Joebox Maart April

Click here to load reader

 • date post

  16-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

joebox maart afpril

Transcript of Joebox Maart April

 • Joebox programmatieboekje van de maanden

  maart, april en mei 2013

 • VOORWOORD

  Beste scoutsertjes en ouders,

  Alweer schrijven we het laatste boekje van het scoutsjaar, maar niet getreurd: er

  staan nog twee prachtige maanden voor de deur! Hopelijk zijn de weergoden ons wat goed gezind, maar ook zonder hen belooft het fantastisch te worden.

  Wat valt er nog te doen?

  TAKWEEKENDS Zoals altijd gaan de wouters, woudlopers, jogis, givers en jin in maart of april er met hun tak op uit. Als je groepsweekend al leuk vond, dan moet je zeker mee op takweekend! Een weekendje om je tak wat beter te leren kennen. Feest gegarandeerd!

  Hou het boekje en de site goed in de gaten, daar vind je verdere info over waar en wanneer dit weekend plaats vindt.

  Schrijf tijdig in!

  SPAGHETTIFESTIJN Ook dit jaar sluiten we af met overheerlijke spaghetti geserveerd door onze hardwerkende vzw! U komt toch ook smullen op ?? 10.00u Eucharistieviering in de kerk 12.00u spaghetti smullen 14.00u Spel georganiseerd door de JIN voor alle takken 14.30u Info voor klein en groot kamp in de lokalen

  (wanneer, waar, wat doen we?, wat eten we?, wat neem je mee?...)

  Praktische info

  ZOMERKAMP Eenmaal die twee maanden voorbij zijn, is het wachten op ht kamp van het jaar, scoutskamp natuurlijk! Hier onder een overzicht van de data en plaatsen:

  4-10 juli: kapoenen en wouters naar - 4-14 juli: woudlopers, jogis en givers naar Achel data nog te bepalen: jin naar Sloveni

  E-MAILADRESSEN Ontvang jij geen e-mails over weekends, events, scoutswerking, ? Stuur dan een mailtje naar groepsleiding@joe-english.be om dat even te melden! Hou ook altijd de scoutssite in de gaten, daar staan bijna alle info en brieven op!

  SITE Kijk altijd op www.joe-english.be voor alle info over de scoutswerking! Stevige linker, Sofie en Wouter

 • KAPOENEN

  Dag allerliefste kapoentjes, Met spijt in ons hart moeten wij melden dat we al aan het laatste boekje gekomen zijn! Een reden te meer dus om nog eens met grote aantallen naar de scouts te komen om er een supertoffe zondagnamiddag van te maken! Zondag 3 maart Poets jullie tanden maar en kam jullie haren want vandaag gaan we koekjes verkopen! De leiding zal jullie al de kneepjes van het vak leren om een echte sterverkoper te worden! Zondag 10 maart Ga zeker eens langs bij de oma en opa, want vandaag houden we een oma en opa vergadering! Verkleden is toegestaan! Zondag 17 maart De leiding heeft hard gewerkt! Tijd om een lekker stuk taart te eten bij de familie. Laat het jullie smaken! Geen scouts Zondag 24 maart Rolschaatsen, skateboards, een step of de auto van papa!! Breng allemaal zeker iets mee dat wieltjes heeft want vandaag loopt alles op wieltjes op de alles-op-wieltjes-vergadering! Zondag 31 maart Vandaag geven wij jullie de tijd om al jullie huiswerk van de voorbije maand opnieuw te maken! Bedank ons later maar! Geen scouts Zondag 7 april De enige echte Piet Huysentruyt komt naar de scouts! Zet alvast jullie koksmuts op en neem iets mee om klaar te maken want we gaan koken! Dat wordt smullen!

 • Zondag 14 april Het is shownamiddag! De perfecte kans om de mama's en de papa's te tonen wat we allemaal geleerd hebben! Ouders en familieleden zeker welkom! De shownamiddag is ook van 14u00 - 17u00 Tijdens de show zullen er nog tal van activiteiten zijn! Zondag 21 april Het wordt al wat warmer dus we gaan op uitstap, waar we naartoe gaan blijft nog een verrassing maar het wordt een megademaxsupercoole namiddag! Verdere info volgt! Zondag 28 april Geen scouts, want t is de laatste zondag van de maand. Zondag 5 mei Wel scouts, maar wat we doen zeggen we nog niet. Zondag 12 mei Vandaag gaan we met z'n allen naar de mis om daarna spaghetti te eten op het spaghettifestijn (info en inschrijvingen op de site). Daarna bereidt de oudste tak (de jin) een vergadering voor die we met de hele scouts gaan spelen!

  Het is weer vlug gegaan, het scoutsjaar zit er al op. Wij hebben ons in elk geval super goed geamuseerd! We hopen jullie dan ook allemaal terug te zien op scoutskamp in de grote vakantie!

  Een stevige linker, Leergierige Tijger (Guillaume), Schrandere Panda (Sander), Creatieve Beo (Merel), Unieke Saki (Torben) en Eigenzinnige Flicka (Rahi)

 • WOUTERS

  Dag teerbeminde Wouters! Spijtig genoeg is dit alweer het laatste boekje van het jaar. Nog 2 maanden en een klein kamp en het zit er weer op . Maar niet getreurd, we gaan er iets zots van maken! Binnenkort zullen jullie ook nog een brief krijgen over het takweekend in april. Zondag 3 maart Poets jullie tanden maar en kam jullie haren want vandaag gaan we koekjes verkopen! De leiding zal jullie al de kneepjes van het vak leren om een echte sterverkoper te worden! Zondag 10 maart Vandaag gaan we jullie conditie eens trainen en kijken hoe het gesteld is met jullie vaardigheden als topsporter. Doe dus zeker jullie trainingsbroekjes aan en sportschoentjes! Zondag 17 maart Geen scouts, gisteren was het scoutsfuif om wat centjes in te zamelen zodat jullie goed verwend kunnen worden. Zondag 24 maart Vandaag gaan we nog eens een echt bosspel spelen, zoals het bij ons vroeger gebeurde. Doe jullie bottinen of laarzen dus maar al aan en jullie camouflage kledij. Zeker komen! Zondag 31 maart Geen scouts, het is vandaag de laatste zondag van de maand Zondag 7 april Dries wil al het hele scoutsjaar lang peperkoeken huisjes ineen knutselen. We hebben dus besloten om vandaag eens jullie creatieve keukenkunsten boven te halen. Tot dan!

 • Zondag 14 april Vanmiddag gaan we de andere takken en jullie ouders eens tonen wat voor een grote showbeesten jullie wel niet zijn. Nodig dus allemaal jullie voltallige familie en vele vrienden maar uit, het is Shownamiddag!! Zondag 21 april We gaan vandaag eens omgekeerde wereld doen, de jongens gaan meisjes dingen doen en de meisjes jongensdingen. Verkleed jullie dus maar al als echte dames en heren. Zondag 28 april Geen scouts, laatste zondag van de maand Zondag 5 mei Wel scouts, maar wat we doen zeggen we nog niet. Zondag 12 mei Spaghettifestijn, met andere woorden de laatste vergadering van het jaar. Jullie

  worden dus verwacht om 10.30 allemaal in jullie scoutshemd aan de kerk te staan. Daarna kunnen jullie lekere spaghetti eten en mee spelen met het JIN-spel.

  Ziezo het jaar zit er weer op. Wij hopen dat jullie er evenveel van genoten hebben als ons. We gaan jullie zot hard missen, MAAR we zien jullie snel weer terug op klein kamp. Tot dan!

  Een stevige linker,

  Jonas, Stef, Emiel, Dries en Bram

 • WOUDLOPERS Beste woudlopers en woudloper ouders, we zijn aan het laatste boekje van het scoutsjaar gekomen. Wederom hebben we verschillende zondagen met leuke activiteiten voor jullie gepland. Er zit zelfs een takweekend tussen.

  Zondag 3 maart We starten de vergadering met een kleine financile actie. Na deze actie gaan we verder met een super-leuk-kei-cool-mega-graaf Dorpsspel. Waarbij we de straten van Heusden verkennen en 'onveilig' zullen maken.

  Zondag10 maart Vandaag hebben we een klassieker in petto voor jullie. Het vereist zowel een goede dosis verstand als veel karakter. Dus bereid jullie maar voor op een geniale PISQUIZ. Zondag 17 maart Aangezien het gisteren scoutsfuif was, is het vandaag geen vergadering. Jullie leiding moet uitrusten na een lange drukke nacht. Zondag 24 maart Vandaag worden we n met de natuur. We trekken de bossen in en gaan ons volledig onderdompelen in een SUPER BOSSPEL. Zondag 31 maart Het is geen vergadering. De tijd van de maand is gekomen om jullie grootouders te bezoeken en koekjes te eten.

 • 5, 6 en 7 april We gaan op takweekend!!! Een weekend vol plezier en avontuur. Het wordt onvergetelijk, legendarisch en zal jaren later nog tot je beste herinneringen behoren. Verder informatie wordt nog meegedeeld. Zondag 14 april Deze middag is volledig volgestouwd met show, plezier, vertier en nog zoveel meer. Raad eens wat het is? Juist, het is Shownamiddag. Zondag 21 april

  Om het kamp goed in te zetten is het nodig om jullie technieken op te frissen. Dus je kan het al raden, het is technieken vergadering!!! Een middag die je niet mag missen.

  Zondag 28 april Geen scouts, want t is de laatste zondag van de maand. Zondag 5 mei Wel scouts, maar wat we doen zeggen we nog niet. Zondag 12 mei Het is de laatste vergadering. En dat wil zeggen dat het spaghettifestijn is! Deze laatste vergadering spelen we een spel dat voorbereid is door onze eigen Jin.

  Hopelijk vonden jullie het al leuk de afgelopen vergaderingen. Maar het beste moet nog komen, scouts kamp! Dus kijken we er naar uit jullie allemaal terug te zien in juli.

  Jullie toffe scouts leiding

  Jan, Sofie, Arne, Junior en Koen

 • OVERZICHT VAN DE LEIDING Kapoenen

  Guillaume De Munck

  Loveldakker 16

  9070 Heusden

  0479/83.85.44

  Sander De La Marche

  Ter Bunder 16

  9070 Heusden

  0496/96.15.19

  Merel Van Maldergem

  Neerheide 21

  9070 Heusden

  0474/62.74.85 Rahi Alipour Symakani John Youngestraat 13 9090 Melle 0479/22.77.61

  Torben Praet Loveldstraat 49 9070 Heusden 0487/17.45.57

  Wouters

  Emiel Spruyt

  Hooistraat 40

  9070 Heusden

  Jonas De La Marche

  Ter Bunder 16

  9070 Heusden

  09/232.10.67

  Stef De Geest Kouterlaan 44 9070 Heusden 0484/ 12.42.83

  Dries De Groote Dorpslaan 46 9070 Heusden 09/2324554

  Bram Lootens Neerheide 37 9070 Heusden 09/2319968

  Woudlopers

  Koen Van De Vaerd

  Papenakker 9

  9070 Heusden

  0498/49.92.90

  Jan Seynaeve

  Blauwesteenstraat 22

  9070 Heusden

  0498/66.07.80