Isabella Nederland 2004

19
2004

description

http://www.isabella.net/

Transcript of Isabella Nederland 2004

Page 1: Isabella Nederland 2004

2004

Page 2: Isabella Nederland 2004

1 2 3

876

54

11109

1

11

10

9

7

68

4

2

3

5

IN

HO

UD

SO

PG

AV

E

FORUM - nieuw! 4PENTA 6COMMODORE ALPHA - nieuw! 8COMMODORE 10AMBASSADOR ALPHA - nieuw! 12AMBASSADOR CROWN 14MISTRAL 15CAPRI LUX 16MINOR 18MAGNUM 19UNIVERSAL & WINTERTENTEN 20ZONLUIFELS 24ACCESSOIRES 28TYPEN TENTFRAME 32VOORTENTTAPIJT 32TECHNISCHE SPECIFICATIE 33

Twee machines dieIsabella speciaal

ontwikkeld heeft voorhet stikken van lange

daknaden.

Alle voortenten wordenvóór het verpakkennogmaals gecontroleerd.

EUROPA gezien door de ogen van Isabella

Europa kan men het best kamperend leren kennen. Tenminste,dat vinden wij. Isabella is door verschillende landen getrok-ken om met eigen ogen te zien wat elk land zo bijzondermaakt. We hebben alles bekeken en meerdere streken perland bezocht. Belangrijk uitgangspunt daarbij was natuurlijkook wat u als kampeerder mag verwachten om van een onver-getelijke vakantie verzekerd te kunnen zijn.

Volgt u die rondreis door onze brochure om zo een indruk tekrijgen van verschillende West-europese landen, gezien doorde ogen van Isabella.

VERSTERKINGENEen Isabella voortent is opalle kwetsbare plekkenuitgerust met krachtige enoersterke versterkingsstuk-ken - op sommige plek-ken zelfs dubbel.Hierdoor wordt slijtagedoor het tentframe aan-merkelijk verminderd.Bovendien zijn de extrakwetsbare naden voorzienvan afdichtingen.

RITSSLUITINGENIn een Isabella voortentworden sterke en oerdege-lijke ritssluitingen ge-bruikt, De ritsssluitingenzijn aan de buitenzijdenafgedekt met een strooktentdoek, waardoor regen-water niet in de voortentkan binnendringen en deritssluiting tegelijkertijdwordt beschermd tegenhet schadelijk zonlicht.

PASVORMOm een optimale pas-vorm aan de meeste cara-vans te bewerkstelligen,hebben de Isabella voor-tenten een speciale dak-snit in de rondingen.Hierdoor kan de voortentmakkelijker worden afge-spannen en wordenvouwen in het dak gemin-imaliseert.

SERVICEEen uitvoerige gebruiks-aanwijzing met een ge-detailleerde tekening vanhet tentframe wordt altijdmeegeleverd. Isabella be-schikt over een groot aan-tal servicepunten met op-timale vakkennis over re-paratie en onderhoud vanIsabella producten.

DAKNAAD METDUBBELE ZOMENDe daknaden van eenIsabella voortent hebbeneen dubbele zoom die ge-stikt is met een naai-auto-maat. Dit laatste garan-deert een 100% juiste encorrecte daknaad met eenoersterke en perfecte af-dichting.

RONDOM BINNENLIG-GENDE SLIKRANDPraktische alle Isabellavoortenten zijn voorzienvan een rondom binnen-liggende slikrand. Eenaansluitdriehoek maakt hetflexibel plaatsen van har-ingen mogelijk en zorgtvoor een optimale aanslui-ting met de caravan.

VENTILATIEEen Isabella voortent heeftop strategische plekkenventilatie-openingen,waardoor vorming vancondenswater tot eenminimum wordt geredu-ceerd en een prettig bin-nen-klimaat ontstaat.Enkele modellen hebbentevens een insektenhor inéén of beide zijdelen.

STORMLIJNENDe exclusieve “Typhoon”stormlijnen worden stan-daard meegeleverd bij denieuwe Alpha modellenen Forum. Afspanningdoor middel van teak-houten spanners. Zekertde voortent bij zwarewind en minimaliseertslijtage van het tentdoek.

DAKPINNENHet standaard tentframevan Isabella is in het frontvoorzien van dakpinnenvoor een perfecte afspan-ning van het dak.

GELASTERAAMSPONNINGEN ETC.Een Isabella voortent heeft:- gelaste raamsponningen

aan de binnenzijde van vensters, omdat dit deduurzaamheid bevordert.

- deurbinders met druk-knopen.

- stormafspanningsdrie-hoek voor IsaLink (pagina 31).

REGELSNOERBij een Isabella voortent zitop de plek van de staanders(onderaan) een regelsnoervastgenaaid.Daarin wordt de pin vanhet voetje van de staandergeplaatst. Hierdoor ontstaateen gelijkmatige afspanningvan het tentfront en wordtslijtage voorkomen.

ISAFLEX™Alle Isabella voortentenen zonluifels worden ge-leverd met IsaFlex rubber-tent-ringen, die simpel inde D-sluiting wordenaangebracht.Het polyester weefselrondom de elastische kerngeeft de tentring eenduurzame veerkracht enbeschermt deze tevens te-gen UV-stralen.

FIXON™ IIHet schroefloos dakstang-oog FixOn II voor de cara-vanvoortent en zonluifelswordt standaard meegele-verd. Het bewerkstelligteen optimale plaatsingvan de dakstangen bij elktype caravan. Resultaat:de beste afspanning vanhet dak en daardoorminder slijtage.

AFSPANNINGEen Isabella voortent is bestand tegen “stevig” afspannen, waardoorslijtage en waterkuilen in dak en petluifel voorkomen worden. Een goedhulpmiddel daarbij is de Hercules Twin tentafspanner (pagina 31).

TENTFRAMEBij de meeste Isabella voortenten kunt ukiezen uit het lichte IXL-glasfiberframe of het robuuste Zinox-staalbuis-frame (pagina 32).

ACCESSOIRESIsabella biedt een enorme keuze in accessoires (pagina 28 t/m 31).

Een van de twee langstesnijtafels van Isabella(35 meter).

Page 3: Isabella Nederland 2004

•5

Het nieuwe voortentmodel Forum heeft vier mogelijk-

heden voor het inrichten van het interieur. De kampeer-

der kan met behulp van frontdelen en een middendeel

de tent naar behoefte aanpassen. Zo kan men de tent

voorzien van een hele of halve veranda van 1 meter

diep of de tent in zijn volledige diepte van 3,50 meter

in gesloten vorm benutten.

DENEMARKEN gezien door de ogen van Isabella

De witte zandstranden vormen de omlijsting van het sprookjeslandvan H.C. Andersen, waar de plezierige stadscafeetjes en de grillenvan de natuur nooit ver van elkaar verwijderd zijn. De akkers strek-ken zich uit tot ver aan de horizon, en de Deense vlag wappert bovende strodakhuisjes met met hun rozentuinen. De bewoners genietendaar van zelfgebakken lekkernijen of doen een middagdutje in deschaduw van de beukenboom.

TECHNISCHE GEGEVENS• Diepte: 350 cm (incl. veranda 100 cm)• A-maat van t/m: 850-1225 cm• Kleurcombinatie: tweed/sky blue• Nieuw patroon aan de binnenzijde van het dak

geeft een prettig licht in de voortent• Gordijnen zijn standaard. Firenze (E1) (pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Extra brede petluifel van het dak tot aan de

bodem beschermt het frontdeel• Insectenhor in het zijdeel, die via ritssluitingen

van buitenaf met een folievenster kan worden afgedekt

• Exclusieve stormlijnen standaard meegeleverd• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen en

uitwisselbare frontdelen met de mogelijkheid van een veranda-constructie

• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber

• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dak-stangen vanaf G18, 2 dakstangen en 2 steun-stangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steun-stangen vanaf G21

FORUM

n i e u w !

Page 4: Isabella Nederland 2004

6•

Uitgevoerd met zijn uiterst royale 3,50 meter diepe

interieur en zijn 5-hoekige vorm, is de Penta de meest

favoriete voortent geworden van siezoenkampeerders.

De half-transparante lichtsectie in het midden van het

dak geeft een schitterende lichtval die uitnodigt voor

een heerlijk ontspannend verblijf in de voortent.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 350 cm• A-maat van t/m: 800-1225 cm • Kleurcombinatie: marine/ecru; gemarmerd• Gordijnen Provence Blue (A1) zijn standaard

(pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Lichtsecties in het dak• Rondomlopende petluifel voorkomt vervuiling van

tentwanden door het dakwater• Uitneem- en neerrolbare front-, hoek- en zijdelen• Tentframe: Zinox-staalbuis

NOORWEGEN gezien door de ogen van Isabella

Fjorden zó diep, rotsen zó hoog, dat bij een aanblik de adem stokt.De schoonheid van de natuur overschaduwt bijna de begroeting doorde vriendelijke bewoners. De oren worden gevuld met de spannendeverhalen over oude houten kerken en de welluidende klanken vanGrieg's "Peer Gynt". De Noord-Kaapse steile rotsen houden u bij dede IJszee tegen. Noordelijker kunt u in Europa niet gaan.

Penta deurmarkies(pagina 30)

PENTA

Page 5: Isabella Nederland 2004

•9

De nieuwe "Alpha"-look met gebogen frontdelen en

hoge vensterpartijen maakt het interieur van de tent

mooier en lichter. De bijzonder brede deuropeningen in

het front- en zijdelen maken het gemakkelijker om met

een kinderwagen of rolstoel de voortent in- of uit te

gaan. Het veranderen van de tent in een zonluifel is bij

deze nieuwe vormgeving geoptimaliseerd en ook is bij

dit model is de opening in de zijwand maximaal benut.

TECHNISCHE GEGEVENS• Diepte: 300 cm• A-maat van t/m: 800-1225 cm• Kleurcombinatie: tweed/vlas• Nieuw patroon aan de binnenzijde van het dak

geeft een prettig licht in de voortent• Gordijnen zijn standaard. Toscana (E2) (pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Extra brede deuropeningen in front- en zijdelen• Extra brede petluifel van het dak tot aan de

bodem beschermt het frontdeel• Twee regelbare ontluchtingsopeningen in het

front, afsluitbaar met ritssluitingen• Insectenhor in het zijdeel. Via ritssluitingen van

buitenaf met een folievenster kan worden afgedekt• Exclusieve stormlijnen standaard meegeleverd• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen• Keuze uit Zinox-staalbuis- of IXL-glasfiberframe• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dak-

stangen vanaf G18, 2 dakstangen en 2 steun-stangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steun-stangen vanaf G21

HOLLAND gezien door de ogen van Isabella

Dit land is zowel oogstrelend waar het gaat om de natuur als ook omde schitterende schilderijen in de vele kunstmusua. Het vlakke land-schap wordt onderbroken door de vele kanalen en windmolens.Alle seizoenen zijn er prachtig, maar in het voorjaar is Holland eenschilderachtig pallet van gekleurde tulpen en vele andere bloemen.

NIEUW!Speciale uitbouw voor de

Commodore Alpha(pagina 29)

COMMODORE ALPHA

n i e u w !

Page 6: Isabella Nederland 2004

10•

COMMODORE ROSSO

COMMODORE GOLD

De tentdiepte van 3 meter en de extra ventilatiemoge-

lijkheden in beide zijwanden maken de Commodore

geschikt voor zowel seizoen- als reistent. De

Commodore nodigt uit voor een gerieflijk verblijf op

één plek, maar is tevens een ideale en ruime reisgezel

voor een trektocht door Europa.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 300 cm • A-maat van t/m: 800-1225 cm• Kleurcombinatie: Model “Gold” in marine/ecru en

model “Rosso” in aubergine/sky blue• Gordijnen zijn standaard. Atlantic Blue (C1) voor

model “Gold” (pagina 31) en Provence Rossovoor model “Rosso”

• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.Dak van gelaagd polyester

• Afzonderlijk insectenhor in beide zijdelen, die via ritssluitingen van buitenaf met een folievenster kan worden afgedekt

• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen • Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-

glasfiber• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dak-

stangen vanaf G18, 2 dakstangen en 2 steun-stangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steun-stangen vanaf G21

ZWEDEN gezien door de ogen van Isabella

Ongerept, wild en betoverend. Hier in het Europese "Canada" wordt uvia lange wegen door enorme wouden en langs diepe meren gevoerd.Kinderboekenschrijfster Astrid Lindgren nodigt u uit voor spannendebelevenissen, terwijl de drie kronen waken over de mooie hoofdstadStockholm. Cultuur, natuur en avontuur in een gastvrij koninkrijk.

COMMODORE

Page 7: Isabella Nederland 2004

•13

De nieuwe Isabella "Alpha" lijn heeft vele praktische en

innovatieve details. De ontluchtingen in het frontdeel

zijn geïntegreerd, d.w.z. dat ze optisch één natuurlijk

geheel vormen met de voortent.

Samen met de insectenhor in de zijwand zorgt dit voor

een optimale ventilatie in de voortent.

TECHNISCHE GEGEVENS• Diepte: 250 cm• A-maat van t/m: 800-1175 cm• Kleurcombinatie: tweed/sky blue• Nieuw patroon aan de binnenzijde van het dak

geeft een prettig licht in de voortent• Gordijnen zijn standaard. Firenze (E1) (pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Extra brede deuropeningen in front- en zijdelen• Extra brede petluifel van het dak tot aan de

bodem beschermt het frontdeel• Twee regelbare ontluchtingsopeningen in het

front, afsluitbaar met ritssluitingen• Insectenhor in het zijdeel. Via ritssluitingen van

buitenaf met een folievenster kan worden afgedekt• Exclusieve stormlijnen standaard meegeleverd• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen• Keuze uit Zinox-staalbuis- of IXL-glasfiberframe• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dak-

stangen vanaf G18, 2 dakstangen en 2 steun-stangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steun-stangen vanaf G21

ENGELAND gezien door de ogen van Isabella

Big Ben in een kloppend hart van de hoofdstad. Het levendigeLonden vormt een groot contrast met de country. Hier staat de tijdnog bijna stil. De wegen kronkelen zich door een prachtige afwisse-lende natuur, slechts onderbroken door kleine schilderachtige dorpen,waar uithangborden van kleine herbergen zoals "De zwarte ridder" en"De gouden draak" getuigen van een roemrijk verleden.

AMBASSADOR ALPHA

n i e u w !

Page 8: Isabella Nederland 2004

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 250 cm• A-maat van t/m: 800-1175 cm • Kleurcombinatie: marine/grijs• Gordijnen zijn standaard. Atlantic Blue (C1) (pagina 31)• Tentdoek en dak vervaardigd van vuilafstotend gelaagd

polyester• Insectenhorren in beide zijdelen, die door middel van ritssluit-

ingen van buitenaf met raamfolie kunnen worden afgedekt• Alle ramen hebben uitwendige vensterflappen van gelaagd

polyester, die door middel van ritssluitingen kunnen wordengesloten

• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dakstangen vanaf

G18, 2 dakstangen en 2 steunstangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steunstangen vanaf G21

De Mistral onderscheidt zich qua uitvoering duidelijk

van de andere Isabella voortenten. Allereerst bestaat het

tentdoek uit gelaagd polyester, een materiaal dat heel

gemakkelijk is te reinigen. Voorts kunnen al de ramen

van Mistral voor nieuwsgierige ogen van buitenaf ge-

heel worden afgesloten. Ideaal wanneer u meer privacy

wenst of de tent voor langere tijd achterlaat.

MISTRAL

Kenmerkend voor het model Ambassador Crown is het

klassiek Isabella-design met tal van gebruiksvriendelijke

details.

De insectenhor in de zijwand is vooral praktisch in

warme gebieden. Het brengt de nodige verkoeling in de

tent en houdt tegelijkertijd lastige insecten tegen.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 250 cm • A-maat van t/m: 800-1175 cm• Kleurcombinatie: marine/ecru• Gordijnen zijn standaard. Atlantic Blue (C1) (pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Insectenhor in het rechter zijdeel, die via ritssluitingen van

buitenaf met een folievenster kan worden afgedekt• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen • Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber• Standaard meegeleverd bij grotere maat: 2 dakstangen vanaf

G18, 2 dakstangen en 2 steunstangen vanaf G 19, 4 dakstangen en 4 steunstangen vanaf G21

AMBASSADOR CROWN

Page 9: Isabella Nederland 2004

16•

CAPRI LUX GREEN

Het Capri Lux model is ontworpen voor de kampeerder

die liever een wat lichtere reistent wenst. Voortent is

vervaardigd van een wat minder zwaar acryl en is qua

details iets eenvoudiger uitgevoerd. Daarentegen heeft

de Capri Lux ook een “lichter” prijskaartje.

De kwaliteit en afwerking van dit model zijn echter

gelijk aan de overige Isabella voortenten.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 250 cm • A-maat van t/m: 675-1075 cm• Kleurcombinatie: model "Blue" in blauw/lichtgrijs,

model "Green" in flesgroen/zand en model "Bordeaux" in bordeaux/lichtgrijs

• Gordijnen zijn standaard. Ocean (B) voor model "Blue", Provence Terra (A2) voor model "Green" en Camelot (D) voor model "Bordeaux" (pagina 31)

• Tentdoek van door-en-door gekleurd acryl.Dak van gelaagd polyester

• Uitneem- en neerrolbare front- en zijdelen • Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-

glasfiber• Standaard meegeleverd: 2 dakstangen vanaf maat

G18, 2 dakstangen en 2 steunstangen vanaf maat G 19

DUITSLAND gezien door de ogen van Isabella

In het romantische Duitsland met zijn eindeloos stromende rivierenen mooie afwisselende natuur vindt u een imponerend campingland.Trotse kastelen verheffen zich boven de met wijngaarden bekleeddebergzijdes. Naast een beeldschone natuur kunt u hier volop genietenvan culinaire lekkernijen en vrolijke klanken van muzikanten.

CAPRI LUX BORDEAUX

CAPRI LUX BLUE

CAPRI LUX

Page 10: Isabella Nederland 2004

TECHNISCHE GEGEVENS

• Bodemmaat: 240 x 200 cm• Kleurcombinatie: marine/lichtgrijs• Standaard gordijnen Ocean (B) (pagina 31)• Deeltent: twee aangenaaide schuimrubber sluitkussens,

speciale klikprofielen en twee steunstangen zorgen voor een perfecte aansluiting met de caravanwand

• Seizoengebruik: voorjaar t/m late herfst• Tentdoek van door-en-door gekleurd acryl.

Dak van gelaagd polyester• Neerrolbare en uitneembare frontdeel• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber (ideaal

voor trekvakanties)

De Minor biedt ondanks zijn geringe afmeting toch

veel ruimte. Het is een comfortabele reistent die boven-

dien makkelijk is op te zetten.

De Minor is van een wat lichter acryldoek vervaardigd

dan de meeste Isabella tenten, hetgeen ook blijkt uit

zijn wat gunstiger prijs, maar toch voldoet de Minor aan

de hoogste kwaliteitseisen.

De ruime Magnum Blue is waarschijnlijk de enige deel-

tent op de markt, die kan worden uitgebreid met een

aanbouw (accessoire).

Dit model biedt de ideale oplossing voor kampeerders

die slechts één bepaald gedeelte van de caravan willen

voorzien van een voortent.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Bodemmaat: 320 x 230 cm• Kleurcombinatie: marine/sky blue • Standaard gordijnen Ocean (B) (pagina 31)• Deeltent: twee aangenaaide schuimrubber sluitkussens,

speciale klikprofielen en twee steunstangen zorgen voor een perfecte aansluiting met de caravanwand

• Seizoengebruik: voorjaar t/m late herfst• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Uitneem- en neerrolbare zijdelen en frontdeel• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber (ideaal

voor trekvakanties)

MINOR

MAGNUM

Page 11: Isabella Nederland 2004

•21

Universal 360 is een zeer ruime universele voortent die van

voorjaar tot in de late herfst gebruikt kan worden.

De kleinere Universal 300 is ideaal voor de kampeerder die

een solide tent voor elk jaargetijde wenst.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Deeltent: twee aangenaaide schuimrubber sluit-kussens, speciale klikprofielen en twee steunstangen zorgen voor een perfecte aansluiting met de caravan-wand

• Kleurcombinatie: marine/sky blue• Standaard gordijnen: Ocean (B) (pagina 31)• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Dak van gelaagd polyester• Uitneem- en neerrolbare frontdeel• Tentframe: Zinox-staalbuis • Tenthemel en winterzekeringsset (aanbevolen

accessoires bij kamperen in de winter)

UNIVERSAL 360:• Bodemmaat: 380 x 230 cm• Seizoengebruik: van voorjaar tot in de late herfst

UNIVERSAL 300:• Bodemmaat: 320 x 230 cm• Seizoengebruik: het gehele jaar• Naar buiten liggende slikranden• Speciale dakhelling die de sneeuwlaag makkelijk laat

afglijden

Extra brede naar buitenliggende slikranden

Het raamfolie is bestendigtot een temperatuur

van ca. -38°C

Specialedakhelling

De Universal modellen en wintertenten van Isabella zijn zodanig uitgevoerd, dat zij zware belasting en ongunstigeweersomstandigheden kunnen weerstaan. Dit geldt zowel voor de toegepaste materialen als voor de constructie van het tentframe.

UN

IVER

SAL

300

UNIVERSAL 360

UNIVERSAL 360 & 300

Page 12: Isabella Nederland 2004

•23

CAPR

I SN

OW

SNOWBOY

De 4-seizoenen tent Universal 240 is vervaardigd van

Isacryl, een stof die vorming van condenswater reduceert

en is voorzien van allerlei typische Isabella wintertent-

details. Voor 2004 is het model uitgevoerd in een nieuwe,

mooie kleurcombinatie.

Het luxe model Snowboy is van wat zwaarder materiaal

vervaardigd dan de Capri Snow. Om die reden en ook van-

wege zijn geringere afmeting valt de Capri Snow in een

lagere prijsklasse. Beide modellen zijn echter vervaardigd

volgens Isabella's hoogste kwaliteitsnormen.

Finland heeft een overweldigende natuurschoon,waaronder uitgestrekte bossen, moerasgebieden,toendra's en duizenden meren (ca. 60.000). In hethoge noorden ligt het fascinerende land van deLappen met hun rendieren en zelfgemaakte kunst-werken. Geheel in het zuiden vindt u veel hightechontwikkelingen in aantrekkelijke stadjes. Hier be-vindt zich ook de trotse hoofdstad Helsinki.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Deeltent: twee aangenaaide schuimrubber sluit-kussens, speciale klikprofielen en twee steunstangen zorgen voor een perfecte aansluiting met de caravan-wand

• Seizoengebruik: het gehele jaar door• Extra brede naar buiten liggende slikranden• Speciale dakhelling voor minimale ophoping van

sneeuw• Tenthemel en winterzekeringsset (aanbevolen

accessoires)• Tentframe: Zinox-staalbuis

SNOWBOY:• Bodemmaat: 220 x 180 cm• Kleurcombinatie: marine/grijs• Standaard gordijnen: Provence Blue (A1) (pagina 31)• In hoogte verstelbare haringbevestigingen met IsaFlex

rubbertentringen• Robuust dakmateriaal en tentdoek van polyester/PVC

CAPRI SNOW:• Bodemmaat: 200 x 140 cm• Kleurcombinatie: marine/grijs• Standaard gordijnen: Nautico• Dakmateriaal en tentdoek van polyester/PVC

TECHNISCHE GEGEVENS

• Bodemmaat: 240 x 180 cm• Nieuwe kleurcombinatie: tweed/sky blue• Gordijnen zijn standaard. Firenze (E1) (pagina 31)• Deeltent: twee aangenaaide schuimrubber sluit-

kussens, speciale klikprofielen en twee steunstangen zorgen voor een perfecte aansluiting met de caravan-wand

• Seizoengebruik: het gehele jaar door• Tentdoek van door-en-door gekleurd Isacryl.

Sterk dakmateriaal van polyester/PVC• Neerrolbare en uitneembare frontdeel• Speciale dakhelling voor minimale ophoping van

sneeuw • Naar buiten liggende slikranden• In hoogte verstelbare haringbevestigingen met IsaFlex

rubbertentringen• Tenthemel en winterzekeringsset (aanbevolen

accessoires bij winterkamperen)• Tentframe: Zinox-staalbuis

UNIVERSAL 240

SNOWBOY & CAPRI SNOW

FINLANDgezien door de ogen van Isabella

Page 13: Isabella Nederland 2004

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 250 cm• A-maat van t/m: 800-1175 cm • Kleurcombinatie: blauw/grijs• Materiaal: gelaagd polyester• Standaard worden twee zijdelen meegeleverd, die door middel

van ritssluitingen worden aangebracht• Kanalen met ritssluitingen zorgen voor een hechte verbinding

van luifel met de hoekstaanders• Voorzien van een speciaal profiel voor montage van de

meegeleverde FixOn II• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber

De Sun Blue geeft uw caravan niet alleen een ruime en

verkoelende schaduwplek, maar biedt u met zijn mee-

geleverde zijdelen ook nog eens een prettige beschut-

ting tegen wind en een eventuele regenbui. Belangrijke

detail is dat de zijdelen bij de hoekstaanders zijn voor-

zien van een kanaal met ritssluitingen, waardoor de zij-

delen niet in de wind gaan klapperen.

Vanwege zijn eenvoudige constructie is de Zenith een

ideale tent voor de rondtrekkende kampeerder.

Op hete dagen dient hij als een schaduwrijke zonluifel

en bij koeler weer kan hij door middel van de meegele-

verde front- en zijdelen in een zonnetent veranderd

worden. De Zenith is nu in twee kleurcombinaties

leverbaar.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 250 cm• A-maat van t/m: 800-1175 cm• Kleurcombinatie: antraciet/ecru en (nieuw) staalblauw/parel• Materiaal: gelaagd polyester• Standaard worden twee zijdelen en twee frontdelen meege-

leverd, die via ritssluitingen worden aangebracht• Insectenhorren in beide zijdelen, die door middel van ritssluit-

ingen met raamfolie worden afgedekt• Voorzien van een speciaal profiel voor montage van de

meegeleverde FixOn II• Tentframe: keuze uit Zinox-staalbuis of IXL-glasfiber• Accessoires: scheidingswand (links of rechts) die met behulp

van een koppelprofiel en een steunstang tegen de caravan en dakstang wordt aangebracht. Gordijnen Firenze (E1) of Atlantic Breeze (C2) (pagina 31)

ZENITH ANTRACIET

ZENITH STEEL BLUE

ZONLUIFEL SUN BLUE

ZONNETENT ZENITH

Page 14: Isabella Nederland 2004

•27

De eenvoudige constructie en het lichtgewichte

materiaal van de Shadow maakt deze zonluifel uiterst

geschikt voor een trekvakantie.

De kleinste zonluifel kan bij de meeste Isabella stand-

aardtenten ook als zijluifel worden gebruikt.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 200 cm• Breedte: 240 cm, 330 cm, 360 cm of 400 cm• Kleur: grijs/blauw/oranje• Materiaal: licht, gelaagd polyester• Inclusief sterke IXL glasfiberstokken

(240/300 cm: 2 stuks - 360/400 cm: 3 stuks) en stormlijnen• De kleinste zonluifel kan bij de meeste Isabella standaard

voortenten ook als zijluifel dienen. Eenvoudige montage via een koppelprofiel (accessoire), te plaatsen onder de markies-strook van de zijwand

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 200 cm • Breedte: 250, 300 of 365 cm • Kleurcombinatie: grijs/antraciet/ecru• Materiaal: gelaagd polyester• Past aan de meeste caravans• Eenvoudige constructie, ideaal voor de trekkende kampeerder• Voor een hechte bevestiging aan de caravanwand worden twee

sterke IXL-glasfiberstangen met slipvaste profielen meegeleverd

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diepte: 225 cm• Grootte van t/m: G12-G21• Kleur: grijs• Materiaal: gelaagd polyester• Zeer stabiele constructie, uitgerust met een volledig tentframe,

compleet met dak- en dwarsstangen• Past aan elke standaard Isabella voortent vanaf ‘96 en de Capri

Lux vanaf ‘00• Wordt geleverd met Zinox-staalbuisframe• Bij uw bestelling a.u.b. model en bouwjaar van uw voortent

vermelden

BELGIË gezien door de ogen van Isabella

Laat uw vermageringskuur maar even zitten, want hier wachten u uit-zonderlijk gastronomische avonturen, waaronder de verrukkelijkstechocolade van de wereld. Naast een prachtige natuur, biedt dit twee-talig land een veelzijdige cultuur: van handwerk en oude bouwkunsttot en met diamant slijpen, kantklossen en het brouwen van specialebieren.

ZONLUIFEL SHADOW

VOORTENTLUIFEL

ZONLUIFEL SUN-Z

Page 15: Isabella Nederland 2004

2

3

4

5

1 2 3

B1 B2

A

B

•2928•

A

WINDSCHERMSERIE "FLEX"• Het flexibele windscherm dat door middel van ritssluitingen

kan worden uitgebreid• Basismaat: 460 x 140 cm

Maat per uitbreidingsdeel: 154 x 140 cm• Kleur: lichtgrijs/antraciet• Materiaal: gelaagd polyester• Het basismodel bestaat uit drie delen: twee einddelen met het

'Isabella patrijspoortvenster' en een middendeel met een raam in de bovenste helft

• Accessoires: een deel gelijk aan het middendeel van het basis-model (2), twee delen met een diagonaal raam (3, 5) en een dicht deel van gelaagd polyester (4)

3-DELIG WINDSCHERM "ACRYL"• Maat: 460 x 130 cm• Kleuren: 1. tweed, 2. marine of 3. Sky blue • Materiaal: acryl

3-DELIG WINDSCHERM "SUN"• Maat: 460 x 130 cm• Kleur: grijs• Materiaal: gelaagd polyester

Alle windschermen van Isabella zijn compleet met staanders (ookbovenleggers), scheerlijnen, steunklossen (voor scheerlijnvrije be-vestiging) en haringen uitgerust.

Windscherm Flex kan eindeloos worden uitgebreid Steunklos

• Materiaal: Acryl, dak en uitvoering Mistral: gelaagd polyester• Met slikranden, venster, insectenhor met folievenster en

deur(en)• Bij de nieuwe modellen kan de zijwand van de voortent

gemonteerd blijven

A NIEUW! AANBOUW VOOR DE COMMODORE ALPHA• Uitneembaar frontdeel via ritssluitingen• Bodemmaat: 278 x 138 cm

B STANDAARD-AANBOUW• Bodemmaat: 228 x 130 cm• Bij bestelling a.u.b. voortentmodel en bouwjaar vermelden• Ook voor model Penta is een aanbouw leverbaar,

bodemmaat: 200 x 138 cm

• Breedte: 190 cm• Levert schaduw aan voor- of achtervenster• Eenvoudig frame, past op praktisch elke caravan

A Raammarkies met zonnefilter• Reflecteert het zonlicht, zonder uw uitzicht te belemmeren

B Raammarkies van gelaagd polyester• Kleuren: grijs met voorrand in marine (2) of antraciet (3)

Gemonteerde zijwand

Scheidingswand (pagina 30)

FLEX BASIS

WINDSCHERMEN

RAAMMARKIEZEN

AANBOUWEN n i e u w !

Page 16: Isabella Nederland 2004

A1

A2

C2

B

C1

D

E1 E2

•3130•

• •

PENTA HOEKDEUR• Materiaal: acryl• Kleur: marine • Montage: tentpees/klikprofiel• Alle Penta modellen vanaf

2001

PENTA DEURMARKIES• Materiaal: polyester/PVC• Monteren in beide hoekdelen

is mogelijk• Ook leverbaar voor de meeste

Isabella standaard voortenten

MAXI SLAAPTENT• Nieuwe constructie!• Materiaal: katoen met vaste

bodem van PVC• Bodemmaat: 200 x 130 cm

(geschikt voor 2-persoons luchtmatras)

• Makkelijk ingang naar decabine

SCHEIDINGSWANDVOOR AANBOUW• Afscheiding in de aanbouw

voor bijvoorbeeld bergings-ruimte

• Materiaal: katoen• Bij uw bestelling a.u.b. type

voortent opgeven

ORGANIZER (HOOG MODEL)• Maat: 80 cm breed x 215 cm

hoog • Bevestiging: via TermoFix-

beslag in het FixOn-profiel• Materiaal: gelaagd polyester

ORGANIZER (LAAG MODEL)• Bevestiging: rechtstreeks aan

de caravanwand• Materiaal: gelaagd polyester

TENTHEMEL• Montage: met behulp van

ThermoFix-beslag en binders• Wordt voor winterkamperen

aanbevolen (reduceert vorming condenswater)

• Voor Universal 360/300, Universal 240, Snowboy en Capri Snow

STORMZEKERINGSSET• Zekert de voortent extra tijdens

zware wind• Sterke stormriemen• Kan binnen in de voortent

aangebracht worden• Voorkomt slijtage van het

tentdoek

GRIPON™• Gebruiksvriendelijk en krach-

tige snelklem• Eenvoudige fijninstelling en

blokkering• Standaard geleverd bij deel- en

wintertenten (Capri Snow uit-gezonderd)

Octrooinummer: NL 1006133

REGENGOOT MET AFVOERPIJP• Montage: onder de markies-

strook aan de zijdelen van de tent

• Voorkomt dat het vuile dak-water op de zijdelen van de tent loopt

• Materiaal: aluminium • Lengte: 300 of 350 cm

HERCULES™ TWIN• Voor een correcte afspanning

van het tentframe• Geschikt voor zowel glasfiber-

als stalen framebuizen • Bevordert langere levensduur

van de voortent• Gepatenteerd

TEXTIELSERIE• Kussens, tafellakens, lampen-

kappen en gordijnen• A. Provence: 1) Blue, 2) Terra• B. Ocean• C. Atlantic:

1) Blue, 2) Breeze (alleen als gordijn)

• D. NIEUW! Camelot• E. NIEUW!

1) Firenze, 2) Toscana• Materiaal:

50% polyester/ 50% katoen

WINTERZEKERINGSSET• Bescherming van de voortent

en het frame bij hevigesneeuwval

• 2 dak- en 3 steunstangen,inclusief FixOn II(blauw gemarkeerd)

• Voor Universal 360/300, Universal 240 en Snowboy/Capri Snow

ISALINK™STORMBESPANNINGSSET• Voor bevestiging van extra

stormlijnen • Montage: met IsaFlex• Voor nieuwe en oudere

Isabella voortenten

NIEUW! ISABELLA TENTTAS• Exclusieve praktische draagtas

voor opbergen en transport van de voortent

• In 3 uitvoeringen: voor devoortent (in 3 maten), tentstok-ken en accessoires

• Materiaal: zware katoen• Kleur: zwart met het Isabella

logo in zilver

NIEUW! ALPHA 123TENTDOEKREINIGER• Krachtig reinigingsmiddel voor

de tent• Verwijdert vetvlekken,

harsplekken, vogelmest, etc.• Is geschikt voor zowel het dak

als de front- en zijdelen• Het na-impregneren van een

gereinigde plek wordt aan-bevolen

ACCESSOIRES ACCESSOIRES

Page 17: Isabella Nederland 2004

12725

750

775

716-735

736-760

761-785

10675

700666-685

686-715

14850

875836-860

861-885

16900

925886-910

911-935

18950

975936-960

961-985

191000

1025986-1010

1011-1035

201050

10751036-1060

1061-1085

211100

11251086-1110

1111-1135

221150

11751136-1160

1161-1185

231200

12251186-1210

1211-1235

13800

825786-810

811-8355234

1

•3332•

•OPBOUW LAGEN IXL1. Lengterichting glasvezellaag2. Dwarsrichting glasvezellaag3. Lengterichting glasvezellaag4. Dwarsrichting glasvezellaag5. Beschermende laklaag

IXL GLASFIBER• Licht en roestvrij tentframe• De dakstangen van het standaard glasfiberframe hebben een

diameter van 30,5 mm met een wanddikte van 2 mm• Dit frame is zeer geschikt voor zowel seizoenkamperen als voor

trekvakanties• Opgebouwd met meerdere lagen glasfiber, die afwisselend in de

lengte en dwarsrichting lopen

ZINOX HOOGWAARDIG STAAL• In- en uitwendige heet-zink-behandeling • Diameter van 19, 22 of 25 mm• De buitenste zinklaag is zo'n 50% dikker dan traditionele lagen.

Dit betekent een extra lange levensduur• Geeft een maximaal draagvermogen• De laklaag vormt een oersterke bescherming

OPBOUW ZINOX SUPERSTAAL1. Transparante organische laklaag2. Alu/zink-legering (ca. 20 µ)3. Hoogwaardig staal4. Transparante organische laklaag5. Alu/zink-legering (ca. 20 µ)

Diverse dessins die harmoniëren met de voortentmodellen• Ook leverbaar in een variant met een “lichtere” prijs:

desin “Karo”• Neemt geen water op• Rafelt niet, als het op maat van de voortent wordt geknipt• Makkelijk schoon te houden• Het is verstandig om onder het tapijt plastic folie aan te brengen• Ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse fabrikant Bolon

GOLDLINEWij behouden ons het recht voor om tussentijds verbeteringen of wijzigingen aan te brengen op onze producten. Voor eventuele drukfouten zijn wij niet aansprakelijk.

Wij maken u er ook op attent dat er door druktechnische redenen kleurverschillen kunnen ontstaan in de afbeelding van modellen.

HOOFDLEVERANCIER VANTENTDOEK

HOOFDLEVERANCIER VANRITSSLUITINGEN

LEVERANCIER VANSOKKELMATERIAAL

LEVERANCIER VANSOKKELMATERIAAL

HOOFDLEVERANCIER VANRAAMFOLIE

HOOFDLEVERANCIER VANGORDIJNSTOFFEN

HOOFDLEVERANCIER VANTENTFRAME

Om de juiste tentmaat te bepalen, dient u de volgende gegevens teweten: caravanmodel met bouwjaar en de omloopmaat (A-maat) van decaravan.Zo vindt u de omloopmaat (A-maat): De caravan dient op een vlakkeondergrond te staan. De A-maat is de lengte vanaf de grond gemeten,door de caravanrail en weer terug naar de grond. Dit gaat heel een-voudig met behulp van een koord.Bij deeltenten is een railhoogte aangegeven. Hier heeft de A-maat geenbetekenis.

Isabella gebruikt uitsluitend de beste materialen van toonaangevende Europesefabrikanten in accessoires voor de campingindustrie.Het acryl tendoek dat in de wanden van onze voortenten wordt gebruikt, is tot inde vezel door-en-door geverfd, een methode die een optimaal kleur- en lichtecht-heid garandeert. Bovendien is dit acryldoek een “ademend” materiaal, waardoorcondensvorming zoveel mogelijk wordt tegengegaan en een plezierig leefklimaatin de tentruimte wordt bevorderd. Het PVC/polyestermateriaal dat gebruikt wordtvoor de sokkels en in de wanden van de wintervoortenten, is aan beide zijden af-gelakt. Dit vergemakkelijkt het reinigen en het onderhoud. Het meest toegepastdakmateriaal van de Isabella standaard voortenten is een sterk, gelaagd polyester-doek. De binnenzijde van het dak heeft bij de meeste Isabella voortenten een

neutraal dessin. Hierdoor zijn vlekken die ontstaan door vuil of verontreinigingminder zichtbaar. Alle toegepaste materialen zijn bovendien geïmpregneerd tegen regen, vochtvlek-ken en schimmel. Een Isabella voortent is op alle kwetsbare plekken uitgerust metextra versterkingsmaterialen, waardoor slijtage door het tentframe zoveel mogelijkwordt tegengegaan.

Hiermee voldoen wij optimaal aan alle voorwaarden die een langere levensduurvan de voortent in de hand werken. Samen met het juiste manier van onderhoud,mag u dan ook verwachten dat u heel veel jaren plezier zult beleven aan uwIsabella voortent.

Prijsgroep................................

Isabella grootte .......................Geschikt voor A-maat van t/m.Isabella grootte .......................Geschikt voor A-maat van t/m.Isabella grootte .......................Geschikt voor A-maat van t/m.

HOOFDLEVERANCIER VANDAKMATERIAAL

HOOFDLEVERANCIER VANGARENS

TERRALINE GREENLINE KARO GREY KARO ANTRACIET

TYPEN TENTFRAME

VOORTENTTAPIJT

AFMETING

PRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT

Page 18: Isabella Nederland 2004

VOORTENT ALS DEELTENT

Voortenten van Isabella die bedoeld zijn als een hele tent,kunnen ook bij een grotere type caravan als deeltent wordengebruikt. Met behulp van een schuimrubber sluitkussens, eensteunstang en twee speciale klikprofielen wordt een perfecteaansluiting met de caravanwand gegarandeerd.

GEWICHTSOVERZICHT:

21 230 B ■1)

280280 ■

360:380300:320

B ■

360:1

300:2

■ ■ ■ ■ ■ ■ A4 ■ ■

19 230 B ■ ■1)

280280 ■320 B ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■ ■

AB

4 ■ ■

18 200 B ■1)

220245 ■240 B ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■ ■

AB

2 ■

22 180 B ■ 2801)

450■240 E1 ■ 2 ■ ■ ■ ■ ■ ■ A2 ■ ■

23 180 B220 A1 ■ 2 ■ ■ ■ ■ ■ ■ A2 ■

23 140 B

1)4502)

340

200

Nau

tico

■ 2 ■ ■ ■ ■ A1 ■

UN

IVER

SAL

360

& 3

00M

AG

NU

MM

INO

RU

NIV

ERSA

L24

0SN

OW

BO

YC

APR

ISN

OW

FRONT-INDELING: FRONT-INDELING:

FRONT-INDELING:

FRONT-INDELING:

FRONT-INDELING:

FRONT-INDELING:

FRONT-INDELING:

Hoogte ZINOX IXL240 cm 29,6 kg 24,1 kg

Past aan caravanhoogtetussen 230 en 250 cm.

Hoogte ZINOX240 cm 31,9 kg

Past aan caravanhoogtetussen 230 en 250 cm.

Hoogte ZINOX240 cm 26,4 kg

Past aan caravanhoogtetussen 230 en 250 cm.

Hoogte ZINOX240 cm 20,1 kg

Past aan caravanhoogtetussen 230 en 250 cm.

Hoogte ZINOX IXL240 cm 39,0 kg 31,0 kg

Past aan caravanhoogtetussen 230 en 250 cm.

Universal 360 Universal 300Hoogte ZINOX ZINOX240 cm 41,1 kg 40,9 kgAanbevolen caravanlengte tenminste: Uni. 360: 500 cm - Uni. 300: 400 cm.Past aan caravanhoogte tussen 230 en 250 cm.

1)4502)

350

360 300

Pagin

a

Diepte

(cm)

Breed

te bo

dem

(cm

)

Hele v

oorte

nt (A

) of d

eelte

nt (B

)

Uitwiss

elbar

e fro

ntde

len

Uitnee

mba

ar e

n ne

erro

lbaa

r fro

nt

Uitnee

mba

re e

n ne

erro

lbar

e zij

delen

Uitnee

mba

re e

n ne

erro

lbar

e ho

eken

Dak (1

)/Ten

tdoe

k (2

) van

gela

agd

polye

ster (

gram

per

m2 )

Tent

doek

van

struc

tuur

gewev

en Is

acry

l (gr

am p

er m

2 )

Tent

doek

van

acry

l (gr

am p

er m

2 )

Dak- (

1)/Te

ntdo

ek (2

) van

pol

yeste

r/PVC (g

ram

per

m2 )

Sokk

el va

n po

lyeste

r/PVC

Aantal

deu

ren

Rondo

mlo

pend

e pe

tluife

l

Licht

secti

es in

het

dak

Inse

ctenh

or in

een

zijd

eel (

1) o

f in

beid

e zij

delen

(2)

Twee

rege

lbar

e ve

ntila

tie-o

peni

ngen

in h

et fro

nt

Mog

elijkh

eid v

oor e

en fr

ontve

rand

a (ge

heel

of g

edee

ltelij

k)

Gordi

jnen

(pag

ina

31)

Gelaste

raam

spon

ning

en

Uitwen

dige

raam

flapp

en

Binne

nligg

ende

slikr

ande

n (1

) / B

uiten

ligge

nde

slikr

ande

n (2

)

Afgede

kte ri

tsslu

iting

en

Regels

noer

Ventil

atiem

ogeli

jkheid

Mog

elijkh

eid v

oor s

torm

besp

anni

ng

Toch

tsche

rm e

n wiel

kastb

edek

king

Veran

dasta

ng v

oor h

et ne

erro

llen

GripO

n kle

mbe

slag

Tent

- en

stokk

enfo

edra

al en

har

inge

nzak

Tent

fram

e: ke

uze

uit Z

inox

-staa

lbui

s (A) o

f IXL-

glasfi

ber (

B)

1011

300 A ■ ■1)

280280 ■

CO

MM

OD

OR

E

G13-18 G19-21 G22-23

14 250 A ■ ■1)

280280 ■

AM

BASS

AD

OR

CR

OW

N

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 13 800 - 825 cm 37,4 kg 31,6 kg G 19 1000 -1025 cm 52,3 kg 43,1 kgG 14 850 - 875 cm 40,1 kg 33,5 kg G 20 1050 -1075 cm 54,3 kg 45,1 kgG 16 900 - 925 cm 41,6 kg 35,0 kg G 21 1100 -1125 cm 60,9 kg 50,7 kgG 18 950 - 975 cm 46,9 kg 39,2 kg G 22 1150 -1175 cm 62,0 kg 51,8 kg

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 13 800 - 825 cm 44,4 kg 36,7 kg G 20 1050 -1075 cm 62,1 kg 50,0 kgG 14 850 - 875 cm 47,6 kg 38,8 kg G 21 1100 -1125 cm 69,3 kg 55,6 kgG 16 900 - 925 cm 48,9 kg 40,1 kg G 22 1150 -1175 cm 70,2 kg 56,5 kgG 18 950 - 975 cm 54,5 kg 44,2 kg G 23 1200 -1225 cm 81,0 kg 65,5 kgG 19 1000 -1025 cm 59,7 kg 47,6 kg

2

Gold:

C1Rosso:ProvenceRosso

■ 1 ■ ■ ■ ■ ■AB

4

6 1 C1 ■ 1

■ ■ ■ ■ ■

■ ■AB

6-7 350 A ■ ■ ■1)

280280 ■

PEN

TA

FRONT-INDELING:

G12 G13-18 G19-21 G22-23

Grootte A-maat ZINOX Grootte A-maat ZINOXG 12 750 - 775 cm 59,5 kg G 19 1000 -1025 cm 72,1 kgG 13 800 - 825 cm 60,5 kg G 20 1050 -1075 cm 85,4 kgG 14 850 - 875 cm 61,6 kg G 21 1100 -1125 cm 86,6 kgG 16 900 - 925 cm 63,6 kg G 22 1150 -1175 cm 98,1 kgG 18 950 - 975 cm 71,0 kg G 23 1200 -1225 cm 99,3 kg

■ ■ A1 ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■ A4 ■ ■

FRONT-INDELING:

G13-18 G19-21 G22

FRONT-INDELING:

1617

250 A ■ ■1)

220245 ■

CA

PRI

LUX

G10-12 G13-18 G19-20

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 10 675 - 725 cm 33,4 kg 27,6 kg G 16 900 -925 cm 40,1 kg 33,5 kgG 12 750 - 775 cm 34,8 kg 29,0 kg G 18 950 -975 cm 45,7 kg 38,0 kgG 13 800 - 825 cm 36,4 kg 30,6 kg G 19 1000 -1025 cm 51,1 kg 41,9 kgG 14 850 - 875 cm 39,2 kg 32,6 kg G 20 1050 -1075 cm 52,7 kg 43,5 kg

Blue:B

Green:A2

Bord.:D

■ 1 ■ ■ ■ ■ ■AB

4 ■ ■

FRONT-INDELING:

15 250 A ■ ■

1)2802)

220

MIS

TRA

L

G13-16 G18 G19

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 13 800 - 825 cm 38,9 kg 33,1 kg G 19 1000 -1025 cm 54,7 kg 45,5 kgG 14 850 - 875 cm 41,7 kg 35,1 kg G 20 1050 -1075 cm 56,3 kg 47,1 kgG 16 900 - 925 cm 42,9 kg 36,3 kg G 21 1100 -1125 cm 62,6 kg 52,4 kgG 18 950 - 975 cm 48,9 kg 41,2 kg G 22 1150 -1175 cm 63,9 kg 53,7 kg

2 C1 ■ ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■AB

6 ■ ■

FRONT-INDELING:

4-5 350 A ■ ■1)

280280 ■

FOR

UM

FRONT-INDELING:

G14-19 G20-23

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 14 850 - 875 cm 63,6 kg 51,8 kg G 21 1100 -1125 cm 92,5 kg 74,2 kgG 16 900 - 925 cm 65,3 kg 53,5 kg G 22 1150 -1175 cm 93,7 kg 75,4 kgG 18 950 - 975 cm 72,8 kg 59,0 kg G 23 1200 -1225 cm 108,0 kg 87,4 kgG 19 1000 -1025 cm 79,7 kg 63,5 kg

1 ■ E1 ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■AB

■5 ■ ■

8-9 300 A ■ ■1)

280280 ■

CO

MM

OD

OR

EA

LPH

A

G13-18 G19-23

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 13 800 - 825 cm 43,2 kg 36,1 kg G 20 1050 -1075 cm 60,4 kg 48,3 kgG 14 850 - 875 cm 44,5 kg 36,8 kg G 21 1100 -1125 cm 67,6 kg 53,9 kgG 16 900 - 925 cm 46,0 kg 38,3 kg G 22 1150 -1175 cm 68,5 kg 54,8 kgG 18 950 - 975 cm 52,1 kg 42,8 kg G 23 1200 -1225 cm 79,3 kg 63,8 kgG 19 1000 -1025 cm 58,0 kg 45,9 kg

1 E2 ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■AB

■6 ■ ■

FRONT-INDELING:

1213

250 A ■ ■1)

280280 ■

AM

BASS

AD

OR

ALP

HA

Grootte A-maat ZINOX IXL Grootte A-maat ZINOX IXLG 13 800 - 825 cm 41,1 kg 34,3 kg G 19 1000 -1025 cm 53,8 kg 44,6 kgG 14 850 - 875 cm 42,7 kg 35,0 kg G 20 1050 -1075 cm 55,8 kg 46,6 kgG 16 900 - 925 cm 44,0 kg 36,3 kg G 21 1100 -1125 cm 62,4 kg 52,2 kgG 18 950 - 975 cm 50,0 kg 40,7 kg G 22 1150 -1175 cm 63,5 kg 53,3 kg

6 1 E1 ■ 1 ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■AB

G13-18 G19-23

FRONT-INDELING:

ZEN

ITH

ZONNETENT/ZONLUIFELS:Grootte A-maat Tentdoek m/ZINOX m/IXLG 13 800 - 825 cm 18,9 kg 30,2 kg 25,1 kgG 14 850 - 875 cm 19,6 kg 31,9 kg 26,1 kgG 16 900 - 925 cm 20,8 kg 33,1 kg 27,3 kgG 18 950 - 975 cm 22,2 kg 34,7 kg 30,4 kgG 19 1000 - 1025 cm 23,2 kg 38,9 kg 31,5 kgG 20 1050 - 1075 cm 24,2 kg 39,9 kg 32,5 kgG 21 1100 - 1125 cm 25,4 kg 41,7 kg 35,6 kgG 22 1150 - 1175 cm 26,3 kg 42,6 kg 36,5 kg

SUN

BLU

E

G 13 800 - 825 cm 9,4 kg 20,7 kg 15,6 kgG 14 850 - 875 cm 9,6 kg 21,9 kg 16,1 kgG 16 900 - 925 cm 10,1 kg 22,4 kg 16,6 kgG 18 950 - 975 cm 10,5 kg 22,9 kg 18,7 kgG 19 1000 - 1025 cm 10,9 kg 26,6 kg 19,2 kgG 20 1050 - 1075 cm 11,2 kg 26,9 kg 19,5 kgG 21 1100 - 1125 cm 11,6 kg 27,9 kg 21,8 kgG 22 1150 - 1175 cm 12,0 kg 28,3 kg 22,2 kg

VO

ORT

ENTL

UIF

EL

Grootte A-maat ZINOXG 12 725 - 775 cm 10,7 kgG 13 800 - 825 cm 10,9 kgG 14 850 - 875 cm 11,7 kgG 16 900 - 925 cm 11,8 kgG 18 950 - 975 cm 12,5 kgG 19 1000 - 1025 cm 12,6 kgG 20 1050 - 1075 cm 15,7 kgG 21 1100 - 1125 cm 16,2 kg

SHADOW240 cm 3,6 kg300 cm 3,7 kg360 cm 4,5 kg400 cm 4,8 kg

SUN-Z300 cm 6,0 kg360 cm 6,1 kg

• SPEC

IFIKATIE

S

G20-22

TENTPLATTEGROND: TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

TENTPLATTEGROND:

Page 19: Isabella Nederland 2004

JYDSK CAMPING INDUSTRI A/SIsabellahøj 3 . P.O. Box 587 . DK-7100 Vejle

tel. +45 75 82 07 55 . fax +45 75 82 06 93 . e-mail: [email protected]

www.isabella.net

HELMUTH PUSCH WOHNWAGENLinzer Str. 138 . AT-4810 Gmundentel. +43 (07612) 67945/0 . fax +43 (07612) 67600e-mail: [email protected]

CAMPING DISTRIBUTIONRue de Valenciennes, 18 . BE-4000 Liegetel. +32 (0)4 227 46 32 . fax +32 (0)4 227 87 37e-mail: [email protected]

ISABELLA VORZELTE DEUTSCHLAND GMBHMax-Planck-Str. 4 . DE-34253 Lohfeldentel. +49 (0561) 51 20 33 . fax +49 (0561) 51 20 36e-mail: [email protected]

KEHÄ CARAVAN TUKKU OYKoskelontie 15 . Kehä III . Koskelo . FI-02920 Espootel. +358 (09) 849 4300 . fax +358 (09) 849 43 030e-mail: [email protected]

OY KAMA FRITID ABPolunmäenkatu 35 . FI-33720 Tamperetel. +358 (03) 31 80822 . fax +358 (03) 31 84540e-mail: [email protected]

ISABELLA INTERNATIONAL CAMPING LTD.Isabella House, Drakes Farm, Drakes Drive,Long Crendon, Buckinghamshire HP18 9BA . UKtel. +44 (01844) 20 20 99 . fax. +44 (01844) 20 21 11e-mail: [email protected]

ESSEBI S.A.S.Via Giotto 12/A . IT-39100 Bolzanotel. +39 0471 205117 . fax +39 0471 200547

NORSK ISABELLA A/SPostboks 57 . NO-1740 Borgenhaugentel. +47 69 127575 . fax +47 69 127570e-mail: [email protected]

ISABELLA NEDERLAND BVPostbus 90 . NL-3870 CB Hoevelakentel. +31 (033) 2541100 . fax +31 (033) 2541105e-mail: [email protected]

MARCAMPO, LDA.Av. Almirante G. Coutinho, 56/D . PT-1700 Lisboatel. +351 (01) 8486776 . fax +351 (01) 8470699e-mail: [email protected]

KAMA FRITID ABBox 114 . SE-560 27 Tenhulttel. +46 (036) 353700 . fax +46 (036) 353720e-mail: [email protected]

• AT

• BE

• DE

• FI

• GB

• IT

• NO

• NL

• PT

• SE

2004

© IS

ABEL

LA 2

003