Ivana Bulletin april 2013

12
BULLETIN | april 2013 Netto exclusief BTW, zolang de voorraad strekt en excl. verwijderingsbijdrage. WWW.IVANA.COM IVANA SILVERLINE BITSET GRATIS 249. 90 per set MILWAUKEE SET M18SET1A-421B Deze set bestaat uit: - Compactslagboormachine C18 PD Meet slechts 216 mm in lengte. De 4-polige motor levert een koppel van 52 Nm. Digital Power Management beschermt de machine en accu tegen overbelasting. Volledig metalen tandwielhuis voor heavy-duty toepas- singen en een lange levensduur. Fuelindicator om te zien hoe vol de accu nog is. In gebouwde LED-verlichting voor duidelijk zicht op uw werk. Gewicht zonder accu 2,2 kg. - 1x Accu 18 V/4,0 Ah - 1x Accu 18 V/2,0 Ah - Multilader M12-18 C Geschikt voor zowel M12 , M14 als M18 REDLITHIUM-ION accu’s. Deze multilader laadt in volgorde - de eerste accu in de lader wordt ook als eerste geladen enz. REDLITHIUM-ION 3,0 Ah accu’s laden in 60 minuten of korter; 1,5 Ah accu’s laden in 30 minuten of korter. - Contractor Bag

description

Ivana Bulletin april 2013

Transcript of Ivana Bulletin april 2013

Page 1: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 13

BULLETIN | april 2013

netto exclusief BTw, zolang de voorraad strekt en excl. verwijderingsbijdrage. www.ivana.com

ivana SiLvERLinE

BiTSET

Gratis

249.90per set

MILWAUKEE SET M18SET1A-421BDeze set bestaat uit:- Compactslagboormachine C18 PD meet slechts 216 mm in lengte. De 4-polige motor levert

een koppel van 52 nm. Digital Power management beschermt de machine en accu tegen overbelasting. volledig metalen tandwielhuis voor heavy-duty toepas-singen en een lange levensduur. Fuelindicator om te zien hoe vol de accu nog is. in gebouwde LED-verlichting voor duidelijk zicht op uw werk. Gewicht zonder accu 2,2 kg.

- 1x Accu 18 V/4,0 Ah- 1x Accu 18 V/2,0 Ah- Multilader M12-18 C Geschikt voor zowel m12™, m14™ als m18™

REDLiTHiUm-ion™ accu’s. Deze multilader laadt in volgorde - de eerste accu in de lader wordt ook als eerste geladen enz. REDLiTHiUm-ion 3,0 ah accu’s laden in 60 minuten of korter; 1,5 ah accu’s laden in 30 minuten of korter.

- Contractor Bag

Page 2: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com2 www.ivana.com2

129.-per stuk

159.-per stuk

InDUSTrIETrAP Deze enkele industrietrap is een robuuste aluminium trap uit het Little Giant assortiment. verrijdbaar en met brede extra veilige treden en een inklapbare steunbeugel. Leverbaar in uitvoeringen met 2 treden, 3 en 4 treden.

99.-per stuk

vanaf

IVAnA InDUSTrIETrAPEnkel oploopbaar met 6 treden.voldoet aan nEn-2484 norm.Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen.

IVAnA InDUSTrIETrAPDubbel oploopbaar met 5 treden + beugel.voldoet aan nEn-2484 norm.

rEFOrMLADDEr 2 x 14 TrEDEnTe gebruiken als trap in a-stand en als

opsteekladder. voorzien van uitgebogenbenen en stevige anti-slipdoppen.

LADDErMAT 130 CM voorkomt het wegglijden van de ladder.

199.-per stuk

49.50per stuk

59.-per stuk

LADDErKLEM VOOr DAKDrAgErSvoor het veilig en snel vastzetten van ladders op dakdragers.

Page 3: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 3www.ivana.com 3

199.-per stuk

VOUWSTEIgEr6-Sporter met wiel Ø 125 mm, basismaat is 0,75 x 1,85 m.Geschikt voor zowel binnen- als buitenwerk. Deze kan zonder demontage door standaard deuropeningen worden gereden en is eenvoudig in en uit te klappen. voorzien van dubbel geremde kunststof wielen en opwaai-beveiliging.

249.-per stuk

TELESTEPS SCHUIFLADDErType: professionele zwarte lijn. Kleine, handzame

en praktische ladder. Eenvoudig op iedere gewenste hoogte in te stellen waarbij de treden zich na elkaar

stevig vastzetten. maximale hoogte 3,30 meter.

ALTrEx VArITrEx-PrOF 4x3 VOUWLADDEr De varitrex-Prof is een multi-functionele vouwladder die geschikt is voor intensieve professionele werk-zaamheden. Deze aluminium vouwladder met 6 scharnieren kan in verschillende standen worden opgezet zoals de a-stand, ladderstand, platformstand en de muurafhoudstand.

Specificaties: aantal sporten: 4 x 3max. lengte: 3,55 mopberglengte: 0,95 mGewicht: 12,5 kg

219.-per stuk

Gratisplatform

5.75per 100 stuks

4,8 x 370 mm zwart

TIE-WrAPSZwarte Uv-bestendige nylon bundelbandjes 4,8 x 370 mm met een klembereik van 100 mm diameter. Leverbaar in diverse maten en tevens leverbaar in wit.

Page 4: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com4

VEILIg WErKEn OP HOOgTE Veilig werken op hoogte kent diVerse risico’s. Voor professioneel gebruik VAn (kliM)MAteriAAl gelden in nederlAnd extrA strenge regels. logisch, AAngezien het MAteriAAl intensief wordt gebruikt. in diVerse norMen en wetten (Arbo- en wArenwet) is VAstgelegd AAn welke eisen ArbeidsMiddelen zoAls steigers, lAdders en trAppen Moeten Voldoen.

Keuze klimmateriaalHet veilig werken op hoogte begint met de juiste aankoop. werkgevers zijn verplicht om hun werknemers te laten werken met materiaal dat geschikt is voor professioneel gebruik en voldoet aan wet- en regelgeving. Uiteraard is het belangrijk om vooraf te bepalen welk arbeidsmiddel geschikt is. Zo is er de wettelijke richtlijn ‘werken op Hoogte’ die onder andere met een RiE (Risico inventarisatie en Evaluatie) aangeeft wanneer het gebruik van een ladder is toegestaan bij professionele werkzaamheden. Zo zijn een trap en ladder meer geschikt voor de kortdurende werkzaamheden en tot een hoogte van 7.5 meter en wordt bijvoorbeeld een steiger ingezet voor meer langdurende werkzaamheden en op grotere hoogte. Handleiding bij de handDe inspectie SZw (voormalig arbeidsinspectie) houdt regelmatig inspectierondes om te controleren op het juiste gebruik van arbeidsmiddelen. Een van de speerpunten is of de handleiding van het arbeidsmiddel aanwezig is op de plek waar wordt gewerkt. Dit is verplicht vanuit de wet- en regelgeving. altrex heeft hier als fabrikant een oplossing voor. Door middel van een QR-code die op het arbeidsmiddel zit kan de gebruiker met zijn smartphone snel en eenvoudig de betreffende handleiding op de site raadplegen. Hierbij is de handleiding in zeer veel talen aanwezig, dus ook te raadplegen voor werknemers die het nederlands minder goed beheersen.

De PBms die onder de categorie valbeveiliging vallen dienen jaarlijks een controle te ondergaan vanaf hun eerste ingebruikname tot einde van de levensduur.

LEVEnSDUUr VAn DE PrODUCTEn:- Producten op basis van textiel: 5 tot 7 jaar*

Zoals een harnas, energie-absorbers, leeflijnen...- Producten op basis van metaal: 10 jaar*

Zoals een valstopapparaat, sluithaken, schuivende valbeveiliging... * vanaf de productiedatum

Het is belangrijk te weten dat bij elk ongeval, de werkgever aansprakelijk zal worden gesteld als deze de wettelijke regels niet heeft nageleefd.

Werkgeversverplichtingen:- verstrekt PBm gratis aan zijn werknemers.- Geeft de benodigde voorlichting en instructie over juist gebruik

en onderhoud.- Geeft aan waar PBm gebruikt moeten worden.- Houdt toezicht op het juiste gebruik.- maakt afspraken over onderhoud en vervanging.

Werknemersverplichtingen:- De verstrekte PBm te gebruiken.- Deel te nemen aan voorlichting en instructie.- PBm op de juiste wijze te onderhouden en op te slaan.

valbeveiliging is een PErSOOnLIJK beschermingsmiddel. Zorg voor je eigen veiligheid en gebruik dus nooit zo maar een harnas van iemand anders. Je weet immers niet hoe zorgvuldig een ander met zijn spullen is.

wij raden elke eindgebruiker aan om voor én na ieder gebruik ook zelf een visuele check uit te voeren op de PBm.in het geval dat er een beschadiging of een afwijking wordt vast-gesteld, dan moet de PBm direct ingeleverd worden en indien nodig vervangen.

Onderhoud van valbeveiligingsproducten:- Bewaren in een droge ruimte en direct zonlicht vermijden.- Gebruik de etiketten op het product om de PBm te personaliseren.- Reinig de producten met water en zeep waar nodig. Laat de

valbeveiliging drogen in een droge en geventileerde ruime, uit het zonlicht.

tip

Page 5: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 5

90.-per set

BAHCO VALBEVEILIgIngSKOOrDEn VOOr gErEEDSCHAPDe Bahco beveiligingskoorden zijn gemaakt van zeer taai polyester en hebben een zelf-optrekkende binnenste spoel (bij 3875-LY1 en 3875-LY3) en een sterke koppeling die gezamenlijk schokken absorberen. voorzien van waarschuwingslabels met de maximale werkbelasting en individuele trackingnummers.

KArABIJn TrEKKOOrDType 3875-LY1- 3 kg maximaal gereedschapsgewicht.- volledig uitgetrokken lengte 120 cm.- niet-verwijderbare karabijnhaken.

Prijs € 26,42 per stuk

VErVAngBArE LUS TrEKKOOrDType 3875-LY3- 1 kg maximaal gereedschapsgewicht.- volledig uitgetrokken lengte 120 cm.- niet-verwijderbare karabijnhaak.- vervangbare lus met trommelslot.

Prijs € 26,42 per stuk

gEWrICHT TrEKKOOrDType 3875-wL1- 1 kg maximaal gereedschapsgewicht.- Lengte 60 cm.- Gewrichtsbevestiging met trommelslot.- vervangbare lus met trommelslot.

Prijs € 18,26 per stuk

VALBESCHErMIngSKIT ELArA 16BASISKIT - Startersset ideaal voor werken op steigers, hoogtewerkers, onderhoudstoepassingen, voor gebruik aan leeflijnen. Klaar voor gebruik.- Harnas 2 bevestigingspunten (rug - borst).- valbescherming met energieabsorber van getorst touw 2 m.- 2 sluithaken met schroefdraad.- 1 opbergtas.

VALBESCHErMIngSKIT ELArA 14VErTICALE KIT 2,5 M - Stopt de val in enkele centimeters, ideaal voor werken op kleine hoogtes. Klaar voor gebruik.- Harnas 2 bevestigingspunten (rug - borst).- valbescherming met automatische lijnspanner met bandlus 2,5 m.- 2 sluithaken met schroefdraad.- 1 opbergtas.

45.-per set

3.40per set

STEIgErnETTEnKleur groen. De steigernetten zijn rotvrij en voorzien van een versterkte oogband. afname per doos van 8 stuks.

SPAnrUBBEr MET S-HAAKEindloos rubber voor het eenvoudig vastzetten/spannen van onder andere dekkleden en netten. Set à 5 stuks met S-haak.

9.95per stuk 2,57 x 10 m

vanaf

18.26per stuk

vanaf

Page 6: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com6

ALLEEn KWALITEITSPrODUCTEn VALLEn OP In EEn WErKPLAATS persluchtcoMpressoren en -gereedschAppen worden heel breed ingezet in de bouw en industrie. niet Alleen perslucht-tAckers MAAr ook Andere persluchtgereedschAppen zijn in coMbinAtie Met de juiste coMpressor Voor iedere VAkMAn een geweldige erVAring.

wistu dat?

- Een compressor een verlies van 25% heeft tussen bruto en netto persluchtopbrengst.

- 70% van het persluchtverlies zit in de koppelingen, filters, slangen of het gereedschap.

Het programma AIrMEC compressoren mag worden gerekend tot de meest uitgebreide op de Benelux-markt. naast een breed professioneel olievrij programma, beschikken wij ook over een kwalitatief hoogstaand oliegevuld programma luchtgereedschap, haspels, koppelingen en slangen.

Het gebruik van perslucht heeft veel voordelen: de kracht is continu, perslucht is verhoudingsgewijs zuinig met energie, het gereedschap is ultra licht en heeft een lange levensduur. Kortom niets staat de aanschaf van een echte AIrMEC compressor nog in de weg.

wistu dat?

- 80% van de problemen met compressoren zijn te wijten aan te slecht of geen onderhoud. Denk aan: luchtfilters controleren, oliepeilcheck, voldoende spanning (230 volt), vocht aftappen etc.

- Hoe hoger het toerental van een compressor, hoe lager de opbrengst. Laagtoeren compressoren starten makkelijker op en hebben een langere levensduur.

- Droge perslucht niet alleen de levensduur van uw compressor verlengt, maar ook het gereedschap wat u aandrijft.

Page 7: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 7

259.-per stuk

C10 MOBIELE OLIEgESMEErDE zUIgErCOMPrESSOralle modellen zijn laagtoerig en produceren hierdoor een uitzonderlijk laag geluidsniveau. Toepassingen van deze compressoren zijn uiteenlopend. met een airmec compressor koopt u uitsluitend kwaliteit.

Technische gegevens:aanzuigvolume: 190 l/min Ketelinhoud: 10 liter maximale druk: 8 bar werkdruk: 6 bar motorvermogen: 1,65 pk/1,1 kw Toerental: 1.400 tpm Geluidsniveau: 72 dB(a) voltage: 230 v Herz: 50 Hz Fase: 1 Smering: oliegesmeerd aantal cilinders: 1 aantal wielen: 2

169.-per stuk

ECU DrAAgBArE OLIEVrIJE zUIgErCOMPrESSOrDeze olievrije compressor is uitstekend geschikt voor de mobiele vakman. Draagbaar door het lichte gewicht. Door het ontbreken van olie in deze machine is het onderhoudsvrij en geschikt voor horizontaal transport.

Technische gegevens:aanzuigvolume: 205 l/min Ketelinhoud: 6 liter maximale druk: 8 bar werkdruk: 6 bar motorvermogen: 1,5 pk/1,1 kw Toerental: 2.850 tpm Geluidsniveau: 72 dB(a) voltage: 230 v Herz: 50 Hz Fase: 1 Smering: olievrij aantal cilinders: 1

KA 25200 MOBIELE OLIEgESMEErDE zUIgErCOMPrESSOrZeer hoge kwaliteit compressor. Toepassingen van deze compressor zijn zeer uiteenlopend. met een airmec compressor koopt u uitsluitend kwaliteit.

Technische gegevens:aanzuigvolume: 200 l/min Ketelinhoud: 25 liter maximale druk: 8 bar werkdruk: 6 bar motorvermogen: 1,65 pk/1,1kw Toerental: 2.850 tpm Geluidsniveau: 70 dB(a) voltage: 230 v Herz: 50 Hz Fase: 1 Smering: oliegesmeerd aantal cilinders: 1 aantal wielen: 2

Kz240-05 DrAAgBArE OLIEVrIJE zUIgErCOMPrESSOrDe KZ serie kenmerkt zich door een hoge kwaliteit olievrije compressoren. alle compressoren zijn zeer handelbaar en geschikt voor zware toepassingen. maximale effectieve luchtopbrengst in verhouding tot het motorvermogen.

Technische gegevens:aanzuigvolume: 240 l/min Ketelinhoud: 5 liter maximale druk: 10 bar werkdruk: 8 bar motorvermogen: 1,5 pk/1,1 kw Toerental: 1.400 tpm Geluidsniveau 72 dB(a) voltage 230 v Herz 50 Hz Fase 1 Smering olievrij aantal cilinders 2

325.-per stuk

119.-per stuk

Page 8: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com8

IVAnA DOOrVALBEVEILIgIngGetest en goedgekeurd volgens nEn 6702 voor montage op hout, aluminium en staal verstevigde kunststof profielen.vrije overspanning o.D.D. 174 cm, eenvoudig door plaatsing middensteun te vergroten. Tevens leverbaar in RaL 9010.

Doorvalbuis F1; lengte 1,10 meter € 15,-Doorvalbuis F1, lengte 3,3 meter € 39,-Doorvalsteun F1 op de dag per paar € 10,85middensteun F1 op de dag per stuk € 5,95Doorvalsteun F1 in de dag per paar € 10,85Eindsteunen greep doorvalbuis set € 19,50

ABUS COBrA 10/200 OgEnKABEL - Geplastificeerde staalkabel

met geplastificeerde klembussen (geen beschadigingen).

- Lus verlengbaar. - ideaal ter voorkoming van

gelegenheidsdiefstal van ladders, gereedschap, kruiwagens, etc.

- inclusief weersbestendig hangslot: aBUS 70/45.

19.95per stuk

ABUS VEILIgHEIDSKETTIng 8KS110- Gehard.- Geelverzinkte schakels.- Schakeldikte: 8 mm /

lengte: 110 cm.- Uiteinden met resp. grote

en kleine schakel voor het makkelijk aanbrengen van Diskus hangsloten.

- multifunctioneel.

19.95per stuk

met optioneel verkrijgbare speciale steunen ook te gebruiken als 330 cm hoge, zeer voordelige aluminium deurgreep.

tip

Page 9: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 9

14.50per stuk

IVAnA rAAMSLOT 3012Buitendraaiend en gelijksluitend. Te gebruiken bij draai-, schuif-, klepramen en deuren. voorzien van Politie Keurmerk veilig wonen en SKG*.

65.-per stuk

IVAnA rEMOTE 2.0 veilige en krachtige op afstand bedienbare opener voor klep- en uitzetramen, perfect voor moeilijk bereikbare ramen. Eenvoudig en snel te monteren met de bijgeleverde boormal.

Technische specificaties:Raamafmetingen: minimaal 30 x 38 cm (b x h) en maximaal

100 x 100 cm (b x h)Behuizing: wit of grijsKetting: staal gegalvaniseerd, enkelschalmigmaximale opening: 120 mmTransmissie: infraroodvoeding unit: 4x aa (optioneel: lichtnet adapter

7,5 v met 5 m snoer)voeding afstandsbediening: 2x aaa

IVAnA rAAMSLUITIngEn TYPE 3320 - optimaal bedieningsgemak met drukknop en vergrendeling. - veilig en betrouwbaar (voldoet aan het SKG*, SKH2 en

Politie Keurmerk veilig wonen).- Breed toepasbaar, ook op ramen met smal kozijnhout

(door smalle opbouwsluitkom*).- verkrijgbaar in R of L uitvoering.

afname per doos van 6 stuks.

* ook met inbouwsluitkom of sluithaak leverbaar.

13.25per stuk

11.90per stuk

IVAnA COMBI rVS rAAMUITzETTEr zOnDEr VErgrEnDELIngafname per doos van 10 stuks.

8.75per stuk

IVAnA TELE UITzETTErnaar buiten draaiend, uitvoering staalgrijs. ook verkrijgbaar in wit. afname per doos van 5 stuks.

8.50per stuk

IVAnA HABILIS rVS rAAMUITzETTEr 30 CMwindzekere uitvoering met 5 ventilatiestanden.

afname per doos van 12 stuks.

Page 10: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com10

SPOUWAnKErS In HET BOUWBESLUIT 2012

Voldoen aan BouwbesluitDe opdrachtgever van bouwwerkzaamheden aan een gebouw is ervoor verantwoordelijk dat deze werkzaamheden goed en veilig worden uitgevoerd. om aan de voorschriften van het Bouwbesluit 2012 te voldoen kan er gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen zoals nEn-normen, erkende kwaliteitsverklaringen en gelijkwaardige oplossingen. ook zijn er nederlandse praktijkrichtlijnen (nPR’s) en nederlandse technische afspraken (nTa’s).

Bouwbesluit en spouwankersin het nieuwe Bouwbesluit 2012 wordt een verwijzing gegeven over het gebruik van de juiste materiaalkwaliteit van spouwankers in spouwmuren. De Eurocodes zijn aangewezen als leidend en in deel 2 van de Eurocode 6 zijn de milieuklassen omschreven. Daarnaast is ook aangegeven in welke milieuklassen spouwankers uit welk materiaal toegepast kunnen worden.

Uit de inhoud van Eurocode 6 kan worden geconcludeerd, dat verzinkte spouwankers met een zinklaagdikte zoals in nederland gebruikelijk is, minder of niet geschikt zijn voor toepassing in de spouw van een spouwmuur, die wordt toegepast als buitengevel.

Roestvaststaal 304 en met name 316 o.g. is wel geschikt als materiaal voor spouwankers, die gebruikt worden in de buitengevel. De constructeur zal naar aanleiding van de locatie van het te bouwen gebouw bepalen in welke milieuklasse het gebouw staat. in het algemeen zal voor een spouw milieuklasse mX 3.2 en mX 4 (RvS 316 o.g.) worden aangehouden. Eventueel is een kwalificatie als milieu-klasse mX 3.1 (RvS 304) ook mogelijk. vervolgens kan de constructeur aan de hand van de milieuklasse een materiaalkeuze maken.

Bron: ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2012), www.rijksoverheid.nl

UnI-SLAgSPOUWAnKEr, 190 x 4RvS 316 spouwanker voor spouw 70 - 100 mm, wat rechtstreeks kan worden ingeslagen in de achtergrond d.m.v. een plug. Universeel toepasbaar en makkelijk te verwerken met een inslaghulpstuk. afname per 250 stuks.

UnI-LIJMBOOrSPOUWAnKEr, 160 x 4RvS 316 spouwanker met plat golfprofiel: voor spouw 40 - 70 mm, ontwikkeld voor gebruik bij lijmvoegen tot minimale voegdikte 3 mm. afname per 250 stuks.

UnI-BOOrSPOUWAnKEr, 160 x 4RvS 316 spouwanker voor spouw 40 - 70 mm, wat rechtstreeks kan worden geboord in de achtergrond, makkelijk te verwerken met een indraaihulpstuk. afname per 250 stuks.

UnI-L SPOUWAnKEr, 230 x 4 RvS 316 spouwanker voor spouw 100 - 130 mm, wat in de mortel van een gemetselde binnen en buitenmuur wordt geplaatst. afname per 250 stuks.

19.75per 100 stuks

30.-per 100 stuks

21.-per 100 stuks

21.50per 100 stuks

Page 11: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com 11

16.95per stuk

KLAPSCHrAAg afmeting 700 x 1.100 mm. Kleur blauw. met veiligheidsketting en opstaande rand zodat de planken er niet afglijden.

23.95per stuk

vanaf

STUKADOOrSTrAPJE2 treden € 23,95 per stuk3 treden € 29,95 per stuk

rB BEUgEL, 370vloer randbeveiliging beugel van verzinkt staal, herbruikbare beugel voor een verhoogde veiligheid op de bouw. afname per stuk.

rB LIJMPLAAT, 117 x 126aboma goedgekeurde verzinkt stalen plaat om de RB beugel tussen kalkzandsteen te lijmen. afname per 50 stuks.

UnI-L SPOUWAnKEr, 230 x 3,6verzinkt stalen spouwanker voor spouw 100 - 130 mm, wat in de mortel van een gemetselde binnen en buitenmuur wordt geplaatst. afname per 250 stuks.

0.70per stuk

3.75per stuk

3.50per 100 stuks

Page 12: Ivana Bulletin april 2013

www.ivana.com12 vooR aDRESSEn En mEER inFoRmaTiE KiJK oP WWW.IVAnA.COM

AalstBalenDiegem (Brussel)KalmthoutMechelenMenenOostendeOudenaardeSint-NiklaasTessenderloTorhoutZele

BELGIË

AlkmaarAlmeloAlmere-StadAmersfoortAmsterdam - Centrum- Noord- Westpoort- Zuid- ZuidoostApeldoornBarendrechtBarneveldBergen op ZoomBergschenhoekBredaDen HaagDoetinchem DokkumDordrechtEindhovenEmmenGoudaGroningenHalfwegHeemskerkHeerenveen

HelmondHengeloHoofddorpHoogeveenHoutenLeeuwardenLeiderdorpMaastrichtMeppelMiddelburgMijdrechtMoerdijkNijmegenNoordwijkerhoutOosterhoutOss

RijssenPurmerend

RoermondRoosendaal‘s-HertogenboschSittardSoesterberg

SteenbergenTerneuzenTielTilburgUden

Utrecht

NEDERLAND

VeghelVeldhovenVenloVenrayWaalwijkWassenaarWeertWijchenWijk bij DuurstedeZaandam - Ind.Terr. Zuiderhout- Ind.Terr. WesterspoorZoetermeerZoeterwoudeZwolle

Son en Breugel

Heerlen

ALTIJD DICHTBIJ!

Alle

bed

rage

n zi

jn n

etto

exc

lusi

ef B

TW, z

olan

g de

voo

rraa

d st

erkt

en

excl

. ver

wijd

erin

gsbi

jdra

ge.

Mod

elw

ijzig

inge

n, p

rijsw

ijzig

inge

n en

zetf

oute

n vo

orbe

houd

en. A

anbi

edin

gen

geld

ig to

t en

met

30

april

201

3. W

WW

.ivAn

A.co

M