Kies ook voor het Pad van de Held!

of 23/23
Kies ook voor het Pad van de Held! Het Pad van de Held is speciaal voor iedereen bestemd, die beide Hersenen wil gebruiken. • Langs Plusklas naar Kreatop • Wereldbeeld met Phi. • Mensbeeld met OS2.. • Zelfbeeld met Talent… • Optimale Resultaten voor School en Bedrijf.
 • date post

  24-Feb-2016
 • Category

  Documents

 • view

  48
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Kies ook voor het Pad van de Held!. Het Pad van de Held is speciaal voor iedereen bestemd, die beide Hersenen wil gebruiken. Langs Plusklas naar Kreatop Wereldbeeld met Phi . Mensbeeld met OS2.. Zelfbeeld met Talent… Optimale Resultaten voor School en Bedrijf. Aan Tafel!. - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Kies ook voor het Pad van de Held!

Geld dat stom is,

Kies ook voor het Pad van de Held!Het Pad van de Held is speciaal voor iedereen bestemd, die beide Hersenen wil gebruiken.Langs Plusklas naar KreatopWereldbeeld met Phi.Mensbeeld met OS2..Zelfbeeld met TalentOptimale Resultaten voor School en Bedrijf.

Nieuw referentiekader- een gewaarschuwd mens telt voor twee- Marshall macLuhan1Aan Tafel!Waar zouden we zijn zonder lijn? U weet wel, de kortste verbindingtussen A_________________________B!Die wij zo vanzelfsprekend vinden,Dat we niets anders kunnen zien.Want Vissen weten niet wat Water is(*).En katten zien geen hek1960 Dr L van Egeraat en de vlist2Botticellis Annunciation(*).

Centraal perspectief en de camera obscura3Cavels van 15. morgen, 25 Oct. 1635(*).

Droogmakerijen in Noord-Holland4Amsterdam in Nieuw Neederlandt(*).

Ook nieuw land, maar dan anders5Camera Obscura.

Rationele Logica.De Dienaar in de Linkerhersenhelft!Aangeboden onder de vlag van Verlichting.Dominant in de laatse paar honderd jaar.Verantwoordelijk voor het Systeem, dat onzeCultuur beheerst met Eindgebruikers,Op een doodlopende weg

Lineaire Logika- uitvinding van Chanowsky(fabeltjeskrant)7Albert Einstein:The intuitive mind is a sacred gift, the rational mind is a faithful servant. We have created a society, that honors the servant and has forgotten the sacred gift.

Albert Einstein geniaal voor zijn tijd8Intuitieve Logica.Heilig Geschenk en de Rechterhersenhelft.Daniel H.Pink: A whole new MindIain Mc Gilchrist: The Master and his EmissaryMarja de Vries: De hele olifant in beeldJan Wicherink: Ontheemde Zielen OntwakenGary B. Meisner: The Golden Number

Afbeelding 1.

Afbeelding 2.

Afbeelding 3.

Phi, 1.6, 5:8.

Reeks van Fibonacci 1+1=2+1=3+2=5+3=8+5=13 enz13OS2: Left Brain, Right Brain.

Lijndenkers en Beelddenkers14Balans.U zag een schets van ons Wereld- en Mensbeeld.Er is niet veel wijsheid nodig om daar een conclusie aan te verbinden, Balans, of juist het ontbreken ervan.Wij gebruiken minder dan de helft van ons vermogen en dat is zonde.En nu het goede nieuws, die Wereld is voorbij(*).

Wat is Wijsheid!Als een Talent ook een medium is, dan ontstaat tenslotte een Zelfbeeld,met inzicht hoe de verschillende Talenten zijn ontwikkeld.

Kies ook voor het Pad van de Held, langs de Plusklas, naar Kreatop.

Ook deze presentatie16Pad van de Held.

Stimuleert de balans17Talenten?

Wervelkolom.

Klank en Kleur.

Yin en Yang.

Ga verder metAstrid Jansen: Beter leren tekenen.Karin Thomas: Isa en Max en het vliegende skateboardJan Wicherink: Ontheemde Zielen OntwakenIain Mc Gilchrist: The Master and his EmissaryGary B. Meisner: The Golden NumberViktor Schauberger: Implosie

En ookRecycling Startpagina.Implosietechniek.Cradle to Cradle.Vortexhydroenergy.Vortexwatertech.Maya Tzolkin.Fractal Universe.Phi Matrix.