KMO Insider oktober 2011 nummer 80

of 1 /1
FACILITY MANAGEMENT 1. Door preventief te beschermen, vermijd je grote reinigingskosten “Wanneer je na 20 jaar je gevel laat zand- stralen, is de kans groot dat hij beschadigd wordt. Zandstralen is immers een agres- sieve reinigingsvorm, die ook erg belastend is voor het milieu. Bovendien is het erg kos- telijk. Wij reinigen oppervlakten met water en stoom. Nadien impregneren we ze tegen vocht en vuil. Zo wordt gevels en vloeren lang schoonhouden mogelijk én betaal- baar.”  2. Met een antigraffiticoating blijf je graffiti meester “Door een coating te plaatsen, dringt graffiti niet meer in de poriën van de ondergrond, waardoor het risico op schade bij het weg- halen verdwijnt. We gebruiken hiervoor heet water. De aangebrachte coating zwelt op en stoot de graffiti letterlijk uit. De verf valt in vaste vorm op de grond en dringt dus niet in de bodem. Nadien plaatsen we een nieuwe toplaag. Op één dag kunnen we 40m² graffiti verwijderen, waardoor het betaalbaar blijft.”  3. Krijg 3 jaar graffitiverwijdering mét garantie voor dezelfde prijs “Graffitivervuiling is een kostelijk probleem. De getroffenen zijn dan ook blij wanneer ze zien dat onze aanpak werkt binnen het vooropgestelde budget. Telkens er graffiti gespoten wordt, halen we die binnen de 6 dagen weg, zonder verre- kening van kosten. En dit gedurende 3 jaar na de plaatsing van de coating. Een soort antigraffitiverzekering dus. Het ontmoedigt graffitispuiters, waardoor ze uiteindelijk wegblijven.” 4. Duurzame reiniging houdt ook het milieu schoon “De milieuwetgeving wordt steeds strenger, waardoor alle partijen in de bouw verplicht worden om ermee bezig te zijn. We zijn hun bouwpartners. Ze bevelen ons zelf aan hun opdrachtgevers aan, éénmaal ze het belang van preventief beschermen met milieuvrien- delijke producten hebben ingezien.” 4 tips om gevels en vloeren (graffiti)schoon te houden inside APP All Remove Wijtschotbaan 3 Unit 10 2900 Schoten Tel. 03/685 75 05 Fax 03/ 271 18 46 De firma APP is al 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen en bes- chermen van bouwoppervlakken. Naast dienstverlener zijn ze ook ontwikkelaar van hun eigen producten én coördinator van de werken. Hierdoor kunnen ze een lange garantie geven. Hun opdrachtgevers zijn eigenaars van gebouwen, beheerders, gemeentes en steden, maar ook architecten, aannemers en producenten van bijvoorbeeld natuursteen. Iedereen ziet tenslotte zijn werk, eigendom of product liever proper blijven. Dat is veel beter voor het imago. Hoe je dat best aanpakt, vertelt Peter Nuijs, zaakvoerder van APP. 80 kmo-insider - oktober 2011

Transcript of KMO Insider oktober 2011 nummer 80

Fa

cil

ity

ma

na

ge

me

nt

1. Doorpreventieftebeschermen, vermijdjegrotereinigingskosten“Wanneer je na 20 jaar je gevel laat zand-stralen, is de kans groot dat hij beschadigd wordt. Zandstralen is immers een agres-sieve reinigingsvorm, die ook erg belastend is voor het milieu. Bovendien is het erg kos-telijk. Wij reinigen oppervlakten met water en stoom. Nadien impregneren we ze tegen vocht en vuil. Zo wordt gevels en vloeren lang schoonhouden mogelijk én betaal-baar.” 2. Meteenantigraffiticoating blijfjegraffitimeester“Door een coating te plaatsen, dringt graffiti niet meer in de poriën van de ondergrond, waardoor het risico op schade bij het weg-halen verdwijnt. We gebruiken hiervoor

heet water. De aangebrachte coating zwelt op en stoot de graffiti letterlijk uit. De verf valt in vaste vorm op de grond en dringt dus niet in de bodem. Nadien plaatsen we een nieuwe toplaag. Op één dag kunnen we 40m² graffiti verwijderen, waardoor het betaalbaar blijft.” 3. Krijg3jaargraffitiverwijdering métgarantievoordezelfdeprijs“Graffitivervuiling is een kostelijk probleem. De getroffenen zijn dan ook blij wanneer ze zien dat onze aanpak werkt binnen het vooropgestelde budget. Telkens er graffiti gespoten wordt, halen we die binnen de 6 dagen weg, zonder verre-kening van kosten. En dit gedurende 3 jaar na de plaatsing van de coating. Een soort antigraffitiverzekering dus.

Het ontmoedigt graffitispuiters, waardoor ze uiteindelijk wegblijven.”

4. Duurzamereiniginghoudtook hetmilieuschoon“De milieuwetgeving wordt steeds strenger, waardoor alle partijen in de bouw verplicht worden om ermee bezig te zijn. We zijn hun bouwpartners. Ze bevelen ons zelf aan hun opdrachtgevers aan, éénmaal ze het belang van preventief beschermen met milieuvrien-delijke producten hebben ingezien.”

4 tips om gevels en vloeren (graffiti)schoon te houden

inside APP All Remove

Wijtschotbaan3Unit102900SchotenTel.03/6857505Fax03/2711846

De firma APP is al 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen en bes-chermen van bouwoppervlakken. Naast dienstverlener zijn ze ook ontwikkelaar van hun eigen producten én coördinator van de werken. Hierdoor kunnen ze een lange garantie geven. Hun opdrachtgevers zijn eigenaars van gebouwen, beheerders, gemeentes en steden, maar ook architecten, aannemers en producenten van bijvoorbeeld natuursteen. Iedereen ziet tenslotte zijn werk, eigendom of product liever proper blijven. Dat is veel beter voor het imago. Hoe je dat best aanpakt, vertelt Peter Nuijs, zaakvoerder van APP.

80 kmo-insider - oktober2011