Jaimy. 2014 | Jaargang 2, uitgave 2.

of 16 /16
JAIMY. IS EEN UITGAVE VAN DOELBEWUST MEDIA JAARGANG 2 | NUMMER 2 Theo Janssen is ambassadeur van Stichting Jaimy 12¾ jarig jubileum van Stichting Jaimy! Maak kans op 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Vitesse!

Embed Size (px)

description

Een uitgave van Stichting Jaimy in samenwerking met Doelbewust uitgeven. Theo Janssen is de ambassadeur van Stichting Jaimy.

Transcript of Jaimy. 2014 | Jaargang 2, uitgave 2.

 • JAIMY. IS EEN UITGAVE VAN DOELBEWUST MEDIA JAARGANG 2 | NUMMER 2

  Theo Janssen is ambassadeur van Stichting Jaimy

  12 jarig jubileum van Stichting Jaimy!

  Maak kans op 2 kaarten voor een

  thuiswedstrijd van Vitesse!

 • Ervaar de kwaliteit van Kindergarden Arnhem

  Schrijf u in vr 1 mei 2014 en betaal een jaar lang slechts 5,35 per uur.Kindergarden Arnhem Tivolilaan 189 6824 BV Arnhem (Ruime parkeergelegenheid aanwezig)

  Bel 020 423 54 22 of www.kindergarden.nl/actie

  www.kindergarden.nl

  5,35per uur

  In de eerste 4 jaar legt uw kind de basis voor zijn verdere leven. Samen met u willen we in deze belangrijke levensjaren de ontwikkeling van uw kind centraal stellen, in een vertrouwde en liefdevolle omgeving. Met betrokken leidsters die echt oog hebben voor de belevingswereld en individuele ontwikkeling van uw kind.

  Onze huiselijke en rustige sfeer zorgt ervoor dat uw kind zich snel thuis voelt. Uniek is de eigen bibliotheek, waar iedere keer weer andere boekjes staan. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte waar we baby gym geven.

  Als het weer het toelaat gaan we elke dag naar buiten. Uiteraard is er voldoende speelgoed in onze tuin zoals fi etsjes, een zandbak en een houten speelhuisje. In het moestuintje leren de kinderen tuinieren.

  Gezonde voeding is belangrijk voor kinderen, daarom bereiden we iedere dag een verse, warme maaltijd als lunch, met zoveel mogelijk biologische ingredinten.

  Kindergarden Arnhem is gevestigd in het monumentale pand De Kleine Enk, het voormalig clubgebouw van Akzo Nobel.

  Computerhulp kan u helpen met het oplossen van

  diverse problemen met uw laptop, pc

  en tablet. Maar ook wanneer u wat meer

  wilt halen uit uw smartphone en multi-

  media apparaten.

  T: 026 355 52 50E: [email protected]

  W: www.computerhulp.coVierakkerstraat 556851 BD Huissen

  COMPUTERHULP WAARMEE KAN IK U HELPEN?

  Als u iets verspreidwilt hebben...

  Of het nu gaat over het bezorgen van een uiterst vertrouwelijk document of een pallet vol met

  reclamedrukwerk, wij bezorgen het. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan we voor u klaar. We hebben al 20 jaar ervaring op het gebied van reclamedrukwerk

  en huis-aan-huisverspreiding.

  t Holland 10a 6921 GW DuivenTelefoon (0316) 262 263 Fax (0316) 283 756

  [email protected]

  www.willemsverspreidingen.nl

  Koeriersdiensten Verspreidingen Bezorgers

 • 12 jaar Stichting Jaimy

  Omdat zieke kinderen zeer vatbaar zijn voor infecties moeten ze in speciale isolatieboxen verblijven. Speelgoed moet daarom eerst intensief gereinigd worden alvorens een kind ermee kan spelen. Maar Jaimy had hier een oplossing voor. Via de intercom van zijn isolatiebox speelde hij bingo met kinderen in andere isolatieboxen en liet ze dan stiekem winnen. Dat was typisch Jaimy, sociaal en vrijgevig!

  Wens leeft voort Helaas heeft Jaimy de strijd tegen kanker niet mogen winnen. Maar zijn wens leeft voort. Na zijn overlijden bleken veel mensen Jaimys wens te willen steunen. Ze brachten spontaan speelgoed, zoals boeken en spelletjes, voor de zieke kinderen in het ziekenhuis. Zo is Stichting Jaimy ontstaan.

  Onmisbare steun Bedrijven, scholen, sportclubs en particulieren dragen Stichting Jaimy al 12 jaar een warm hart toe. Dankzij die steun zijn al vijf (kinder)ziekenhuizen in Nederland geholpen. Het UMCN-Nijmegen, VUMC-Amsterdam, Sophia-Rotterdam, MUMC-Maastricht, UMCG-Groningen en zeer binnenkort de kinderafdeling van het Rijnstate in Arnhem. De wensen van ziekenhuizen

  lopen uiteen van spelletjes en kleurpotloden tot snoezelkarren, de inrichting voor een speelkamer of een buitenspeeltuin. Dankzij de donaties hebben we al veel kunnen doen, maar we zijn er nog niet

  Een hele organisatie De stichting wordt al 12 jaar gerund door de ouders van Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, die zich naast hun baan volledig en vrijwillig inzetten voor de zieke kinderen. Het enthousiasme en plezier is een grote drijfveer, en niet alleen voor hen. Ook voor de vele vrijwilligers die geen van allen loon of andere vergoedingen ontvangen. Omdat er daardoor geen kosten worden gemaakt kan 100% van de donaties aan speelgoed worden besteed.

  De stichting wenst uit naam van *Jaimy alle kinderen met kanker de mogelijkheid om zich in het ziekenhuis tijdens de vaak lange en vervelende behandelingen gewoon kind te kunnen blijven voelen. Vader Hein: Met speelgoed kunnen we kinderen niet beter maken, maar we kunnen ze wel weer even kind laten zijn!

  Wil je Stichting Jaimy ook helpen?Ga dan naar www.stichtingjaimy.nl en doneer een financile bijdrage, of vul de coupon op pagina 9 in.

  Op 5 september 2001 is Stichting Jaimy

  opgericht ter nagedachtenis aan Jaimy

  die op negenjarige leeftijd overleed

  aan kanker. Jaimy, oudste zoon

  (drieling) van Hein en Tonny van Boxel,

  verbleef tijdens zijn ziekte lange

  tijd in het ziekenhuis. Vader Hein:

  Tijdens dit verblijf wilde Jaimy altijd

  zijn speelgoed delen met kinderen

  die op dat moment geen bezoek

  kregen of zelf niets hadden om mee

  te spelen. Hij zei dan: Als ik beter ben

  ga ik zorgen dat elk ziek kind in het

  ziekenhuis zich gewoon kind

  kan voelen.

  * Jaimy van Boxel PA

  GIN

  A

  3

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • Theo Janssen is ambassadeur van Stichting Jaimy

  4

  PA

  GIN

  A

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • Voordat Hein mij benaderde was ik met Vitesse Betrokken al vaker in ziekenhuizen op de kinderafdeling geweest. Dat gaf een heel dubbel gevoel. Je ziet de ogen van die kinderen stralen omdat ze het bijzonder vinden dat je hen op komt zoeken. Op dat moment geeft dat een goed gevoel. Eenmaal buiten op straat ben je terug in de realiteit. Dat ene bezoekje heeft niets veranderd en als ik een maand later terug zou gaan is het nog maar de vraag welke van die kinderen dan nog leven en welke niet.

  Dat is heel onbevredigend. Voor die kinderen is er alleen voor vandaag iets veranderd. Niet voor morgen.

  Dat vind ik zo mooi aan wat Hein en Tonny zijn gaan doen. Hoe klein het initiatief ook is, voor kinderen met kanker brengt Stichting Jaimy wel elke dag dat beetje extra. Speelgoed waarmee kinderen ook weer even kind kunnen zijn.

  Kinderen met kanker zijn namelijk ook gewoon kind. Het is zo belangrijk dat zij naast al die ellende ook weer even plezier kunnen ervaren.

  Door deze kinderen mee te maken via Stichting Jaimy realiseer ik me nog beter dat gezondheid niet iets vanzelfsprekends is. Zelfs niet voor kinderen, voor wie het dat wel zou moeten zijn. Kinderen horen zorgeloos en onbevangen te zijn, en niet ziek. Vroeger was ik daar niet zo mee bezig. Nu zie ik veel meer hoe bijzonder dat is en geniet ik er nog meer van.

  Kanker krijgen doet ook iets met je omgeving. Dat heb ik van dichtbij mogen ervaren. Mijn vader heeft zelf kanker gehad. Gelukkig heeft hij het overleefd. Toen hij ziek was vroeg iedereen aan mij hoe het met zijn ziekte was. Voor hen was mijn vader zijn ziekte geworden. Dat is natuurlijk onzin. Mijn vader was nog steeds mijn vader, zoals een kind met kanker nog gewoon kind is. Alleen wel een kind in een bijzonder heftige situatie.

  Wat het met je doet om kanker te krijgen is voor iedereen verschillend. Ook hoe mensen er mee om gaan is voor iedereen verschillend. Blijf naar het kind kijken, maak er geen patintje van. Elke dag is een dag die ook plezier kan brengen, ook al weet je niet wat de toekomst brengt.

  Met kleine dingen iets groots bereiken. Daarom ligt mijn hart bij Stichting Jaimy.

  Clubicoon Theo Janssen wil met kleine dingen iets

  groots bereiken

  De ene Theo volgde de andere Theo op.

  Dat klinkt heel vanzelfsprekend. Toch was

  ik trots toen mij gevraagd werd of ik Theo

  Bos wilde opvolgen als ambassadeur van

  Stichting Jaimy. Voor mij was het een eer.

  Dit is waar het in het leven echt om gaat:

  moed, levensgeluk en de kracht om

  uit elke dag iets moois te halen, juist

  wanneer een kind ernstig ziek is.

  PA

  GIN

  A

  5

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • Vitesse Betrokken en Stichting

  Jaimy hebben de jarenlange intense

  band officieel ondertekend in

  een convenant. Stichting Jaimy is

  hiermee een regionale partner van

  Vitesse Betrokken.

  Meer weten over Vitesse Betrokken? Kijk dan op www.vitesse.nl/betrokken of op www.facebook.com/vitessebetrokken

  Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy tekenen convenant

  De missie van Vitesse Betrokken is: mensen samenbrengen en met elkaar verbinden. Vitesse Betrokken wil het bindende ele-ment van Vitesse in de samenleving versterken. Het vervullen van een maatschappelijke rol in het gebied regio Groot Arnhem is belangrijk voor de maatschappelijke stichting van Vitesse.

  Al enkele jaren koesteren Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy een warme band. Zo collecteert de stichting jaarlijks bij een thuiswedstrijd, werden patintjes uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen en liepen enkele kinderen die verbonden zijn aan Stichting Jaimy mee in de line-up bij Vitesse vs FC Utrecht. Donderdag 30 januari werd de samenwerking officieel ondertekend. Voorzitter van de stichting, Hein van Boxel, vertelt: Wij zijn enorm blij met deze prachtige samenwerking. Dat eerst Theo Bos ambassadeur was en nu Theo Janssen maakt ons erg trots. Waar mogelijk versterken Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy elkaar. Een dag als vandaag bezorgt mij oprecht kippenvel. Dit convenant is de kroon op het fantastische contact met Vitesse.

  Hein brengt Sinterklaascadeaus naar het MUMC-Maastricht

  Levenswerk van een vader

  Toch zette Hein dit verdriet om in iets positiefs. Hij wilde de laatste wens van zijn zoon vervullen en richtte daarom 12 jaar geleden Stichting Jaimy op. Zijn credo Kop in de wind en nooit opgeven heeft hem, maar bovenal veel kankerpatintjes en hun ouders, al heel veel levensgeluk gebracht.

  Jaimy overleed op 6 mei 2001. De dag dat het leven van Hein voorgoed veranderde. Sindsdien is hij bezig het verdriet te verwerken en het verlies te accepteren. En eigenlijk is hij daar nog steeds mee bezig.

  Het verlies van Jaimy heeft weliswaar een plek gekregen. Toch is Jaimy nog elke dag aanwezig in de herinneringen, gedachten en op vele fotos bij Hein thuis.

  In zijn vrije tijd steekt Hein veel tijd in sport. Hardlopen en lekker uitblazen. Maar de meeste energie steekt hij in Stichting Jaimy die hij in 2001 zelf oprichtte. Ter nagedachtenis aan het goede werk dat Jaimy tijdens zijn laatste ziekbed zelf opstartte voor zijn kamergenootjes. Speelgoed en geld inzamelen voor jonge kankerpatintjes in hun laatste levensfase. Hein zet dit bijzondere initiatief van zijn zoon voort, zolang als nodig is. Zodat de zieke kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. En Hein even het gevoel krijgt dat hij weer samen is met Jaimy.

  Je zoon of dochter verliezen aan kanker is de nachtmerrie van

  iedere ouder. Het overkwam Hein van Boxel. Een boom van een

  vent, recht voor zijn raap en voor niemand bang. Maar door het

  verlies van zijn zoon Jaimy werd hij verteerd door verdriet.

  6

  PA

  GIN

  A

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • En van de initiatiefnemers is Rene Aardoom. Vol enthousiasme vertelt hij over de plannen; Wij willen graag onze passie inzetten om daarmee kinderen met kanker te helpen die vaak een moeilijke en onzekere tijd tegemoet gaan.

  De grote dagOp zaterdag 13 september 2014 gaat het gebeuren. Speciaal voor Stichting Jaimy zal de groep fietsvrienden de mythische Mont Ventoux beklimmen. De top ligt op maar liefst 1909 meter hoogte. Een groot deel van het jaar is de top zelfs bedekt met sneeuw en ijs. Dat maakt de rit extra dynamisch en avontuurlijk, maar tegelijk ook spannend. De berg vereist daarom een goede voorbereiding en intensieve training alvorens deze beklommen kan worden. Rene: Wij hebben heel veel getraind en gaan tot het uiterste om ons in te zetten voor Stichting Jaimy, maar dat is niets vergeleken met de strijd die de zieke kinderen moeten leveren. Juist daarom willen wij zweten,

  fietsen, lopen en alles geven om zoveel mogelijk geld op te halen. Maar dat kunnen we niet alleen. We hopen van harte op sympathisanten die ons willen sponsoren!

  Alles voor een glimlachIn 2011 hebben we kennis gemaakt met Stichting Jaimy. We hebben toen vanuit de Italiaanse stad Rome een marathontocht naar s-Gravendeel in Nederland gefietst en daarmee een mooi bedrag kunnen overhandigen aan deze stichting. Mede dankzij onze donaties kon in het ziekenhuis van Maastricht een speelplein gerealiseerd worden. Wij waren hier zelf bij aanwe-zig en zijn toen diep geraakt door de dankbaarheid van alle zieke kinderen die zich uitte in een glimlach. Dat zei ons meer dan 1000 woorden! Ook staan wij volledig achter het 100% an-ti-strijkstok beleid van Stichting Jaimy. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat met de hele opbrengst iets gedaan wordt om al die zieke kinderen echt een glimlach te bezorgen in misschien

  wel de moeilijkste periode in hun leven. Samen met de lezers van deze krant hopen wij met het mooie evenement weer te kunnen gaan voor deze hartver-warmende glimlach.

  Meer informatie?Kijk op www.ventoux4jaimy.nl. Voor vragen kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 06 48 17 33 94. Volg Ventoux4Jaimy en like onze Facebookpagina facebook.com/ventoux4jaimy.

  Ventoux 4 Jaimy

  De Mont Ventoux is misschien wel

  de meest legendarische berg om

  met de fiets te beklimmen.

  In de volksmond staat hij ook

  bekend als De Kale Berg. Deze

  Franse bergtop is herhaaldelijk

  opgenomen in de Tour de France

  vanwege de moeilijkheidsgraad

  en het maanachtige landschap.

  En juist daarom gaat een groep

  fanatieke fietsers de berg

  bedwingen om geld op te halen

  voor Stichting Jaimy.

  PA

  GIN

  A

  7

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • Het adres waar

  www.vanden-akker.com

  Meubelstoffering Meubelstoffen Leerreparaties Workshops Vrijblijvende offerte/

  geen voorrijkosten!Malburgse Sluis 5c-5d - 6833 KA Arnhem - Tel. (026) 442 11 82

  Bernard ter Haarlaan 15 - 6891 CX RozendaalTelefoon 06 22 30 15 99 - E-mail [email protected]

  Vertalingen vanuit het Nederlands naar het EngelsRedactie van Engelse teksten

  Singravenlaan 39-I 6825 BH ArnhemTelefoon: 026 3637765 E-mail: [email protected]

  AE Translation & EditingAEAlles voor uw auto op het gebied van:Audio - Video - Beveiliging - Comfort

  Tevens de trekhaak montage specialist voor uw regio!

  www.trekhaakcentrum.nlwww.schutcarsystems.nl

  Golf4jaimy.nl2 september 2014

  Wilt u ook bijdragen aan deze fantastische stichting schrijf u dan nu in! Golf4jaimy.nl

  VoetFit | IJsselstraat 39-41, 6882 LB VelpTel. 026 364 3688 | [email protected] | www.voet-fit.nl

  Openingstijden

  dinsdag 08.15 - 19.00 uur | woensdag 08.15 - 18.00 uur

  donderdag 08.15 - 18.00 uur | vrijdag 08.15 - 17.00 uur

  zaterdag 08.15 - 16.00 uur | zondag en maandag gesloten

  Medisch PedicureSpecialiSatie DiabetiSche Voet, reumatiSche Voet

  en oVerige riSico Voeten

  PodologiegeDiplomeerD poDopoSturaaltherapeut

  SchimmelnagelbehandelingDoor miDDel Van laSertechniek

  Schreur - MetropoleZonweringen

  ZONNESCHERMENJALOEZIENVERTICALE

  LAMELLENROLLUIKEN

  ROLGORDIJNEN

  BLOEMSTRAAT 15, 6828 BH ARNHEM, TEL. 026 - 3700372(K.v.K nr.: 09079776 Arnhem, BTW nr.: NL8057.64.331.B01)

  Openingstijden van Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

  winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem

  bekijk de collectie op:www.hbschoenmode.nl

 • Mijn gegevensAanhef Dhr. Mevr.

  Voornaam Geboortedatum

  Tussenvoegsel Achternaam *

  Straat en huisnummer *

  Postcode en plaats*

  Telefoonnummer(s)

  E-mailadres *

  Ik geef Stichting Jaimy toestemming om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven *

  Ik doneer

  Maand Kwartaal Jaar Eenmalig

  Betaalwijze

  Machtiging incasso (Voor eenmalige transacties)

  Rekeningnr *

  Deze bon kun je in een gesloten envelop versturen naar:Stichting Jaimy, Eekhoornstraat 26, 6865 WZ Doorwerth.

  VrijwilligerswerkJe kunt je op verschillende manieren vrijwillig inzetten voor Stichting Jaimy. We zijn bijvoorbeeld met enige regelmaat opzoek naar collectanten.

  Stichting Jaimy promotorLike en deel onze Facebookpagina. Als Stichting Jaimy promotor breng je de stichting onder de aandacht. Bij familie, vrienden, buren en uiteraard ook bij jouw online volgers. Roep je omgeving op om bijvoorbeeld online te doneren, te collecteren of een eigen actie te starten. Ook kun je Stichting Jaimy zichtbaar maken op de school van je kinderen, de lokale supermarkt of op je website met een logo of banner van Stichting Jaimy.

  Start een eigen actieHou je van organiseren? Door het organiseren van een fondsenwervende actie of evenement (zoals Golf4Jaimy) kun je geld inzamelen voor Stichting Jaimy en tegelijkertijd ook onze naambekendheid vergroten. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop, markt of loterij.

  Steun ons als bedrijfStichting Jaimy is altijd op zoek naar bedrijvenpartners. Organisaties die zich samen met ons willen inzetten voor kinderen met kanker. De invulling van een samenwerking kan op vele verschillende manieren. Van een eenmalige actie tot een langdurige samenwerking.

  Organiseer met je school een actieEen gezellige markt organiseren? Of juist een sportieve hardloopwedstrijd waarbij de leerlingen zich laten sponsoren? De acties leveren niet alleen geld op, maar ook naamsbekendheid. Wanneer je vragen hebt of wilt dat wij met je meedenken over het opzetten van een actie, neem dan gerust contact met ons op! [email protected]

  Help mee en laat kinderen met kanker even gewoon kind zijn!

  Zonder jullie hulp

  kan Stichting Jaimy

  niet bestaan. Daarom

  doen wij een dringend

  beroep op iedereen om

  te helpen. Dit hoeft

  niet altijd met geld,

  het kan ook op

  andere manieren!

  Ter inspiratie..

  !P

  AG

  INA

  9

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

 • Wij dragen Stichting Jaimy een warm hart toe!

  Weg achter het Bosch 1 - 6822 LV ArnhemTel. 026 4435313 - www.desteenentafel.nl

  Lestrade Service, reeds 85 jaar een begrip in de regio!

  Alles onder n dak: Totaal installateur Verkoop, lease en verhuur van cv-ketels Eigen onderhouds- en servicedienst Reiniging, ventilatie en warmteterugwin systemen Zonneboilers en zonnepanelen (aangepast) Sanitair Energiebesparende oplossingen

  Vierakkerstraat 46 | 6851 BG Huissen | Tel. 026-3251617 www.lestrade.nl | [email protected]

  0114667.pdf 1 12-11-2013 12:15:38

  - Trouwen- Begrafenis

  - Zakelijk

  T A X F O T O . N L Beeld met inhoud

  Citam Arnhem B.V. Hazenkamp 70, 6836 BA Arnhem, Tel. (026) 320 33 55, [email protected], www.citam.nl

  Kom eens bij ons langs en maak kennis met de succesvolle Alto en Swift. U herkent ze aan hun strakke, sportieve uitstraling. Ze hebben een lange adem en vrijwel nooit een blessure. U kunt dus altijd op ze vertrouwen. Stap gewoon eens bij ons binnen en ontmoet nze kampioenen.

  *Wegenbelastingvrij tot 1-1-2014.

  Alto handgeschakelde versies:

  Citam Arnhem B.V. Hazenkamp 70, 6836 BA Arnhem, Tel. (026) 320 33 55, [email protected], www.citam.nl

  Maak ook eens kennis met nze hardlopers!Maak ook eens kennis met nze hardlopers!

  Kom eens bij ons langs en maak kennis met de succesvolle Alto en Swift. U herkent ze aan hun strakke, sportieve uitstraling. Ze hebben een lange adem en vrijwel nooit een blessure. U kunt dus altijd op ze vertrouwen. Stap gewoon eens bij ons binnen en ontmoet nze kampioenen.

  Swift handgeschakelde 1.2 versies:

  *Wegenbelastingvrij tot 1-1-2014.

  Alto handgeschakelde versies:

  Suzuki Swift vanaf 12.399,00

  Gert-Jan Oostveen | Florijnweg 29 | 6883 JN VelpT 026 38 42 299 | F 026 38 42 290E [email protected]meesterschilders.nl

  www.oostveenmeesterschilders.nl

  M O O I E B E E L D E NBonte Wetering 32 | 6823 JD Arnhem | 026 44 567 [email protected] | www.aartvisuals.nl

  autocad 2D/3D 3dsmax design presentatiea rtVisuals

  V Siska Caneel Uitvaartverzorging ArnhemErvaring met kinderuitvaarten

  Een betaalbaar en goed afscheid, voor alle betrokkenen

  Wij werken voor alle verzekeringen. Bekijk: www.caneeluitvaarten.nl of bel: 06 52 688 706

  Wero Bloemen wenst Stichting Jaimy ook voor de

  komende 12,5 jaar veel succes!

  www.werobloemen.nl06 41040953 - www.bureau-avant.nl

  Leerachterstanden - Beelddenken - Citotraining Concentratieproblemen (Cogmed)

  Gedragsproblemen - Gn wachtlijsten!

  Bureau Avant ArnhemHulp bij leerproblemen en kindercoaching

  www.bema-recycling.nlSantkamp 37 . Arnhem . 026 3237204

  Slagerij

  Fa.J.J.EversKerkstraat 14 - Arnhem

  026 4421559

  Waarom niet direct...naar uw Stomerij!

  STOMERIJ ZEYREK& KLEDINGREPARATIES

  www.zeyrek.nl

 • PA

  GIN

  A

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

  In juni 2013 zijn wij benaderd door Hein van Boxel van Stichting Jaimy. De stichting heeft in een aantal

  ziekenhuizen de spelerspost brievenbus gerealiseerd voor kinderen en jongeren. Deze bus is het

  doorgeefluik van post, van voetbalfans die in het ziekenhuis liggen, naar hun favorieten op het veld.

  Spelerspost van Vitesse fansHein en zijn vrouw Tonny bedachten dat zon spelers-post brievenbus toch ook in Arnhem gerealiseerd moest worden. En Vitesse fans als zij zijn, hebben zij hier werk van gemaakt. Zij zochten contact met het kindercen-trum van Rijnstate en de eerste afspraak was gemaakt.Helemaal leuk, want er worden regelmatig fans bij ons opgenomen! De contacten van de stichting lopen via Vitesse Betrokken en samen gaan zij het plan van de brievenbus vorm geven. Er zijn al langer contacten tus-sen Vitesse en het kindercentrum, de voetbalclub komt 1x per jaar met een deel van de selectie op bezoek, wat altijd een gezellige happening is!

  SinterklaasHein en Tonny pakten bij het tweede bezoek meteen uit met het schenken van schoencadeautjes voor de Sinterklaasperiode. Die vonden vlot hun weg naar de nodige schoentjes in het kindercentrum. Daarnaast was er ook een actie waarbij sympathisanten van de stichting gevraagd was cadeautjes te verzamelen voor kinderen in het ziekenhuis, ook om de Sinterklaastijd op te vrolijken. Daarvan kwamen er ook heel wat naar het Arnhemse ziekenhuis waar ze via schoen, de Sint of op geheimzinnige wijze bij onze patintjes terecht kwamen. En van het n kwam het ander!

  81 beddenJaimy heeft met zijn broertjes ook in Rijnstate gele-gen. Voor Hein en Tonny mede reden om ook naar het Arnhemse ziekenhuis te kijken en te horen of daar soms wensen te vervullen zijn. Rijnstate heeft een grote re-gionale functie. Kinderen bezoeken het kindercentrum met diverse ziektebeelden en aandoeningen.

  We hebben in totaal 81 bedden binnen het kinder-centrum, verdeeld over de units jongeren, kinderen, infectieziekten, dagverpleging en neonatologie waar de allerkleinsten liggen. Kinderen tot en met 18 jaar zijn van harte welkom in ons centrum.

  Vervullen van wensenIn Rijnstate zien we dus veel kinderen en dat vraagt om een grote verscheidenheid aan materialen zodat we hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarom is er altijd wel iets te wensen!

  Wat zouden jullie de kinderen willen bieden waar je nu geen beschikking over hebt? werd ons gevraagd. Nou, wij wisten wel wat! Tegenwoordig is het voor kinderen heel fijn wanneer er het nodige aan spelcomputers aanwezig is. Wij hebben wel het n en ander, maar er mankeert nogal wat aan. Een Wii die niet goed meer werkt, de dvd speler die ermee is gestopt, spelletjes die kwijt zijn, afstandsbedieningen weigeren dienst. Het is allemaal een beetje lapwerk.

  Hein denkt dat de stichting daarin wel iets voor ons kan betekenen! Nou, graag natuurlijk! Wij zouden het voor onze kinderen heel fijn vinden wanneer het materiaal meer compleet en vooral functioneel kan worden aan-geboden. Wij wachten in spanning af en hopen natuurlijk van harte dat het plan van de stichting realiteit wordt!

  Jet VeenstraPedagogisch medewerksterKindercentrum Rijnstate

  Bericht van Kindercentrum Rijnstate Arnhem:

  En toen was daar Stichting Jaimy!

  11

 • KROONMEUBELMAKERIJ

  Middellaan 10 b6881 RP Velp

  Tel. 026 33 33 132Fax 026 33 36 651

  [email protected] kroonmeubelmakers.nl

  Wij steunen Stichting Jaimy!

  Een vertrouwd adres voor de in- en verkoop van personenautos en lichte bedrijfswagens. Wekelijks wisselende voorraad.

  Ferdie Polman

  Schelmseweg 3 - 6816 PA Arnhem

  Tel. 026 4452463 / 06 54362921

  [email protected]

  Barend Polman

  Johan de Wittlaan 1 - 6828 XB Arnhem

  Tel. 026 3510949 / 06 54362923

  [email protected]

  [email protected] www.duende-vertalingen.nl

  Mr. drs. Laura C. HakMesdaglaan 22 - 6813 GPArnhem

  T 026 379 34 61

  Voor al uw vertalingen in en vanuit het Spaans

  0038999.pdf 1 12-3-2010 9:02:47

  Hofmeesterij 476852 NB HuissenTel. 06 53944242

  026 [email protected]

  BOUWBEDRIJF IDSINGAVERBOUW - ONDERHOUD - RENOVATIE

  Dorpstraat 8 6665 CB Driel Tel. 06 22 39 81 [email protected] - www.bouwbedrij dsinga.nl

  Vraag een vrijblijvende offerte aan! (6% BTW op arbeidsloon)

  026 848 36 48w w w . m u l t i s t o r a g e a r n h e m . n l

  Gegarandeerd de goedkoopste oplossing voor extra ruimtes

  Wij feliciteren St. Jaimy m hun 12 jaar b taan!

  PL InstallatiesEijkmanstraat 446665 CW DrielTel. 06 57 57 23 [email protected]

  Elektra Gas Water Centrale verwarming Sanitair Ventilatie

  Jongerencentrum De Madser

  Kronenburgbusbaan 256831 EJ ArnhemTelefoon 026 3272597

  [email protected]

  Franklin Stoops InstallatiebedrijfM 06 41 498 798 E [email protected]

  bruidsreportagesal vanaf 375,-

  fotobarend.nl06 46 010 500

  De Hoogmeerglazenwasserij / schoonmaakbedrijf

  Niftrik Tel. 06 22 516 583Fax 0486 413 333

 • Opbrengst golftournooi voor Stichting Jaimy

  Lions Club Kwartier van Arnhem organiseert op 2 september 2014 voor de eerste keer een golftoernooi op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. De opbrengst gaat naar Stichting Jaimy.

  We zijn een jonge club, maar veel leden (uit

  het Arnhemse) kennen Stichting Jaimy al vanaf het eerste uur; er bestaat dus een jarenlange en zeker warme verbinding vanuit onze Lions Club met de Arnhemse Stichting, aldus president Olav Klaassen. Laat kinderen met kanker even gewoon kind zijn! is de slogan van de Stichting die wij van harte willen ondersteunen met de opbrengst van de Golf4Jaimy-dag. Voor de geoefende speler is er een 18-holes wedstrijd, maar ook niet golfers kunnen meedoen. Voor hen wordt een clinic georganiseerd waarbij deelnemers kunnen kennismaken met de beginselen van golf. Na afloop van de wedstrijd een borrel en diner met een zeer verrassend avondprogramma. Wil je met een gezellige dag golf ook een bijdrage leveren aan Stichting Jaimy, schrijf je dan in! www.golf4jaimy.nl

  Goede voornemens in uitvoering

  Kun jij zeggen dat je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan? Bij veel mensen zijn er dromen op de plank blijven liggen. Die dromen kunnen erg verschil-lend zijn. Zo verschillend als de mensen die ze koesteren.

  Voor de een gaat het om stoppen met roken. De ander zou graag nog eens een andere baan oppakken. Het maakt niet uit wat jouw

  wensen zijn. Uiteindelijk zijn het allemaal goede voornemens die de vraag oproepen wat je ermee gaat doen. Stel dat jij jezelf over een jaar opnieuw de vraag zou stellen of je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan. Zou het antwoord dan anders zijn dan het antwoord dat je vandaag zou geven?

  Dit boekje bevat praktische tips en handvatten om te helpen van jouw voornemens een levende realiteit te maken. Bas Smallen-broek (auteur) is directielid bij het CIR. Het CIR verzorgt poliklinische revalidatietrajecten. Een deel van de opbrengst van dit boekje gaat naar Stichting Jaimy.

  Het boekje is te koop via Bol.com (ISBN10: 905972741X)

  Voor elke fles een euro naar Stichting Jaimy

  Erik en Karin Tax doneren voor elke fles die op 5 april in hun winkel wordt verkocht, 1 aan Stichting Jaimy. Als je als ondernemer wordt gevraagd om een club of goed doel te sponsoren, stel je je meestal twee vragen: wil ik mijn naam hieraan verbinden en whats in it for me. Maar toen wij hoorden over Ventoux4Jaimy lag dat totaal anders. Het was niet Hein van Boxel die vroeg om geld of een gunst; wij hebben hm gevraagd of we iets mochten doen. De zware fietstocht is een fantastisch initiatief en de regio rond de Kale Berg - zoals de ontzagwekkende Mont Ventoux vaak wordt genoemd - levert prachtige wijnen. De link was dus gauw gelegd en wij zijn trots dat wij iets kunnen bijdragen in de aanloop naar de editie 2014 van Ventoux4Jaimy. Onze actie is heel eenvoudig: voor elke fles wijn die je zaterdag 5 april 2014 in onze winkel koopt gaat 1,- euro rechtstreeks naar Stichting Jaimy. Dit geldt voor al onze wijnen, dus ook voor die van buiten de Ventouxstreek. Het spreekt voor zich dat we wel een paar prachtige wijnen uit de Ventouxstreek in de spotlights plaatsen. Dus kom, proef, koop en help die fietshel-den de Kale Berg op!

  TAX WIJN, Jacob Marislaan 20, Arnhem, www.taxwijn.nl, 026 - 4432542

  Mady Kleeven van wielervereniging RETO maakt Stichting Jaimy zichtbaar

  Sinds vorig jaar heeft onze wielervereninging RETO nieuwe clubkleding, met daarop het logo van Stichting Jaimy.Een heel mooi initiatief van de club. Doormiddel van de verkoop van onze clubkleding gaat er een bijdrage naar de stichting. Ik draag dan ook met trots onze clubkleding. Stiekem vind ik het logo van Stichting Jaimy het mooiste aan onze kleding! Sponsoren zijn immers heel belangrijk voor een goed doel. Zo dragen wij met onze vereniging bij aan een fantastische stichting!

  Bestel je fietskleding online via www.reto-arnhem.nl/webshop

  PA

  GIN

  A

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

  13

 • COLO

  FON

  Dit wordt weleens gezegd. Ik vind dat een lastige uitspraak. Vooral als ik zie hoeveel aanvragen bij ons binnenkomen van kinderen die zorg nodig hebben en vaak opgroeien in armoede. Voor die kinderen zijn veel dingen niet bereikbaar. Zij hebben niet zoveel af te dwingen. Integendeel, ze hebben juist mensen nodig die hun geluk mgelijk maken. En dat terwijl er vaak niemand voor ze is, nadat ze uit huis geplaatst zijn vanwege mishandeling of verwaarlozing. Of omdat er bij hun (pleeg)ouders of de instelling waar zij wonen geen geld is.

  Een redelijke fiets om naar school te kunnen, voldoende kleding of een beetje leuk ingerichte kamer, zijn dan alles behalve vanzelfsprekend. Maar ook zaken die te maken hebben met ontwikkeling, zoals spulletjes voor een kappersopleiding of een eenvoudige laptop voor school. En dan hebben we het nog niet eens over ontspanning, zoals een dagje uit of een weekje kamperen. Gelukkig kunnen wij als Kinderhulp deze kinderen een helpende hand bieden. Wij proberen er voor ze te zijn, als ze nergens meer hulp van hoeven te verwachten. Maar dat kan alleen maar als wij zelf veel hulp krijgen. Van particuliere dona teurs, van mensen die geld geven aan onze collec tanten, van bedrijven, van Air Miles spaarders.

  Ik hoop van harte dat ook jij tijd, geld, kennis, of Air Miles beschikbaar wil stellen aan Kinderhulp. Dat hebben we heel hard nodig.

  Jan WezendonkDirecteur

  In ons land staat een groeiende groep kinderen langs de zijlijn door armoede en ernstige problemen thuis. In tehuizen of gezinnen met financile problemen is vaak geen geld voor vanzelfsprekende zaken zoals een fiets, zwemles, vakantie of sporten.

  Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al meer dan 50 jaar in voor deze kwetsbare groep. Zodat ook deze kinderen kunnen meedoen in onze maat schappij. Want ieder kind heeft een beetje geluk nodig om aan een betere toekomst te kunnen werken!

  Deze bon kun je ongefrankeerd in een gesloten envelop versturen naar: Nationaal Fonds Kinderhulp, Antwoordnummer 748, 7400 WB in Deventer

  ** Alleen voor mensen die al Air Miles sparen, het 9cijferige kaartnummer staat op de achterzijde van de kaart.

  Ik word collectant.

  Ik schenk mijn Air Miles aan Kinderhulp.

  Ik doneer (kruis s.v.p. n van de keuzemogelijkheden aan):

  1.000 Air Miles 2.000 Air Miles

  Anders, nl. Air Miles

  Ik wil structureel Air Miles sparen voor Kinderhulp en kijk op www.kinderhulp.nl/airmiles.

  Ik word donateur, eenmalig/structureel*

  10, 15, 20, 30,

  Anders, nl.

  Per maand/kwartaal/half jaar/jaar*

  Automatisch af te schrijven van bankrekeningnummer:

  Ik steun Kinderhulp via een schenking of nalatenschap, stuur mij de brochure Nalaten en Schenken

  Naam: M/V

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoon:

  Air Miles kaartnummer**:

  Digitale nieuwsbrief JA/NEE

  Email:

  Handtekening:

  * Doorhalen wat niet van toepassing is.

  ColofonWismarstraat 7, 7418 BN DeventerPostbus 2130, 7420 AC DeventerT. 0570 61 18 99Rabo NL35 RABO 0707 0707 40ING NL80 INGB 0000 4040 [email protected]

  Blijf altijd op de hoogte via de digitale nieuwsbrief! Meld je nu

  aan op www.kinderhulp.nl

  Volg ons ook op:

  Nederland staat nog altijd in de top 10 van rijkste landen ter wereld. Toch groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Jeugdsport fonds & Jeugdcultuur fonds, Stichting Leergeld Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Jarige Job, Resto VanHarte en Voedselbanken Nederland slaan daarom de handen ineen in een Pact voor kinderen in armoede.

  We signaleren dat door de economische crisis steeds meer gezinnen met kinderen financieel in de problemen komen. Er zijn maar liefst 400.000 kinderen die in armoede opgroeien, dus moeten we onze krachten bundelen om daar verandering in te kunnen brengen, aldus Jan Wezendonk, directeur van Nationaal Fonds Kinderhulp. Daarom heeft Kinderhulp samen met de andere kinderfondsen de staats secretaris en Tweede Kamer gevraagd om de beschikbare gelden voor bestrijding van armoede voor een groot deel ten goede te laten komen aan kinderen die in Neder land in armoede opgroeien.

  In deze petitie roepen de organisaties op om de middelen niet alleen door te geven aan gemeenten, als uitvoerders van het armoedebeleid, maar deels ook direct aan de particuliere organisaties die samenwerken met gemeenten. Deze organisaties werken laagdrempelig en snel (geen bureaucratie), bereiken een groot deel van de doelgroep die anders niet bereikt wordt, werven aanvullende fondsen, leveren maatwerk en kunnen bouwen op grote betrokkenheid van vrijwilligers. Door de investeringen ten goede te laten komen aan zowel gemeenten als aan particuliere organisaties kunnen op korte termijn veel meer kinderen in armoede worden geholpen. Hoe dit verder afloopt? Houd onze website en Social Media in de gaten!

  Geluk kun je afdwingen?

  Wat doet Kinderhulp?

  Wist je dat

  Pact voor kinderen in armoede

  Ja, ik steun Kinderhulp

  1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?

  kinderen onder de 18 jaar soms al op zichzelf aangewezen zijn?

  Kinderhulp in n maand 60 aanvragen kreeg voor een fiets? Dat zijn twee fietsen per dag!

  er jaarlijks 20.000 vrijwilligers collecteren voor Kinderhulp?

  Kinderhulp op jaarbasis 80.000 kinderen helpt?

  Jaimy. is een uitgave van Doelbewust MediaAdres Meander 701 6825 ME ArnhemTelefoon 026 72 00 [email protected]

  Alle rechten/zetfouten voorbehouden. Niets uit

  deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opge-

  slagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

  of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige

  wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door foto-

  kopien, opnamen, of enige andere manier, zon-

  der voorafgaande schriftelijke toestemming van

  Doelbewust Media.

  Eekhoornstraat 266865 WZ DoorwerthT. 06 - 20968108Rabobank: 383934281IBAN: NL28RABO0383934281Kvk [email protected] jaimy.nlwww.stichting jaimy.nlVolg ons ook op:

  Sales Patrick Thonen, Sandra LohmannRedactie Yvonne Mencke, Bas SmallenbroekBeeldmateriaal Fotos Theo Janssen: Vitesse, Stichting JaimyOntwerp en vormgeving Cees Ruijter Performancees Verspreiding Willems VerspreidingenDruk Janssen/Pers

  L A A T G K R I N K A

  D E T R O E I N R M M

  E T S K L A J A B N G

  M K U E F R N A E E N

  E U W V 4 T S N T E I

  H E E N J S T E R S T

  N G B L A E A P O S H

  R W L D I O T L K E C

  A O E N M B E E K T I

  K U O I Y N U H E I T

  R D D Z I J N J N V S

  AMBASSADEUR

  ARNHEM

  BETROKKEN

  DOELBEWUST

  GOLF4JAIMY

  HELPEN

  JUBILEUM

  KRANT

  RIJNSTATE

  STICHTING

  VITESSE

  Woorden zoeken!De overgebleven letters vormen de oplossing!

  Like en deel de Facebookpagina van Stichting Jaimy en stuur je oplossing naar: [email protected] en maak kans op n van de prijzen!

  De wedstrijd van zijn levenEen jongen van negen jaar oud en groot fan van Vitesse. Het zou de

  beschrijving van een willekeurige Arnhemse jongen kunnen zijn.. Maar

  dit gaat over Jaimy. Als oudste van een drieling was de start van zijn le-

  ven veelbewogen, maar niemand had toen kunnen vermoeden dat zijn ou-ders negen jaar later alweer afscheid

  van hem zouden nemen.

  De moeder van Jaimy, Tonny van Boxel, schrijft het aangrijpende verhaal over de ziekte van haar zoon, de vele ziekenhuisopnames, over de vurige hoop op herstel en het onvermijdelij-ke overlijden op in een boek. Moeder Tonny wist niet dat ze kon schrijven, zeker niet over het grootste verdriet

  in haar leven. Maar het verdriet most eruit. Schrijven bleek voor mij een manier om alles te verwerken. Echt alles kwam naar boven en kreeg vorm op papier. Jaimy was een intelli-gent en humoristisch ventje. Slim en met een bijzonder karakter. De manier waarop hij de strijd tegen kanker voerde is onvoorstelbaar. Jaimy bleef vrolijk en optimistisch. Zelfs toen hij allang niet meer kon, bleef hij zich inzetten voor de lotgenootjes op zijn afdeling. Het boek kwam uit in 2004; Jaimy, de wedstrijd van zijn leven. Een

  inspirerend boek voor ouders die een verge-lijkbaar lot troffen. Dat het boek succesvol was, zegt Tonny niet zoveel. Ik hoopte er ouders in vergelijk-bare situaties mee te helpen. Afgaande op de vele reacties ben ik daar in geslaagd. Maar bovenal is het boek een eerbetoon aan

  mijn bijzondere zoon. Mijn boek. Voor Jaimy.

  Het boek is te koop via Bol.com (ISBN10: 9079287172). De opbrengst gaat naar Stichting Jaimy.

  10x

  2x

  1x

  10x 15x

  KAARTEN THUISWEDSTRIJD VITESSE

  VERWENDAG

  PA

  GIN

  A

  WWW.STICHTINGJAIMY.NL

  14

 • Openingstijden: Di t/m do 9.00 - 17.30 uur

  Vrij 9.00 - 20.00 uur Za 09.00 - 16.00 uur

  Openingstijden:

  WARMTE EN SFEER IS BIJ ONS NET IETS

  MEER!

  Haarden Natuursteen Badkamers Tegelvloeren

  Haarden Natuursteen Badkamers Tegelvloeren

  Openingstijden: Di t/m do 9.00 - 17.30 uur

  Vrij 9.00 - 20.00 uur Za 09.00 - 16.00 uur

  HOME GARDEN SHOP.NLBiezenkamp 2 GENDT T 0481 - 42 43 41

  Openingstijden:

  WARMTE EN SFEER IS BIJ ONS NET IETS

  MEER!Openingstijden:

  Di t/m do 9.00 - 17.30 uur Vrij 9.00 - 20.00 uur Za 09.00 - 16.00 uur

  HOME GARDEN SHOP.NLBiezenkamp 2 GENDT T 0481 - 42 43 41

  Openingstijden:

  WARMTE EN SFEER IS BIJ ONS NET IETS

  MEER!

  Is je fi ets stuk?Bel FietsNED voor reparatie aan huis!

  Iwan Sweeren, de mobiele fi etsenmaker!

  Reparatie van alle fi etsen snel en vakkundig; stadsfi etsen, hybridenfi etsen, race- en atb-fi etsen,

  e-bikes en kinderfi etsen. Ook voor reparatie en onderhoud van rolstoelen en electroscooters.

  Bel voor een afspraak 06-46797437Bij tonen van deze advertentie:

  Nu een complete onderhoudsbeurt voor slechts 40,- incl. voorrijkosten.

  Belastingaangifte IB 2013compleet aan huis 65,- incl. btw

  Bel de BudgetHeer.nl o6 28 244 682De raadgever in meer voor de particulier!www.eltinknaaimachines.nl

  W.C. KronenburgArnhem

  026 3234895

  Volg ons voor leuke acties en tips

  FIGHT & POWER CENTER / KICKBOXING ARNHEMKazerneplein 2 (MFC Hofl aan) - 6822 ET Arnhem

  Telefoon 06 53 37 66 60

  WEDSTRIJDSPORT OP TOP NIVEAU (PRO-AM) RECREATIEF KICKBOKSEN JEUGD KICKBOKSEN (GEEN WEDSTRIJDEN!) KRAV MAGAA (SELF DEFENSE UIT ISRAL) GEWICHTSCONTROLE EN -BEHEERSING Zeven dagen per week open, ochtend, middag en avond

  - U krijgt les van gediplomeerde docenten- Trainen gebeurt trapsgewijs, dus altijd in groepen met

  sporters van je eigen niveau!- Wij zijn in het bezit van het Fight Right Keurmerk- Wij leveren jaar in jaar uit kampioenen op nationaal

  en mondiaal niveau- Onze wedstrijdvechters worden over de hele wereld ingezet

 • Kijk voor meer informatie op:

  Winkelcentrum-Presikhaaf

  Zaterdag 8 februariValentijnHartendames delen hartenballonnen uit! Maak een leuke foto met deze dames.

  Zaterdag 22 & zondag 23 februariCrazy wintersaleGeweldige outlet kraampjes bij verschillende winkeliers, sla uw slag!

  Zaterdag 29 maartModeshowDrie keer per dag showen verschillende modezaken hun mode. Kom kijkenen ontdek wat de mode van het moment is.

  Koopzondagen12.00 - 17.00 uur26 januari , 23 februari, 30 maartOp 23 februari en 30 maart ook een leuke braderie.

  www.presikhaaf.nl

  Kijk voor meer informatie op:

  Winkelcentrum-Presikhaaf

  Zaterdag 8 februariValentijnHartendames delen hartenballonnen uit! Maak een leuke foto met deze dames.

  Zaterdag 22 & zondag 23 februariCrazy wintersaleGeweldige outlet kraampjes bij verschillende winkeliers, sla uw slag!

  Zaterdag 29 maartModeshowDrie keer per dag showen verschillende modezaken hun mode. Kom kijkenen ontdek wat de mode van het moment is.

  Koopzondagen12.00 - 17.00 uur26 januari , 23 februari, 30 maartOp 23 februari en 30 maart ook een leuke braderie.

  www.presikhaaf.nl

  Zaterdag 22 & zondag 23 februariCrazy wintersaleGeweldige outlet kraampjes bij verschillende winkeliers, sla uw slag!

  Zaterdag 29 maartModeshowDrie keer per dag showen verschillende modezaken hun mode.Kom kijken en ontdek wat de mode van dit moment is.

  Koopzondagen12.00 uur - 17.00 uur

  23 februari en 30 maartMet leuke braderie.