Leontien Ladies Ride mei 2015

16
Inschrijven en informatie > REGIO HARDENBERG. PERFECT DECOR VOOR LEONTIEN LADIES RIDE ZATERDAG 13 JUNI 2015 HARDENBERG In deze fietscourant alles over Leontien Ladies Ride, de gezelligste fietstocht van Nederland! Het sportieve feest voor de actieve vrouw is in 2015 alweer aan haar elfde jaargang toe. Leontien Ladies Ride kent ieder jaar twee edities en doet tijdens de eerste editie Hardenberg aan. Het succesvolle fietsevenement werd in 2005 door Leontien Zijlaard-van Moorsel geïnitieerd. Leontien Ladies Ride voert je langs vele prachtige plek- ken in de gemeente Hardenberg. Voel je even helemaal ontspannen als je fietst door de mooie bossen, langs de prachtige monumenten en gezellige steden en dorpen. In het Vecht- en Reestdal heb je alle tijd om te genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden je de kans om er in het Vechtdal eens lekker op uit te trekken. Dus check je banden en stap ook gezellig op de fiets! 2 routes 35 of 65 km Je kunt op de dag van de Ride nog kiezen tussen de korte of lange route HARDENBERG FIETSEN IN DE REGIO

description

 

Transcript of Leontien Ladies Ride mei 2015

Page 1: Leontien Ladies Ride mei 2015

Inschrijven en informatie >

REGIO HARDENBERG.PERFECT DECOR

VOOR LEONTIEN

LADIES RIDE

ZATERDAG 13 JUNI 2015 HARDENBERG In deze fi etscourant alles over Leontien Ladies Ride, de gezelligste fi etstocht van Nederland! Het sportieve feest voor de actieve vrouw is in 2015 alweer aan haar elfde jaargang toe. Leontien Ladies Ride kent ieder jaar twee edities en doet tijdens de eerste editie Hardenberg aan. Het succesvolle fi etsevenement werd in 2005 door Leontien Zijlaard-van Moorsel geïnitieerd.

Leontien Ladies Ride voert je langs vele prachtige plek-

ken in de gemeente Hardenberg. Voel je even

helemaal ontspannen als je fi etst door de mooie bossen,

langs de prachtige monumenten en gezellige steden en

dorpen.

In het Vecht- en Reestdal heb je alle tijd om te genieten

van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De mooie

natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen

bieden je de kans om er in het Vechtdal eens lekker op

uit te trekken. Dus check je banden en stap ook gezellig

op de fi ets!

2 routes35 of 65 km

Je kunt op de dag van de Ride nog kiezen tussen de

korte of lange route

HARDENBERG

FIETSEN

IN DE REGIO

Page 2: Leontien Ladies Ride mei 2015

Fietserz, de e-bike & sportspecialist van het Vechtdal!

“Peper elektrische fietsen zijn verkrijgbaar met 5 jaar garantie (als extra optie)!”

Fietserz Hardenberg Bruchterweg 73 c7772 BG Hardenberge-mail: [email protected]: www.fietserz.nltelefoon: (0523) 85 88 84

“Met Bosch, Shimano Steps en BionX hebben we de beste merken in huis!”

Trek 1.2Sterk, licht en betaalbaar!

“De best mogelijke fietservaring voor de vrouwelijke fietser door specifieke pasvorm, rijgedrag en stijl!

749

Trek Lexa SLichte, snelle damesracefiets

749

Trek Neko SPerfecte hybride voor dames

599

Trek Émonda ALR 5Het allerlichtste aluminium frame

1599

Trek 7.2 FX WSDMultifunctionele fitnessfiets

499

Focus Culebro SL 2.0Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

1159

altijd een fietsmeting winkel, webshop en werkplaatsuniek assortimentgratis parkeren

Peper SQ 7.2Ergonomie ten top!

Peper SQM 7.0Fluisterstil, 2e accu optioneel

2399

Peper BS 3.2Solide en voordelig

1499 1299

ACTIE

1999

Trek L600+Luxe en comfortabel

2499 1749

ACTIE

3249

Trek LM500+Met krachtige Shimano Steps motor

2749

Trek TM500+ NyonMet het Bosch Nyon systeem!

Bij de Bosch Nyon is alles inbegrepen:

van navigatie tot sms-alarm!

Page 3: Leontien Ladies Ride mei 2015

Het zal u niet verwonderen dat ik, als burgemeester van de gemeente Hardenberg, het fantastisch vind om te fi etsen door de prachtige omgeving van Hardenberg. Maar als Leontien Zijlaard-van Moorsel besluit om de Leontien Ladies Ride 2015 te starten vanuit Hardenberg, is dat een mooie bevestiging dat het gebied echt de moeite waard is om per fi ets te doorkrui-sen. De 11e editie van deze fi etstocht speciaal voor dames voert door het lommerrijke Vechtdal en het rustieke Reestdal. Of je nu een fervent wielren-ster bent of meer voor de gezelligheid op de pedalen stapt, meedoen aan Leontien Ladies Ride is een ervaring die je niet snel vergeet.Als je dat ziet zitten kan je 65 kilometer fi etsen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een afstand van 35 kilometer, dat maakt de Ladies Ride een prima fi etstour voor iedereen! Wat zo mooi is aan fi etsen is dat je zó veel meer ziet van je omgeving; je komt op plaatsen waar je met de auto niet komen kan. Dat je daarnaast de hele dag in de buitenlucht bent en je omringd weet met allemaal dames die een zelfde doel voor ogen hebben maakt het meedoen aan Leontien Ladies Ride nog specialer!

Samen fi etsen, van de omgeving genieten en na afl oop nog een feestje vieren op de Markt in Hardenberg. Dat moet toch, zeker met de ‘kracht van

Iedere vrouw die van fi etsen houdt en van gezelligheid, is op zaterdag

13 juni in Hardenberg op het juiste adres. Om klokslag 10.35 uur gaat

daar de elfde editie van Leontien Ladies Ride van start. Met afstanden

van 35 en 65 kilometer en na afl oop een eindfeestje op de Markt, is

dit een leuk en sportief uitje voor een zussen-, vriendinnen- of buur-

vrouwendag.

Toen Leontien van Moorsel tien jaar geleden haar wielercarrière beëindigde besloot ze de eerstvolgende jaren van haar leven te wijden aan het in beweging krijgen van vrouwen. Dat deed ze door een sportevenement in combinatie met gezelligheid. “Daar is uiteindelijk de Ladies Ride uit gebo-ren”, vertelt ze. “In het Overijsselse wordt de tocht altijd met veel enthousi-asme ontvangen en is de deelname groot. Dit jaar hebben we gekozen voor Hardenberg, dat ligt in een prachtige omgeving en er wordt sowieso al veel gefi etst, dus als het weer een beetje meezit, verwachten we dat het op 13 juni weer een geweldig evenement zal worden.”

gewoon doen’-mentaliteit van de dames uit de gemeente Hardenberg, een goede reden tot aanmelding zijn. Maar ik hoop dat ook veel vrouwen uit de rest van het land de kans aangrijpen om door deze fi etstour eens kennis te maken met gemoedelijkheid van Hardenberg. Door mee te doen draag je bovendien een steentje bij aan het Leontienhuis, het inloophuis voor mensen met een eetstoornis in de gemeente Zuidplas, dat deze zomer offi cieel wordt geopend.

Namens de gemeente Hardenberg en mede-organisator Stad Hardenberg Promotie wens ik alle deelnemers aan de Leontien Ladies Ride heel veel plezier en een fantastische dag toe!

In tegenstelling tot vorige jaren wordt het fi etsspektakel dit jaar gehouden op zaterdag in plaats van zondag. Dat was een wens van Hardenberg en Leontien respecteert deze wens. “Als wij ergens een tocht gaan organise-ren, doen we dat niet zelf, maar samen met de mensen van de stad waarin wij te gast zijn”, vertelt ze. “In de aanloop ernaartoe hebben we dan veel contact en dan vinden wij het belangrijk dat iedereen met wie we om tafel zitten enthousiast is. Want juist door het samen te doen, bereik je wat moois. In Hardenberg werken we samen met Stad Hardenberg Promotie en dat is geweldig. We gaan op 13 juni samen met hen Hardenberg en de Ladies Ride eens fl ink op de kaart zetten.”

Met jouw inschrijving help je een ander. Voor iedereen die meedoet aan Leontien Ladies Ride doneert C&A Foundation € 2,50 aan het Leontien-huis, het inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Na haar genezing van anorexia, helpt ze jongeren met eetproblemen. “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om hiervan te genezen. Daarom openen wij op 5 juli het Leontienhuis, het eerste inloophuis voor mensen met eetproble-men. Het is geen professionele instelling, maar een stukje aanvulling op de zorg. Door de bezuinigingen worden de behandelingen korter. Wij behan-delen zelf niet, maar helpen aan de voorkant en aan de achterkant. We openen onze deuren voor patiënten die zijn uitbehandeld en nog wat steun nodig hebben, maar ook meisjes die op een wachtlijst voor een behande-ling staan en ouders die niet weten hoe ze hun kind kunnen helpen. We bieden een luisteren oor. We bieden ze een steuntje in de rug bij het oppakken van een studie of het opbouwen van sociale contacten. We coachen hen op zoek naar nieuwe kwaliteiten. Maar we bieden ook leuke workshops, variërend van visagie tot een kookworkshop met Herman den Blijker, om mensen te laten ervaren dat eten ook leuk en gezellig kan zijn. We gaan doen wat instellingen graag willen doen, maar vanwege de bezuinigingen geen tijd voor hebben.” Op de dag dat het Leontienhuis in Zevenhuizen wordt geopend, passeert daar ook de tweede etappe van de Tour de France. Dat heeft voor Leontien een bijzondere symboliek. “Ik heb mijn eetstoornis ontwikkeld om de Tour te kunnen winnen. Nu help ik andere mensen die diezelfde stoornis hebben. Zo komen de dingen soms op een hele bijzondere manier samen.”

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 3

VOORWOORD

Met jouw inschrijving help je een ander. Voor iedereen die meedoet aan Leontien Ladies Ride doneert C&A Foundation € 2,50 aan het Leontien-huis, het inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Na haar genezing van anorexia, helpt ze jongeren met eetproblemen. “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om hiervan te genezen. Daarom openen wij op 5 juli het Leontienhuis, het eerste inloophuis voor mensen met eetproble-men. Het is geen professionele instelling, maar een stukje aanvulling op de zorg. Door de bezuinigingen worden de behandelingen korter. Wij behan-

5 juli het Leontienhuis, het eerste inloophuis voor mensen met eetproble-

van anorexia, helpt ze jongeren met eetproblemen. “Ik weet uit eigen

INTERVIEW

Burgemeester Peter Snijders

Leontien van Moorsel

Page 4: Leontien Ladies Ride mei 2015

today’s loo k is

Van Weight Watchers mag je blijven eten en genieten en val je toch af, met lekker veel do’s en geen don’ts. Eten is immers niet de vijand maar juist dé manier om gezond gewicht te verliezen en op gewicht te blijven.

Nieuw is dat we 5 voorkeurenhebben ontwikkeld, zo kan je bv brood & pasta, vlees & vis of veggie kiezen, helemaal volgens jouw smaak. Waar en wanneer je maar wilt via onze handige app of online.

Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen, live in de cursus of online. Alle info, van cursus tot coach op wemogenweereten.nl

1STE SESSIE GRATIS

B r o o d & P a s t a N i e t Te l l e n

S n e l & S i m p e l

V e g g i eV l e e s & V i s

Page 5: Leontien Ladies Ride mei 2015

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 5

Eén van de belangrijkste taken van Stad Hardenberg Promotie (SHP) is het bundelen en coördineren van recreatieve activiteiten die door verschillende commissies worden georganiseerd. Al deze activiteiten hebben als doel Hardenberg te promoten.

Stad Hardenberg Promotie organiseert ongeveer 75 evenementen per jaar, van groot tot klein. Het bestuur faciliteert commissies, verenigingen en initiatieven door middel van het aanvragen van de vergunning, het afstemmen van de locaties, PR, advertenties, social media enz. Stad Hardenberg Promotie trekt zo’n 200.000 bezoekers naar de stad met en door de evenementen.Daarvoor werken ze samen met veel verschillende partners en zetten ook nog zo’n 200 vrijwilligers zich enthousiast in voor de organisatie van deze evenementen. Daarnaast wordt de verslaglegging van de verschillende evenementen gedaan door eigen schrijvers , is er een huisfotograaf, maar ook Social Media en de website worden up-to-date gehouden.

Op advies van de gemeente zocht ook de organisatie van Leontien Ladies Ride contact met Stad Hardenberg Promotie voor ondersteuning in het faciliteren van het evenement. Penningmeester Theo Gerritsen, ervaren met het uitzetten van de routes voor Happen en Trappen, werd gevraagd om een mooie fi etsroute door de gemeente Hardenberg uit te zoeken. Zo zal de route vele mooie plekken in onze gemeente aandoen en zélfs nog een stukje Duitsland meepikken. Samen met de organisatie van de Leontien Ladies Ride werd de route al een aantal keer verkend, en men is uitermate tevreden over het resultaat.

Roelie Brink, al 22 jaar secretaris van SHP, heeft veel contacten in Hardenberg en bracht de organisatie van de Ladies Ride in contact met verschillende horeca-ondernemers, Stichting Centrummanagement, Rabobank, Politie en veiligheid, maar ook met Weekblad De Toren, die nu Mediapartner van de Ladies Ride is geworden. Daarnaast worden er door het secretariaat, dat naast Roelie uit Marjolein Brunink bestaat, veel organisatorische ‘regel’ zaken door SHP overgenomen, zoals het reserveren van de Markt en het Badhuisplein voor de start en de fi nish, het regelen van dranghekken, verkeersregelaars, EHBO, fl yeraars op diverse grote evenementen etc. Voor 2015 is er weer een prachtige activiteitenkalender met een aantal grote nieuwe evenementen zoals de Leontien Ladies Ride op 13 juni en de Veiligheidsdag op 15 augustus a.s. Daarnaast komt ook het Reuzenrad weer terug op de markt. Verdere highlights zijn het Oude Lenferink Ballonfestival, dat dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert, de Brunink Drakenbootrace, de Plaggenmarsch tuinmeubelen Taptoe, het 40e Standwerkersconcours en de Landbouwdag en dat zijn er nog maar een paar uit het bruisende jaarprogramma… www.stadhardenberg.nl

SHP ZET ZICH IN

VOOR LEONTIEN

Page 6: Leontien Ladies Ride mei 2015

Hardenberg

Welkom bij

Shoppen in het complete en gezellige centrum van Hardenberg!Je zult versteld staan van het uitgebreide en verrassende winkelaanbod. Van mode- en schoenenzaken, speciaalzaken en drogisterijen, tot een uitgebreid aanbod aan supermarkten. Het centrum van Hardenberg is 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) geopend tot 18.00 uur ’s avonds en op donderdagavond is er koopavond tot 21.00 uur.

Heerlijk wonen en leven in de regio HardenbergHardenberg is een streek met alle ingrediënten voor het goede leven. De regio Hardenberg biedt letterlijk ruimte om te leven en te werken. Waar dynamiek en internationale ambitie hand in hand gaan met aandacht voor elkaar en met kleinschaligheid. En waar de vrijetijdsbeleving, de gastvrije sfeer en de rivieren Vecht en Reest zorgen voor een permanent vakantiegevoel.

dekrachtvangewoondoen.nl

stadhardenberg.nl

Page 7: Leontien Ladies Ride mei 2015

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 7

Met haar ligging in het mooie en natuurrijke Vechtdal Overijssel en het Reestdal, met pittoreske dorpen en steden, heeft de regio Hardenberg genoeg te bieden. HET REESTDAL ALSOF JE IN EEN OPENLUCHTMUSEUM BENTEen schitterend en mysterieus stukje natuur op de grens tussen Overijssel en Drenthe. Het riviertje de Reest kronkelt zich een weg door dit unieke natuurgebied vol sagen en legenden. Het ongeschonden karakter en de rust die je hier vindt, maken het Reestdal tot een ideaal fi ets- en wandelgebied. Al wandelend of fi etsend in dit oude cultuurlandschap met bos, heide, hooilanden en oude boerderijen met kleine essen gelegen langs de oevers van de Reest, waan je je in een stukje openlucht-museum. www.reestdal.eu

VECHTDAL OVERIJSSEL WANDELEN & FIETSEN, TERRASJE PAKKEN, SHOPPENDenk: een rivier die door het landschap slingert. Ruimte en rust. Brinkdorpen, landgoederen, houtwallen, akkers, bossen en heide. Of je nu een lange vakantie wilt vieren, een middagje wilt vissen, zin hebt in een wandel- of fi etstocht of lekker wilt shoppen, in het Vechtdal Overijssel kan het allemaal. Ook niet onbelangrijk: in de dorpen en steden vind je overal fi jne terrassen, cafés en restaurants. www.vechtdaloverijssel.nl

FIETSEN IN DE REGIO HARDENBERGFiets je ook mee? De gemeente Hardenberg biedt namelijk volop ruimte om te fi etsen! Dus pomp de banden op en stap op de fi ets. Hardenberg biedt je een netwerk aan fi etsmogelijkheden. HET TOERISTISCH OVERSTAP PUNT (TOP)Er zijn in de gemeente Hardenberg maar liefst 3 TOP’s te vinden, bij natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg, bij natuurinformatiecentrum De Wheem in Oud Avereest en bij het NS-Station in Gramsbergen. Parkeer hier de auto en geniet van een kopje koffi e, voordat je vanaf hier al wandelend, fi etsend of skeelerend de wijde omgeving intrekt.

BANDEN OPGEPOMPT EN PICKNICKMAND GEVULD?Hoog tijd om eens lekker uit te waaien in het schitterende Vechtdal- en Reestdal-landschap. Een gebied dat zich kenmerkt door ruimte en rust. Een prachtig natuur-gebied dat je als fi etser veel mogelijkheden biedt. In het Vecht- en Reestdal heb je alle tijd om te genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden je de kans om er in het Vechtdal eens lekker op uit te trekken. Dus check de banden en stap op de fi ets! Al fi etsend kun je zelf je route samenstellen met behulp van het fi etsroute-netwerk, dit netwerk bestaat uit honderden kilometers bewegwijzerde routes. In het netwerk kun je zelf eindeloos veel fi etsroutes samenstellen met behulp van ‘knoop-punten’. Je kunt al routes fi etsen vanaf 10 kilometer, met uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers. Heel eenvoudig, je volgt de borden van knooppunt naar knoop-punt. Haal de fi etskaart of een van de andere fi etsroutes bij hét Informatiepunt in Hardenberg, Gedempte Haven 6.

ZES MOOIE FIETSROUTES VOOR JE UITGEZOCHT!Op www.hardenberg.nl/leontien staan zes mooie routes beschreven waarvoor je op de fi ets zult stappen! Deze routes kun je ook gebruiken om te oefenen voor 13 juni, maar zijn natuurlijk ook leuk om nog een keertje voor terug te komen! Er zijn namelijk naast de route die er met Leontien Ladies Ride wordt gefi etst nog vele mogelijkheden om van de mooie natuur te genieten in de regio Harden-berg. Kijk op de website voor mooie inspiratie of zoek zelf een route uit via het uitgebreide fi etsroutenetwerk.

Hardenberg

FIETSEN IN DE REGIO

HARDENBERG

Wat is gezellig, gezond en ook nog eens een ontzettend gaaf uitje? Leontien Ladies Ride! Zet uw fi ets maar alvast klaar, want Leontien van Moorsel wacht op 13 juni op u in het prachtig groene Hardenberg. Ga lekker samen bewegen in de buitenlucht en klets onderweg weer eens uitgebreid bij. Of je nu fi etst omdat het goed is voor je gezond-heid of omdat je het heerlijk vindt om buiten te zijn. Kiezen voor fi etsen is een van de beste beslissin-gen die je kunt maken. Nog niet overtuigd? Hier-

naast volgen 4 redenen om vaker op de fi ets te stappen. Gewoon Gezond is een aanpak waarin alle

activiteiten en initiatieven die bijdragen aan fi tte,

gezonde inwoners, van jong tot oud samenkomen

en elkaar versterken. Gewoon Gezond ondersteund

daarom ook Leontien Ladies Ride.

Meer info: www.gewoongezond.info

ZES MOOIE FIETSROUTES VOOR JE UITGEZOCHT!

FIETSEN IS

GEWOON GEZOND

FIETSEN IS

GEWOON GEZONDGEWOON GEZOND

FIETSEN IS

GEWOON GEZONDGEWOON GEZOND

1 | SLAAP DIEPER

Door de buitenlucht ben je beter in staat je natuurlijk slaapritme terug te vinden.

2 | FIETSEN MAAKT JONGER

Ouderdomsverschijnselen worden afgeremd, omdat het zuurstofgehalte in het bloed toeneemt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

3 | STIMULEER JE DARMEN

Fysieke activiteit zorgt ervoor dat je eten beter wordt verteerd.

4 | FIETSEN MAAKT SLIMMER

Door een betere doorbloeding worden er meer hersencellen aangemaakt.

HARDENBERG

FIETSEN

IN DE REGIO

Page 8: Leontien Ladies Ride mei 2015

Lettertypes:RieslingCaligula

GOUD > 23-28-80-0ROOD > 13-100-100-4 Topfq-!dipdpmbef-!jkt!'!dbefbv�t

7 GEZAMENLIJK RUSTPUNT RHEEZERBELTENDe Rheezerbelten is gelegen halverwege de route van de Leontien Ladies Ride en is benoemd tot gezamenlijk rustpunt van zowel de lange als de korte route. De Rheezerbelten verwent je graag tijdens Leontien Ladies Ride, zodat het een onvergetelijk uitje wordt. Boek daarom nu een heerlijke verwenlunch Puur Vechtdal of breid uit met een diner, overnachting en ontbijt. Kijk op www.rheezerbelten.nl voor de mogelijkheden.

8 BOSWACHTERIJ HARDENBERGIn de boswachterij komen natuur, recreatie en houtteelt samen. De boswachterij, ruim 1.000 hectare groot, is in eigendom en beheer bij Staatsbosbeheer. Rond 1900 waren dit woeste gronden; heidevelden die door overbegrazing veranderden in zandverstuivingen. Tijdens de grote werkloosheid in de jaren dertig van de vorige eeuw werden hier douglassparren en amerikaanse eiken geplant. De ontginningspercelen zijn nu nog herkenbaar aan de rechthoekige percelen met bomen van gelijke leeftijd. Tegenwoordig zet Staatsbosbeheer juist in op variatie en structuur. En met succes; er is een grote verscheidenheid aan bomen te vinden: inheemse soorten als de grove den, zomereik en, en de beuk, maar ook exoten als de japanse lariks, fi jnspar, thuga, en amerikaanse vogelkers. Voor de wandelaar zijn er drie gemarkeerde routes door het bos.

9 RHEEZERVEEN/DIFFELEN/OUD-BERGENTHEIMJe fi etst na het gezamenlijke rustpunt door naar Rheezerveen. Vervolgens door naar Diffelen, hierbij fi ets je langs de Distelbelt en door Oud-Bergentheim om vervolgens in Rheeze terecht te komen.

10 BRINKDORP RHEEZEHet dorpje Rheeze is een van de vele mooie brinkdorpen van Overijssel. Rheeze bestaat al sinds de vroege middeleeuwen. Het heeft een karakteristiek en gaaf bewaard gebleven brink, waar omheen de boerderijen van het dorp zijn gegroepeerd. Eind 1992 is een deel van de kern van Rheeze aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Vanaf Rheeze fi ets je weer richting het centrum van Hardenberg. Je fi etst door het Vechtpark en langs Natuuractiviteitencentrum De Koppel weer terug naar de Expoarea. Dit is het eindpunt van de fi etsroute.

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 9

HARDENBERG

MARIËNBERG

GRAMSBERGEN

OUD-BERGENTHEIM

RHEEZERVEEN

ANE

HOLTHONE

DEN VELDE

RHEEZE

N34

N343

N34

N36

N36

N343

N34

DIFFELEN

LOOZEN

korte route

lange route

U komt onder andere langs de volgende plekken:

Ane Gramsbergen Holtheme Laar (Duitsland) Den Velde Rheezerveen Diffelen Rheeze

Toscana ijssalon Bruchterweg 9

Hardenberg

Bruchterweg 63a7772 BG Hardenberg

Bruchterweg 73 c 77772 BG Hardenberg

0523-858884

bezoekadres:Kloosterdijk 1787693 PS Sibculo

06 155 099 [email protected] op do/vr/za

Molenplein 4 - HardenbergTel. 0523-262054

WEVELINCKHOVENPLEIN 2HARDENBERG

A. SLOT

HESSENWEG 21 HARDENBERG

Echte bakkerOlsmanVoorstraat 15 Hardenberg

[email protected]

Recreatiepark ‘t Hooge HoltBoslaan 1 - 7783 DD Gramsbergen

Tel. 0524 - 442104

Molenplein 6 Hardenberg - 0612303518

®�

SUBWAY Hardenberg - Voorstraat 18A7772 AC Hardenberg - 0523-745000

PAGINA 8 Leontien Ladies Ride Hardenberg

ROUTEDe route langs de vele mooie plekjes in de regio Hardenberg!Onderweg zijn er diverse leuke cafés en terrassen te vinden.

1 VAN HARTJE HARDENBERG DOOR HET PRACHTIGE BUITENGEBIED NAAR ANE Na de gezellige start op de markt in hartje Hardenberg fi ets je door het buitengebied en het dorpje Anervelde naar Ane. Ane kent een authentiek landschapessen- en hoeven-landschap met mooie Saksische boerderijen. Op de Anerdijk staat het kunstwerk van Jeroen Doorenweerd; Hello Sailor! Het kunstwerk brengt heden en verleden bij elkaar. Bovenop het kunstwerk kijk je uit over de Vecht. Ondertussen hoor je de verhalen over het heden en verleden van deze bijzondere plek.

2 PITTORESK GRAMSBERGENDe Anerdijk is over De Vecht. Toerend door het Vechtdal zie je steeds weer het blauwe lint van de Vecht schitteren tussen het groen. Het water, het dal en de bewoners: ze horen bij elkaar. De Vecht verbindt de steden Hardenberg en Gramsbergen met elkaar. Je fi etst door naar het gezellige stadje Gramsbergen. Je fi etst vervolgens langs bierbrouwerij Mommeriete.

3 HOLTHEME/HAANDRIKJe fi etst over de brug naar de Coevordenweg richting Holtheme. Voordat je over de Duitse grens fi etst, kom je door De Haandrik. In deze plaats kruist de Overijsselse Vecht met het Kanaal Almelo-De Haandrik. Van 1905 tot 1930 had De Haandrik aan de aangelegde spoorlijn Zwolle - Stadskanaal een eigen stopplaats. De oude spoorbrug is draaibrug, maar die is vastgezet toen de scheepvaart door de Overijsselse Vecht is gestopt. Je fi etst over deze mooie brug.

4 DUITSLAND!Vanaf nu is de grens van Duitsland op steenworp afstand. Binnen enkele minuten ben je in de Duitse grensgemeente Laar. Je kijkt uit over de Vecht én over ruim achthonderd jaar geschiedenis. Het gemoedelijke dorpje heeft voor Vechtliefhebbers veel te bieden! Je fi ets onder andere naar de tweehonderd jaar oude molen. Deze molen staat fi er op de Vechtdijk. Over diezelfde dijk loopt de eerste Duitse etappe van het Vechtdalpad en jij fi ets over de mooie Vechtdalroute. Tot ver in de negentiende eeuw speelde de Vecht een belangrijke rol in het verkeer tussen de twee buurlanden. Dit vervoer vond traditioneel plaats met zompen, kleine houten vrachtschepen en sinds kort is er een nieuwe zomp (via VVV Emlichheim kun je een tochtje reserveren)! Via de Hardenberger Diek fi ets je weer op Nederlandse grond en fi ets je richting Den Velde.

5 DEN VELDEDen Velde is een landelijke woonkern en is een oude buurtschap, agrarisch ingesteld, met momenteel zo’n 200 inwoners. Heel vroeger lag in Den Velde De Slingenberg, een zogenaamde berchvrede. Een berchvrede is een eenvoudig verdedigingstoren uit de Middeleeuwen. Destijds waren belangrijke hoeven voorzien van zo’n

berchvrede, waar de bewoners uit de omgeving zich konden ‘bergen’ of schuilen voor gevaar van buiten.

6 VAN LOOZEN NAAR HET VECHTPARK IN HARDENBERGVia de Gramsbergerweg fi ets je langs de Loozensche Linie, verdedigingswerk uit de tijd van Napoleon en sinds een aantal jaren opnieuw ingericht met mooie natuur, een uitkijktoren en fi ets- en wandelpaden. Je fi etst vervolgens door naar het Vechtpark in Hardenberg. Je fi etst door een nieuw ingericht stukje natuurlijk met een mooie vispas-sage en de enige natuurlijke Wildwater kanobaan van Nederland. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor leisure-activiteiten zoals wandelen, fi etsen of outdoor-activiteiten.

Regeling Line FootwearOosteinde 22 7772 CB Hardenberg

(0523) 26 52 [email protected]

WILDWATER KANOBAAN

DE KOPPEL

ZWIESEBORG

VECHT

GRAMSBERGEN

DUITS LANDSCHAP

LAAR

BRUG DE HAANDRIK

MOMMERIETE

DISTELBELT

RUSTPUNT

RHEEZERBELTEN

ZANDVERSTUIVING RHEEZERBELTEN

HELLO SAILOR

LOOZENSCHE LINIE

Page 9: Leontien Ladies Ride mei 2015

Lettertypes:RieslingCaligula

GOUD > 23-28-80-0ROOD > 13-100-100-4 Topfq-!dipdpmbef-!jkt!'!dbefbv�t

7 GEZAMENLIJK RUSTPUNT RHEEZERBELTENDe Rheezerbelten is gelegen halverwege de route van de Leontien Ladies Ride en is benoemd tot gezamenlijk rustpunt van zowel de lange als de korte route. De Rheezerbelten verwent je graag tijdens Leontien Ladies Ride, zodat het een onvergetelijk uitje wordt. Boek daarom nu een heerlijke verwenlunch Puur Vechtdal of breid uit met een diner, overnachting en ontbijt. Kijk op www.rheezerbelten.nl voor de mogelijkheden.

8 BOSWACHTERIJ HARDENBERGIn de boswachterij komen natuur, recreatie en houtteelt samen. De boswachterij, ruim 1.000 hectare groot, is in eigendom en beheer bij Staatsbosbeheer. Rond 1900 waren dit woeste gronden; heidevelden die door overbegrazing veranderden in zandverstuivingen. Tijdens de grote werkloosheid in de jaren dertig van de vorige eeuw werden hier douglassparren en amerikaanse eiken geplant. De ontginningspercelen zijn nu nog herkenbaar aan de rechthoekige percelen met bomen van gelijke leeftijd. Tegenwoordig zet Staatsbosbeheer juist in op variatie en structuur. En met succes; er is een grote verscheidenheid aan bomen te vinden: inheemse soorten als de grove den, zomereik en, en de beuk, maar ook exoten als de japanse lariks, fi jnspar, thuga, en amerikaanse vogelkers. Voor de wandelaar zijn er drie gemarkeerde routes door het bos.

9 RHEEZERVEEN/DIFFELEN/OUD-BERGENTHEIMJe fi etst na het gezamenlijke rustpunt door naar Rheezerveen. Vervolgens door naar Diffelen, hierbij fi ets je langs de Distelbelt en door Oud-Bergentheim om vervolgens in Rheeze terecht te komen.

10 BRINKDORP RHEEZEHet dorpje Rheeze is een van de vele mooie brinkdorpen van Overijssel. Rheeze bestaat al sinds de vroege middeleeuwen. Het heeft een karakteristiek en gaaf bewaard gebleven brink, waar omheen de boerderijen van het dorp zijn gegroepeerd. Eind 1992 is een deel van de kern van Rheeze aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Vanaf Rheeze fi ets je weer richting het centrum van Hardenberg. Je fi etst door het Vechtpark en langs Natuuractiviteitencentrum De Koppel weer terug naar de Expoarea. Dit is het eindpunt van de fi etsroute.

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 9

HARDENBERG

MARIËNBERG

GRAMSBERGEN

OUD-BERGENTHEIM

RHEEZERVEEN

ANE

HOLTHONE

DEN VELDE

RHEEZE

N34

N343

N34

N36

N36

N343

N34

DIFFELEN

LOOZEN

korte route

lange route

U komt onder andere langs de volgende plekken:

Ane Gramsbergen Holtheme Laar (Duitsland) Den Velde Rheezerveen Diffelen Rheeze

Toscana ijssalon Bruchterweg 9

Hardenberg

Bruchterweg 63a7772 BG Hardenberg

Bruchterweg 73 c 77772 BG Hardenberg

0523-858884

bezoekadres:Kloosterdijk 1787693 PS Sibculo

06 155 099 [email protected] op do/vr/za

Molenplein 4 - HardenbergTel. 0523-262054

WEVELINCKHOVENPLEIN 2HARDENBERG

A. SLOT

HESSENWEG 21 HARDENBERG

Echte bakkerOlsmanVoorstraat 15 Hardenberg

[email protected]

Recreatiepark ‘t Hooge HoltBoslaan 1 - 7783 DD Gramsbergen

Tel. 0524 - 442104

Molenplein 6 Hardenberg - 0612303518

®�

SUBWAY Hardenberg - Voorstraat 18A7772 AC Hardenberg - 0523-745000

PAGINA 8 Leontien Ladies Ride Hardenberg

ROUTEDe route langs de vele mooie plekjes in de regio Hardenberg!Onderweg zijn er diverse leuke cafés en terrassen te vinden.

1 VAN HARTJE HARDENBERG DOOR HET PRACHTIGE BUITENGEBIED NAAR ANE Na de gezellige start op de markt in hartje Hardenberg fi ets je door het buitengebied en het dorpje Anervelde naar Ane. Ane kent een authentiek landschapessen- en hoeven-landschap met mooie Saksische boerderijen. Op de Anerdijk staat het kunstwerk van Jeroen Doorenweerd; Hello Sailor! Het kunstwerk brengt heden en verleden bij elkaar. Bovenop het kunstwerk kijk je uit over de Vecht. Ondertussen hoor je de verhalen over het heden en verleden van deze bijzondere plek.

2 PITTORESK GRAMSBERGENDe Anerdijk is over De Vecht. Toerend door het Vechtdal zie je steeds weer het blauwe lint van de Vecht schitteren tussen het groen. Het water, het dal en de bewoners: ze horen bij elkaar. De Vecht verbindt de steden Hardenberg en Gramsbergen met elkaar. Je fi etst door naar het gezellige stadje Gramsbergen. Je fi etst vervolgens langs bierbrouwerij Mommeriete.

3 HOLTHEME/HAANDRIKJe fi etst over de brug naar de Coevordenweg richting Holtheme. Voordat je over de Duitse grens fi etst, kom je door De Haandrik. In deze plaats kruist de Overijsselse Vecht met het Kanaal Almelo-De Haandrik. Van 1905 tot 1930 had De Haandrik aan de aangelegde spoorlijn Zwolle - Stadskanaal een eigen stopplaats. De oude spoorbrug is draaibrug, maar die is vastgezet toen de scheepvaart door de Overijsselse Vecht is gestopt. Je fi etst over deze mooie brug.

4 DUITSLAND!Vanaf nu is de grens van Duitsland op steenworp afstand. Binnen enkele minuten ben je in de Duitse grensgemeente Laar. Je kijkt uit over de Vecht én over ruim achthonderd jaar geschiedenis. Het gemoedelijke dorpje heeft voor Vechtliefhebbers veel te bieden! Je fi ets onder andere naar de tweehonderd jaar oude molen. Deze molen staat fi er op de Vechtdijk. Over diezelfde dijk loopt de eerste Duitse etappe van het Vechtdalpad en jij fi ets over de mooie Vechtdalroute. Tot ver in de negentiende eeuw speelde de Vecht een belangrijke rol in het verkeer tussen de twee buurlanden. Dit vervoer vond traditioneel plaats met zompen, kleine houten vrachtschepen en sinds kort is er een nieuwe zomp (via VVV Emlichheim kun je een tochtje reserveren)! Via de Hardenberger Diek fi ets je weer op Nederlandse grond en fi ets je richting Den Velde.

5 DEN VELDEDen Velde is een landelijke woonkern en is een oude buurtschap, agrarisch ingesteld, met momenteel zo’n 200 inwoners. Heel vroeger lag in Den Velde De Slingenberg, een zogenaamde berchvrede. Een berchvrede is een eenvoudig verdedigingstoren uit de Middeleeuwen. Destijds waren belangrijke hoeven voorzien van zo’n

berchvrede, waar de bewoners uit de omgeving zich konden ‘bergen’ of schuilen voor gevaar van buiten.

6 VAN LOOZEN NAAR HET VECHTPARK IN HARDENBERGVia de Gramsbergerweg fi ets je langs de Loozensche Linie, verdedigingswerk uit de tijd van Napoleon en sinds een aantal jaren opnieuw ingericht met mooie natuur, een uitkijktoren en fi ets- en wandelpaden. Je fi etst vervolgens door naar het Vechtpark in Hardenberg. Je fi etst door een nieuw ingericht stukje natuurlijk met een mooie vispas-sage en de enige natuurlijke Wildwater kanobaan van Nederland. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor leisure-activiteiten zoals wandelen, fi etsen of outdoor-activiteiten.

Regeling Line FootwearOosteinde 22 7772 CB Hardenberg

(0523) 26 52 [email protected]

WILDWATER KANOBAAN

DE KOPPEL

ZWIESEBORG

VECHT

GRAMSBERGEN

DUITS LANDSCHAP

LAAR

BRUG DE HAANDRIK

MOMMERIETE

DISTELBELT

RUSTPUNT

RHEEZERBELTEN

ZANDVERSTUIVING RHEEZERBELTEN

HELLO SAILOR

LOOZENSCHE LINIE

Page 10: Leontien Ladies Ride mei 2015

Kopen?Nee, ik ga lekkerleasen.nl

KiaPicanto

€249,-vanaf

per maand

Autorijden voor een vast maandbedrag.Inclusief:

Wegenbelasting 1000 vrije kilometers per maand (OF MEER)

Rente en afschrijving Onderhoud, reparatie & banden All-Risk verzekering Internationale pechhulp Altijd persoonlijk contact met onze medewerkers!

lekker leasen.nl

[email protected] | 010-8202201 | www.lekkerleasen.nl

Kijk voor het complete privé lease aanbod op lekkerleasen.nl

All-InPrivé lease

fietsvakantie specialist

FietsvakantiesFietsCruisevakantiesFamilie fietsvakantiesSportief & FlexibelFietsVliegvakantiesGolf en fietsen

www.fital.nl of � (078) 69 20 115

Kom naar onze standen ontvang gratis de nieuwe

fietsvakantie-brochure

Fitál,meer dan fietsen!

Adv Leontien Ladies Ride_Opmaak 1 13-05-14 09:18 Pagina 1

Weekblad-de-toren.indd 1 28-4-2015 13:05:58

Page 11: Leontien Ladies Ride mei 2015

Genietenzónderalcohol!Faber is gemaakt van echte wijn en vervolgens alcoholvrij gemaakt. Ideaal als je nog moet autorijden (of fietsen)! Bovendien bevat Faber maar liefst 50% minder calorieën dan wijn mét alcohol, dus ook nog eens goed voor de lijn!

Faber alcoholvrij is verkrijgbaar in de varianten Chardonnay, Rosé en Cabernet Sauvignon en als mousserend wit en rosé.

Van Faber kun je altijd genieten, op elk moment!

FABER is officieel partner van Leontien Ladies Ride. Op zaterdag 13 juni 2015

vindt deze plaats in Hardenberg. Ook FABER is hierbij aanwezig. Alleen op

deze dag 2 glazen FABER naar keuze halen en slechts 1 betalen. Een

mooie kans om eens kennis te maken met FABER!

Kijk voor meer info op:www.leontien.nl/ladiesride

Geproduceerd en gebotteld door Sektkellerei Faber GmbH, 54294 Trier/Germany

PARTNER VAN

LEONTIEN LADIES RIDE

2=1

Faber_De_Toren_Adv.indd 1 11-05-15 10:04

Page 12: Leontien Ladies Ride mei 2015

www.keukenspecialist.nlwww.mijnbad.nl

Nu eerst lekker in bad...

...daarna relaxen in keuken

Wilt u heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving? Thermen Bussloo is dé plek om aan de drukte te ontsnappen. Aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe geniet u van de relaxte sfeer, de rust en de wellnessfaciliteiten. Een bezoek staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

BelevingThermen Bussloo beschikt over diverse sauna’s -waarvan enkele uniek in Nederland - zwembaden en whirpools, verschillende rust- en stilteruimtes en een sfeervolle lounge met openhaarden. Voor een complete wellnessbeleving biedt Thermen Bussloo een belevenisprogramma, waaraan gasten kosteloos kunnen deelnemen. Denk aan verwenrituelen, meditaties en opgietingen. En in het prachtige beautycentrum worden uiteenlopende behandelingen gegeven met invloeden van over de hele wereld. Dit alles voor optimale ontspanning, weldaad en balans van lichaam en geest.

Extra lang genieten?Verblijf dan luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo (4 sterrren+). Geniet van de oriëntaalse ambiance, de aandacht voor details en de royale sfeervolle kamers en suites, deze zijn voorzien van alle gemakken en hebben prachtig uitzicht over de natuur. De prachtige wellness- en beautyfaciliteiten van Thermen Bussloo zijn via een ondergrondse verbinding bereikbaar en voor hotelgasten gratis te bezoeken voor een dag ultiem ontspannen. Relax

geniet& NU 50% KORTING OP SAUNA-DAGENTREE! (€16,25 I.P.V. €32,50)

Geldig t/m 19 december 2015. Alleen geldig bij een volle dagentree, niet geldig i.c.m. andere acties en arrangementen. Op vrijdag, zaterdag en zondag betaalt u €17,25 p.p. Om toegang te kunnen garanderen is reserveren noodzakelijk via www.thermenbussloo.nl/ladiesride Kijk voor meer informatie en volledige voorwaarden op www.thermenbussloo.nl/ladiesride

BESTE WELLNESSRESORT VAN NEDERLAND 2012, 2013 EN 2014

Page 13: Leontien Ladies Ride mei 2015

Leontien Ladies Ride Hardenberg PAGINA 13

EXPO AREA & STARTSTRAAT: MARKT

FINISH: MARKT

PARKEREN

Parkeren kan op de reguliere plekken. Kijk op

www.hardenberg.nl/parkeren voor meer informatie.

FIETSVERHUUR

Als je een fi ets hebt gehuurd, neem dan een kopie van

je legitimatiebewijs mee. De fi ets kun je ophalen en

terugbrengen nabij de Expo Area. De fi ets kun je

vooraf huren bij je inschrijving.

OPENBAAR VERVOER

Het dichtstbijzijnde station is Hardenberg. Vanaf hier is

het slecht 5 minuten fi etsen naar de start.

Op www.9292ov.nlvind je informatie over reistijden. Er

wordt grote drukte verwacht bij het vervoer van de

deelneemsters en fi etsen. Houd dus rekening met een

langere reistijd.

IN GEVAL VAN NOOD

Natuurlijk hopen we dat je tijdens Leontien Ladies Ride

vooral veel plezier zult hebben, maar er kan altijd iets

vervelends voorvallen. Service Medical is aanwezig

met een voertuig op de startplaats en er zal een motor

over het parcours rijden. Op de rustplekken is er een

EHBO-post ingericht.

BELANGRIJKE NUMMERS BIJ CALAMITEITEN

Spoedeisende hulp 112

Service Medical 06 46 381 648

Zaterdag 13 juni Hardenberg

08.30 uur

Opening Expo Area en start

uitdelen t-shirt & startpakketten

10.40 uur – 11.30 uur

Open start ( korte 35 km &

lange 65 km).

Dit jaar hebben wij van 10.30

uur - 11.30 uur een open start.

Dit houdt in dat je niet de fi ets

in de startstraat hoeft te

plaatsen maar in het hiervoor

aangegeven parkeervak.

Om 10.30 uur zal Leontien de

startstraat offi cieel openen en

samen met speaker de dames

uitzwaaien.10.35 uur Start

snelle fi etsers (helm verplicht)

11.00 uur

Samen starten met Leontien

13.30 uur

Start uitdelen van goody bags

op het Expo Area

14.00 uur

Begin jubileumfeest

16.30 uur

Uitreiking van diverse prijzen op

het podium in het Expo Area

17.30 uur

Sluiting fi nishstraat en lekker

naborrelen

18.00 uur

Einde feest

PRAKTISCH INFORMATIE

DAGINFO

DEELNEEMSTERS INFO

Marslaan

Koehierd

esteeg

Markt

P

Badhuisplein

Gedemptehaven

SM

P

LEGENDA

Promotrucks/tenten

Uitgifte

Info

Sponsor

Toilet

Finishbogen

Bierbanksets

Podium

Organisatie

SM

Dranghek

Bouwhek

Route finish

Route parkeer fietsen

Horeca

Fietsverhuur

Voorste rij bomen voor La Place

Patatkraam

Service Medical

FIETSEN

Drie Gewoon Gezond tips voor Leontien Ladies Ride Begin de dag goed met

een gezond ontbijt Drink voldoende water

gedurende de dag Neem fruit mee voor

onderweg

TIPS

1

2

3

Page 14: Leontien Ladies Ride mei 2015

Voeten houden van Wolky’s!

voor ki� m� rs � ng draagp� zi !

IT’S A WOLKY BY LEONTIEN

wol shop-BON

Lever deze bon* in bij de stand van Wolkyshop op het LLR plein en maak kans op een gratis paar Bikers (m/v)! Bovendien ontvang je dan een leuke verrassing (zolang de voorraad strekt). Online meedoen kan ook op www.wolkyshop.com/winllr

*Bij deelname word je automatisch geabonneerd op de Wolkyshopnieuwsbrief.

Naam: _________________________________________________________________________________________________________________

E-mail: ________________________________________________________________________________________________________________

Maak kans op een paar bik s!

Kom naar onze winkels of kijk opwww.wolkyshop.comGratis verzenden en retour!

Leontien Zijlaard-van Moorsel ontwikkelde dit seizoen een wel heel sportieve sneaker: de 1225 Biker-Leontien. Net als Leontien zijn deze sneakers sportief, vrouwelijk en shiny. En daarbij ook nog eens bijzonder comfortabel. Alsof dat niet genoeg pluspunten zijn, gaat er van de Biker een percentage van het aankoopbedrag naar de Leontien Foundation. Deze stichting zet zich in voor jongeren met een eetstoornis. Uiteraard verkrijgbaar bij Wolkyshop!

Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!

-–-–-–-–---–-––-–-–-–WOLKYSHOPHEEFT DE GROOTSTE COLLECTIE WOLKY’S EN CLOUD 9-SCHOENEN-–-–-–-–---–-––-–-–-–

Voeten houden van Wolky’s!

Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!

Voeten houden van Wolky’s!Voeten houden van Wolky’s!

Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!Bijna alle afgebeelde schoenen hebben een uitneembaar voetbed!

Page 15: Leontien Ladies Ride mei 2015

Epaper:(www.veurinkmode.nl)

VEURINK ModeGrote maten heren in: Veurink Hardenberg, Ommen en Coevorden

Hardenberg, Parkweg 1-aCoevorden, Looweg 51

Ommen, Hessenweg West 5

Maat meer voor dames: Veurink Ommen en

Coevorden

De zaak waar klanten vrienden worden

Laat de zomer maar komen!Nu in de mooie merken winkel met mode voor nu!

Geweldige collectie OVERHEMDEN, uni, ruiten, strepen en allover-printen, v.a. € 19,90 t/m € 69,90 Elk 2de over-hemd €10,- korting, ook grote maten.

Keuze uit meer dan 1000 BERMUDA’S / KORTE BROEKEN.

Prachtige T SHIRTS, uni, met borduur, fotoprinten en allover-printen

Volop POLO’S in uni, strepen en al-loverprinten-printen, ook grote maten.

Keuze uit ruim 3000 pantalons € 29,90 t/m € 69,90 elke tweede halve prijs!

Enorme collectie ZOMERJACKS, veel ademend en wa-terdicht voor mes-scherpe prijzen!Ook grote maten

Tot ziens, de koffie staat klaar,

Het Veurink Mode Team.

STREET ONE

ANGELS JEANS

LTB JEANS

BRAMS PARIS

NIEUW bij Veurink Mode:De mooiste collectie van Street One en Angels Jeans!

KOM ZIE EN BEWONDER!Ze zijn er weer de bekende

BRAMS PARIS Damesstretch Jeans a € 29,90 2 stuks voor € 49,90

Tot ziens, de koffi e staat klaar!Het Veurink Mode team

LTB Jeans onze prijs vanaf € 39,90 Lengte 30, 32, 34 en 36!

STREET ONE

ANGELS JEANS

LTB JEANS

BRAMS PARIS

NIEUW bij Veurink Mode:De mooiste collectie van Street One en Angels Jeans!

KOM ZIE EN BEWONDER!Ze zijn er weer de bekende

BRAMS PARIS Damesstretch Jeans a € 29,90 2 stuks voor € 49,90

Tot ziens, de koffi e staat klaar!Het Veurink Mode team

Mar

velis

| Ki

taro

| Kj

elvi

k | S

tree

t One

| An

gels

Jea

ns |

Zhen

zi |

LTB

jean

s | B

ram

s Pa

ris

| Wra

ngle

r | T

win

life

| Car

s | P

etro

l | It

s No

ize

| Tom

Tai

lor

| Ler

ros

| Cas

a M

oda

| Mar

velis

| Ki

taro

| Kj

elvi

k | S

tree

t One

| An

gels

Marvelis | Kitaro | Kjelvik | Street One | Angels Jeans | Zhenzi | LTB jeans | Bram

s Paris | Wrangler | Tw

inlife | Cars | Petrol | Its Noize | Tom Tailor | Lerros | Casa M

oda | Marvelis | Kitaro | Kjelvik | Street One | Angels

Street One | Angels Jeans | Zhenzi | LTB jeans | Brams Paris | Wrangler | Twinlife | Cars | Petrol | Its Noize | Tom Tailor | Lerros | Casa Moda |

Street One | Angels Jeans | Zhenzi | LTB jeans | Brams Paris | Wrangler | Twinlife | Cars | Petrol | Its Noize | Tom Tailor | Lerros | Casa Moda |

Page 16: Leontien Ladies Ride mei 2015

PAGINA 16 Leontien Ladies Ride Hardenberg

Regio Hardenberg.

De kracht van gewoon doen.

Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen.

Een nieuwe garderobe uitzoeken in het moderne winkelcentra. Met een

kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan

in het feestgedruis. In de regio Hardenberg kan het allemaal!

De regio Hardenberg biedt letterlijk ruimte om te leven en te werken.

Waar dynamiek en internationale ambitie hand in hand gaan met

aandacht voor elkaar en met kleinschaligheid. En waar de vrije

tijdsbeleving; de gastvrije sfeer en de rivieren Vecht en Reest zorgen

voor een permanent vakantiegevoel.

Kijk voor meer informatie over wonen, werken en recreëren in de regio

Hardenberg op www.dekrachtvangewoondoen.nl of wanneer u direct

uw vakantiemogelijkheden wilt bekijken in de regio Hardenberg, kijk dan

op www.visithardenberg.nl.

www.dekrachtvangewoondoen.nl