JCI Heuvelrug organiseert City Golf Zeist 2010

of 2 /2
De tijd dat golfen bedoeld was voor op een mooi aangelegd golfterrein is voorbij. Straten, pleinen en parken worden ingenomen door City Golf . Een laagdrempelige en veilige vorm van golf op een ludiek parcours en veel gezelligheid. Echte golfclubs, maar met soft balletjes waarmee je nog geen deuk in een pakje boter slaat. Onder het winkelende publiek golfen levert leuke taferelen op. Iedereen kan meedoen! Je hoeft hiervoor geen GVB te hebben. Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseren we vanuit JCI Heuvelrug dit unieke netwerk- evenement in de binnenstad van Zeist. Je speelt golf, netwerkt en hebt een geweldig leuke dag. Tegelijkertijd steun je ons inspirerende goede doel ; de Ronald McDonald Huiskamer in Utrecht. Tijdens de barbecue kun je ons goede doel nog extra steun geven door loten te kopen voor de loterij. Je steunt dan de Ronald McDonald Huiskamer en je kunt te- gelijkertijd nog prachtige prijzen winnen ook! Let op: je kunt loten alleen met contant geld betalen. Vrijdag 10 september 2010 14.00-14.30 uur Ontvangst Locatie: Winkelcentrum Belcour (onder voorbehoud van vergunningen) 14.30-17.00 uur Golfevenement Locatie: Centrum van Zeist 17.00-18.00 uur Borrel/prijsuitreiking 18.00-21.00 uur Barbecue en netwerken Locatie: Privéterrein Van Lanschot Bankiers, Driebergseweg 1, 3708 JA Zeist (onder voorbehoud) JCI Heuvelrug Informatie en aanmelding: Inge Sybesma: 06 20 29 74 57 Erika Schrik: 06 29 16 51 74 Sponsoring: Erwin Angelier: 06 21 24 84 80 [email protected] www.citygolfzeist.nl Programma City Golf Zeist Welkom bij

Embed Size (px)

description

 

Transcript of JCI Heuvelrug organiseert City Golf Zeist 2010

Page 1: JCI Heuvelrug organiseert City Golf Zeist 2010

De tijd dat golfen bedoeld was voor op een mooi

aangelegd golfterrein is voorbij. Straten, pleinen en parken worden ingenomen

door City Golf. Een laagdrempelige en veilige

vorm van golf op een ludiek parcours en

veel gezelligheid. Echte golfclubs, maar met soft

balletjes waarmee je nog geen deuk in een pakje

boter slaat. Onder het winkelende publiek golfen

levert leuke taferelen op. Iedereen kan meedoen!

Je hoeft hiervoor geen GVB te hebben.

Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseren

we vanuit JCI Heuvelrug dit unieke netwerk­evenement in de binnenstad van Zeist.

Je speelt golf, netwerkt en hebt een geweldig leuke

dag. Tegelijkertijd steun je ons inspirerende

goede doel; de Ronald McDonald Huiskamer

in Utrecht.

Tijdens de barbecue kun je ons goede doel nog

extra steun geven door loten te kopen voor de

loterij. Je steunt dan de Ronald McDonald Huiskamer en je kunt te­

gelijkertijd nog prachtige prijzen winnen ook!

Let op: je kunt loten alleen met contant geld betalen.

Vrijdag 10 september 201014.00-14.30 uur Ontvangst

Locatie: Winkelcentrum Belcour

(onder voorbehoud van vergunningen)

14.30-17.00 uur Golfevenement

Locatie: Centrum van Zeist

17.00-18.00 uur Borrel/prijsuitreiking

18.00-21.00 uur Barbecue en netwerken

Locatie: Privéterrein Van Lanschot Bankiers,

Driebergseweg 1, 3708 JA Zeist

(onder voorbehoud)

JCI HeuvelrugInformatie en aanmelding:

Inge Sybesma: 06 20 29 74 57

Erika Schrik: 06 29 16 51 74

Sponsoring:

Erwin Angelier: 06 21 24 84 80

[email protected]

www.citygolfzeist.nl

ProgrammaCity Golf Zeist Welkom bij

Page 2: JCI Heuvelrug organiseert City Golf Zeist 2010

JCI Heuvelrug JCI (Junior Chamber International) is een wereld­omvattende trainingsorganisatie van jonge ambitieuze mensen (tot 40 jaar) die hun sociale en zakelijke netwerk willen versterken. JCI-leden organiseren daartoe geza­menlijk allerlei projecten, waarbij de opbrengst in de regel naar goede doelen gaat. JCI-leden komen uit alle denkbare branches en beroepsgroepen. Het gehalte aan ondernemers en mensen met een leidinggevende functie is hoog, zowel mannen als vrouwen zijn lid.

Deelname en aanmeldingDe kosten voor een flight voor 4 personen bedragen € 400. Dit is inclusief het gebruik van materiaal zoals een club en ballen en deelname aan de borrel en afslui­tende barbecue. Er is ruimte voor maximaal 80 deelne­mers, 4 deelnemers per flight, dus wees er snel bij!

Je kunt dus exclusief met een eigen flight lopen, bij­voorbeeld met collega’s en/of relaties. Aan je flight kun je jouw (bedrijfs)naam verbinden.

Indien je geïnteresseerd bent in onze sponsormogelijk­heden, kun je contact opnemen met Erwin Angelier van de Sponsorcommissie. T: 06 21 24 84 80

Indien je alleen de barbecue en borrel wilt bijwonen bedragen de kosten € 37,50. Dit kan ook via het inschrijfformulier.

Ga naar www.citygolfzeist.nl, vul het formulier in en mail dit naar [email protected]. Je ontvangt een bevestgings­mail met informatie over de betaling. Na ontvangst van je betaling ontvangt je een start bewijs met verdere informa­tie. Daarmee is je deelname gegarandeerd.

De Ronald McDonald Huiskamer wordt gerealiseerd en beheerd door de Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht. Net zoals het Huis ontvangt de Ronald McDonald Huiskamer geen overheidssubsidie, maar is geheel afhankelijk van donaties en sponsoring.

Claudia de Breij (Ambassadeur Ronald McDonald Huiskamer)‘Of mensen nou gaan snelwandelen, frikandel-eet- wedstrijden houden of golfen met zachte balletjes, alles is even geweldig. Alles dat geld bij elkaar brengt voor de Ronald McDonald Huiskamer Utrecht doet ertoe. Iedereen die een kind heeft (of er zelf één is geweest) weet hoe nodig het is om je ouders in de buurt te hebben als je een beetje ziek en zielig bent. De kinderen voor wie de Huiskamer wordt gebouwd zijn helaas niet een beetje ziek. Of een beetje zielig. Dit zijn beresterke kinderen met beresterke ouders die al dagen, weken, soms jaren voortdurend in opperste staat van paraat-heid zijn. Altijd op hun hoede voor complicaties, voor slechtnieuwsgesprekken, voor moeilijke momenten, maar altijd tegen de klippen op sterk. De kinderen houden zich groot voor hun ouders, en -vanzelfsprekend- andersom. Dit soort dingen kun je niet wegnemen of oplossen (was het maar waar) maar wel zo aangenaam mogelijk maken”.

SponsorinformatieSteun het goede doel door het JCI City Golf evenement te sponsoren: * je eigen hole * je eigen flight * de longest of de neary * de eerste hole waar we officieel het evenement zullen openen * de muziekband

* spectaculaire prijzen voor de loterij * de catering (waaronder borrel en BBQ) * overig te bespreken mogelijkheden... De opbrengst van City Golf Zeist is bestemd voor de Ronald Mc Donald Huiskamer in Utrecht. Indien je dit goede doel en de stichting een warm hart toedraagt, staat het je uiteraard vrij om een donatie te doen op rekening­nummer 61 72 23 238 ­ t.n.v. Stichting activiteiten JCI Heuvelrug te Zeist, o.v.v. donatie Ronald McDonald Huiskamer.

Ronald McDonald Huiskamer Gezinnen met een ziek kind in het ziekenhuis hebben vaak de behoefte aan een plek waar ze zich even kunnen terugtrekken en ontspannen in een niet­medische omgeving. Voor deze gezinnen wordt de Ronald McDonald Huiskamer op het dak van het Wilhelmina Kinderziekenhuis gebouwd. Hier kan het gezin, al dan niet met het zieke kind, even tot rust komen in een gezellige, huiselijke omgeving. Uit er­varing blijkt verder dat de Ronald McDonald Huiskamer voor veel ouders een ontmoetingsplek is, waar ze in con­tact komen met lotgenoten. De Ronald McDonald Huis-

kamer Utrecht wordt geleid door het huismanagement van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij wordt bijgestaan door een grote groep vrijwilligers. Dankzij hun belangeloze inzet ontstaat er een bijzondere sfeer die van een Ronald McDonald Huiskamer een thuis maakt. Even vergeten dat je ziek bent!