Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

48

description

Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Transcript of Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Page 1: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 2: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

p13

p16

p4

Page 3: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 4: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 5: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 6: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Zoals ieder jaar vragen wij om de SISkaart meete brengen op de dag dat wij vertrekken op kamp. De kaart kan je dan afgeven aan één van de leiders van uw zoon.

Kerels en Aspi’s dienen hun kaart steeds op zak te hebben, alsook hun identiteitskaart.

We vragen ook aan ieder lid om een fluo-vestje in hun valies te stoppen. Kerels & Aspi’s stoppen dit vestje in hun trekrugzak voor het voorkamp.

Siskaart

Page 7: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Medicatie

Vertrek

Veldbed + fiets

Indien uw zoon medicatie moet innemen ge-durende het kamp, kan deze worden afge-

geven aan Herlinde Debaere (de vrouw van onze VB; Esdoornlaan 31, 8560 Wevelgem of telefonisch via 056/ 42 74 85) Gelieve ook te vermelden wanneer en welke dosis hij van deze medicatie moet nemen.

Vanaf de Toppers slapen onze leden in tenten. We vragen dat de Toppers, Kerels en Aspi’s hun eigen veldbed + fiets binnenbrengen op 3 augustus, tus-sen 19u & 21u aan ons heem.

Ik herhaal: 3 augustus, tussen 19u en 21u

We vertrekken met de bus op kamp. Het vertrek vindt plaats op zondag 9 augustus om 9h aan

het heem. Jullie worden verwacht met jullie bagage. Ver-volgens houden wij daar onze startformatie, om dan rond

10h te vertrekken.

Iedereen brengt ook een rugzak met pic-nic voor ’s middags mee, plus een vieruurtje.

Page 8: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 9: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

De aankomst vindt plaats op 17 augus-tus, ook aan het heem. We komen aan rond 18h.

Enkele leiders voorzien een terras zodat u met een drankje uw zoon kunt opwa-chten.

Aankomst

KampadresBriefje zijn welkom op volgend adres:

Naam & Voornaam - AfdelingKampplaats Driege

Roosterberg 363680 Opoeteren

BriefwisselingOp kamp krijgt ieder chirolid 1 brief-

kaart, omslag en postzegel. Wie meerdere brieven wenst te schrijven moet zelf zorgen voor de nodige

postzegels, omslagen en papier.

Voor de jongste afdeling raden wij aan om de enveloppen reeds op voorhand te schrijven en

van postzegel te voorzien

Page 10: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Dit jaar kunnen we opnieuw beroep doen op een fantastische kookploeg. Verwacht je aan culinaire hoogstandjes om U tegen te zeggen. De personen die zich dit jaar volledig geven om onze honger te spijzen zijn:- Claude Holvoet (+Ines)- Seynhaeve Tom & Vanwalleghem Lieselot

(+Stan, Sjoerd en Raf)- Lowagie Tom & Vandekerckhove Madelief (+Felix en Oscar)- Danny Dedecker & Françoise Vanhoetsdaele ( en Annie)- Debaere Herlinde (+Riet en Eva)- Vanwalleghem Bart & Annelies Vandendriessche (+Lotte en Nora)- Jorn Stragier

Kookploeg

VolwassenBegeleiding

Bart en Herlinde DuboisEsdoornlaan 31056/ 42 74 85

Ons gekend Chiro-uniform is verplicht vanaf de rakkers. Zeker voor het kamp vragen wij hier extra aandacht aan te besteden.

Het vertrek is zoals altijd in uniform. Onze uniformen zijn te verkrijgen bij

Griet VermautWijnbergstraat 129

8560 Wevelgem

Uniform

Page 11: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Kamplapje

Vul je valies

Bij dit Facteurke vind je het lapje van het kampthema van dit jaar. Dit lapje kan je aan je chiro-uniform naaien om je deelname aan dit kamp nooit te vergeten.

Alvorens te bevestigen laat je dit lapje best een dag in koud water rusten. Zo blijft de inkt langer mooi.

Na 11 stappen ben je bijna klaar om op kamp te vertrekken. De blangrijkste stap is uiter-aard deze; vul je valies! Op de volgende pa-gina vind je een algemeen overzichtje.

Vergeet de aanvulling bij het ‘afdelingsnieuws’ niet!. Succes!

kamp-klaarziezo, je bent nu volledig

Page 12: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 13: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

vergeet ook de achterzijde van deze pagina niet!

Page 14: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 15: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 16: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 17: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 18: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Als Volwassen Begeleider – met ervaring – ondersteunt Bart Dubois de volledig leidings-ploeg. Vierentwintig op vier-entwintig; zowel tijdens het werkjaar als op kamp. Een in-terview met onze VB kan dan ook niet ontbreken in deze KampBijbel.

Dag Bart. Alles heeft een be-gin; wanneer startte voor jou je chiro-carrière? Mijn carrière begon als Speelclub’er, toen nog een

afdeling die 4 jaren overkoe-pelde. Na die 4 jaren werd ik dan opeenvolgend rakker, top-per, kerel om tenslotte als Aspi te eindigen. Chiro bleef m’n grote passie waardoor ik uiter-aard ook leider werd. 8 jaar lang was ik leider in hard en nieren. De eerste 2 jaar was ik Speelclub-leider, gevolgd door 1 jaar bij de Pagadders. Na 1 Topperjaar werden de laat-ste 4 jaren ingevuld als Kerel-leider. Mijn grootste drijfveer is om te

Page 19: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

kunnen samenwerken met jon-geren en deze zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik vind het noodzakelijk hulp te bieden bij hun ontwikkeling en te hel-pen bij de organisatie van acti-viteiten.

Hoe vroeg start de dag van een VB op kamp? Hoe ziet de rest van jouw dag eruit?Ik sta om 6u op, samen met de kookploeg. Na mijn dagelijks toilet begin ik met de kamp-plaats te bekijken en nog wat

te genieten van de natuur en de stilte.

Om 6 u 45 begin ik met het wek-ken van de leiders. Zij worden om 7u verwacht voor het ont-bijt. Om 7u30 sta ik paraat op het veld om te kijken of ieder-een wakker is en opstaat.

We ontbijten samen alle leden om 8u, gevolgd door de for-matie (toneeltje in kader van het kampthema). Daartussen doe ik de EHBO en zorg ik er-voor dat de kinderen die hun medicatie moeten nemen dat ook effectief doen.

Na de formatie begint dan mijn werk, zoals; foto’s nemen van de kinderen, voeren van leden voor een spel naar het dorp, eventueel naar de dokter gaan, klusjes opknappen, fietsen her-stellen, kamp-administratie op punt zetten, ...

Na het middagmaal is er terug EHBO en om 13u begint de Bi-vakStaf (vergadering met de leidingploeg, die gepaard gaat met een kop koffie en dikwijls wat taart).

Om 14u beginnen de leden terug

Page 20: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

met de activiteit en start onze ‘Kookploeg-vergadering’. Daar worden allerlei taken verdeeld en eventueel nog wat bijge-stuurd waar het misliep.

Indien er voor mij geen speci-fieke taken te doen zijn, ga ik kijken naar de verschillende afdeling. Hun activiteiten ein-digen om 17u45.

Na het avondeten, de ehbo en de avondformatie is er wat tijd voor mijn gezin. Na het slaap-ritueel van mijn dochtertjes zit ik samen met de kookploeg nog wat te keuvelen. Vaak speel ik taxi-boisé om allerlei afdelin-gen te droppen.

3 maal per kamp houden we om 23u LK (LeidersKring; vergader-ing met de volledige leiding-sploeg). En wanneer hier alles gezegd is, kruip ik m’n bed in; klaar voor een nieuwe dag!

Hoe valt de combinatie ‘vrouw-kinderen-chirokamp’ mee?Deze combinatie is niet al-tijd even evident. Ik zie mijn gezin meestal enkel tijdens de maaltijd, als er al niets tussen-komt. De meesten denken dat het kamp één grote vakantie is

voor mij. Maar wetende dat de VB samen met de kookploeg op-staat (6u) en ten vroegste om 23u in z’n bed kruipt kan je al snel je conclusie trekken..

De VB is de persoon die laatste dingen regelt op kamp of zaken die scheef lopen terug recht zet. Hij is ook vaak de schouder waar sommigen wat steun zoek-en. Een continue gedrevenheid en gigantische passie is dus noodzakelijk.

Wat zou je graag nog rea-liseren in de chiro? Mijn grootste droom heb ik al-vast waargemaakt; VB worden.

Ik heb echter nog altijd één groot doel;Ik hoop ooit een gratis kamp te kunnen realiseren, zowel voor leden als leiders. Een kamp waar we dagelijks een traiteur verwelkomen, zodat de kook-ploeg van deze taak is ont-daan.

Wie wil sponsoren weet me te vinden!

Page 21: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 22: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 23: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 24: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 25: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 26: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 27: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 28: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Beste Pinkelaantjes

Nu het chirojaar er zo goed als op zit, dachten wij drie leiders eraan om eens het wilde westen op te gaan zoeken in de welgekende gemeente Opoeteren. We zullen tien dagen tussen de bizons, de grote open velden, de groenrijke bossen en de indianen leven. We zullen ondermeer wigwams,bogen dorpen,… maken.

Maar voor jullie kunnen meegaan moeten jullie enkelen levens-

Page 29: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

belangrijke indianen spullen meehebben, zoals; -Verkleedkledij indiaan voor de themadag-indianen snoepjes voor de leiders-zaklamp-SIS kaart (afgeven aan de leider voor vertrek)-wasgerief-voldoende kledij en schoenen-slaapzak-verkleedkledij voor playback schow en liedje op cd of stick

Dus liefste pinkels zoals jullie zien wordt er een optredentje van jullie verwacht, jullie mogen zelf kiezen met wie. (max drie per-sonen)

Jullie mogen een liedje playbacken of een gedichtje opzeggen of zelf een liedje maken en zingen. Jullie moeten dit laten weten aan leider sander tegen 2 augustus via telefoon : 0486/170650 of via e-mail: [email protected] via e-mail: Sander, Remi en Stephen zullen het liedje Mega Mindy playbacken.

Verder wensen wij jullie jonge indianen nog veel plezier in de vakantie en tot op het indianenkamp te Opoeteren. We missen jullie!

Vriendelijke rookwolkenRemiASSteFIATSanTIAS

Page 30: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Lieve Sloebertjes,

dit is alweer ons laatste berichtje. We trotseerden de woeste zee op een heus schip, vierden onze verjaardag, gingen op bezoek bij echte roze flamingo’s, maakten de ‘Gavers’ onveilig, ...

Kortom, jullie beleefden heel wat leuke avonturen.

We zijn ervan overtuigd dat we jullie goed hebben voorbereid op de volgende stap; jullie overgang naar de Speelclub. Om deze ‘transformatie’ (vraag gerust aan papa/mama wat dit woord betekent) volledig te maken, is er nog de kers op de taart, het neusje van de zalm, de climax van iedere sloeber; Het Kamp!

Smeer die kuiten, train die benen. Dit kamp wanen we ons echte wielrenners. Bereid je voor op de enige echte ‘Tour de Giro’. Met ons ‘Schloebur-team’ halen we alle zeges binnen. Geen berg is te hoog, geen dal te diep.

Op kamp gaan, da’s simpelweg 8 dagen plezier maken. Samen spelen, samen eten, samen slapen, op dagtocht gaan, het bos verkennen, gaan zwemmen, ...

Page 31: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Als echte wielrenner heb je uiteraard een hele uitrusting nodig. Waaruit de inhoud van je koffer moet bestaan, lees je hieronder.

- Wieleroutfit- De standaard lijst (p13-14 in dit facteurke)

Jullie zien het; je leiders zijn geen moeilijke mensen. Je wieleroutfit vol-staat als extra bovenop de standaard lijst. Voor al de andere extra’s zor-gen je leiders. En wees gerust; toprenners zoals jullie worden erg verwend.

Wespen, gesneden broden en knalgele auto’s zijn verboden ge-durende het kamp. We houden geen urinaire onderzoeken, maar vertrouwen op jullie gezond verstand.

Schloebur’s, we zien jullie graag op 9 augustus 09 aan onze hemen. Indien jullie (of de papa/mama) nog vragen hebben, kun-nen jullie 24/24 en 7/7 terecht bij de 4 sloeber-leiders.

Pieter - Pierre - HanssensFloris - Florre - BenoitJonas - Djonne - DevosDaan - Doane - Masselis

Page 32: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Liefste speelclubbertjes!

Het schooljaar zit er op. Zo ook het chirojaar, of toch bijna. Voordat we afscheid nemen van elkaar en van leider Tobi als chiroleider gaan we ons nog 9 dagen amuseren in Opoeteren!!! Het kamp van 9 tot 17 augustus zal voor elk van jullie een kamp worden dat in jullie hersenen gegrift zal worden als onvergetelijk!

Maar daarvoor zullen jullie natuurlijk het een en het andere moeten meebrengen of thuislaten

Wat neem je zeker mee:• Slaapgerief (slaapzak, bedovertrek,lectuur,teddybeer,foto van je lief)• Bouwvakkersoutfit• Verkleedkledij om je in Chinees te verkleden• Kleren die vuil mogen zijn• Kleren de zeer vuil mogen zijn• Kleren die hoogst waarschijnlijk niet meer terug-keren• Warme kledij voor ’s avonds • Goed humeur• Zonnecréme• Meer dan 1 paar schoenen

Page 33: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

• Wasgerief ( tandpasta met lekkere smaak,shampoo,washandje,handdoeken,…• Ondergoed en dergelijke (kousen,zakdoekjes,…)• Zwemgerief inc. badeend• Zaklamp • En natuurlijk de zaken die je ieder jaar mee moet bren-gen zie lijst in facteurke

Wat neem je zeker NIET mee• de mama en de papa • Snoep• Alcoholische dranken (daar groeien jullie niet meer van)• Xbox, PSP, GSM, en andere multimedia• ochtendhumeur

Met al deze zaken zullen wij jullie een niet te vergeten kamp bezorgen. In het facteurke vinden jullie ook het kamplampje van dit jaar maar ook nog een versie van het lapje van vorig jaar. Hopelijk zal de inkt nu niet zo snel afgaan

Vele zonnige groetjes Jullie leidertjes

Arne, Wolke, Tobi en Robin

Page 34: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Het schooljaar zit er ondertussen op en de schitterende rap-portjes zijn binnen! Wij, jullie lieftallige leidertjes, zijn ondertussen al hard aan het werken om jullie een megasuper-zotzalig kamp te kunnen bezorgen.

Natuurlijk zal het kamp dit jaar tien miljoen keer leuker zijn dan alle kampen die je al hebt meegedaan!

Hmm, even kijken wat jullie best allemaal meenemen:- Pic-nic (voor de eerste dag)- Kleren die wel eens heel vuil zouden kunnen zijn- Plastiekzakjes om je vuile kleren in te steken- MATCHBOX (zo’n klein autootje)- Gewone spelkledij- Zaklamp - Sluipkledij- Slaapzak- Zonnecrème- Zwembroek en genoeg handdoekken- Een foto van je mama (om boven je bedje te hangen)- En om het cliché niet te doorbreken: je goed humeur!

Page 35: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Verkleedkledij:o Michael Jackson: Benoit, Verhamme, Jeroen & Benjamino Madonna: Oskar, Nathan & Arneo Elvis Presley: Sam, Bram & Simon

Wat neem je vooral NIET mee? (Je zal zeker niets tekort ko-men op kamp)- De gsm die je net gekregen hebt voor je plechtige communie- Snoep en drugs- Plasma-tv (of andere vormen van multimedia)- Biljarttafel

Als je dat allemaal gevonden hebt en je ‘buzze’ kan nog altijd dicht: proficiat!Kan ze niet meer dicht? Dan haal je er best wat overbodige dingen uit!

Zo, dit gezegd zijnde rest er ons enkel nog te zeggen: CU on 9 augustus! Hopelijk verlangen jullie even hard als wij!

BrentCockieBartjeAccouJassn

Page 36: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Hier de aardse basis te Moskou, we kregen net een noodbericht ontvangen binnen van onze buitenaardse kolonie op de asteroïde Opoeteren. Ze seinden dat ze maar voor 33 dagen zuurstof heb-ben.

Dit lijkt genoeg tijd om zelf een shuttle te sturen om hulp te bie-den, maar al onze schepen zijn op buitenaards missies. Daarom vragen wij jullie hulp, maak jullie troepen in gereedheid en stuur ze de ruimte in om onze mannen te redden.

Al onze en hun hoop is op jullie gevestigd!------------------------------------------------------------------------------Beste kosmonauten

jullie worden dus klaargestoomd om op een heldhaftige missie te gaan. Deze missie zal het uiterste vergen van jullie moed, brains en skills. Voor deze missie hebben jullie ook nog een aangepaste

Page 37: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

uitrusting nodig:

• SIS kaart• Slaapzak + slaapmatje• Veldbed (DATUM?!)• Genoeg verse kledij en 2 paar schoenen• Zwemgerief + handdoeken, washandjes, douchegel, shampoo• Sluipkledij • Een speelgoedgeweer (geen waterpistool, max 50 cm groot)• Zaklamp• Rugzak (geen trekzak!)• Schotse kledij• Snoep voor de leiders

Nu nog een klein kluchtje om jullie wat in de juiste stem-ming te brengen:

De Belgen gaan hun eerste raket lanceren, “en,” vraagt een verslaggever, “waar gaat de reis naar toe?” “Awel”, zegt de Belg, “wij gaan naar de zon.” “Naar de zon?” vraagt de reporter, “Maar dat is toch veel te heet? Bent u niet bang dat de raket zal smelten?” “Wat denkt gij?, “ antwoordt de Belg, “Wij zijn niet gek, hoor. We gaan natuurlijk ’s nachts!”

Jullie liefhebbend space commandersBroucky, Simoné, Beffo, Tank, …

Page 38: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Hellow Kerels

Het is weer zover, het einde is in zicht. Er staat nog een grote opdracht voor de deur! Het kamp zal waarschijnlijk weer een heuse belevenis worden, en met Kerels zoals jullie is dit al grotendeels verzekerd! En denk eraan: ge-bruik je UITSTRALING!

Omdat we vinden dat jullie ook genoeg stoerheid en rebelsheid uitstralen, verwachten we dat jullie op kamp in echte punkers verkleed zijn. Laat The Ramones, The Sex Pistols enz… maar in je los. Haal dus die oude broeken uit de kast, scheer jullie haar in een hanenkam en steek je mama’s oorringen in je neus. Laat jullie fantasie de vrije loop.

Met de Kerels gaan we een dag eerder op kamp: het wel of nog niet gekende VOORKAMP! Op 8 augustus verwachten we jullie om 8u aan het heem. Hieronder volgt buiten het algemene lijstje vooraan dit facteurke, het belangrijkste lijstje voor het Kamp:

Voorkamp- Volle maag voor het vertrek- Picknick voor ‘s middags- Alcoholstift + stukken karton (handig bij het liften)

Page 39: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

- Kaart van België- Tent- Zwemgerief (zwemshort, handdoek)- Slaapzak + matje- Zaklamp- Drinkpulle≠- Gazevuurke (een kleintje met zo’n camp-inggas, campinggas ook mee hebben)- Gamel + Bestek + keukenhanddoek- SIS- kaart & Paspoort- Fluorvestje- Stopgerief met reserveband + pomp voor fiets- Gezond verstand + uitstraling.

Kamp- Punkerkledij- Zaklamp (géén far) + extra batterijen- Spelmateriaal voor spel aan de jongste- Schriktocht benodigdheden- Sluipkledij (Bivakmuts, donkere trui, broek, …)- Spelkledij- Pingpongpalletje + enkele pingpongbal-letjes

Hieronder volgen nog de vier belangrijkste kaders voor de Kerels:

Jullie fietsen breng je binnen op maandag 3 augustus in degelijke staat tussen 19u en 21u (remmen & lichten werken, degelijk fietsslot en een bandenspanning van ± 2,5 bar!)Ook het veldbed wordt dan binnenge-bracht!

Page 40: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Zo dit was voor nu, nog een deugddoende vakantie toegewenst! En nu maar aftellen naar het kamp.

HEY HO, LET’S GO!

Cherne en Arf (en misschien wel nog andere vreemde snuiters)

Voor de tent spreek je best met andere kerels af, laat ons weten via mail met je wie samen een tent zal delen.

Met de kerels vertrekken we op zaterdag 8 augustus op voorkamp. Die ochtend ben je om 8u paraat aan het heem.

Hou best zo lang mogelijk jullie mails in de gaten ook: Indien we jullie nog extra info moeten meedelen, vernemen jullie het via het dat kanaal!

Page 41: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 42: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

Jow Flashpi’s,

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken; de ZOMER !!!!!!De zomer betekent; Zon, relaxen, kortgerokte meisjes en natuurlijk OP KAMP GAAN.Jaja, na dit kamp zullen sommigen onder jullie al bij de grote leidertjes horen. Een reden te meer om er dus nog eens een lap op te geven.Op kamp zullen jullie misschien het antwoord vinden op de volgende levensvragen;

Welke Aspi kan het best diagonaal figuurkakken?Welke Aspi kan het snelste vélobanden opleggen?Welke Aspi (of leider) verbreekt het record meeste platte banden in 1 dag tijd? (ligt nu op 7)Hoeveel Aspi’s kunnen er in een haarrekkertje?

Wij zijn alvast druk bezig om er een spetterend bivak van te maken.

Jullie moeten natuurlijk enkele noodzakelijke dingen meenemen( in de grote buzze voor op kamp);- een zwembroek die nooit meer zal kunnen zwemmen- materiaal voor het spel voor de Rakkers en Speelclub.- al wat je anders meedoet op kamp- veldbed: binnenbrengen op 3 aug tussen 19u en 21u- een fiets in uitstekende staat(remmen, licht, stuur,…)

Page 43: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009

met bijhorend fietsslot: eveneens binnenbrengen op 3 aug tussen 19u en 21uVerkleedkledij:• Doornroosje: Simon• Trol: Dieuwert, Lander, Niels, Martijn• Smurfin: Luka• Varken: Dennis, Jonathan, Robbe• Klavertje vier: Sander, Jonas, Thomas• Konijn: Sjoerd, Ward• Prinses Mathilde: Ruben

We gaan natuurlijk op voorkamp vanaf 6 aug. Hiervoor ne-men jullie best een trekrugzak mee met daarin;- Zwemgerief- Pick nick voor de middag op 6 aug.- Diepgevroren BBQ-vlees- Gamelle met vork en mes- Drinkpulle- Per 2 een gazevuurtje- Per 2 een tent- GSM mag mee op voorkamp, niet op kamp. Jullie liefjes zullen jullie een tijdje moeten missen dus.- Slaapzak- Zakmes- Jas of KW voor als de weergoden ons niet goed gezind zijn.- Kaart van België- Vélo-stopgerief (extra binnenband kan ook handig zijn)- Pipilicht

We spreken af aan de hemen op 6 aug om 9u in de morgen. Zorg dat je fris en monster bent om het kamp goed in te zetten.

Tot dan,AZAR en POORT

Page 44: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 45: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 46: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 47: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009
Page 48: Kampbijbel - Chirojongens Wevelgem - Kamp 2009