London jeans verbetering anouk

of 13 /13
London Jeans Anouk Reitsma

Embed Size (px)

description

 

Transcript of London jeans verbetering anouk

 • 1. London Jeans Anouk Reitsma
 • 2. Propositie:London Jeans brengt mensen bij elkaar.Merkwaarden:UniekSingle en op zoekAndersAantrekkelijkConnectieContactVernieuwendSociaalDoelgroep:Jong, alternatief, vernieuwend, sociaal, alleen en op zoek naar de liefde.Waar in de markt:Wij kijken naar de toekomst, kijken vooruit, social media zijn de manieren om contacten teleggen, maar dan in het offline leven, waar je meteen voelt of er een magische klik is.Hoe verkopen:Door de unieke QR code te plaatsen op de achterzak van de jeans, kunnen mensenongestoord jou code scannen en zien op jouw profiel wie jij bent. Door de jeans te dragenwordt er ook directe mond tot mond reclame gemaakt.De broek wordt verkocht, door het idee dat deze broek jou de liefde van je leven gaat latenvinden.
 • 3. Ik ben Lisa, 25 jaar oud en woon al jaren in Londen. Ik ben druk met mijn eerste baan, werk hardaan mijn carrire en hou weinig tijd over om op zoek te gaan naar de liefde van mijn leven, zoalsveel mensen in Londen.Ik ben gelukkig, maar voel soms een leegte. Overdag kom ik zo veel mensen tegen. Onderweg, in demetro, in de supermarkt, op mijn werk en via vrienden, maar toch kom ik de ware niet tegen.
 • 4. De online wereld is geopend, daten kan nu overal en altijd. Online zie ik genoeg leuke mensen, dieaangeven dat ze singel zijn. Maar online is zo onpersoonlijk, ik wil iemand in levende lijve ontmoeten.De magische klik, is toch het belangrijke moment. Het moment dat je voelt dat je voor elkaar bentgemaakt en de rest van je leven met iemand wil delen.
 • 5. Misschien kunnen ze mij niet herkennen op straat? Herkennen aan wat ik uitstraal, dat ik single benen op zoek? Ik kan ze zelf namelijk ook niet herkennen, altijd loop ik weer tegen mensen aan, die aljaren samen gelukkig zijn. Het lijkt me heerlijk om samen wijn te drinken op terrasjes, samen wakkerworden, samen uit eten te gaan en samen op vakantie.
 • 6. De tijd die ik over heb, ben ik dan ook het liefst op terrasjes en in cafes, daar waar de mensen zijn.De eerste stap naar contact, dat blijf toch altijd het moeilijkste. Hoe weet ik of iemand dezelfdeinteresses heeft? Hoe oud iemand is en natuurlijk het belangrijkste; is diegene single en op zoek?
 • 7. Toen vond ik de eerste stap naar contact. Aan de overkant van mijn huis, zit al jaren een klein winkeltje diehandgemaakte jeans maakt. Een oudere dame, die al jaren in het vak zit en ook altijd alleen is geweest,vond de ideale oplossing voor de tijd van nu. Jeans die op jouw lichaam wordt aangemeten. Jouw eigenjeans die jou uniek en opvallend maakt. De jeans die door jouw unieke code de informatie geeft dieiemand op dat moment zoekt. Via een opgenaaide QR code kunnen mensen jou scannen met hun mobielen op jouw Facebook profiel terecht komen. Zo kan je elkaar onmoeten en uitnodigen.
 • 8. De broek heeft mijn leven veranderd en mij zo veel liefde gegeven. 2 weken nadat ik mijn nieuwebroek had gekocht, vond ik de leukste persoon van de wereld. In de metro heeft hij mijn code gescanden mij een bericht gestuurd of ik een keer op date wilde gaan. De date was een groot succes.Ik ben gelukkiger dan ooit, heb de liefde van mijn leven gevonden en kan niet wachten op wat detoekomst ons gaat brengen.
 • 9. London Jeans Connecting love
 • 10. I am Looking for love I am Looking for love London Jeans Connecting love I am London Jeans Looking for love Connecting love I am London Jeans Looking for love Connecting love London Jeans Connecting loveMensen die de broek kopen, met hierop hun eigen personal QR code, kunnen aangeven dat zij ophet prikbord van de subways komen te hangen. Dit digitale prikbord, zal geinteresseerden de kans bieden, om ook zonder de persoon te ontmoeten, contact op te nemen. Door het scannen van de code kom je op de profiel pagina of een persoonlijke website van de persoon.
 • 11. Verschillende Abris die de naam Londen Jeans bekend moeten gaan maken en ook voorbeelden geven van situaties waarin je iemandkan ontmoeten. Om zo de broek meer persoonlijkheid te geven. De QR codes, van het Logo van London Jeans, zullen je leiden naar de website van Londen Jeans, hierop vind je verder informatie over verkooppunten en het concept.
 • 12. We met on the London Bridge, on my way to work.... We met in the parc on our favorite terrace..... London Jeans London Jeans Connecting love Connecting love
 • 13. We met at the self service laudry, We met in the undergound, when we where waiting... when we were going te same direction.... London Jeans London Jeans Connecting love Connecting love