LINK december 2012

download LINK december 2012

If you can't read please download the document

 • date post

  11-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  1

Embed Size (px)

description

Schoolnieuws

Transcript of LINK december 2012

 • [LINK - december 2012]

  LINKDecember 2012

  Taborschool BellemLotenhullestraat 30

  9881 BellemTel: 09/374.16.97

  www.taborscholen.be

  schoolbellem@taborscholen.be

  Beste ouders,

  2012 loopt op haar laatste benen. Een perfect moment om samen even terug te blikken op een jaar waarin onze kinderen volop konden leren, ontdekken, spelen kortom een jaar vol leeravonturen! Het is ook een moment van dank.

  Dank aan de leerkrachten en andere personeelsleden, ouderraad, natuurouders, vrijwilligers, helpende handen, grootouders, familieleden en ouders en zeker ook onze kinderen - voor jullie vertrouwen, steun en inzet het voorbije jaar.

  We willen U alvast een fijne Kerst wensen en een voorspoedig nieuwjaar.

  Tijd voor gezellig samen te zijn, warmte te geven aan elkaar en te genieten van het nieuwe jaar!

  Eddy Blommedirecteur

  Op beide afdelingen werd Sinterklaas en zijn pietenbende warm onthaald. De kapoenennacht was terug een succesverhaal. In een sfeervol kader met vele blije kindergezichtjes zingen en luisteren naar een spannend Sinterklaasverhaal of beter Pietenverhaal? De spiekpietjes vertelden ons al hun geheimen. Dakpiet 313 kwam eerder in de week eens langs en had een ernstig probleem! Op 4 december, de aankomstdag van de Sint, zat hij vast op het dak van de Gemeentelijke kinderopvang! Gelukkig konden we rekenen op de medewerking van de Aalterste brandweer en kon het feest ongestoord verdergaan. En of het leuk was. Vele fotos van het Sinterklaasgebeuren te bekijken op de schoolsite. Ook een grote dankjewel aan de ouderraad voor de jaarlijkse financile bijdrage voor het leukste kinderfeest.

  PRETTIGE FEESTEN

  HIJ KWAM!Op vrijdag 21 december vieren we met de kinderen op de lagere afdeling kerst in onze polyvalente zaal (Lotenhullestraat). De kerstviering wordt verzorgd door de kinderen van het vijfde leerjaar. Er is een viering voorzien om 9.30 uur en een tweede om 10.45 uur. Iedereen die zin heeft om met ons mee te vieren is uiteraard van harte welkom tijdens n van deze twee momenten. Op de kleuterschool voorzien we een vieringsmoment samen met het 1ste leerjaar. Zo duiken zij dan samen sfeervolde kerstvakantie in.

 • [LINK - december 2012]

  AGENDADonderdag 17 januari 20 uur:

  Open-ouderraadvergadering

  Woensdag 23 januari

  Pedagogische studiedag:

  VRIJAF voor de kinderen!!!!

  Donderdag 31 januari

  5de naar het SMAK in Gent

  Zaterdag 2 februari

  11de muziekquiz op school.

  Online inschrijven via de

  schoolsite

  Zat 16 en zon 17 maart 2013

  Musical volgeBOEK?!

  Zwemrooster en wie wanneer

  naar de bibliotheek? Bekijk online

  de schoolkalender op de site!

  Winter, het is buiten koud en donker. We maken het binnen gezellig licht en warm. Maar denken we er ook aan dat het donker is als we van en naar school gaan? Eind oktober kregen alle leerlingen een gra