Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica...

4
Luxe Cruise Antarctica Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende waarnemingen van dieren van dichtbij wachten op u in deze buitengewone natuurlijke habitat. Met zijn bizarre formaties van witte sneeuw en gloeiend blauw ijs is Antarctica een regio met een ondoorgrondelijke, maar verleidelijke magie. Slechts zeer weinig mensen krijgen ooit de kans om Antarctica zo intensief te verkennen. • Nederlandstalige reisbegeleiding vanaf het vertrek • Enkel kwalitatieve reizen • Kleine groep 29/11/2020 tot 19/12/2020 21 dagen PRIJS PER PERSOON GEEN SINGLESUPPLEMENT VOOR DE EERSTE 4 KAJUITEN! Garantiesuite € 15533 Ocean view – cat 1 € 16331 Panorama view – cat 2 € 16949 French Balcony – cat 3 € 17557 Veranda suite – cat 4 € 18165 French Balcony – cat 5 € 18165 Veranda suite – cat 6 € 18773 Veranda suite – cat 7 € 19390 Veranda suite – cat 8 € 19998 Junior suite – cat 9 € 22839 Grand suite – cat 10 € 29764 Inbegrepen: Vluchten naar/van, via Frankfurt naar Buenos Aires in economy, Chartervlucht van/naar Buenos Aires/ Ushuaia, De vermelde pre-overnachting, de vermelde transfers; de cruise op basis van vol pension, de havengelden en Belgische BTW, De Hapag-Lloyd Cruises annuleringsverzekering tot 80%, fooien zijn inbegrepen aan boord Niet inbegrepen: niet vermelde maaltijden, reis- en annulatieverzekering, persoonlijke uitgaven en fooien. 90

Transcript of Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica...

Page 1: Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende

Luxe Cruise Antarctica

Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende waarnemingen van dieren van dichtbij wachten op u in deze buitengewone natuurlijke habitat. Met zijn bizarre formaties van witte sneeuw en gloeiend blauw ijs is Antarctica een regio met een ondoorgrondelijke, maar verleidelijke magie. Slechts zeer weinig mensen krijgen ooit de kans om Antarctica zo intensief te verkennen.

• Nederlandstalige reisbegeleiding vanaf het vertrek

• Enkel kwalitatieve reizen

• Kleine groep

29/11/2020 tot 19/12/2020 21 dagen

PRIJS PER PERSOON

GEEN SINGLESUPPLEMENT VOOR DE EERSTE 4 KAJUITEN!

Garantiesuite € 15533

Ocean view – cat 1 € 16331

Panorama view – cat 2 € 16949

French Balcony – cat 3 € 17557

Veranda suite – cat 4 € 18165

French Balcony – cat 5 € 18165

Veranda suite – cat 6 € 18773

Veranda suite – cat 7 € 19390

Veranda suite – cat 8 € 19998

Junior suite – cat 9 € 22839

Grand suite – cat 10 € 29764

Inbegrepen: Vluchten naar/van, via Frankfurt naar Buenos Aires in economy, Chartervlucht van/naar Buenos Aires/Ushuaia, De vermelde pre-overnachting, de vermelde transfers; de cruise op basis van vol pension, de havengelden en Belgische BTW, De Hapag-Lloyd Cruises annuleringsverzekering

tot 80%, fooien zijn inbegrepen aan boord Niet inbegrepen: niet vermelde maaltijden, reis- en annulatieverzekering, persoonlijke uitgaven en fooien.

90

Page 2: Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende

Dag 1: Brussel - Frankfurt - Buenos AiresLijnvlucht van Brussel naar Frankfurt. Aansluitend vlucht naar Buenos Aires, Argentinië.

Dag 2: Buenos Aires, ArgentiniëAankomst in Buenos Aires. City tour en transfer naar het hotel voor onze overnachting.

Dag 3: Buenos Aires – UshuaïaChartervlucht van Buenos Aires naar Ushuaïa. Transfer naar de haven voor inscheping.

Dag 4: Dag op zeeGeniet van de uitstekende service aan boord. De excursies aan wal en Zodiac tochten gaan vergezeld van talloze natuurlijke wonderen die u sprakeloos maken. Maar om het grotere geheel te zien, moet u de achtergrond begrijpen. De Hanseatic Inspiration brengt uw expeditie naar het volgende niveau met fascinerende presentaties, persoonlijke studies in de Ocean Academy en de perfecte uitrusting voor de onderzoeksreis van uw leven.

Dag 5: Port Stanley, FalklandeilandenHet Britse overzeese gebied heeft meer dan alleen een turbulente geschiedenis. Ontdek het indrukwekkende vogelleven op het moment dat de Zodiac aanmeert. Met meer dan 60 verschillende soorten, waaronder rotspinguïns, Magelhaense pinguïns en albatrossen, zijn de Falklandeilanden een paradijs voor ornithologen. Tijdens natuurhistorische wandelingen langs de kust, zullen de experts fascinerende informatie geven over het duizelingwekkende polgras en de Victoriaanse huizen in Stanley.

Luxe Cruise Antarctica

Beleef een onvergetelijk avontuur aan het einde van de wereld

Dit onbekende land in het zuiden belooft adembenemende ervaringen. Met het expeditieschip Hanseatic Inspiration en de ervaren bemanning zult u op Antarctica werelden ontdekken die verborgen blijven voor vele andere schepen. Hier op Antarctica heerst een unieke stilte die iedereen in de ban trekt. Het is verbazingwekkend hoe fantasierijk de natuur zich heeft aangepast aan de onherbergzame Antarctische omgeving.

Met een beetje geluk zal uw cruise u waarnemingen van pinguïns, walvissen, zeehonden, zeeolifanten, pelsrobben en een verscheidenheid aan zeevogels bieden. Echte avonturiers zullen blij zijn dat de dingen niet altijd precies verlopen zoals gepland tijdens onze cruise door Antarctica. Omdat het heel goed kan zijn dat bv. walvissen plotseling in de buurt boven water komen en onze expeditieschepen een tijdje hun koers zullen verleggen. We willen tenslotte dat u zeldzame dieren van dichtbij kunt bewonderen. Onze kapiteins, expeditieleiders, docenten, cruisebestuurders en Zodiac-bestuurders vinden de meest spectaculaire routes door het wonderland van Antarctica en laten u de meest fascinerende aspecten van dit poolgebied zien.

91

Page 3: Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende

Dag 6 - 7: Dag op zeeGa met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis over de hele wereld: aan boord zorgen drie ruime eersteklas restaurants voor een unieke en heerlijke combinatie van expeditiegeest en internationale gastronomische gerechten. Breng uw dagen en avonden door zoals u dat wenst dankzij flexibele maaltijden en een vrije keuze aan zitplaatsen.

Dag 8 - 9: South Georgia ExperienceIn dit unieke natuurparadijs worden de Zodiacs meerdere keren per dag gebruikt om u heel speciale waarnemingen te laten ervaren. Vaar er op uit samen met de experts en spot een gigantische kolonie koningspinguïns. Het eiland herbergt bijna 200.000 dieren die de steile hellingen en kusten bewonen – zoals de vlakte van Salisbury of het strand van Gold Harbor, waar pelsrobben en zeeolifanten niet worden verstoord door uw bezoek. In het voormalige walvisstation van Grytviken herinnert het graf van Sir Ernest Shackleton aan de avonturen uit vervlogen tijden.

Dag 10 - 11: Dag op zeePlan eens een dagje wellness in. Sluit uw ogen, voel de hitte en verwen uw zintuigen.khrisabz –

Dag 12 - 16: Antarctic ExperienceGeniet van onvergetelijke momenten wanneer u bv. voet zet op het Antarctische vasteland in de buurt van Paradise Bay. Met sneeuw bedekte toppen omringen de baai, waar ijsbergen zo groot zijn als huizen en gletsjers honderden meters boven toren. De gigantische gletsjerrotsen, zoals die van Neko Harbor, bieden een uniek decor. Ezelspinguïns strekken zich uit zover het oog reikt, bv. op Cuverville Island. Eén van de meest indrukwekkende scheepvaartpassages ter wereld is het Lemaire-kanaal. Het Neumayer-kanaal en Port Lockroy bieden een panoramisch uitzicht op gletsjers die niet minder adembenemend zijn.

Tijdens het cruisen in Antarctic Sound wordt het dek uw eerste zitplaats voor unieke natuurlijke belevingen, bv. wanneer water plotseling wordt gescheiden door de staart van een majestueuze walvis. De Weddel Sea is de thuisbasis van adembenemende ijsformaties, waarvan sommige zo lang zijn als een huis en bedekt zijn met Adeliepinguïns en dicht pakijs. Hoe ver kan uw expeditieschip gaan? In 1903 moest de Nordenskjold-expeditie bv. tien maanden wachten om te worden gered op het vulkanische eiland Paulet. Tegenwoordig herbergt het eiland talloze pinguïns en zorgt, net als Devil Island, voor een zeer levendig spektakel.

Luxe Cruise Antarctica

92

Page 4: Luxe Cruise Antarctica - GROEPSREIZEN 50 PLUS IN STIJL€¦ · Luxe Cruise Antarctica Antarctica nodigt u uit om te verbazen. Machtige gletsjers, majestueuze ijsbergen en spannende

Dag 17 - 18: Drake Passage, AntarcticaWe verlaten het witte continent en steken de Drake Passage over terug naar Ushuaïa.

Dag 19: Ushuaïa, ArgentiniëOntscheping en transfer van de cruiseterminal naar de luchthaven voor onze vlucht naar Buenos Aires. Bij aankomst, transfer naar het hotel voor overnachting.

Dag 20: Buenos Aires – FrankfurtVlucht van Buenos Aires naar Frankfurt.

Dag 21: Frankfurt – BrusselAankomst in Frankfurt. Aansluitende vlucht naar Brussel.

Een ‘a once-in-a-lifetime’ experience met spannende

ervaringen in het eeuwige ijs van Antarctica die u zeker voor

altijd bijblijven.

Luxe Cruise Antarctica

93