Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge...

download Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Disclaimer

of 13

 • date post

  18-Oct-2020
 • Category

  Documents

 • view

  2
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge...

 • Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit e- book te gebruiken en toe te passen op jouw ontwikkeling. Houd er daarom ook rekening mee dat een proces voor de een sneller te doorlopen is dan voor de ander. Indien er een ontevreden resultaat uit volgt, ben ik hier niet voor aansprakelijk te stellen.

  Op alle informatie en opdrachten geldt een copyrightregel en is eigendom van © Cherryl Challenges. Er mag dan ook niets uit dit e-book worden gekopieerd, digitaal of fysiek worden verspreid of anderzijds openbaar worden gemaakt zonder nadrukkelijke toestemming van mij.

 • Ik ben Cherryl, jouw Zelfbewustzijn-Coach

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Ik stel me graag even aan je voor!

  Ik ben Cherryl, 36 jaar en woon samen met vriendlief Oscar in Utrecht. Mijn drive, mijn passie om er voor mensen te zijn en hen vooruit te helpen naar een hoger niveau stamt al vanuit mijn jeugd. Met een omweg via economische studies heb ik uiteindelijk mijn weg gevonden: met een studie- en ervarings- achtergrond in Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Docent Omgangskunde en Life Coach geef ik eindelijk mijn passie een waardig podium. Ook mijn kwaliteiten, mijn mooiste krachten komen nu eindelijk 100% tot hun recht.

  In alle eerlijkheid… had ik eerst nog gedacht dat het docentschap echt mijn ‘job for life’ zou zijn. Jongeren & volwassenen helpen op het MBO naar meer zelfstandigheid en zekerheid! Helaas brak een (zware) burn-out dit droombeeld. Toch bleef de drang naar het coachen en iemand begeleiden en YES, met de studie Life Coach maakte ik het plaatje eindelijk rond, want ik kan nu zelfs zoveel meer mensen coachen… zoals ik dat het liefst wel en het beste kan: Als jouw Zelfbewustzijn-Coach coach ik jou graag in het vergroten van jouw bewustzijn richting het maken en wáármaken van jouw eigen, bewuste keuzes in life! Krachtiger, realistischer en positiever jouw leven leiden…

  Het werken aan en het ontwikkelen van meer waardering voor jezelf vormt daar een belangrijk onderdeel van. En jouw persoonlijke challenge, jouw reis, start jij hier… YES!!!

 • Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Met de Boost your Selfworth Challenge ga jij in feite jouw eigen persoonlijke Challenge aan, jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge. Want jij gaat zelf, in je eentje en voor jezelf, aan de hand van enkele cruciale onderwerpen werken aan jouw zelfwaarde.

  Om dit terug te halen uit de hoeken van jouw basis, het fundament van het jou-zijn. Om je krachtiger en meer jezelf te voelen. Om te voelen dat je zoveel waard bent. Om dit in te gaan zien en te voelen ondanks dat je er nog over twijfelt. Om die basis van het jou-zijn te versterken en te voelen dat jij:

  Meer gaat geloven in jezelf

  Meer gaat vertrouwen in jezelf

  Vaker voor jezelf kan kiezen door JA te zeggen tegen Nee

  Met de combinatie van dit e-book, het actie (e-)book, de video’s en e-mailcoaching word je op diverse manieren gemotiveerd én uitgedaagd om het eerlijke, waardevolle en het positieve uit jezelf te halen.

  Let’s start your journey!

 • Jouw voorbereiding op jouw persoonlijke Challenge

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Ik raad je aan om in ieder geval je actieboek uit te printen. En werkt het misschien wel net zo prettig, print dan ook dit opdrachtenboek uit. Doet je internetverbinding het niet, dan kan je alsnog met de opdrachten verder.

  Naast het doornemen van deze voorbereiding, heb je per dag een e-mailcoaching, een video en enkele opdrachten om te doen. Mijn uitgangspunt is dat dit minstens een half uur per dag duurt. Mijn tip: Jij bepaalt zelf of je meteen begint zodra je de eerste mails ontvangt of dat je dit inplant. Je weet dat je er minimaal een half uur per dag voor gaat inplannen.

  Je kan er voor kiezen om elke dag iets te doen of enkele dagen tussen de Challengedagen te laten. Je kan dus 1 week over jouw Challenge doen of enkele weken/maanden. Mijn tip: laat maximaal 3 dagen tussen elke Challenge dag(deel) zitten. En herhaal waar mogelijk de opdrachten.

  In het actieboek kan jij je mindmap maken, je antwoorden noteren en uitweiden over wat er zoal door jou heen gaat. Ook vind je achterin een extra notitieblad. Mijn tip: indien je te weinig ruimte hebt om je krabbels te noteren, kan je dit blad uitprinten zo vaak als dat jij wilt.

  Vragen kun je me altijd stellen. Dit kan per e-mail, maar zit je eenmaal in de besloten Facebookgroep, dan kan dat ook daar, wellicht hebben andere deelnemers hier ook iets aan.

  Let’s start your journey!

 • DAG 1 ‘Begin bij het begin’

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Opdracht 1: 1e brainstorm ronde + mindmap 'zelfwaardering’

  Pak je actieboek erbij en teken een cirkel in het midden onder Dag 1, opdracht 1. In de cirkel noteer je het kernwoord 'zelfwaardering’ (jouw ‘selfworth’). Je gaat nu een brainstormsessie met jezelf aan: Welke woorden associeer jij met zelfwaardering? Noteer deze woorden om die cirkel heen en verbind ze met een lijntje of pijltje met het woord 'zelfwaardering'. Zo ontwikkel je een mindmap. Ik noem dit ook wel een ‘spin met spinnenpootjes’. Check de video (zie link onderaan) voor een persoonlijk voorbeeld op wit papier. Jij kan dit in je actieboek doen.

  Opdracht 2: 2e brainstormronde + aanvulling mindmap/spin

  Je gaat opnieuw een brainstormsessie met jezelf aan. Wat waardeer jij van jezelf? Of: wat zou jij in jezelf willen waarderen, maar wat lukt daar nog niet van? Noteer ook deze woorden (of zinnen) in het actieboek. Hoeveel 'spinnenpootjes' heb je nu?

  Link naar video dag 1: https://youtu.be/yOBwJ4U0kBQ

  https://youtu.be/yOBwJ4U0kBQ

 • DAG 2 ‘Geloof in jezelf’

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Opdracht 1 Toen geloofde ik niet in mezelf…

  Benoem in je actieboek 3 situaties waarin jij niet in jezelf hebt geloofd. En beschrijf per situatie waarom je best wél in jezelf had mogen geloven. Duurt dit best lang voor je? Beschrijf het dan in ieder geval van 1 situatie en maak de opdracht op een later moment af.

  Opdracht 2 Waarom mag jij sowieso in jezelf geloven?

  Weten dat jij HET waard bent, maar om dat te ervaren, moet je toch in jezelf kunnen geloven. Beschrijf minimaal 3 redenen waarom jij sowieso in jezelf mag gaan geloven. En echt ook het waarom. Heb je in opdracht 1 al beschreven waarom je wél in jezelf had mogen geloven? Zo ja, vul dat hier aan. Zo nee, begin het toch maar op te schrijven…!

  Opdracht 3 Aanvulling spinnenpootjes

  Heb je woorden opgeschreven die nog niet terugkomen in jouw 'spin'? Noteer ze er gerust bij.

  Link naar video dag 2: https://youtu.be/2Im6diERNfE

  https://youtu.be/2Im6diERNfE

 • DAG 3 ‘Vertrouw – op - jezelf’

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Opdracht 1 Wat vertelt jouw GUT instinct jou?

  Wat vertelt jouw GUT instinct jou, als het je lukt om je twijfels en onzekerheden 1 minuutje weg te denken? In je actieboek ga je in op het volgende: > Ik heb nodig.... > Dit wil ik (kunnen)... > Dit wil ik uitproberen... > En......... (wat vertelt jouw gut instinct jou nog meer?)

  Opdracht 2 Waar ga jij de komende tijd aandacht aan geven?

  Kies nu minimaal één onderwerp uit wat jij de komende tijd actieve aandacht gaat geven. Wat heeft er dringend aandacht nodig? Waar kan en wíl jij dit jaar nog aandacht aan geven? Brainstorm ook lekker door met het HOE. Hoe je hier verder actieve aandacht aan gaat geven. Noteer dit ook in je actieboek!

  Opdracht 3 Aanvulling in je mindmap

  Je weet wel, spinnenpootjes aan die 'body' verbinden…

  Link naar video dag 3: https://youtu.be/K-Pnji0xf8Y

  https://youtu.be/K-Pnji0xf8Y

 • DAG 4 ‘Zeg JA tegen Nee’

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Opdracht 1 Gut instinct en jouw grenzen

  Wat vertelt jouw gut instinct jou over jouw grenzen? Benoem en beschrijf in je actieboek in ieder geval 3 grenzen die je bij jezelf hebt ontdekt. De grenzen die jij nodig hebt om alles van dag 3 in actie te kunnen brengen. De grenzen die jij zal gaan (leren) aangeven. Jij hebt die JA verdient, JA voor jezelf., JA voor wat jij wilt kunnen en durven.

  Lees de email-coaching van dag 4 er extra op na wanneer je dit als lastig of zelfs onmogelijk ervaart. Jij verdient het om JA tegen jezelf te kunnen zeggen!

  Opdracht 2 Nieuwe spinnenpootjes?

  Zijn er weer woorden die je als spinnenpootjes aan je mindmap, jouw body van zelfwaardering kan verbinden?

  Link naar video dag 4: https://youtu.be/SKcfpp7dFIQ

  ~ Vanaf nu ga je de mindmap als jouw body van zelfwaardering zien ~

  Dus geen spin of mindmap meer, maar jouw basis, jouw body

  https://youtu.be/SKcfpp7dFIQ

 • DAG 5 ‘Back to basic’

  Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge www. cherrylchallenges. nu

  Opdracht 1 Check je spinnenpootjes en vul ze desnoods nog eens aan

  Ik ben zo benieuw