Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

6
p- Verslag oprichtingsvergadering van de Waterbuurtvereniging d..d. 30 januari 1975, gehouden in het Aanloopcentrum om 20.15 uur. (90 aanwezigen) -,-- 1. O})~ninE: De voorzitter van de avond, Kick de Ivolff, opent Çlevergaq:e:dngen heet iedereen welkom. 2. Resultaten van de ledenwerfaktie . ... " -- Met behulp van een op een bord geplakte resul tatenlijst legt Renk Klaren de optelsom van de ledenwerfaktie-uit. In de uitnodiging voor.{Ieze ver- gadering staat vermeldz aantal bezochte adressen = 668; dit m6ètzJjm aantal adressen = 668. Renk Klaren deelt mee dat men 326 ledenmöet .. lezen als 32'6 ~dressen, omdat er van uitgegaan wordt (~ieF()I1~e:g~;." statuten) dat er pe~dres (contribuant) meerdere lede!lku:pnE).rt;.zijIi. In februari zal "getracht worden de adressen die nog i::t~etnd~zgB1;i1>c~ijn, ~f vlaar men nie~anq, thuis trof alsn~g t~. b~zoeken, tenzij ID€!tl.:y:ia een ~ngevuld strookJe °d-p een andere man~er J.nIDl.ddels kenbaar heeft ::e;emaakt lid worden. 3. V~erslag Y~Fy;.f!:E.°epep. Kick de Wolff deelt mee dat nu een deelnemer van iedere werkgroep de . stand van zaken tot nu toe en de verdere plannen van de werkgroep zal vertellen. 4. Werkgroep Ve~keer - verslag Paul Frauenfelder Deze werkgroep houdt zich bezig met allerlei problemen die zich buitenàhuis voordoen. Hieronder vallen bijv. aanleg van wegen, parkeer- plaatsen, groenvoorzieningen e.d. Reeds in onderhandeling met de gemeente over~ - het parkeerprobleem aan Dijk- en Binnenwater gevaarlijke situatie door doorgaand verkeer op Korf- en Kromwater parkeren op hoofdwegen in de buurt. VeTdere aktieplannènz - aanleg verkeersdrempels in aanvoerwegen, ~. aanleg van fietspaden in en om de buurt, ...; plaatsen van bloembakken op de voetpaden, onderzoek geluidshinder Sprintèr, inspraak bij aanleg halve aansluiting op rijksweg tevens voor aanleg weg door kantorenstrook, beveiliging voetgangers afrit rijksweg/Eredewater wateroverlast bushalte Bredewater voetpad huizenkant Bredewater Vrai!1?E. Hr. Veiver vindt het oversteken bij de Meerzichtlaan een gevaarlijke onderneming. \ilaarschijnlijk zal de voetgangers'brug bij het Fina-benzine- station nog wel even op zich laten wachten. Kan de vereniging er iets aan doen? Antw. Piet v.d. ItfeelegEr is al een brief over uit van lÜbefo. Er. van Rooyz Is er een mogelijkheid om de snelheid waarmee autos vanaf afrit - via Eredewater - over het Groenewater rijden te beperken met bijv. -2-

description

Deze werkgroep houdt zich bezig met allerlei problemen die zich buitenàhuis voordoen. Hieronder vallen bijv. aanleg van wegen, parkeer- plaatsen, groenvoorzieningen e.d. Reeds in onderhandeling met de gemeente over~ - het parkeerprobleem aan Dijk- en Binnenwater gevaarlijke situatie door doorgaand verkeer op Korf- en Kromwater parkeren op hoofdwegen in de buurt. VeTdere aktieplannènz - aanleg verkeersdrempels in aanvoerwegen,

Transcript of Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

Page 1: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

p-

Verslag oprichtingsvergadering van de Waterbuurtvereniging d..d. 30 januari

1975, gehouden in het Aanloopcentrum om 20.15 uur. (90 aanwezigen)

-,--

1. O})~ninE:

De voorzitter van de avond, Kick de Ivolff, opent Çlevergaq:e:dngen heetiedereen welkom.

2. Resultaten van de ledenwerfaktie. ... " --

Met behulp van een op een bord geplakte resul tatenlijst legt Renk Klarende optelsom van de ledenwerfaktie-uit. In de uitnodiging voor.{Ieze ver-

gadering staat vermeldz aantal bezochte adressen = 668; dit m6ètzJjmaantal adressen = 668. Renk Klaren deelt mee dat men 326 ledenmöet ..

lezen als 32'6 ~dressen, omdat er van uitgegaan wordt (~ieF()I1~e:g~;."statuten) dat er pe~dres (contribuant) meerdere lede!lku:pnE).rt;.zijIi.

In februari zal "getracht worden de adressen die nog i::t~etnd~zgB1;i1>c~ijn,

~f vlaar men nie~anq, thuis trof alsn~g t~. b~zoeken, tenzij ID€!tl.:y:iaeen~ngevuld strookJe °d-p een andere man~er J.nIDl.ddelskenbaar heeft ::e;emaaktlid të worden.

3. V~erslag Y~Fy;.f!:E.°epep.

Kick de Wolff deelt mee dat nu een deelnemer van iedere werkgroep de .

stand van zaken tot nu toe en de verdere plannen van de werkgroep zalvertellen.

4. Werkgroep Ve~keer - verslag Paul Frauenfelder

Deze werkgroep houdt zich bezig met allerlei problemen die zich

buitenàhuis voordoen. Hieronder vallen bijv. aanleg van wegen, parkeer-plaatsen, groenvoorzieningen e.d.

Reeds in onderhandeling met de gemeente over~

- het parkeerprobleem aan Dijk- en Binnenwater

gevaarlijke situatie door doorgaand verkeer op Korf- en Kromwaterparkeren op hoofdwegen in de buurt.

VeTdere aktieplannènz

- aanleg verkeersdrempels in aanvoerwegen,

~. aanleg van fietspaden in en om de buurt,...; plaatsen van bloembakken op de voetpaden,

onderzoek geluidshinder Sprintèr,

inspraak bij aanleg halve aansluiting op rijkswegtevens voor aanleg weg door kantorenstrook,beveiliging voetgangers afrit rijksweg/Eredewaterwateroverlastbushalte Bredewater

voetpad huizenkant Bredewater

Vrai!1?E.

Hr. Veiver vindt het oversteken bij de Meerzichtlaan een gevaarlijke

onderneming. \ilaarschijnlijk zal de voetgangers'brug bij het Fina-benzine-station nog wel even op zich laten wachten. Kan de vereniging er ietsaan doen?

Antw. Piet v.d. ItfeelegEr is al een brief over uit van lÜbefo.

Er. van Rooyz Is er een mogelijkheid om de snelheid waarmee autos vanaf

afrit - via Eredewater - over het Groenewater rijden te beperken met bijv.

- 2 -

Page 2: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

1

jjj1

Ij11j!

Jj1

jj,;,j!II.Iji!;

5.

verkeersdrempels?

Antw. Piet v.d. Weele: de gemeente is geen voorstander van verkeers-drempels om juridische redenen.

~~.~~~~tg Waarschijnlijk zal de zgn. kantorenstrook omgeven worden doorracebanen-r;oon-werkverkeer), vergelijkbaar met In de Boog-aard in Rijswijk.Komen er geen moeilijkheden als om 4 uur (variabele werktijden) zowel veelverkeer als schoolgaande kinderen over het Bredewater gaan?~.: Dat zullen we moeten afwachten.

\ver~Q.~J> Sociale-Kul i;urele en l\inde:r;aktivi tei ten ~ verslag Nel KooymanAan de orde kwamen:

de samenvoeging van de werkgroepen Sociale-Kulturele ~ Yinderaktiviteitenvanwege de vele raalcvlakken,burenhulp, planten- en dierenverzorging in nood en vakantietijd,babysit, oproep babysittersspeelplaatsen, suggesties gevraagd,peuterspeelzaal, handtekeningenaktie, demonstratie 12 februari voorbuurtruimte.

n~~ .

Mevr. van~: Komen er nog inlichtingen over de aktie voor de buurtruimte?Antw. Nel Kooyman: Ja beslist, via een stencil waaXschijnlijk.

Hr. Verheyep: Wordt er in augustus gestart met de peuterspeelzaal en is hetzo dat de moeilijkheden met de start van de peuterspeelzaal liggen in hetopbergen van het materiaal?~.: Nee, dat is geen. punt.

Cor Kester (opbouwwerker voor Meerzicht) legt uit dat er weinigproblemen met opruimen zijn omdat er bergingsruimte en kastenzullen komen. Het enige probleem is dat Philips voor kerstmisde gemeente beloofd heeft een begroting voor de verbouwingskostente zenden (de tekeningen zijn er), maar tot nu toe alleen telefonisch(eind 1974) heeft meegedeeld dat de kosten I! ton zullen bedragen endat de kale huur f 500,- per maand zal zijn. Het wachten is nu op deofficiële begroting.

~evr. Leyen~ stelt voor een aktie van Philips-personeel te houden omdatin deze buurt toch veel Philips-mensen wonen. Dit kan dan via de personeels-administratie en bouwvereniging gespeeld worden. Het is toch personeels-belang:P.ck de Wolff antwoordt dat naar schatting maar 4<Y/o van de bewoners bijPhilips werkt, maar hij vindt het toch een goed idee: de ene aktie steuntde andere. ..

Ib::. Tukker: Als de kosten f 150.000,- bedragen, kan er dan geen nooduitgangin worden gemaakt?~~_Ç2r Kester: Die zal er in komen, evenals voorzieningen voor gehandi-capten en brandbeveiliging. Dat is voorschrift van de gemeente.Van Philips,.zijde komt uit de zaal de reaktie:

Mr. Jansen (van de Stichting Wijkcentra) zal een begroting ontvangen.De f 500,- is ~, zonder verbouwingskosten. Een aktie van Philips-personeel is heel zinvol, graag schrijvenaan Ir. H.L. Boter vanPhilips in Eindhoven en aandacht vestigen op een sociale ruimte ineen iiPhilips"-buurt. Het \vachten is nu op de uitvoering. Pas afge-lopen november is men bij Philips in Den Haag geconfronteerd met denoodzaak tot het in gebruik nemen van de ruimte.

6. ,werkgroe..p..1f.9nen- verslag Ineke Schimmelpenningh

Deze werkgroep houdt zich in principe bezig met zaken binnen het eigen erf,d.w.z.:

bouwtechnische zakenfunktioneren gemeenscllappelijke voorzieningen

- 3 -

Page 3: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

kontrakt en en reglementenfiscale zaken

huur- en tari6fz<.1~;:en

evt. tuinieren (uitwisselen stekjes).

VraKen

Hr. Vé3J1Zç;mg Zijn de akties alleen gericht op de laagbouw? \vat,gebeurtermet de flat?

An~.g We kennen helaas de problemen van de hoogbouw niet, omdat niemand uitde flat zitting heeft in de werkgroep. ~lisschien is het mogelijk om eensubcommissie flatproblemen in te stellen wanneer mensen zich aanmelden en

dan nauw gaan samenwerken met de flatvereniging BirL~enwater.

Hr. Eyspaartg Hoe ziet u dat, belangenvereniging van koopwoningen, ook koop-

lid, en als men komt met juridische problemen, wat dan?

~t~.g (v~~ Henk Klaren en Kick de Wolff) ja, alle soorten problemen moetenkunnen worden bekekeno

Zij doen een beroep op juristen uit de buurt om mee te werken, evt. parttime.

Er bestaat ook een wetswinkel in Meerzicht (voortgekomen uit het Samenwerkings-verband Meerzicht).

~y.d. Ha~~ Komt er een klachtenbureau? Moet men kollektief problemenvoorleggen of individueel? Wie koördineert dat? Vanuit de werkgroep? Hoehoren we het?

~~tw.~ Alles hierover zal in de volgende krantjes komen te staan. Klachten

kan men nu al indienen bij de werkgroep.

Neyr. Nomd~n heeft na de 2e oplevering niets meer gehoord (geen handtekening

gezet). Wat kan er nog bereikt worden nu de bouw afgelopen is?Antw..g IJat is inderdaad het onderzoeken waard.

7. WeEkgroeRS~ort - verslag Henk Klaren

Doelstellingg - kontakt buurtbewoners

- mogelijkheid tot sportbeoefening i.v.m. wachtlijsten ver.Organisatieg aanhaken bij Centrale Sportcommissie Meerzicht.Begol~en metg volleybal, twee teams

zaalvoetbal, twee teams

conditietraining

bedrijfsvoetbalcompetitie en verder alles waar belangstelling

voor is, bijv.g klaverjassen, bridgen, schaken, dammen, bowlen,badminton, basketbal.

Max I'1adeE.SJ:.deelt mee dat op dit moment niet begonnen kan worden met

badminton waar toch veel belangstelling voor bestaat, vanwege de tehoge kosten, zo'n f 6°3- per persoon voor tien minuten per avond per seizoen.

Y:r~aR~!- ?'y'.::>,IJaartgf 60,- op jaarbasis?An,tw.g Nee, voor vier mailllden.

VragE;E:,

Mevr. Verhartg F..fmer geen groepje stijldansen worden gevormd? Dansen is'o~okeen sporta

Antw~r~~vr._va?-1ong In oktober heeft in het Meerbericht een oproep voor

dansen gestaan. Elf Mensen hebben zich aangemeld. Het probleem is nugeen dansleraar + rtumte.

Toekomstg

Kick de Wolff doet een oproep voor meer deelnemers.

De heer Zuydwijk deelt mee dat er bij de ledenwerfaktie ook belangstellingvoor bowlen (of competi~ie-bowling) is gebleken.

Mevrouw Nomden voegt er aan toe dat er voor een bowlingteam maar 5 mensennodig zijn.

Antw.J.:I~E]:<:Klayr,eng \ve zullen er zeker achteraan gaan.

21...20 uur PAUZE - 4 -

Page 4: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

!1

J

J1I,1j1

j1J

8. Oprichti.ng v~:2?:1;':::'

De voorzitter van de vergadering~ Kick de Wolff, vraagt de 22ffiwezigen ofer na het beluisteren van het gedeelte voor de pauze en de eerdere infor-maties via het ;1groene boekje'! eod. bezwaar bestaat tegen het oprichtenvan een waterbuurtvereniging. Affilgezien niemand reageert verklaart hijhierbij de vereniging voor opgericht en stelt dan de te volgen procedurevoor de statutenbehandeling voor. Er zijn nu concept-statuten, eenstandaardmodel~ dat a~~gepast en eventueei gewijzigd zal worden doorbestuur en werkgroepleden. In de eerstvolgende ledenvergadering zullende statuten ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd, waarna eenaanvraag om KonilL~lijke Goedkeuring zal worden ingediend.

9. .vas:t.s~.ellj,ngho.og:t_~kontrl'putj.~ - Bert KulkHet was onmogelijk een begroting voor het eerste verenigingsjaar op testellen vanwege de onbekendheid met de soort uitgaven die gedaan moetenworden. Men is daarom te rade gegaan bij de bestaande flatverenigingenom een idee te krijgen van de hoogte van de kontributie die zij heffen.Het gemiddelde bleek rond de f 10,- te liggeno Wij stellen daarom vooronze kontributie op f 10~- per verenigingsjaar vast te stellen.

Vrags:;p

g Is dat f IOz- per ma~~d?Aflt;yr..Ber-.iJiEJkg nee~l; per jaar.g Voor een gezin?Antw.BKg Ja, we onderscheiden leden en contribuanten, contribuant = gezin.g Gokt u op 500/o?~~~g We hebben dit bedrag alleen afgekeken van de flatverenigingen. Wekunnen later bekijken hoe alles uitkomt en een kostenberekening maken.~ Sluit u niet-leden uit van aktiviteiten?

Antw.z Belangenbehartiging voor iedereen staat voorop. We verwachten wel~men lid wordt als men meeprofiteert. Het stemrecht op vergaderingenis echter voorbehouden aan leden.

g Worden ontspanningsaktiviteiten omgeslagen per aktiviteit?~W.g Ontspamlingsakti vi tei ten moeten zichzelf bedruipen? de kontributieszijn gebaseerd op gemaakte kosten.

g Stel een kinderhappening wordt georganiseerd? Kunnen alleen leden ergratis arol meedoen en moeten niet~leden bijv. f 0,50 betalen?Antw.g Dat moeten we nog bekijken. Kinderen kun je al heel moeilijk uit-

sluiten als hlillouders geen lid zijn. Het zal van de aktiviteit afhangen.

~evr. van ~O~g Hoe zal de kontrole op leden voor dit soort dingen zijn?Met lidmaatschapskaarten?

~An.~.g Waarschijnlijk met ledenlijsten.!;!:,-.J~iz Is er een gironummer?jillt.}i. g Er is nog geen bestuur en geen penningmeester benoemd.g Kan de vereniging rechtspersoonlijkheid bezitien zonder statuten?Antw.z Er zijn concept-statuten.

~at wordt de rechtsvorm~ vereniging, stichting?Antw. g Een vereniging.

~rking COl' Kesterz Voordat gedacht wordt aan een vereniging metkontributie, leden~ stemrecht, ledenvergadering is het wellicht zinvol

mogelijkheden te onderzoeken buiten deze konstruktie te blijven, w~~tals alle bewoners bij een organisati~ zijn aangesloten zijn er misschienkansen op subsidie.

Kick de Wolff merkt op dat dit een overdenking waard is.

Henk Klaren voegt er aan toe dat àls men subsidie ontvangt, men afhmlkelijker

zal zijn van bepalingen en beperkingen. De doelstellingen zullen duidelijkgeformuleerd moeten worden. De buurt is belangrijker dan ledeno Het wordt

onderzocht. Over een jaar zal deze zaak zeker rond zijn.

- 5 -

Page 5: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

TIe voo~Ai~1~E van de vergadering vraagt of iemand uit de zaal bezwarenheeft tegen eon kontTÜilltie van f 1°7- per jaar.~illc1JlëL)3 -G8Gsn,Alzo wordt het voorstelvan f 1°9- kontributie aangenomen.

l3estuur.§~~rkiezi1Yi

}Ja het voorstellenvan negen kandidatsn. met vermelding vanàJ3: vJ.erkgroep~aarL~ zij vertegenwoordigd zijn, vraag~ de voorzitter van'dè avond oféén van de aanwezigen eventueel bezwaren wil inbrengen tegen deze mensenof nog tegenkandidaten stellen. Niemand reageert1 zodat hij kon..1dudeertdat de volgende personen deel uit zullen maken van een voorlonig bestuur, - '-\zittings".'--~": 1 j~,ar) 9 opdat alle leden de ke.DJlismaking kunnen verdiepenen de b8st~n~csleden h~u~ flli~ktie hunnen bewijzeng

10.

Paul Frauenfel,ieJ:'

Cobi Hoo:>:'\'legHenk KlarenNel Looyman1;/il v, d , Yu-ogt:Bert KulkNax JVI3o..era

Chr:Ls l'Jederpel tIneke Schin:'1J'10, 1 y,nynl t:ngh

Yr~g~n

Er 0 E;ynspEk?XCg Kan ik m1. het gironmrmer heren.?An.t.:io KicJ.<: e18 vfolffg Eet is de bedoeling dat de bcstLILll'GJeden in de eerst-volgende vergaäe:r-:..ng de funkties onderling zullen verdelen. Er is dus nugeen pe"lé"inG~sester dio een rekening geopend heefto

ll~ ~rrp;,.ag:

IIL'". ~'"S'-ê.;~_r::Ivraa,S"; of het l)eken.d is dat een. aantal bewoners l..Ut de vla ter-bUl~ll't lid zi.jn van. een GubCOELrnissie in de gemeenteraad. Hijzelf en eenandere l)e':Jonel' nCllie:c.deelaan onder.vijsen cul tuur 0 Verder iemand voorsociale zaken en volksgezondheid? belastingen en financiën? verkeer 9

samenleYil1gsofbO"\~",-'.'le:1. jeugdzaken. Hij 'firil "Heleens met de voorzittervan de vereniging in commissieverb8~ld of in direkt kontakt bekijken watde comm:Lssielcden voo::: de \laterbur.r.t lm-r.c.11.en.êLoen.

F4?ó:.-yan~9]l~ KC21t ti de cor.cept..statuten voorle:3en of misschien enigebelang:e'5.):e g~"d.sel ten ervan? -.~. Yd..ck de \!clffz Er is de afgelopen week volop gelegenheid geweestde statuten in te ZiO~1 l):Lj di-Ierse 2~dr8ssen genoemd in de uitnodigingtot deze 'vTrgadering, Voorlezen zal ts'teel tijd kcsten~

I~~.~ Zijner p2.annon in de wijk voor een lok2~le bibliotheek?A:p:b.'l~ Nel KcoSTD.ang In tet "T;Tijkcentrum zal zeker een bibliotheekkomen.TIit kan nog weIl à lt jaar du.ren. Voorlopigkan men teI'echtin de Neidoorn-laan en bij de bibliobus die 2x per week in de wijk komt.

Na mededelb.genva::l Chris van Elk over deelname aan de i{eisvlinkelenPietv 0do \IJe81e over het f:>&-r.emJerlÜngsverban.d Neerzichtmet d'evraag ofde i'!aterbuu..C'tï,-ereniginghieraan zal mee".'lerken ant".'loordt Henk IGaren datdeze zake~ os~ agendapu~.tvoor de eerstvolgende bestuursvergadering zijn1maaI' da~ het waarschijnlijk geen problemen zal opleveren 0

TIeh8ervod.Ham \~aagt of delvijkorgaan';äl~-; ta221 0

~eJ:'1JcIq..are:: 8.ntw~J?2-1er in ieder geval eenmoet kome:l.Q

vereniging ook positief tegenover het

dat dit eveneens een agendapunt is. F~j vindt dat

goede samenwerking met de diverse organisaties

- 6 -

Kooi.:=msv>T<,?"te:r70 ltlgr. VerkeerLeiwater 40 wgr. SoK.K.IC:romvJater 18 wgr. vlonenSchuitwater 25 wgro S,K.KoKorfvJater 6 wgr. SportSchuit\'later 21 vlgr VerkeerZ"'lanewater 73 wg;:. SportDij.;:water 91 vlgr. S.K.K.Kori\va ter 6 wgr. Wonen

Page 6: Informatiebulletin waterbuurt: oprichtingsvergadering 1975

- 6 -

Hierna volgt een discussie over de werkwijze tussen deze organisaties.Kick de Wolff rondt déze discussie af door te stellen dat het standpunt

van het bestuur nu niet bekend is en geeft het bes~lur de opdracht tewerken aan

1) het buurt belang

2) wijkbelang

3) stadsbelang

Y.EAaf!i..~~Li~ske~.g Hebben de flatvereniging Binnenwater en de bUL1xtver-eniging niet dezelfde belangen?

Ant~~Tj~~~ft Stel (Belangengemeenschap Binnenwater)g Er zijn wel verschillengeen flat kent andere problemen dan een laagbouwbuurt~ elektriciteitsrekenin-genbijv. .

Aptw. Henk Kl,arem Beide verenigingen '..vordengenoemd' belangenverenigingen.Aan de bàlangen van zowel de .laagbouw als de flatbewoners wordt gewerkt

door de buurtvereniging. De Belangengemeenschap Binnenwater is voor

specifieke flatperikelen in het BilLnenwater opgericht. Er zal natuurlijknaar samenwerking worden gestreefd. Bij de ledenwerving zijn we niet langshet Binnenwater gegaan omdat we niet onder andermans duiven wilden schieten.

YE!:..2;$.l'g:.-}iesker g Komt er een kopersv;e.r,eni.e,:in.,g:?

Antw.g Nee~ we zijn van plan een subcon~issie in te stellen.

Vraag hr. Lieskerg Is een subdivisie flatproblemen niet nuttig?

fir. van ~~ stelt voor dat de aktieve bewoners van het Dijkwater in de buurt-vereniging meer in kontakt met de flatvereniging Binnenwater kunnen staan.

Antw.g Een nadere uitwerking zullen we bestuderen.

Vra~evr. Nondeng Hoe zal het nu gaang een subcommissie doet een of ander

voorstel, krijgen alle leden dan eerst inzage in de plannen?

~~.g Ja, dat is wel de bedoeling, via het krantje waarschijnlijk.

yraa,g..hr.H.e~g Gaat het blaadje regelmatig verschijnen?Antw. g Ja, dat is het streven.

Hr. Fan~g We moeten ook aan zelfdiscipline doeng

Het zijn onze kinderen die de planten vertrappen,We rijden zelf over stoepen

We rijden Jiel;f,ook te hard

Wellicht kan via herhaalde opmerkingen in het blaadje aan onze opvoedihgworden gewerkt. ..

yraag hr.~s~aar~g Is het mogelijk een eigen bijdrage (mededeling, verhaal)aan het blad te leveren?

Antw.: Zeker. In het eerstvolgende krantje komen in ieder geval te staanga

j

verslag oprichtingsvergaderingb l~en bestuursleden + adres + tel.nr.c kontaktadressen

d) het gironummer van de vereniging.

Na een oproep aan alle aanwezigen om alvast de kontributie te voldoen bijhet bestuur aan de uitgang van de zaal om de kosten voor de zaalhuur en

papier te kunnen betalen, sluit de voorzitter van de avond de vergaderingom 22.40 uur onder dankzegging voor de aanwezigheid en de aandacht.

Sekretariaat

Waterbuurtvereniging