Krusada fondswerfbrief 2013

1
Het werk van Krusada wordt financieel ondersteund door Stichting Vrienden van De Hoop. Deze stichting is in het bezit van het CBF-keur en het RfB-keurmerk en is door de Belastingdienst erkend als ANBI. Beste vriend van Krusada, Vol vertrouwen gaat Polito, oud-cliënt Krusada het nieuwe jaar in, vol verwachting van Gods plannen voor zijn leven. Wat een verschil met de jaren dat hij geen enkel perspectief had. Polito zat diep in de ellende en verstopte zichzelf in de drugs. Polito: “Leven zonder drugs vond ik erg moeilijk. Ik werd bij Krusada opgenomen en dacht er regelmatig over om weg te gaan. Maar God had andere plannen met mij. Hij wilde dat ik genas. Hij wilde mijn volledige herstel en overgave.” Polito herstelde inderdaad, na een intensieve periode. Nu is hij medewerker bij de Walk-in, het inloophuis van Krusada. Hier spreekt hij met verslaafde mensen en vertelt hen over het verlossingswerk van Jezus Christus. Wij sluiten ons volledig aan bij Polito’s verlangen en bij zijn hoop voor de verslaafde mannen en vrouwen op Bonaire. Een eiland waar zoveel mannen en vrouwen worstelen met een verslaving. Een nieuw, vrij leven is binnen hun handbereik. Het kost moeite, strijd, tranen en heel veel geduld, dat klopt. Maar dat is het meer dan waard! Onze verwachting is dat in 2013 vele mensen herenigd worden met hun gezin, hun plek in kunnen nemen in de maatschappij en een leven kunnen leiden zoals God dat heeft bedoeld. Wij zijn blij dat u met ons meeleeft, hoopt en bidt! Gods zegen, Gerdien Verkouter Directeur Krusada Krusada De christelijke stichting Krusada (te Bonaire) helpt men- sen op weg naar een nieuwe, verslavingsvrije toekomst. Vrijwilligers zijn voor het werk van Krusada onmisbaar. Zo zoeken wij vrijwilligers voor de vrouwenopvang. Meer weten? Kijk op www.krusada.nl. Polito: “God had andere plannen met mij.” Nieuwsbrief Stichting Krusada januari 2013

description

Krusada fondswerfbrief 2013

Transcript of Krusada fondswerfbrief 2013

Het werk van Krusada wordt financieel ondersteund door Stichting Vrienden van De Hoop. Deze stichting is in het bezit van het CBF-keur en het RfB-keurmerk en is door de Belastingdienst erkend als ANBI.

Beste vriend van Krusada,

Vol vertrouwen gaat Polito, oud-cliënt Krusada het nieuwe jaar in, vol verwachting van Gods plannen voor zijn leven. Wat een verschil met de jaren dat hij geen enkel perspectief had. Polito zat diep in de ellende en verstopte zichzelf in de drugs. Polito: “Leven zonder drugs vond ik erg moeilijk. Ik werd bij Krusada opgenomen en dacht er regelmatig over om weg te gaan. Maar God had andere plannen met mij. Hij wilde dat ik genas. Hij wilde mijn volledige herstel en overgave.” Polito herstelde inderdaad, na een intensieve periode. Nu is hij medewerker bij de Walk-in, het inloophuis van Krusada. Hier spreekt hij met verslaafde mensen en vertelt hen over het verlossingswerk van Jezus Christus.

Wij sluiten ons volledig aan bij Polito’s verlangen en bij zijn hoop voor de verslaafde mannen en vrouwen op Bonaire. Een eiland waar zoveel mannen en vrouwen worstelen met een verslaving. Een nieuw, vrij leven is binnen hun handbereik. Het kost moeite, strijd, tranen en heel veel geduld, dat klopt. Maar dat is het meer dan waard! Onze verwachting is dat in 2013 vele mensen herenigd worden met hun gezin, hun plek in kunnen nemen in de maatschappij en een leven kunnen leiden zoals God dat heeft bedoeld. Wij zijn blij dat u met ons meeleeft, hoopt en bidt!

Gods zegen,

Gerdien VerkouterDirecteur Krusada

Krusada

De christelijke stichting Krusada (te Bonaire) helpt men-sen op weg naar een nieuwe, verslavingsvrije toekomst. Vrijwilligers zijn voor het werk van Krusada onmisbaar. Zo zoeken wij vrijwilligers voor de vrouwenopvang.Meer weten? Kijk op www.krusada.nl.

Polito: “God had andere plannen met mij.”

Nieuwsbrief Stichting Krusada januari 2013