LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

24
Foto SKIP&DIE © Erik Knevelbaard

description

Driewerf welkom bij LIFE I LIVE, het unieke gratis popfestival dat na twee succesvolle edities op maandagavond 29 april a.s. opnieuw de binnenstad van Den Haag als decor gebruikt. Een festival waar de sfeer fijn en de kwaliteit hoog is, een luilekkerland voor cultuurbewuste muziekliefhebbers uit alle windstreken. Een kleurrijk festival ook, waarbij elk van de zeven buitenpodia zijn eigen muzikale kenteken draagt, lokaal talent gewoon wordt ingeprogrammeerd tussen de bekendere nationale en internationale acts en ook de horeca liveoptredens en dj's herbergt.Op LIFE I LIVE staan geen gemakzuchtige sterren verplichte nummers af te draaien, maar dingen gretige muzikanten uit stad en land -- en ook van daarbuiten -- naar de harten van het volk.

Transcript of LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

Page 1: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

Foto SKIP&DIE © Erik Knevelbaard

Page 2: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

Het festivalseizoen is begonnen!

Met Life I Live start het festivalseizoen in Den Haag. 2 maanden vol festivals die je niet wil missen. Check de agenda op:

www.thehaguefestivals.com

Page 3: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

INTROWelkom, welkom, welkom! Kom binnen bij LIFE I LIVE, het unieke gratis popfestival dat maandagavond 29 april a.s. voor de derde keer op rij de binnenstad van Den Haag als speelveld heeft. Een festival waar de sfeer fijn en de kwaliteit hoog is, een luilekkerland voor cultuurbewuste muziekliefhebbers uit alle windstreken, die zich kunnen laven aan een even gevarieerd als opwindend programma. Waarbij elke act even belangrijk is: lokaal talent staat gewoon ingeroosterd tussen de bekendere nationale en internationale acts door, op liefst zeven buitenpodia met elk zijn eigen muzikale kleur. Vervelen is er niet bij!

Bij de LIFE I LIVE-artiesten draait het niet om de automatische piloot, maar is gretigheid het sleutelwoord. Opgebracht door muzikanten die pas tevreden zijn als ze je hoofd, hart én heupen veroverd hebben, of ze nu het avontuur zoeken of gewoon onnavolgbaar authentiek zijn. Sommigen wonen hier om de hoek, anderen arriveren via Schiphol. Hippe, spraakmakende namen vaak, variërend van pop tot jazz, van blues tot indie, van rock tot singer/songwriter, van country tot hiphop. Dj’s en liveacts in de aanpalende horeca maken het feest compleet, en zelfs thuisblijvers kunnen meegenieten via de live-uitzending die Radio 6 Soul & Jazz vanaf het Noordeinde verzorgt.

In de stad van sixtieshelden Q65 leeft hun meest legendarische hit voort in een nóg onvergetelijker totaalbeleving:

thIS IS our lIFE oF glaDnESS,

thIS IS our LIFE I LIVE!

WWW.LIFEILIVE.NL

3

Page 4: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

SPUIPLEIN / RABOPODIUMHet Spuiplein staat tijdens LIFE I LIVE voor ‘the big bang’. Hier staan de artiesten die het graag groot aanpakken en niet te beroerd zijn hun kop boven het maaiveld uit te steken. Vaak ook acts die nog maar kort aan hun opmars bezig zijn, maar niet zullen rusten voordat de top bereikt is. Kortom, het Spuipleinprogramma belooft SPEKTAKEL in kapitalen en zal het plein omtoveren in één groot, dampend feest.

DE KRAAIEN 19:30-20:15Het rete-aanstekelijke ‘Ik Vind Je Lekker’, dat deze in sappig Haags rappende mc’s begin dit jaar hoog de Top 40 in kraaiden, is inmiddels een klassieker. Maar ook andere geile krakers maken een optreden van De Kraaien tot de partychaos waar ze op uit zijn, propvol kraaienmaskers, pruiken en knetterende beats. Hier is het feestje!

Page 5: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

RE:FRESHED ORCHESTRA 20:45-21:45Het 16-koppige Re:Freshed Orchestra doet wat zijn naam belooft: de boel opfrissen! Te weten de muzikale boedel van tal van zwarte grootheden. Van Nina Simones legendarische souljazz via de iconische funk van Sly & The Family Stone en Fela Kuti’s invloedrijke afrobeat tot aan de toonaangevende hiphop van Jay-Z. Laat die big band maar spetteren!

CLAW BOYS CLAW22:15-23:15 Via kolkende optredens, het ene fantastische album na het andere en hun prachtige hit ‘Rosie’ werd Claw Boys Claw beroemd. Hun muziek, zoals op de nieuwe plaat ‘Hammer’, klinkt allang niet meer zo zompig en rauw als vroeger, maar live gaat de Amsterdamse rockband rond feestbeest Peter te Bos nog altijd als jonge honden tekeer. Zoals het hoort.

KENSINGTON23:45-00:45Zo chic als de gelijknamige Londense wijk is de band Kensington niet, maar anders was hun lenige indierock ook nooit zo breed aangeslagen. Anderzijds kan een beetje glamour nooit kwaad en schuwt het Utrechtse kwartet het grote gebaar dus niet. Pinkpop moet ze dit jaar de definitieve doorbraak brengen. Maar eerst warmdraaien op LIFE I LIVE!

© R

. v.d

. Ben

t

5

Page 6: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

NOORDEINDE / sOUl & jAzzPresentatie: Benjamin Herman & sylvana simons. Pal voor Paleis Noordeinde kom je terecht in het soul- & jazzwalhalla van LIFE I LIVE. De meest uiteenlopende stijlen wisselen elkaar hier af, van pure jazz en soul tot funk, afrobeat en zelfs rock. Wat ze gemeen hebben is dat ze je alle hoeken van het Noordeinde laten zien. Stilstaan is voor standbeelden. In de aanpalende horeca aan het Noordeinde klinkt ook livemuziek, zodat we met recht kunnen spreken van een authentiek, origineel Haags soul & jazz kwartier. En om het helemaal mooi te maken kunnen thuisluisteraars ook meegenieten, via een live-uitzending van Radio 6 Soul & Jazz.

DEFCON 5 BY FLORIAAN WEMPE 20:00-20:45Defcon 5 is het gelegenheidskwintet dat tenorsaxofonist Floriaan Wempe op ons verzoek bijeengoochelde uit (ex-)studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag: zijn oud-partners in crime Tom van der Zaal (altsax), Luciano Poli (bas) en Attila Gyarfas (drums), plus docent Martijn van Iterson, befaamd gitarist. Swing en eerlijke jazz op überniveau.

© M

. v.d

. Bro

ek

Page 7: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

STEFAN SCHILL 21:15-22:00Zanger/gitarist extraordinaire Schill maakte al op zijn twintigste grote indruk met een spetterende rockplaat, verankerd in blues en funk. Maar dat was drie jaar geleden. Almaar veranderende inspiratiebronnen, variërend van Muse tot Prince, leidden de Dordtenaar naar een nieuwe sound, een nieuw album, een nieuwe band, én een nieuw kapsel. Zien!

RUBEN HEIN 22:30-23:15Warm, groovy en spacy, dat is de muziek van Ruben Hein, de zanger/pianist die zijn platen uitbrengt op het fameuze jazzlabel Blue Note. Toch laat de Amsterdammer zich net zo makkelijk inspireren door singer/songwriters als Paul Simon, afrobeatdrummer Tony Allen en de rhythm & blues van Ray Charles. Een topartiest zonder oorkleppen, we like!

jUNGLE BY NIGHT23:45-00:45De afrobeat van deze Amsterdamse lefgozertjes klinkt zo goed dat zelfs bij de zoon van genreicoon Fela Kuti de bek openviel. Daarbij ziet het negental er geen been in om ook latin, jazz, rock en psychedelica door hun oerwoudtrip te mixen en dit dampende goedje uit te serveren alsof het de laatste muziek op aarde is. Geknipt voor festivals dus!

© J

aney

van

Ierl

and

7

Page 8: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

DE PLAATS / BlUes & ROOtsPresentatie: rené Bom. Liefhebbers van blues en rootsmuziek haasten zich naar de Plaats, gelegen aan de middeleeuwse Gevangenpoort. Tot in de kleinste uurtjes twaalf maten zielenpijn en rootsingrediënten als folk, country en singer/songwriterpop. De horeca in het Hofkwartier sluit aan met nog meer (live)muziek.

ROYAL HARP BATTLE19:00-19:45Als ode aan wijlen mondharmonica-speler John Lagrand, de Haagse blueslegende die o.a. in Livin’ Blues en Cuby + Blizzards speelde, nemen navolgers Big Pete, Kim Snelten en Bas Kleine het tegen elkaar op, in de rug gedekt door Sander Kooiman, Roelof Klein en Joost Tazelaar. Geen kleine jongens allemaal, dus reken maar dat dat gaat knetteren!

MISTER AND MISSISSIPPI20:15-21:00De muziek van dit Utrechtse toverkwartet lijkt gemaakt voor de huiskamer: folky, semi-akoestische indiepop uit de school van Bon Iver en Fleet Foxes, met een hang naar Sigur Rós-achtige soundscapes. Maar soms ript ook een scheur-gitaar de ogenschijnlijke rust aan flarden of ontspringt er een door dubbele percussie aangevuurd dansfeestje.

© R

emo

van

Haa

len

Page 9: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

ED STRUIjLAART 21:30-22:15Singer/songwriter Ed Struijlaart (zeg maar Ed) gaf baan, huis en auto op voor zijn door Gavin DeGraw en John Mayer geïnspireerde muziek. Terecht: club- en festivalcircuit liggen aan zijn voeten; 3FM en DWDD stuwden de Hagenees verder richting nationale naam en faam. Maar voor een thuiswedstrijd blijven Ed en zijn strakke band natuurlijk altijd te porren.

THE HORSE COMPANY22:45-23:30Recht vooruit rocken, de cowboy uithangen, shoegazerig in trance raken, mooie popliedjes bakken, The Horse Company kan het allemaal. Onder leiding van de bebaarde en bebrilde gebroeders Hilberdink (beiden zang en gitaar) werkte de Zwolse band de afgelopen zes jaar gestaag aan een indrukwekkend oeuvre en komt nu in galop naar LIFE I LIVE.

REVEREND PEYTON’S BIG DAMN BAND00:00-00:45Dit hitsige Amerikaans countrybluestrio grossiert in fenomenale slide-fingerpicking van Peyton op een van zijn authentieke National-gitaren of hand-gemaakt driesnarig sigarenkistje, duivels wasbordspel van echtgenote Breezy, en razend ritmische klappen van Aaron Persinger op een minimaal drumstel mét plastic emmer. Zien is geloven en horen vergaat je.

© P

asca

l van

Bee

k

9

Page 10: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

Een krant waar muziek in zit

Neem nu een jaarabonnement op Den Haag Centraal en ontvang

een restaurantcheque van € 35,- of een kunstwaardebon van € 100,-

Ga naar onze website www.denhaagcentraal.net of bel onze abonneeservice: 0172 476085

Page 11: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

BE COOLOm LIFE I LIVE plezierig en veilig te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen zich daarvoor verantwoordelijk voelt. Oftewel: houd elkaar een beetje in de gaten. Blijf rustig als iemand per ongeluk op je tenen staat of tegen je aanloopt. Houd het gezellig als het soms wat druk is of een wandeling langer duurt dan je zou willen. Duwen heeft geen zin en kan in een massa tot vervelende situaties en ongelukken leiden. Check tevens de lichtkranten en bewegwijzering in het festivalgebied. Ook kan het zijn dat er aanwijzingen worden gegeven om bijvoorbeeld een andere looproute te nemen. Geef daar dan zoveel mogelijk gehoor aan. Wanneer het lichaam even niet meewerkt, bieden de vrijwillige medewerkers van de EHBO hulp. Bij ieder podium is een EHBO-post ingericht.

ETEN & DRINKENVoor de inwendige mens kun je in de hele binnenstad bij de horeca terecht. Ook zijn er op en in de loop tussen de diverse podiumpleinen genoeg eet- en drinkstalletjes te vinden. Graag zoveel mogelijk met gepast geld betalen. Biljetten van €100 en meer worden niet aangenomen. Ook wordt er op vals geld gecontroleerd en wordt er gehandhaafd op zelf meegenomen drank. Laat de blikken bier en flessen sterke drank dus lekker thuis.

© K

ora

y P

oyr

az

WWW.LIFEILIVE.NL

11

Page 12: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013
Page 13: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

13

Page 14: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

WIjNHAVEN / FUNKY sOUlFUl DIsCOZe zijn terug! Vorig jaar werd de Wijnhaven tijdens LIFE I LIVE onder aanvoering van de mannen van Klup Tropicana omgetoverd tot een tropisch dansparadijs. Dit jaar knallen ze er flink overheen omringd door friends die het strooien met de lekkerste 80’s hits en superdisco tot een ware ambacht hebben verheven.

HET PLEIN/DENNEWEGOp de Denneweg en het Plein gaan met LIFE I LIVE de remmen los. Alle stoelen aan de kant, gezelligheid aan bar en toog. Dit terwijl DJ’s de toon zetten met muziek waarbij stilstaan een optie is die niet eens moet worden overwogen.

MEER LIVEMUZIEK TIjDENS LIFE I LIVETijdens LIFE I LIVE klinkt er ook in de horeca veel livemuziek. Een kleine selectie staat hieronder, maar er is meer. Veel meer. Op lifeilive.nl staat een compleet overzicht.Café De ouDe mol: Oude MOlstraat 61 / vive le roi / 19:00-21:00 uur (tijden OVB)Café De BieB: Veenkade 7-9 / www.cafedeBieB.cOM / miDnigHt temPtation / Vanaf 21:30 uurCafé momfer De mol: Oude MOlstraat 19 / check www.cafeMOMfer.nl / jean Paul rena / 20:00-22:00Proeflokaal: Oude MOlstraat 20B / check www.prOeflOkaaldenhaag.nlCluB330live: kOrte MOlenstraat 2 / www.330liVe.nl / Dansen en nieuwerwetse ruigHeiD / 20:00-04:00muziekCafé De PaaP: papestraat 32 / www.depaap.nl / tHat’s Cool / Vanaf 22:00 uurmien koffie & BrooD: kOrte MOlenstraat 11a / www.MienkOffieenBrOOd.nl / motel kingz / Vanaf 20:00muziekCafé lokaal vreDeBreuk: papestraat 38 / www.lOkaalVredeBreuk.nl / roCkDivas / Vanaf 21:00 uuro’Casey’s: nOOrdeinde 140 / www.Ocaseys.nl / tHe PoCket Bunnies e.a. / Vanaf 21:00PaarD: prinsegracht 12 / www.paard.nl / grOte Zaal / Burst invites DuBfire / Vanaf 23:00 / entree 17,-PaarDCafé: prinsegracht 10 / www.paard.nl / life i live sPeCial met o.a. a Cure for gravity, tHe sissies / Vanaf 19:00 uursuPermarkt: grOte Markt 25 / www.superMarktdenhaag.nl / leroy joy / 00:00-04:00 / entree 5,-De vinger: Bagijnestraat 25 / www.deVinger.cOM / tHe stiff / Vanaf 21:00Café la grenouille: MOlenstraat 13 / live jazz sessie / Vanaf 21:00Bar Bistro De twee Heeren: Oude MOlstraat 6 / www.BarBistrOdetweeheeren.nl / tHe alley Cats sHakeCafé van DelDen: nOOrdeinde 137 / www.cafeVandelden.nl / Bart van riemsDijk / 17:00-19:00 / Dj / 20:00-01:00Café De liBertijn: papestraat 30a / BoxtoP swinger / 21:00-00:00

Page 15: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

CORTONVILLE ROUTE!

Cortonville is een onafhankelijk muziekplatform onder de vleugels van Eric Corton. Het biedt

oude rotten, nieuwe helden, taaie knokkers én aanstormend talent een podium.

Dagelijks vind je er interviews, registraties, achtergronden, reviews, de beste nieuwe muziek,

de leukste festivals en nog veel meer.

Veel plezier op het LIFE I LIVE Festival en als we je wat tips mogen geven, dit zijn de bands die je wat

Eric betreft niet mag missen:

De kraaien - spuiplein / 19.30-20.15 eD struijlaart - de plaats / 21.30-22.15

tHe Horse ComPany - de plaats / 22.45-23.30skiP&Die - grOte Markt / 23.00-24.00

jungle By nigHt - nOOrdeinde / 23.45-00.45kensington - spuiplein / 23.45-00.45

www.cortonville.com

15

Page 16: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

KERKPLEIN / INDIeHou je van pop en rock maar minder van doorsnee Top 40-hits, dan is het Kerkplein precies de plek voor jou. Lekker eigenzinnig klinkende acts in alle kleuren van de regenboog: van folky tot synthi, van poppy tot punkfunk en van feestelijk tot betoverend, het is allemaal vertegenwoordigd op het plein bij de Grote Kerk. Indiecats, sla hier je tentenkamp maar op!

DUTCH UNCLES19:00-19:45Indiefans met trek in iets anders dan de bekende alternatieve hap, moeten beslist hun honger stillen met de exquise muzikale spaghetti die Dutch Uncles vlecht uit een niet alledaagse combi van invloeden (progrockpioniers King Crimson, minimalmusic-icoon Steve Reich en de schots en scheve new-wave-legendes XTC en Talking Heads). Bon appetit!

ANNE SOLDAAT 20:15-21:00Een aartsmuzikant als gitarist/zanger Anne Soldaat (ex-Daryll-Ann, ook bekend van Tim Knol) moet af en toe zijn eigen ei kwijt. Niet langer als kanonnenvoer, maar als maker van warmbloedige indiepop vol verwijzingen naar de ambachtelijke jaren zestig en zeventig, doortrokken van een zilte melancholie. Geef acht en geef je over!

Page 17: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

BOY21:30-22:15Eigentijds verwarrend: BOY bestaat uit meisjes. Zwitserse Valeska en Hamburgse Sonja, om precies te zijn. Singer/songwriters met een voorliefde voor catchy folkpop en vlinderachtige melodieën. Toch zijn er op het podium ook jongens in het spel, zodat niet alleen de zang van Valeska en de basgitaar van Sonja te horen zijn. Resultaat: een band om te zoenen.

SOUL SISTER DANCE REVOLUTION 22:45-23:30Nee, geen dikke zwarte dames op het podium, of een ophitsende dj, maar vijf jonge Hagenezen die de alternative rock van Queens Of The Stone Age klutsen met de groovende indierock van Kasabian en daar een heerlijk wegklokkende cocktail van brouwen. Dat doen ze ongetwijfeld met de songs van hun debuutalbum ‘Playground Kids’, een extra like waard.

WE HAVE BAND00:00-01:00We Have Band: drie Londenaren die de wereld rondcrossen en elke dansvloer vol laten lopen met een superaanstekelijke en rijk gelaagde mix van punkfunk à la The Rapture, synthidisco uit de erfenis van Depeche Mode en percussieve Ting Tings-pop. We have We Have Band, opdat jij straks een toptijd hebt.

© In

ga

See

vers

17

Page 18: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

GROTE MARKT / POPHOtsPOtPresentatie: marCo BijsterBosCH. Dit is de plek van de kruisbestuivingen, van pop en rock met een zonnig randje. Van ranzige garagesurf en übervrolijke Mexicaanse reggae tot een hutspot van dansmuziekjes uit de meest exotische streken van de planeet. De PopHotSpot is synoniem voor het bruisende muzikale pophart van Den Haag, waar de horeca aan de Grote Markt en het Paard van Troje de handen ineenslaan. Zij organi-seren het hele jaar door concerten en festivals om je vingers bij af te likken. Een kleine maand na LIFE I LIVE staat hier alweer een volgend hoogtepunt gepland: het PopHotSpot Festival! Check www.pophotspot.nl.

PINATA20:00-21:00Piñata is de huisband van F.A.S.T., het surfdorp in de Scheveningse haven. Op hun combinatie van luie Jamaicaanse reggae en Mexicaans trompetgeschetter is het net zo lekker surfen als chillen, swingen of springen. Kom daar nog maar ’s om, bij een beetje band. Dus gif erop dat het straks op de Grote Markt héél gezellig wordt, ook zonder surfplank!

Page 19: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

THE GOOD THE BAD21:30-22:30Surfrock, is dat niet typisch sixties? Ja, maar bij The Good The Bad ook heel erg muziek van nu. Gewapend met tonnen delay, distortion en sidderende tremolo-armen, plus een frisse psychedelische kijk op de zaken, veroorzaakt het Deense gitaartrio wijd en zijd ranzige rock & roll-tsunami’s. Dus trek je weirdste zwemoutfit aan, sjor je surfplank mee en hang ten!

SKIP&DIE23:00-00:00Voor de hoogste muziek-temperaturen zorgt deze succesvolle groep rond de Nederlandse producer Jori Collignon (o.a. C-Mon & Kypski) en de Zuid-Afrikaanse zangeres Cata Pirata, die afrobeat, cumbia, kwaito, bolly-wood en bass music mengt tot de meest exotische cocktail aan deze kant van je geliefde palmenstrand. Zie daar maar eens op stil te blijven staan.

© L

iza

Wo

lter

s

19

Page 20: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

jAM DE LA CRèME22:00-01:00 Jam de la Crème in de huiskamer van Den Haag. Laat het woord ‘jammen’ vallen en menigeen begint prompt luchtgitaar te spelen of op denkbeeldige drumstellen te roffelen. Ja, zo begon jammen ooit: ellenlange solo’s op een eenvoudig muzikaal schema. Maar het spontaan live met elkaar musiceren is inmiddels flink geëvolueerd, mede dankzij de inspanningen van het Jam de la Crème-collectief – zowel op hun eigen festival als elders.

De afgelopen twee edities van LIFE I LIVE verzorgde Jam de la Crème het dampende slotakkoord op het Spuiplein. Dit jaar wordt de intimiteit opgezocht in de zogenaamde Huiskamer van Den Haag, in Theater aan het Spui. Alles kan, grenzen gaan overboord en nieuwe muziek ontstaat onder je neus!

Theater aan het Spui, Spui 187, beperkt toegang mogelijk.Meer info op lifeilive.nl en jamdelacreme.nl

3VOOR12 DEN HAAGHet online muziekmagazine 3voor12 Den Haag is ook dit jaar weer aanwezig op het LIFE I LIVE Festival. Daar kun je dan niet alleen achteraf terecht voor foto's en recensies, maar ook voorafgaand aan het festival kun je op de website alles over het programma lezen, waaronder interviews met de optredende artiesten. Ook organiseert 3voor12 Den Haag een exclusieve instore sessie in de Guitar Chop Shop met een aantal van de acts die ook op het festival zullen optreden. Hier kan slechts een handvol gelukkige prijswinnaars bij aanwezig zijn.

Ga voor meer informatie naar www.3voor12denhaag.nl.

Page 21: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

BUITENHOF / sKOOltAINeRIn de Skooltainer op het Buitenhof zetten beginnende bands hun eerste stappen in de festivalwereld. Samen met het Haags Pop Centrum worden de beste schoolbands van Den Haag gescout tijdens het culturele middelbareschoolfestival de Interscholaire. Uitverkorene bands krijgen de kans om op LIFE I LIVE een eerste gooi naar eeuwige roem te doen. De bands gaan allemaal door een wasstraat van workshops en coaching van Haags Pop Centrum om op 29 april glansrijk voor de dag te komen.

© K

ora

y P

oyr

az

21

Page 22: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

MAIN PARTNERS

MEDIA PARTNERS

ORGANISATIE

PUBLICITEIT/PROGRAMMA

PROGRAMMA PARTNERS

PREMIUM PARTNERS

SUPPORTERS

Page 23: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

BEREIKBAARHEIDHTM

Vanwege (bouw)werkzaamheden aan de Bosbrug en Centraal Station

zal een aantal lijnen omgeleid worden. Voor het complete

overzicht van omleidingen en inzet, check www.htm.net.

NSDe NS laat gedurende de nacht

extra treinen rijden vanaf Den Haag Centraal en Hollands Spoor.

Deze extra treinen gaan onder meer richting Rotterdam, Delft, Leiden,

Amsterdam en Utrecht. Check www.ns.nl.

FIETSENSTALLING

De Laan/Grote Markt 08.30–02.30

(GRATIS)

Grote Kerk 18.00–04.00

LIFE I LIVE TEAMFEsTIVaLmaNagEmENT

Arthur Pronk, Rick van Oosterhout

(PROOOST)

PUbLICITEIT/PROgRamma

Stefano Oosthof, Patrick Clerkx

(De Revolutie)

aRTIsT PRODUCTION

Walter Thomson (PROOOST)

VERgUNNINgEN & sECRETaRIaaT

Carly Dutton (PROOOST)

PROgRammaCOöRDINaTIE

Bronne Keesmaat

PROgRamma

Haags Pop Centrum

(Haagse inbreng), PopHotSpot

(Grote Markt), Jam de la Crème

(Theater aan het Spui)

TEksTEN

Swie Tio e.a.

VORmgEVINg

Robert Muda (Spacebar)

PRODUCTIE

Livetime

HORECa

Van Elk Horeca, Ron Koebrugge

Catering Services

ORGANISATIELIFE I LIVE bV

Postbus 10221, 2501 HE Den Haag

www.lifeilive.nl

[email protected]

© 2013 LIFE I LIVE BV

Wijzigingen voorbehouden.23

Page 24: LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

ED STRUIJLAART

LIFE I LIVE FESTIVAL 2013

SPELEN oPLIFE I LIVE IS

IS EEN JoNgENS-

DRoom DIEUITKomT!

21.30 uur / DE PlaatS