kennel de hoeve 2

Click here to load reader

 • date post

  28-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  213
 • download

  1

Embed Size (px)

description

baasjes vertellen

Transcript of kennel de hoeve 2

 • juni 2004 BAASJES 22

  hoi lia en wil !!!!!

  ik heb hier fotos van vandaag ze is nu alweer bijna een week bij ons maar het lijkt wel of ze er altijd is geweest we kunnen haar nu al niet meer missen! ze is geweldig en slim!

  Wij willen jullie hierbij ook bedanken voor haar en ze is echt al een deel van het gezin geworden. ze vind het heerlijk in de tuin we hebben achter een berg zand liggen (we hebben pas een vijvertje uitgegraven) en daar is ze dan ook het meest te vinden dat vind ze geweldig zoals je op de fotos kunt zien.

 • ze ligt ook graag op haar rug en dan kroel haar lekker over haar buikje en genieten wat ze dan doet!!!! Ik vind zelf de foto met die brokjes heel leuk ze wil volgens mij het onderste brokje hebben want ze gooit eerst alle brokje eruit tot er een nog maar en paar in liggen en die eet ze dan op en dat doet ze iedere keer daar lachen we ons zelf dood om! hahah is echt een leuk gezicht. En spelen doet ze ook volop heerlijk dan neem ik wat speelgoed van haar mee naar buiten en dan holt ze achter de bal aan vandaag heeft ze hem zelf voor de eerste keer terug gebracht! Ze kan ook al op commando zitten echt Lia en Wil onze blijdschap kan niet meer op!!

  nogmaals bedankt voor onze noa!!

  groetjes van patricia en jan en een poot(je) van noa

  Hoi Lia,

 • Ik vond het best spannend dus was wel benieuwd maar toen ik haar zag vond ik het reuze

  meevallen.

  Kijk maar zelf

  Zoe ervoor:

  Dit was dus ff snel genomen voordat we gingen en dit zijn de foto's toen ze klaar was:

  Zoe gehaald en Asta gebracht.

  Asta was wat bewerkelijker want die laat niet alles zomaar met zich doen.

  En heeft een andere vacht dan Zoe en dus ook anders geknipt.

  Maar ik vind het bij beide meevallen en vanaf nu doen we weer gewoon bijknippen.

  Ik denk dat het toch wel eens goed is dat zeker 1 keer per jaar er een stuk vanaf gaat en

  de vacht wat uitgedund wordt (bij Zoe dan).

  Nou hier de fotot's van Asta.

  Foto's van Asta ervoor:

 • Asta liet niet alles zo geweldig doen als Zoe maar het resultaat mag er zijn:

  Zo, dat was me een dagje wel.

  Lia, heel veel likjes en pootjes van Zo en Asta

  Heel veel groetjes van Miranda

 • Hallo Wil en Lia,

  Vanaf vandaag heet ik Boris en ik wil even laten weten dat ik goed in Lelystad aangekomen ben. Ik doe jullie de groeten van mijn nieuwe baasje Wil van Leeuwen.

  k zal haar mee naar een puppy cursus nemen, misschien leert ze er nog iets....... Ikzelf weet alles al, kom uit een goed nest he? I

 • Ik heb mijn eerste plasje en poepje al in de woonkamer gedaan, lekker joh! Die schoonzoon van mijn nieuwe baasje heeft dezelfde streken als ik, dat komt wel goed.

 • Wat ik erg leuk vond van de mensen die me naar Lelystad gebracht hebben is, ze hebben mij toestemming gegeven om aan de nieuwe meubels te knagen, jippieeeeeeeee!!!

  Verder kwam hij op Samos - Griekenland nog een hondje tegen wat ook van de Hoeve afkomstig was, wat een stuk!!! Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen, tot gauw!

  Groetjes, Boris.

 • Hallo Lia,

  Bij deze de beloofde foto's van Arno en Irene met hond Melly.

  goedendag hierbij wou ik effe wat foto's van onze hondjes doorgeven want ze zijn al een hele tijd geleden gekocht bij jullie. ik wou er bij zeggen dat ze het goed doen en lieve hondjes zijn die graag met de kids spelen en ook goed mee wandelen.

 • verder zijn ze goed met de andere hondjes van mijn schoonmoeder die bij jullie ook wel bekent zijn gismo,sheena,buffy het zusje van onze spotje.

  er zit wel verschil in gewicht buffy is groter en dikker maar wel lief.

  hierbij dus wat foto's van onze pika en spotje

  groetjes fam van den berg en de hondjes pika en spotje

  hallo lia!

  het is al weer een tijdje geleden dat we je mailden over skidder. hij maakt het hartstikke goed!! heeft dolle pret met zijn vriendje jody en vriendinnetje lara! hij kan soms ook heel stout zijn hoor ihihi, want dan pakt hij het hout blokje bij de deur! (maar wel als wij niet thuis zijn!) stouterik!! en als wij dat zien dan pakken we dat houtblokje en houden het voor zijn neus en zeggen: ''wat is dat skidder?'' en dan weet hij het al! dan rent hij snel naar zijn bench! maar hij kan ook heel lief zijn hoor! en ij luisterd als de beste! (soms dan hihi) we zijn heel blij met skidder bedankt voor dit lief hondje lia en wil!

  groetjes marij emiel sharen en een pootje van skidder

 • mijn kleine baasjes doen allerlei spelletjes met mij en dat vind ik geweldig! ik zit het liefst bij ze op de bank maar soms verstop ik me in het waterbed dan kunnen ze me niet vinden(hi hi) mijn naam doe ik nog steeds eer aan dribbelen kan ik als de beste. hierbij een fotootje van mij tijdens het spelen. zie ik er niet schattig uit?

  groetje en een poot van dribbel

  Hallo

  Hier wat foto's van Baerke Ja Baerke heeft nu een vriendin. haar naam is kruumel Het is nog wel een puppy Maar ze kunnen goed met elkaar om gaan ik hoef maar te zeggen gaan we naar kruumel, dan heeft Baerke er wel oren na gr marlies

 • Hoi lia hier weer een berichtje uit Drunen. Sherpa is vandaag 15 weken en kan een nieuw kunstje: vandaag sprong ze voor het eerst op de bank! Ik heb weer even foto's gemaakt van 5630 gram hond!

  ze is een boef en wil niets anders dan heel de tijd spelen, maar niet alle honden zijn daar van gediend en daar snapt ze niets van! We genieten ontzettend van haar, alle streken die ze uithaalt, lieve dingen die ze doet en knuffels en kusjes die we krijgen!

 • De kinderen kunnen nu al niet meer leven zonder haar, dus je krijgt haar niet terug! Echt niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veel liefs van ons allemaal!