Intervieuw marleen

Click here to load reader

 • date post

  23-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Interview met fotomodel Marleen gaasbeek

Transcript of Intervieuw marleen

Wil je iets over je zelf vertellen?

Marleen (17) is op haar 14e gescout "Ik ben Marleen Gaasbeek, ben 17 jaar als model. Ze woont bij haar ouders en woon in een klein boeren dorpje Andelst. en zus in Andelst. In haar Ik hou heel erg van sporten. Ik doe aan vrije tijd sport ze graag. fitness, maar hou ook van andere sporten. Ik deed aan voetbal, maar nu kijk ik het alleen nog maar op tv. Ik hou ook van reizen, zodat ik allemaal verschillende plaatsen en culturen zie.

Hoe oud was je toen je wist dat je model wilde worden?

Ik werd op mijn 14e gescout, toen was ik bijna 15 maar ik was er nooit mee bezig. Toen ik 15 was leek het mij wel erg leuk.

Hoe ben je in de modellenwereld terecht gekomen?

Ik ben gescout via Hyves. Ik had een foto van mezelf op Hyves met een hele grote zonnebril. Het modellenbureau heeft mij toen een berichtje gestuurd dat ze me wel interessant vonden, toen mocht ik wel een keertje langs komen.

Waar moet je allemaal goed in zijn?

Je moet natuurlijk wel een beetje normaal op de foto kunnen staan, je moet slank zijnmaar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo extreem. Het is ook heel belangrijk dat je goed Engels kunt spreken. En het aller belangrijkste is dat je een gezellig, blij en leuk karakter hebt omdat je wel jezelf een beetje moet verkopen.

Hoeveel uur per week besteed je er aan?

Eigenlijk is modellenwerk een beetje een levensstijl want je bent er altijd wel een beetje mee bezig. Sporten hoort er ook bij, maar ook voor mezelf.

Gaat het modellenwerk goed samen met school?

Ja, dat gaat wel goed samen want mijn modellenbureau vind het wel belangrijk dat ik eerst mijn VWO-diploma haal. Dus zij weten als ik een shoot heb door de weeks dat het wel een heel belangrijke shoot moet zijn. Mijn school ziet het een als een topsport. Net zoals voetbal wanneer je dan een KNVB dag hebt dan mag je een keer vrij van school en nu mag ik een keer vrij van school als ik een belangrijke shoot heb. Wat zijn de eisen om model te zijn?

Je moet een bepaalde lengte hebben, je moet er mooi strak uitzien en je moet wel een leuk koppie hebben en dat je een beetje anders bent dan de rest. Het belangrijkste is dat je een leuk karakter hebt.

Moet je er ook weleens voor naar het buitenland?

ja af en toe wel. Ik ga meestal in de zomervakantie naar het buitenland. En ook als het belangrijk werk is ga je naar het buitenland.

Wat is het leukste wat je als model hebt meegemaakt?

Nou toen ik 16 werd ging ik naar Marokko en had nog nooit gevlogen. Er was heel veel turbulentie in het vliegtuig. Ik had nog nooit gevlogen en dacht dat het heel normaal was. Maar dat bleek dus achteraf helemaal niet zo normaal te zijn! En het was een super leuke shoot want het was lekker weer en het was echt een heel mooi gebouw waar het was, met een mooi zwembad en een mooie tui