Jori catalog

of 12 /12
HET JORI 3-2-1 CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

Embed Size (px)

description

http://www.topinterieur.be/images/uploads/merken/pdf/JORI_catalog.pdf

Transcript of Jori catalog

Page 1: Jori catalog

HET JORI 3-2-1 CONCEPTERVAAR TOTALEONTSPANNING

RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT

Page 2: Jori catalog

50 JAAR TOPKWALITEIT

50 JAAR AUTHENTICITEITWe schrijven 1963 wanneer Juan Jorion JORI opricht. We schrijven 2014 en JORI, dat onlangs zijn 50ste verjaardag vierde, produceert nog steeds in België. Faut le faire. Vakmanschap van eigen bodem. Hedendaags meesterschap. Geworteld richting Westhoek, maar met een internationale visie. En internationaal succes. Stap voor stap verdiend. Door geen toegevingen te doen op het vlak van comfort. Door enkel met de beste leders en materialen te werken en door beroep te doen op gerenommeerde designers. Het resultaat is een gamma design zitmeubelen, van modern tot hedendaags,dat voortdurend evolueert en waarvan reeds meerdere modellen gelauwerd werdenmet internationale design-awards. Daarnaast ontwerpt en produceert JORI ook stoelen, tafels, en accessoires. Kortom, een compleet interieurverhaal. The art of fine seating.

Dat JORI zich wereldwijd een reputatie heeft opgebouwd van onvergelijkbaar comfort,is te danken aan de rigoureuze kwaliteitseisen die het bedrijf zichzelf oplegt. Enkelde hoogst kwalitatieve materialen komen voor de productie in aanmerking. Voor de lederbekleding wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europese stierenhuiden met een erkende kwaliteit uit Scandinavië, Italië, Oostenrijk en Zuid-Duitsland. Stierenhuiden, omdat deze minder vervormbaar en minder elastisch zijn dan koeienhuiden en u met gemak jarenlang optimaal zitcomfort garanderen. JORI’s credo! Wat geldt voor de huiden, geldt ook voor de stoffen waarmee JORI haar zitmeubelen bekleedt. Enkel kwaliteitsstoffen voldoen aan JORI’s kwaliteitseisen. Stoffen die feilloos de slijtvastheid-test doorstaan, makkelijk te onderhouden zijn en erg hoog scoren qua kleurechtheid,zelfs wanneer ze aan de hoogste lichtintensiteit worden blootgesteld. The art of fine seating.

OVNI & SHIVA JR-3990 CHILLAP

2

Page 3: Jori catalog

50 JAAR BELGISCH VAKMANSCHAPVakmanschap in Wervik. De roots van het JORI verhaal. Een verhaal over klein beginnen maar niet klein zijn. Maar vooral ook een verhaal over visie. Over zich onderscheiden naar vorm en kwaliteit. Over klantvriendelijkheid, over correct zijn en garanties bieden. Een visie over een merk bouwen waarop je als bedrijf trots kunt zijn. Echter, visie alleen volstaat niet. Je hebt ook de juiste mensen nodig. Van de gedreven vakman die het merk in zijn hart draagt, tot de designers waarbij alles begint en die de markt verrassen met modellen en systemen die zitcomfort naar een nieuw en hoger niveau tillen. Al deze mensen samen,dat is JORI. Dat is … The art of fi ne seating.

RECLINER SYMPHONY / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT

3

Page 4: Jori catalog

IDAHO JR-3570

3 AFMETINGEN

EEN TV- OF RELAX-FAUTEUIL OP UW MAATVoortaan zit uw tv- of relaxfauteuil u als gegoten. Bij JORI kiest u immers de maat die perfect bij u past enu dus het meest optimale comfort garandeert. Mini, met een lagere zithoogte, medi met een standaardhoogte en maxi met een hogere rug en hogere zithoogte.

RECLINER MENSANA / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT

4

MINI MEDI MAXI

Page 5: Jori catalog

3 AF

MET

ING

EN

EEN TV- OF RELAX-FAUTEUIL OP UW MAAT

RECLINER SQUARE JR-7981 / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT

5

Page 6: Jori catalog

6RECLINER MENSANA / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT

Page 7: Jori catalog

RELAXFAUTEUIL

Synchroon verstelbaar

TV-FAUTEUIL

Asynchroon verstelbaar

RELAXFAUTEUIL & TV-FAUTEUIL2 MECHANISMEN

• verstelling van rug en poef gebeurt in verstelling van rug en poef gebeurt in één beweging

• ergonomisch ontwikkeld voor totale ontspanning

• personaliseerbaar met verschillende poten, armleggers, hoofdkussens, bekleding, …

• rug en poef zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar• ontworpen om zowel actief te zitten of gezellig te relaxen• personaliseerbaar met verschillende poten, armleggers, hoofdkussens, bekleding, …

2 M

ECHA

NISM

EN

7

1

1

1

2

Page 8: Jori catalog

De onophoudelijke zoektocht van JORI naar het evenwicht tussen technologie, design en zitcomfort komt opnieuw sterk tot uiting in de collectie relaxfauteuils. Zo werden in het gepatenteerde ontwerp van de relaxfauteuils alle lasnaden weggewerkt, waardoor een vloeiende 360°-beweging verkregen wordt. Bijzonder is ook de vernuftige plaatsing van het scharnierpunt, die maakt dat uw kledij bij gelijk welke positieverandering op haar plaats blijft. Het mechanisme brengt u verder traploos tot een positie die zo ideaal is dat elke spier zich volledig ontspant en u ‘spiertonus 0’ bereikt. In één vloeiende beweging gaat u ook naar de ideale hartbalans. Een unieke positie waarbij hersenen, hart en voeten op één lijn zijn en het hart de minste inspanning moet leveren om het bloedrond te pompen. Kortom, 100% relaxen!

ULTIEME ONTSPANNING.DE IDEALE HARTBALANS,

SPIERTONUS NUL.

1 DOEL

8

Page 9: Jori catalog

ULTIEME ONTSPANNING.DE IDEALE HARTBALANS,

SPIERTONUS NUL.

1 DO

EL: U

LTIE

ME

ONT

SPAN

NING

RECLINER PILOT /DESIGN VERHAERT NEW PRODUCTS & SERVICES 9

Page 10: Jori catalog

10

RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT

Page 11: Jori catalog

UITZONDERLIJK

AANBOD

Bij aankoop van een JORI relax- of TV-fauteuil ontvangt u van 1 oktober t.e.m. 31 december 2014 gratis een hoofdkussen of het geïntegreerd hoofdsteunmechanisme.

OP ALLE RELAX-FAUTEUILSEN TV-FAUTEUILS

GRATIS HOOFDSTEUN

Page 12: Jori catalog

Ontdek de uitgebreide JORI-collectie bij uw JORI-dealer of op www.jori.com

SOFA LINEA / DESIGN JEAN-PIERRE AUDEBERT - RECLINER YOGA JR-7360 / DESIGN VERHAERT NEW PRODUCTS & SERVICES