IRL MeetUp in Zakenmerk nr02 maart 2012

1
52 53 Vanaf april 2012 zal IRL MeetUp in Rotterdam Alexander boek- baar zijn als een “inspired by Seats2meet.com” (S2M) locatie. Via www.seats2meet.com kunnen gasten een boeking maken voor een werk- of vergaderplek in een inspirerende omgeving waarbij kennis en talent delen centraal staat. Iedereen is welkom, doch deze werkplek- ken spreken vooral de Zelfstandige Professional (ZP’er) aan. Het delen van kennis en talenten en het openstaan voor (onverwachte) relevante ontmoetingen, heeft S2M in haar formule een plek gegeven als sociaal kapitaal, een aanvulling op transacties door betaling van geld (monetair kapitaal).Tegenover de inzet van dit sociaal kapitaal faciliteren de locaties aan hun gasten draadloos internet, koffie, thee en zelfs een lunch. Daarnaast kan je ook voor vergaderruimtes terecht bij IRL MeetUp. De ondernemer hierachter, Aart-Jan Eenkhoorn, heeft in al zijn ondernemingen altijd veel waarde gehecht aan een inhouse ontmoetingsplek. Een inspirerende plek als onderdeel van de bedrijfsvisie, waar de medewerkers en klanten graag mogen komen om vooral veel synergie te kunnen bereiken. Toen hij eenmaal een keer een meeting meemaakte in Seats2Meet in Utrecht, was het bingo. De ideale combinatie van workspace en meetingspace voor workshops, meetings en trainingen, waar hij altijd naar op zoek was. Het Seats2meet.com concept speelt in op het nieuwe werken door het creëren van een inspirerende (werk)plek, die op een laagdrempelige manier toeganke- lijk gemaakt wordt voor een breed netwerk. Het is een on- & offline ontmoe- tingsconcept en faciliteert gasten met een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Deze samenwerking betekent voor IRL MeetUp een professionele meerwaarde voor de regio en voor S2M een waardevolle nieuwe speler in haar waardenetwerk. Bij S2M locaties kunnen gasten zelf 24/7 online ‘seats’ boeken in de beschikbare vergaderlounges. Dit gaat tegen betaling van een, continue fluctuerende, prijs per seat. Hiermee heeft de boeker zelf invloed op de prijs die hij/zij wil beta- len voor een vergaderruimte. Daarnaast bieden S2M locaties ook werkplekken aan in de open lounge. Gasten kunnen tegen sociaal kapitaal deze werkplekken reserveren. Wanneer gasten een werk- of vergaderplek boeken bij IRL MeetUp zal de kennis, zoals men gewend is bij S2M locaties, inzichtelijk worden gemaakt waardoor de kans op serendipiteit (de onverwachte relevante ontmoeting) wordt vergroot. Dit is uniek aan het Seats2meet.com concept. Gasten wordt de mogelijkheid geboden om hun ideale werkplek te selecteren op basis van de aanwezige kennis bij een specifieke locatie, in plaats van enkel de geografische ligging. Op www.seats2meet.com/locations vind je een lijst met alle Seats2meet.com locaties en binnenkort staat IRL MeetUp daar ook bij! IRL MeetUp inspired by Seats2Meet.com opent april 2012

Transcript of IRL MeetUp in Zakenmerk nr02 maart 2012

52 53

Vanaf april 2012 zal IRL MeetUp in Rotterdam Alexander boek-

baar zijn als een “inspired by Seats2meet.com” (S2M) locatie. Via

www.seats2meet.com kunnen gasten een boeking maken voor een

werk- of vergaderplek in een inspirerende omgeving waarbij kennis en

talent delen centraal staat. Iedereen is welkom, doch deze werkplek-

ken spreken vooral de Zelfstandige Professional (ZP’er) aan. Het delen

van kennis en talenten en het openstaan voor (onverwachte) relevante

ontmoetingen, heeft S2M in haar formule een plek gegeven als sociaal

kapitaal, een aanvulling op transacties door betaling van geld (monetair

kapitaal).Tegenover de inzet van dit sociaal kapitaal faciliteren de

locaties aan hun gasten draadloos internet, koffie, thee en zelfs

een lunch. Daarnaast kan je ook voor vergaderruimtes terecht bij

IRL MeetUp.

De ondernemer hierachter, Aart-Jan Eenkhoorn, heeft in al zijn ondernemingen altijd veel waarde gehecht aan een inhouse ontmoetingsplek. Een inspirerende plek als onderdeel van de bedrijfsvisie, waar de medewerkers en klanten graag mogen komen om vooral veel synergie te kunnen bereiken. Toen hij eenmaal een keer een meeting meemaakte in Seats2Meet in Utrecht, was het bingo. De ideale combinatie van workspace en meetingspace voor workshops, meetings en trainingen, waar hij altijd naar op zoek was.

Het Seats2meet.com concept speelt in op het nieuwe werken door het creëren van een inspirerende (werk)plek, die op een laagdrempelige manier toeganke-lijk gemaakt wordt voor een breed netwerk. Het is een on- & offline ontmoe-tingsconcept en faciliteert gasten met een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Deze samenwerking betekent voor IRL MeetUp een professionele meerwaarde voor de regio en voor S2M een waardevolle nieuwe speler in haar waardenetwerk.

Bij S2M locaties kunnen gasten zelf 24/7 online ‘seats’ boeken in de beschikbare vergaderlounges. Dit gaat tegen betaling van een, continue fluctuerende, prijs per seat. Hiermee heeft de boeker zelf invloed op de prijs die hij/zij wil beta-len voor een vergaderruimte. Daarnaast bieden S2M locaties ook werkplekken aan in de open lounge. Gasten kunnen tegen sociaal kapitaal deze werkplekken reserveren.

Wanneer gasten een werk- of vergaderplek boeken bij IRL MeetUp zal de kennis, zoals men gewend is bij S2M locaties, inzichtelijk worden gemaakt waardoor de kans op serendipiteit (de onverwachte relevante ontmoeting) wordt vergroot. Dit is uniek aan het Seats2meet.com concept. Gasten wordt de mogelijkheid geboden om hun ideale werkplek te selecteren op basis van de aanwezige kennis bij een specifieke locatie, in plaats van enkel de geografische ligging.

Op www.seats2meet.com/locations vind je een lijst met alle Seats2meet.com locaties en binnenkort staat IRL MeetUp daar ook bij!

IRL MeetUp inspired by Seats2Meet.com opent april 2012