Lanka leisure travel

7
Lanka Leisure Travel Ontrafel de magie van het reizen!!

description

Bent u op zoek naar groep sri lanka tour? Zo ja, dan naar onze website en krijgen. Onze tour kosten zijn zeer betrouwbaar en onverslaanbaar. Wij zorgen voor een optimale locaties voor onze klant. Voor meer informatie, bezoek onze website. http://www.lankaleisuretravel.nl http://www.lankaleisuretravel.nl/

Transcript of Lanka leisure travel

Page 1: Lanka leisure travel

Lanka Leisure Travel

Ontrafel de magie van

het reizen!!

Page 2: Lanka leisure travel

SRI LANKA

“Het hof van Eden”, “Taprobane”, “Serendib”, “Ceylon”, de reizigers van vroeger spraken over haar charme, haar schoonheid en haar rijkdom.

Page 4: Lanka leisure travel

THAILAND

Thailand is rijk, mystiek en heeft een enorm cultureel erfgoed. Het wordt vaak het gouden land genoemd, niet omdat dit edelmetaal hier in de grond zit maar omdat het land op een bepaalde manier lijkt te glanzen, of het nu de vruchtbare rijstvelden op de centrale vlaktezijn, de witte zandstranden of de warme gastvrijheid van de bevolking.

Page 5: Lanka leisure travel

MALEDIVEN

De Malediven hebben diepblauwe zeeën, turquoise riffen, witte zandstranden en palmbomen. Het is een plek vol karakter waar de bevolking lange tijd teruggetrokken leefde in de essentie van idyllisch leven.

Page 6: Lanka leisure travel

Contact Us

LANKA LEISURE TRAVEL HOLLANDADRIAAN PAUWLAAN 292101 AJ, HEEMSTEDENETHERLAND.TEL: +31 (0) 23-5287526FAX: +31 (0) 23-5285758http://www.lankaleisuretravel.nl/

Page 7: Lanka leisure travel

Thank You!!!