Jubileum actie - Jumbo Roel Heerschap!

1
Jubileum actie! Jubileum actie! Week 18 2014 Aanbiedingen zijn geldig van woensdag 30 april t/m dinsdag 6 mei. Acties gelden uitsluitend voor de in de winkel aanwezige varianten. Aanbiedingen zijn niet bestemd voor grootverbruikers en/of wederverkopers. Op de aanbiedingen waarbij OP=OP staat vermeld, is onze actiegarantie niet van toepassing. Deze zijn uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, drukfouten en uitverkocht voorbehouden. Heeft u klachten over de verspreiding van uw Jumbo Roel Heerschap EXTRA GOEDKOOP Actiefolder, dan kunt u bellen met onze klantenservice: +31 (0)475-578000. Kijk voor onze landelijke aanbiedingen ook op: www.jumbosupermarkten.nl Lever de waardebon in en ontvang gratis een handige boodschappenkrat! Elke keer als u boodschappen doet, willen wij dat u tevreden de winkel verlaat. Daarom zetten we graag een stapje extra voor u. Als het nodig is lopen we met u mee om uw boodschappen te dragen of helpen we u met inpakken. Deze week ontvangt u bij besteding vanaf 25,- aan boodschappen en tegen inlevering van deze kaart gratis een handige boodschappenkrat! Jumbo biedt u de beste service! Altijd. • Waardebon inwisselbaar bij Jumbo Roel Heerschap Heel van woensdag 30 april t/m dinsdag 6 mei 2014 bij besteding vanaf 25,- aan boodschappen. • Maximaal een waardebon per transactie/klant. • Kijk voor de spelregels op www.jumbosupermarkten.nl.

description

Ontvangt een gratis boodschappenkrat bij besteding van 25 euro.

Transcript of Jubileum actie - Jumbo Roel Heerschap!

Page 1: Jubileum actie - Jumbo Roel Heerschap!

Jubileum actie! Jubileum actie!

Week 18 2014Aanbiedingen zijn geldig van woensdag 30 april t/m dinsdag 6 mei. Acties gelden uitsluitend voor de in de winkel aanwezige varianten. Aanbiedingen zijn niet bestemd voor grootverbruikers en/of wederverkopers. Op de aanbiedingen waarbij OP=OP staat vermeld, is onze actiegarantie niet van toepassing. Deze zijn uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, drukfouten en uitverkocht voorbehouden. Heeft u klachten over de verspreiding van uw Jumbo Roel Heerschap EXTRA GOEDKOOP Actiefolder, dan kunt u bellen met onze klantenservice: +31 (0)475-578000. Kijk voor onze landelijke aanbiedingen ook op: www.jumbosupermarkten.nl

Lever de waardebon in enontvang gratis een handigeboodschappenkrat!

Elke keer als u boodschappen doet, willen wij dat u tevreden de winkel verlaat.Daarom zetten we graag een stapje extra voor u. Als het nodig is lopen we met umee om uw boodschappen te dragen of helpen we u met inpakken.

Deze week ontvangt u bij besteding vanaf 25,- aan boodschappen en tegeninlevering van deze kaart gratis een handige boodschappenkrat!

Jumbo biedt u debeste service! Altijd.

• Waardebon inwisselbaar bij Jumbo Roel Heerschap Heel van woensdag 30 april t/m dinsdag 6 mei 2014

bij besteding vanaf 25,- aan boodschappen.• Maximaal een waardebon per transactie/klant.• Kijk voor de spelregels op www.jumbosupermarkten.nl.