de mMaastoren Challenge.

Transcript of Maastoren challenge programma 2013

1

Programma Maastoren Challenge

2

Welkom

3

Beste bezoeker,

Welkom in de Maastoren! Ontzettend leuk dat je aanwezig bent bij de tweede editie van onze Maastoren Challenge, het Open Nederlands Kampioenschap traplopen. Een mooie bijkomstigheid is dat de deelnemers met hun sportieve inspanning ook een bijdrage leveren aan een goed doel. De opbrengst van de Maastoren Challenge schenken we dit jaar aan JINC. Na vandaag hebben de deelnemers niet alleen stap-voor-stap de top van het hoogste kantoorgebouw van de Benelux bereikt, ze hebben er ook voor gezorgd dat kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achter-stand een flinke stap kunnen zetten richting een betere toekomst.In dit programmaboekje vind je praktische informatie over de Maastoren Challenge. Daarnaast lees je meer over JINC, de Fair Chance Foundation, Deloitte en onze fantastische sponsoren.

Heel veel succes en plezier!

Het Maastoren Challenge Team

Tweet je met ons mee via

#MaastorenChallenge?

4

Inhoudsopgave

JINC 5

Fair Chance Foundation 6

Programma 7

Deelnemersinformatie 8

Plattegrond begane grond 10

Onze sponsoren 12

ContactgegevensHeb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met:

Anne-Marie de Jeu-KuipersFair Chance Foundation+31 (0)6 [email protected]

Olga Kappel-BoekhorstOrganisatie en logistiek+31 (0)6 [email protected]

JINC

De 23e gaan we met z’n allen naar de top. Voor ons lopers een beproeving met uitzicht. JINC zet zich in voor kinderen die te maken hebben met achterstand. Zij willen ook naar de top, maar voor hen is het uitzicht vaak veel minder mooi en de weg ernaar toe heel lang. Ik ben trots en dankbaar dat Deloitte JINC heeft uitgekozen als doel waar de opbrengsten van de Maastoren Challenge naartoe gaan. Hiermee zorgt JINC dat nog meer jongeren in staat zijn hun ambities te verwezenlijken en klaar zijn voor een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Ik wens iedereen veel succes met hun (zo kort mogelijke) weg naar de top.

Met hartelijke groet,

Daniël Roos, Directeur JINC

5

6

Over de Fair Chance FoundationGoed onderwijs vergroot de kansen op een succesvolle toekomst. Helaas is zulk onderwijs, zelfs in Nederland, niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Fair Chance Foundation van Deloitte biedt jongeren in achterstandssituaties een betere toekomst. Met tijd, geld en kennis. Zo wordt de doorstroom van deze jongeren naar de arbeidsmarkt verbeterd en kunnen ze uit hun situatie breken. De Foundation combineert hiervoor de inzet van mensen, kennis en financiële steun. Onze vrijwilligers werken daarvoor samen met erkende instan-ties die bewezen expertise hebben en autoriteit uitstralen binnen hun vakgebied. Door de samenwerking met Deloitte willen we een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van hun ambities.

Kijk voor meer informatie op www.deloitte.nl > Over Deloitte > Fair Chance Foundation.

Fair Chance Foundation

Programma

Vanaf 12.00 uur Maastoren open en registratie lopers en supporters

13.00-13.05 uur Officieel startschot door Korrie Louwes, wethouder Arbeidsmarkt,

Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie in Rotterdam en

warming-up

Vanaf 13.15 uur Maastoren Challenge

13.45-14.00 uur Warming-up

14.00-14.45 uur Vervolg Maastoren Challenge

14.45-15.00 uur Prijsuitreiking

15.00-16.30 uur Borrel

7

8

Deelnemersinformatie

Registratie, startnummer en New Balance hardloopshirtBij binnenkomst kun je je aanmelden bij de registratiebalie. Daarna ontvang je in de uitgifte startnummers (zie plattegrond) jouw eigen New Balance hardloopshirt en startnummer. Je starttijd heb je per e-mail ontvangen. Deze kun je ook navragen bij de registratiebalie, waar je ook terecht kunt met alle praktische vragen.

Omkleden, garderobe en sanitair De kleedruimte bevindt zich op de begane grond. Kijk op de plattegrond op pagina 10 voor de exacte locatie. Naast deze ruimte is een garderobe. Het is helaas niet mogelijk om te douchen. We willen je vragen het New Balance hardloopshirt te dragen tijdens de Maastoren Challenge. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eigendommen van derden. Voor verloren of gevonden voorwerpen kun je terecht bij de registratiebalie.

Warming-upEen goede warming-up is het halve werk! Er zijn regelmatig warming-ups onder leiding van een professionele fitness-instructeur.

Veiligheid en EHBOTijdens de Maastoren Challenge zijn op de 12e, 21e, 31e en 44e etage EHBO-posten ingericht. Tevens lopen er in het pand bedrijfshulpverleners rond. Indien onderweg blijkt dat de fysieke inspanning te zwaar is, adviseren wij je om het trappenhuis zo snel mogelijk te verlaten (bij voorkeur via de EHBO) en met de lift naar de begane grond te gaan. Bij de startregistratie meld je je af en lever je je startnummer in. Dan weten wij dat je je niet meer in het trappenhuis bevindt.

9

Eten en drinkenVoor de lopers stelt onze sponsor AA-drink per deelnemer een flesje sportdrank beschikbaar. Op de begane grond is een horecagelegenheid waar je eten of drinken kunt kopen. Je kunt uitsluitend per chip of pin betalen.

Van alles te doen!Naast de traploop is er van alles te doen. Zo kun je genieten van live-beelden van de race en de klanken van een DJ. Elke deelnemer kan met minimale inleg van € 1,00 mee doen met het bekende fietsspel van het televisieprogramma Holland Sport. De opbrengst komt ten goede aan JINC.

De kuiten ontspannen?Na de intensieve traploop kunnen de kuiten wel wat ontspanning gebruiken. Op de 44ste verdieping kun je volledig ontspannen door een massage te nemen. Je mag zelf bepalen hoeveel je voor deze massage wil betalen. De opbrengst gaat geheel naar JINC.

Parkeren en openbaar vervoerEen uitrijkaart voor de parkeergarage van de Maastoren kost €5,- (contant betalen) onafhankelijk van het aantal uren dat je je auto parkeert. De volledige opbrengst van de uitrijkaarten stellen wij rechtstreeks beschikbaar aan JINC. Bij de ingang is een aparte balie voor het kopen van een uitrijkaart.

Prijsuitreiking Er zijn prachtige prijzen te winnen voor de drie snelste mannen en vrouwen. Niet alleen ontvangen zij een mooie beker, maar er zijn ook prachtige sportpakketten te winnen van onze sponsor New Balance. De hoogste sponsorbijdrage wordt ook beloond.

TipDrink voldoende water.Vanwege de korte maar

explosieve inspanning raden we je aan om vooraf

genoeg water te drinken.

10

Plattegrond begane grond

1

LIVE VIDEOVERSLAG

HORECA

INFOPUNT

UITGIFTE STARTNUMMERS

REGISTRATIE

ENTREE

MAAS

KLEEDRUIMTE

M/V

GARDEROBE

START TENT

11

1

LIVE VIDEOVERSLAG

HORECA

INFOPUNT

UITGIFTE STARTNUMMERS

REGISTRATIE

ENTREE

MAAS

KLEEDRUIMTE

M/V

GARDEROBE

START TENT

Onze sponsoren

De Maastoren Challenge is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

ardZout.ardZout.Video Content Creators