Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

40

description

Bevat informatie en uitleg over de aanwezige bedrijven op de jaarlijks campus recruitment van Absoc, de studentenkring van de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven in Antwerpen.

Transcript of Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Page 1: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 1

Page 2: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

2

Welkom

Page 3: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 3

WelkomWelkom op onze jaarlijkse Campus Recruitment, dé ultieme gelegenheid om een stapje dichter bij het bedrijfsleven te komen. Ook dit jaar hebben we ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk bedrijven aan te trekken uit verschil-lende sectoren en aansluitend bij de verschillende afstudeerrichtingen. Op deze manier wensen we een zo breed mogelijk perspectief voor te leggen van jullie toekomst.

De Absoc Campus Recruitment heeft een dubbele werking: eerst en vooral willen we jullie, de studenten, de mogelijkheid bieden om kennis te maken met het bedrijfsleven door middel van boeiende en leerrijke gesprekken met bedrijven. Ten tweede is het ook voor bedrijven van belang de juiste per-sonen aan te werven die hen kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van hun activiteiten.

Naast de kennismaking met de bedrijven, biedt de Absoc Campus Recruit-ment eveneens de mogelijkheid om enkele workshops bij te wonen. Deze zijn telkens gericht op een specifieke afstudeerrichting. Op deze manier kun-nen jullie onder andere meer leren over de persoonlijke bedrijfservaringen van onze alumni.

Wij hopen alvast van harte dat deze Campus Recruitment de start mag betekenen voor een veelbelovende carrière. Absoc wenst jullie dan ook veel succes bij de eerste stappen…

Het Absoc Team

Page 4: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

4

Page 5: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 5

Beste bijna-alumnus, alumnaGewaardeerde bijna-ambassadeur van onze faculteit

Enkele jaren geleden koos je voor een uitdagende opleiding met zicht op een carrière in het bedrijfsleven en met een gebalanceerde mix van theorie en praktijk en een hoge graad van ‘employability’ en zelfontwikkeling: de Bachelor en Master of Science in de Handelswetenschappen (KU Leuven, Campus Antwerpen).

Bijna is het zover. Binnen enkele maanden kan je je bedrijfsgerelateerde competen-ties en wetenschappelijke inzichten effectief toepassen in een professionele omgeving. Maar laat daarom de relatie met onze subfaculteit niet eindigen bij het behalen van je diploma. Wij maken graag blijvend deel uit van je toekomstige professionele netwerk. Je aanstaande werkomgeving en de daarbij horende uitdagingen waarmee je straks wordt geconfronteerd, vormen mogelijk een interessante voedingsbodem voor samenwerking met onze onderzoekers of bedrijfsprojecten van onze toekomstige studenten.

Graag wijs ik je dan ook op de grote meerwaarde van onze alumniwerking en het pos-tuniversitaire aanbod van onze subfaculteit. Met onder meer het Postgraduaat Recruit-ment, Search en Selection, het in de stijgers staande Postgraduaat Financial Planner en de verregaande samenwerking tussen onze subfaculteit en Flanders Business School – met een Entrepreneurial MBA-programma als speerpunt – bieden we een comple-mentair aanbod van levenslang leren voor beloftevolle managers en ondernemers aan.

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om je alvast van harte te danken voor de jarenlange inzet en het harde werk, je bijdrage aan de colleges, het vertrouwen in onze docenten, en het mee ondersteunen van studenten- en andere activiteiten. Ik hoop dat je later met veel voldoening en goede herinneringen aan je studententijd zal terugden-ken en wens je veel succes bij het halen van de laatste examenhordes en het uitbouwen van een succesvolle carrière vol boeiende uitdagingen en ontplooiingskansen.

Hartelijke groet

Prof. dr. Katia CampoCampusdecaan KU Leuven, Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen @ Antwerpen

Page 6: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

6

Inhoudstafel

BestuurDe bestuursleden van absoc en hun functie

BedrijvenOntdek de verscheidene bedrijfsprofielen

AdvertentiesRecruitment en jobaanbiedingen

Absoc CR Partners en BedrijvenLogo’s van deelnemende bedrijven

Page 7: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 7

BestuurDe bestuursleden van absoc en hun functie

BedrijvenOntdek de verscheidene bedrijfsprofielen

AdvertentiesRecruitment en jobaanbiedingen

Absoc CR Partners en BedrijvenLogo’s van deelnemende bedrijven

p.8 - 9

p.10 - 21

p.22 - 36

p.38 - 39

Page 8: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

8

Alexander Van LaerVoorzitter

Dimitri De BisschopOndervoorzitter

Jeroen EngelerExternal Relations

Killian Van DammeExternal Relations

Martijn BosPartnerships

Page 9: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 9

BestuurWouter De Schryver

Marketing

Nicholas Van der VekenEducation

Tijl BoelenLeisure

Yoël Casal y GomezEducation

Quinten LefevreWorkshops

Page 10: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

10

Bedrijven

Page 11: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 11

Accent Jobs

Alcopa

BDO

Colruyt Group

Deloitte

EY

Grant Thornton Belgium

Handson & Partners

HLB Belgium

Joos Consulting

KPMG

Lidl

Makro Cash & Carry

Mazars Bedrijfsrevisoren

ORMIT België

Page Personnel

Philip Morris Benelux

PWC

PZ

RSM

TriFinance

USG Finance

VMB

ChecklistVink de bedrijven aan waarvoor je wil solliciteren!

p.12

p.12

p.12

p.13

p.13

p.14

p.14

p.15

p.15

p.15

p.16

p.16

p.17

p.17

p.18

p.18

p.19

p.19

p.19

p.20

p.20

p.21

p.21

Page 12: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

12

Accent JobsUitzendarbeidBeversesteenweg 576, 8800 RoeselareLorenzo Charle | [email protected] 146 04 73

Accent Jobs is a selection company with a network of 212 offices in Belgium and more than 600 corporate em-ployees. Accent Jobs stands out by its absolute focus on jobs that give a permanent contract. In the summer of 1995 Philip Cracco (CEO of The House of HR) and Conny Vandendriessche (COO of The House of HR) founded Accent Jobs. The selection company is a part of The House of HR, that besides Accent Jobs includes other spe-cialized HR companies.

AlcopaAutomobielPierstraat 231, 2550 KontichThomas Vandamme | [email protected] 03 450 03 26

Alcopa is een Belgische holdingmaatschappij met activiteiten in diverse sectoren (automobielimport en -distributie, motoren, kantoormeubilair, immobiliën, ...) in 11 landen. 75 jaar na de oprichting door Albert Moorkens, horen al meer dan 150 bedrijven tot de groep, waarin meer dan 2300 werknemers tewerkgesteld zijn.

BDOFinanciele sector (audit, accountancy, fiscaliteit)Uitbreidingstraat 72/1-2, 2600 AntwerpenValérie Coolens | [email protected] 778 01 00

BDO is specialist in Audit & Assurance, Tax & Legal, Accounting & Reporting, Corporate Finance and Interim Ma-nagement. BDO staat voor deskundig advies van een hoog niveau. Beschikbaarheid, nabijheid, integriteit en een pragmatische aanpak zijn onze kernwaarden. In België heeft BDO 530 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. Wij werken vanuit 9 vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Lasne, Liège, Namur, Roeselare en Wavre. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van 55.000 Partners en mede-werkers actief is in 138 landen.

Page 13: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 13

DeloitteAudit & ConsultingBerkenlaan 8a, 8b, 8c Diegem , 1831 Brusselmycareer.deloitte.com/be

Deloitte is the leading audit and consulting practice in Belgium. More than 2800 people in 11 offices across the coun-try serve national and international companies, from small and middle businesses, to public sector and non-profit organisations. We are structured in five competencies: Audit & Enterprise Risk Services, Accountancy, Tax, Financial Advisory Services and Consulting and we are one of the key employers in the country. Deloitte stands for talent and it shows in everything we do. We distinguish ourselves not only by our qualities as a Belgian market leader but also by the values we share every day with our employees and clients throughout the world.

Colruyt Logistiek - Transport - DistributieEdingensesteenweg 196 - 1500 HalleKim Arys | [email protected]/3635343

Colruyt Group, dat is meer dan je denkt Wij bieden je een waaier aan verschillende jobmogelijkheden in heel uiteen-lopende functies. Want Colruyt Group, dat zijn meer dan 25.000 medewerkers, meer dan 20 ondernemingen en een omzet van 7,8 miljard euro. Bij Colruyt Group werken dus heus niet alleen verkopers. Ook dit is Colruyt Group: - Wij zijn de grootste privéwerkgever van het land. - Wij investeren in onze medewerkers en besteden zo’n 30 miljoen euro per jaar aan opleiding. - Ons interne communicatiebureau is een van de grootste van België, met een eigen video- en fotostudio. - Onze eigen architecten en ingenieurs ontwerpen en bouwen al onze winkels en centrale gebouwen. - We bottelen onze eigen wijn en branden onze eigen koffie. - DreamLand, DreamBaby, Bio-Planet en OKay zijn slechts enkele van onze ondernemingen waar je ook aan de slag kan. - Duurzaam ondernemen ligt ons nauw aan het hart. Daarom draaien wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk op hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie. - We zijn een van de grootste distributeurs van het land en hebben een tiental distributiecentra.

Page 14: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

14

EYFinancieelDe kleetlaan 2, 1831 DiegemJennifer Daxbek | [email protected] 774 92 94

EY helps companies in businesses across all industries to identify and capitalize on business opportunities. Our 167,000 people in more than 140 countries worldwide can implement a broad array of services in audit, tax, cor-porate finance, transactions, online security, enterprise risk management and other critical business-performance issues. In Belgium, EY counts 1600 employees and our offices are located in Brussels, Gent, Antwerp, Liège, Gos-selies, Renaix, Tournai, Brugge, Sint-Niklaas, Roeselare en Hasselt. YOUR PROFILE: You have a Master Degree in Applied Economics, Business Engineering, Tax, Law or equivalent. You distinguish yourself by your motivation, teamwork, drive and positive attitude. You are looking for a challenging opportunity. You have a good knowledge of French, Dutch and English OPEN POSITIONS: Junior Accountant - Junior Auditor - Junior Tax Consultant - Junior Advisory Consultant - Junior Consultant Transactions Advisory Services.

Grant Thornton BelgiumAccountants, Belastingconsulenten, BedrijfsrevisorenPotvlietlaan 6, 2600 AntwerpenJulie Quivron | [email protected] 235 88 88

Bij Grant Thornton ga je aan de slag bij een wereldwijd netwerk van specialisten in audit, accounting, tax en bedrijfs-advies. Als Grant Thornton adviseur help je onze cliënten dagelijks bij het maken van de juiste, zakelijke keuzes. Je verdiept je in hun business, denkt met hen mee, signaleert unieke kansen en geeft waardevolle inzichten en advies, ondersteund door onze wereldwijde ervaring en expertise. Het scheppen van ruimte voor groei is onze belangrijkste ambitie. Zowel voor onze klanten, als voor onze eigen werknemers. Je kan je carrière bij Grant Thornton dan ook heel wat verschillende invullingen geven. Laat je gewoon leiden door de grootte van je ambities. Dat is ons advies.

Page 15: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 15

Handson & PartnersFinancial consultingPrins Boudewijnlaan 12B, 2550 KontichVeerle Geysen | [email protected] 287 83 92

Handson & Partners is een dienstverlenend bedrijf met zo’n 80 consultants in dienst. Voor finance & control kan klein of groot bij ons terecht voor een heel breed scala aan diensten: van een bondig advies, over een tijdelijke vervan-ging, een belangrijk project tot een volledige outsourcing. Geen standaardoplossingen maar ‘hands-on maatwerk’ zoals je van professionals mag eisen. Beken kleur en kies voor Handson & Partners!

HLB BelgiumAuditors, Accountants, Tax ConsultantsStraatsburgdok 21 B10, 2030 AntwerpenHanne Van de Velde | [email protected] 449 97 67

HLB Belgium behoort tot de Belgische Top 12 van multidisciplinaire kantoren in zakelijke dienstverlening omtrent Audit, Accountancy, Belasting- en algemeen bedrijfsadvies en is sinds 2009 lid van HLB International (internationaal netwerk). HLB Belgium heeft vestigingen te Antwerpen, Brussel, Charleroi, Kortrijk en Luik.

Joos ConsultingFinance & AccountingResearchpark Waterfront, Galileilaan 18, 2845 NielLeen Anthuenis | [email protected] 448 38 64

Joos Consulting biedt onsite accounting en finance support aan vooraanstaande multinationals. Onze consultants werken op projectmatige basis bij klanten en vangen tijdelijke noden of problemen op. Young Potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in verschillende onderdelen van accounting en finance en dit binnen meerdere bedrijfsomgevingen en sectoren. Wij bieden een zeer gevarieerde job met afwisselende uitdagingen, tal van ontwikkelingsmogelijkheden en interessante voorwaarden.

Page 16: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

16

KPMGFinanciële dienstverleningBourgetlaan 40, 1130 BrusselMarisa Savarino | [email protected] 708 48 92

KPMG operates as an international network of member firms offering audit, tax and legal and advisory services. We have 152,000 people operating in 156 countries worldwide, with more than 900 professionals in Belgium. Our flexible multidisciplinary teams of high performing people use their expertise and insight to give our clients tailored business advice and to guide them through the complexity of today’s local and international issues and regulations. In addition to tax, audit and advisory services, KPMG in Belgium offers accountancy services. The multidisciplinary team of KPMG & Partners Audit/Tax/Accountancy offers services in the fields of audit, accountancy, tax and/or ge-neral management advice to Belgian SMEs, independent professions, non-profit organizations and regional public governments.

LidlDienstensectorGuldensporenpark 90J, 9820 MerelbekeSophie Baeten | [email protected] 243 74 00

Het opvallende blauwgele logo met rode i kent iedereen. Lidl België is een jonge en snel groeiende voedingsdis-counter van Duitse origine. Een onderneming die sinds 1995 bewijst een echte succesformule te zijn, met inmiddels bijna 300 winkels, vier distributiecentra en meer dan 4.500 enthousiaste medewerkers. Onze medewerkers vind je verspreid over gans Europa. Internationaal werken meer dan 170.000 mensen voor Lidl. In meer dan twintig landen zijn er ongeveer 8.000 winkels. Als stabiele en sterk groeiende onderneming bieden wij een toekomst met zekerheid en carrièremogelijkheden. In een klimaat waarin mensen respectvol, positief en eerlijk met elkaar omgaan, ligt de weg open naar een bloeiende carrière!

Page 17: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 17

Makro Cash & Carry BelgiumRetailNijverheidsstraat 70 2160 WommelgemLouise Delhaise | [email protected] 328 90 28

Makro en Metro Cash & Carry maken deel uit van de Metro Group, één van de grootste internationale distributeurs. Makro is een groothandel voor food en non-food. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in horeca en doorverkoop. Heb jij de ambitie om op korte termijn een management functie op te nemen? Dan is ons management traineeship misschien iets voor jou! Tijdens het traineeship verdiep je je niet alleen in de retail, maar ook in je eigen talenten. Op diverse wijzen helpen we je om je managementskills optimaal te ontwikkelen. Zin om te starten? Spreek ons aan tijdens de campus recruitment en stel je kandidaat via www.makrotraineeship.be!

Mazars BedrijfsrevisorenAuditBerchemstadionstraat 78, 2600 AntwerpenAnnick Michiels | [email protected] 230 31 55

Auditors – Accountants – Advisory, Tax & Legal Consultants MAZARS maakt deel uit van een internationale groep, met een sterke nationale verankering. Mazars Bedrijfsrevisoren positioneert zich op de vijfde plaats in België met kantoren te Antwerpen, Brussel en Gent. Mazars verleent haar diensten aan KMO’s, internationale ondernemin-gen, overheidsinstellingen en non-profit organisaties, gespreid over alle economische sectoren. Wereldwijd bestaat Mazars bestaat uit een netwerk van meer dan 250 kantoren verspreid over 71 landen, en telt meer dan 13.500 medewerkers. MAZARS zoekt voor de uitbreiding van haar vestiging in Antwerpen talentvolle krachten, en biedt u de vacature van Junior Auditor aan. Voor bijkomende inlichtingen, verwijzen wij U naar onze website www.mazars.be, of zendt uw sollicitatiebrief met motivatie naar [email protected] of Berchemstadionstraat 78, 2600 Antwerpen.

Page 18: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

18

ORMIT België nvDienstensectorTervurenlaan 412, 1150 Sint-Pieters-WoluweAlexandra Pieters | [email protected] 533 98 96

ORMIT is the actual leader in talent and leadership development. We cooperate with renowned international en-terprises providing young talents the opportunity to develop their personal leadership skills. For the duration of the Multi-Company Program (26 months), the effective approach and unique concept of ORMIT offers : •suitable work experience by being active in a variety of management fields (supply chain, marketing, finance, HR, etc.) within several major leading companies and sectors; •personal development by assigning each ORMIT’er a Talent Deve-lopment Manager who acts like a coach and helps to gain more self-insight and improve self-management; •ac-celerated learning through intervision sessions and an intensive training programme teaching ORMIT’ers essential management skills such as negotiating skills, situational leadership, change management and more.

Page PersonnelWerving & selectieEmiel Banningstraat 47, 2000 AntwerpenWim Beke | [email protected] 303 28 63

Page Personnel, onderdeel van de PageGroup, is als Interim & Werving- en Selectiekantoor gespecialiseerd in het rekruteren van Junior Bachelors & Masters in verschillende domeinen (Finance & Accounting, Secretarial & Business Support, Sales & Marketing, Banking & Insurance).

Page 19: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 19

Philip Morris Benelux FMCGHR Berchemstadionstraat 72, 2600 BerchemStephan Bauwens | [email protected] 287 12 11

Korte omschrijving:Philip Morris Benelux bvba is part of Philip Morris International, the leading international tobacco company, owner of seven of the world’s top 15 brands, including the world’s number one brand, with products sold in approximately 160 countries. At Philip Morris Benelux, we are responsible for the sales and marketing of PMIs brand portfolio (including Marlboro, L&M and Chesterfield). We coordinate these activities for the three Benelux countries with over 200 employees in our Berchem office (Antwerp), Belgium.

PWCAudit, tax & consultingWoluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-WoluweMies Ubachs | [email protected] 710 48 03

PwC levert diensten op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening voor klanten in zowel de publieke als de privésector, in België en het buitenland.

PZHuman ResourcesResearchpark Waterfront, Galileilaan 18, 2845 NielStan Pelckmans | [email protected] 293 53 04

PZ biedt onsite HR support aan vooraanstaande multinationals. Onze consultants werken op projectmatige basis bij klanten en vangen tijdelijke noden of problemen op. Young Potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in verschillende onderdelen van HR en dit binnen meerdere bedrijfsomgevingen en sectoren. Wij bieden een zeer gevarieerde job met afwisselende uitdagingen, tal van ontwikkelingsmogelijkheden en interessante voorwaarden.

Page 20: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

20

RSM InterAuditAudit, accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadviesLozenberg 22b2, 1932 ZaventemAnn Henderickx | [email protected] 92 13 60

RSM Belgium is een associatie van deskundigen op het vlak van audit, accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in deze vier vakgebieden profileert RSM Belgium zich als één van de belangrijkste kantoren voor deze diensten in België. Onze groep telt meer dan 140 medewerkers en is verdeeld over vijf kantoren, verspreid over drie gewesten. Wij hebben een uitgebreide ervaring in zowel private ondernemingen als in de publieke- en non-profit sector. Wij zijn een onafhankelijk lid van RSM International. Dit netwerk is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen wereldwijd en staat 7de geklasseerd in de wereldranglijst van de internationale audit en accountancy dienstverleners.

TriFinanceConsultancyFrankrijklei 119, 2000 AntwerpenAn Van Goethem | [email protected] 98 29 92

IMAGINE - You almost have that diploma in the bag. You’re itching to show the world what you have to offer and you’re bursting with talent and ambition. You meet a company that exceeds your expectations. A company that pro-vides client-specific, pragmatic financial solutions; that recruits and trains the best financial professionals in a unique organizational structure, the Career-Hub: a dynamic & inspiring environment that focuses on your development & career. TriFinance is a young and innovative organization with offices in Brussels, Ghent and Antwerp. You can also find our offices in The Netherlands and Germany.

Page 21: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 21

USG FinanceRekrutering & SelectieBritselei 80, 2000 AntwerpenInge Tiebos | [email protected]+32 (0)497 48 15 07

USG Professionals lost de ambities van bedrijven en professionals in. En legt de lat altijd hoger.Dat we ‘accelerating ambitions’ als deel van onze baseline gebruiken, is geen toeval. Onze langetermijnvisie houdt meer in dan enkel professionals inzetten voor uw project of proces. Met duurzame oplossingen helpen we onze klanten om te groeien en te professionaliseren. Daarbij leggen we voor onszelf de lat constant hoger.Ook de ambities van onze professionals prikkelen we met permanente opleidingen en coaching. Zodat ze hun ta-lenten ten volle kunnen ontplooien. En doorwinterde experts worden in hun vakgebied.Die combinatie van ambitieuze bedrijven en hoogopgeleide professionals vormt de basis van onze filosofie. ‘Uniting expertise’ onderstreept onze ambitie om experts dichter bij elkaar te brengen. Voor de juiste uitdaging, op het juiste moment. USG Finance ProfessionalsUSG Finance Professionals begeleidt financiële professionals doorheen hun carrière. Wij vertalen hun expertise naar doeltreffende oplossingen voor bedrijven.

VMBAudit, Accounting,Tax, Transaction Services, CFO Services en Financial OutsourcingKoning Albert I – laan 64, 1780 WemmelChristine Van Campenhout | [email protected]/10.61.74

VMB werd in 2000 opgericht door drie voormalige audit managers van Arthur Andersen, en groeide intussen uit tot een groep van 5 kantoren met 80 medewerkers en 9 vennoten. Wij zijn actief in de financiële dienstverlening met zes hoofdactiviteiten: Audit, Accounting, Tax, Transaction Services, CFO Services en Financial Outsourcing. De afgelo-pen jaren hebben wij een ruim cliënteel opgebouwd van ambitieuze, groeiende KMO’s en VZW’s tot multinationale ondernemingen, telkens in de meest uiteenlopende sectoren.

Page 22: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

22

Partner Belgian

Olympic Team 2013

© 2

01

3 E

YG

M L

imit

ed

. A

ll R

igh

ts R

eserved

. Im

ag

e: ©

PH

DP

H.c

om

WANTED:

high-performing

business athletes

ey.com/careersbelgium

Join our AAA CREDIT ACADEMYAs the job market becomes tighter and the demand for experience keeps rising, Triple A Solutions wants to offer young professionals the chance to become a white raven through our Credit Management Traineeship: the Credit Academy.

Introduction to the Credit AcademyCredit Control is hot today. Clients keep paying their bills later and later which is why a professionally organised credit manage-ment is crucial to the financial health of a company. The demand for Credit Specialists is high and Triple A Solutions offers young graduates the opportunity to become specialised Credit Profes-sionals thanks to our 24-month training program. Who is AAA?Founded in 2008, Triple A Solutions is a Belgian company with headquarters in Brussels, specialising in Credit Control & Man-agement. With a team of over 60 credit professionals, consisting of young cash collectors up to highly experienced credit manag-ers, we support companies in need of credit specialists.What is AAA looking for?We are looking for ambitious and motivated candidates aspiring a career in Credit Control Management.

Your profile:- a Bachelor’s or Master’s degree - you are fluent in Dutch, French and English- you are communicative, result oriented and you have a strong will to learn

What does AAA offer you?We offer you a permanent contract for an incredible learning opportunity. You will evolve within a young and dynamic com-pany while earning a competitive salary and enjoying benefits.

Questions?If you still have any questions about the Credit Academy, please feel free to contact us: [email protected]

Page 23: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 23

Carol Flamme

Matthias Lauwers

GO FOR A FIRST JOB THAT FIRSTLYFOCUSES ON YOUR TALENT DEVELOPMENT

Jens MassaertMarie Dobbels

FIRSTI HAD

INTELLECT

NOWI’M GAINING

INSIGHT

FOLLOWING SUCCESSFUL STUDIES,

YOU WANT THE SHORTEST ROUTE TO:

ORMIT MCP OFFERS YOU:• suitable work experience for the right career orientation

• personal development

• accelerated learning

YOUR PROFILE:

ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT

* Aleris, ArcelorMittal, BNP Paribas Fortis, BPost, Colruyt, DSM, DuPont de Nemours, Elia, ENI-Distrigas, Fluxys, GDF

Suez, GlaxoSmithKline, ING, Magotteaux, Max Havelaar, Sodexo.

JOIN THE ORMIT MULTI-COMPANY PROGRAMME

DO YOU WANT A FIRST JOB THAT GETS THE BEST OUT OF YOURSELF?

www.ormit.be

follow us F

Carol Flamme

Matthias Lauwers

GO FOR A FIRST JOB THAT FIRSTLYFOCUSES ON YOUR TALENT DEVELOPMENT

Jens MassaertMarie Dobbels

FIRSTI HAD

INTELLECT

NOWI’M GAINING

INSIGHT

FOLLOWING SUCCESSFUL STUDIES,

YOU WANT THE SHORTEST ROUTE TO:

ORMIT MCP OFFERS YOU:• suitable work experience for the right career orientation

• personal development

• accelerated learning

YOUR PROFILE:

ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT

* Aleris, ArcelorMittal, BNP Paribas Fortis, BPost, Colruyt, DSM, DuPont de Nemours, Elia, ENI-Distrigas, Fluxys, GDF

Suez, GlaxoSmithKline, ING, Magotteaux, Max Havelaar, Sodexo.

JOIN THE ORMIT MULTI-COMPANY PROGRAMME

DO YOU WANT A FIRST JOB THAT GETS THE BEST OUT OF YOURSELF?

www.ormit.be

follow us F

Move forward

www.careers.pwc.be

Bij PwC concentreren we ons op drie dingen: audit, tax en consulting.

Als we onze klanten de meerwaarde willen bieden waar ze recht op hebben, dan mogen we zelf nooit stilstaan. Integendeel. We moeten onszelf voortdurend in vraag stellen en altijd blijven studeren, bijleren.

Bij PwC geven we je naast opleiding en ondersteuning ook de kans om samen te werken met lokale en internationale experts. Zo kun je meteen aan de slag in complexe projecten voor belangrijke klanten. En ga je zelf constant vooruit.

We zoeken dus verstandige en ambitieuze medewerkers die in staat zijn om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden.

Ben jij klaar om vooruit te gaan? Solliciteer vandaag nog op www.careers.pwc.be. Veel succes!

Bij PwC concentreren we ons op drie dingen: audit, tax en consulting.Als we onze klanten de meerwaarde willen bieden waar ze recht op hebben, dan mogen we zelf nooit stilstaan. Integendeel. We moeten onszelf voortdurend in vraag stellen en altijd blijven studeren, bijleren.Bij PwC geven we je naast opleiding en ondersteuning ook de kans om samen te werken met lokale en inter-nationale experts. Zo kun je meteen aan de slag in com-plexe projecten voor belangrijke klanten. En ga je zelf constant vooruit.We zoeken dus verstandige en ambitieuze medewerkers die in staat zijn om sterke relaties op te bouwen en te on-derhouden.Ben jij klaar om vooruit te gaan? Solliciteer vandaag nog op www.careers.pwc.be. Veel succes!

Page 24: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

24

PZ  biedt  onsite  HR  support  bij  multinationals.

Onze  consultants  werken  op  projectmatige  basis  bij  klanten  en  vangen  tijdelijke  noden  op.

Young  potentials  krijgen  op  deze  manier  de  kans  om  een  zeer  brede  ervaring  op  te  doen  in  

verschillende  aspecten  van  Human  Resources.

www.pz.be | [email protected] | T + 32 3 293 53 04

ONSITE HR SUPPORT

ZOEK JE EEN GEVARIEERDE JOB?

Wij  bieden:   afwisselende  uitdagingen  |  ontwikkelingsmogelijkheden  |  competitieve  voorwaarden Interesse:   stuur  je  CV  naar  [email protected] Meer  weten?   surf  naar  www.pz.be

HOW TO MAKE THE BEST CHOICE FOR YOUR FIRST FINANCE JOB?Every professional should be in the driver’s seat of his/her own career. It’s in YOUR hands to decide your future, don’t leave it to others! Your fi rst job is to make the right decision :

WHAT? Discover which fi nance function suits you mostWHERE? Decide in which environment you want to work (sector)CULTURE? Find out which company culture you prefer

TALK ABOUT IT Discuss your choice with experienced people!TriFinance will be glad to assist you in your fi rst career steps. We offer young graduates great opportunities as a Project Consultant. You will dis-cover different functions, sectors and cultures within the world of fi nance.

Triggered? Then get yourself invited for a personal interview!

Check out our website : www.trifi nance.be/younggraduates

Follow TriFinance Belgium on

AnnonceinYourHands190x90mm.indd 1 6/11/12 17:10

Page 25: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 25

MAATSCH. ZETEL:

Beversesteenweg 576 8800 Roeselare

TEL: 051 / 460 500 [email protected]

WWW.ACCENT.JOBS

Auditors – Accountants – Advisory, Tax & Legal Consultants

MAZARS maakt deel uit van een internationale groep van auditors, accountants, advisory, tax & legal consultants, met een sterke nationale verankering. Mazars verleent haar diensten aan KMO’s en internationale

ondernemingen, gespreid over alle economische sectoren.MAZARS bestaat uit een netwerk van meer dan 250 kantoren verspreid over

71 landen, en telt meer dan 13.500 medewerkers in diverse disciplines.MAZARS zoekt voor de uitbreiding van haar vestiging in Antwerpen

voortdurend nieuwe en talentvolle krachten, en biedt u vandaag de volgende vacature:

Junior AuditorAdres: Berchemstadionstraat 78, 2600 Antwerpen

Voor alle bijkomende inlichtingen met betrekking tot onze organisatie en onze jobaanbiedingen, verwijzen wij graag naar de link ‘Job offers’ op www.mazars.be, of zendt uw sollicitatiebrief rechtstreeks naar annick.michiels@

mazars.be

Page 26: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

26

Omdat ik meteen in de praktijk werk

De eerste 6 maanden leer je onze Makro en Metro winkels kennen en werk je mee in een inkoopafdeling. Je volgt een intensief opleidingsprogramma, waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt.Zijn inbegrepen: een persoonlijke mentor uit het directieteam, een meter bij wie je altijd terechtkunt, een International Business Game en een waaier aan trainee-momenten en opleidingen.

Omdat ik mee mijn richting kies

Na die eerste 6 maanden bepalen we samen de richting die je het meeste ligt. Of je zet je traject verder in inkoop of in een van onze winkels. Of je stapt mee in een project. Vandaar groei je verder in je managementfunctie: inkoop, verkoop, supply chain, customer management of misschien wel internationaal…

Daarom start ik een traineeship bij Makro/Metro

Ontdek ons aanbod op www.makrotraineeship.be

2013

Page 27: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 27

Surf naar ing.be/younggraduates en schrijf je snel in voor de Orange Master Careerfair op 11 december.

Kom uitblinken bij ING.

Let’s get moving! At KPMG, we believe there’s nothing more promising than the road ahead. Discovering new facts and insights, gathering knowledge along the way. With our clients, we forge strong working relationships and take on every challenge. With our people, we share our passion and skills to manage tough situations with courage. Together, we make a difference in a high-performing environment.

Are you about to graduate or have you recently graduated in accountancy, economics, commercial sciences, law, tax, commercial engineering, fi nance or business studies? We invite you to discover the perspectives KPMG can offer you as one of the world’s leaders in Audit, Tax and Legal, Advisory and Accountancy Services. Let’s chat because we walk your talk!

mykpmg.be

We walk your talk2013

Connect with us on:

RH_ad_ekonomikal_190x90_v5.indd 1 14/10/13 09:29

Page 28: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

28

Wij zijn op zoek naar (m/v):

Management TraineesVerkoop – Finance – LogistiekSolliciteer online op www.lidl.be!

OOK

GEZOCHT!

Jobstudenten

voor zaterdag of

in de week

Weet jij van aanpakken?Dan is er voor jou...

Werkwinkel!aan de

ALTIJD DE BESTE WILLEN ZIJN www.lidl.be

Beken kleur en word Junior of Senior Finance Professional bij Handson & Partners!

Als Junior of Senior Finance Professional bij Handson & Part-ners werk je op projectbasis, on site bij onze klanten. Zowel Ac-counting, Financial & Business Controlling, kunnen onder je verantwoordelijkheid vallen met taken binnen Reporting, Budg-ettering, Consolidatie, interne audits en het begeleiden van al-lerhande implementaties. Bij het uitvoeren van je taken leg je de focus op de meerwaarde voor onze klanten: optimalisaties, meer efficiëntie, groei en continuïteit.

Jouw profiel:- Je behaalde een Bachelor of Master diploma in Accountancy, Finance of Economie.- Je hebt minstens enkele jaren ervaring binnen audit, control-ling of accountancy.- Je praat en schrijft goed in het Nederlands en Engels. Kan je je ook in het Frans uit de slag trekken, is dat een plus.- Je bent vertrouwd met MS-Office, je kennis van andere gespe-cialiseerde programma’s wordt sterk geapprecieerd.- Je persoonlijke eigenschappen matchen met die van ons huid-ige team: jong, dynamisch, flexibel, professioneel. Handson & Partners biedt je:- een aantrekkelijk en competitief salaris, ruim aangevuld met extra legale voordelen zoals- hospitalisatie- en groepsverzekering- representatievergoedingen en lunch allowances- een bedrijfswagen die je verplaatsingen naar onze klanten aangenaam maakt- kansen om binnen het bedrijf te groeien in je functie door in-terne en externe opleidingen en diverse doorgroeimogeli-jkheden- een jong en dynamisch bedrijf met een sterk team waar initia-tief en team spirit erg wordt gewaardeerd

Reageer op deze vacature van Junior of Senior Finance Pro-fessional bij Handson & Partners door je sollicitatiebrief met C.V. te sturen naar jobs@handsonpartners

Page 29: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 29

Verantwoordelijke uitgever: Dirk Smet, Belfius Bank NV, Pachecolaan 44, 1000 Brussel – IBAN BE23 0529 0064 6991 –BIC GKCCBEBB – RPR Brussel BTW BE 0403.201.185 – FSMA nr. 19649 A - 11/2012

Belfius Bank biedt niet alleen een uitgebreide waaier van bank- en verzekeringsproducten voor particulieren en bedrijven, maar onderscheidt zich ook door de financiële dienstverlening aan de openbare en de sociale sector. We willen immers een lokale bank en verzekeraar zijn met een toegevoegde waarde voor de samenleving. Belfius beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandige CVBA’s, verspreid over het hele land.

Na uw opleiding als personal advisor bij Belfius Bank & Verzekeringen (max. twee jaar, bediendecontract) kunt u worden opgenomen in een team van zelfstandige bestuurders van een coöperatieve vennootschap. Zo kan uw ambitie heel veel betekenen voor de regio waar u woont en werkt.

Deze job lijkt iets voor u?

Wenst u meer informatie of wilt u online solliciteren, surf dan naar www.belfius.be/personal-advisor.m/v

Wij zoeken personal advisors

die kunnen doorgroeien

tot zelfstandig bestuurder.

IF YOU THINK YOU ARE TOO SMALL TO MAKE A DIFFERENCE, TRY SLEEPING WITH A MOSQUITO

Wij zoeken jong talent in audit, tax en advisory om samen het verschil te maken met deskundig en praktisch bedrijfsadvies.

Grant Thornton Belgium is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL). GTIL en haar leden zijn geen wereldwijd partnerschap. Alle diensten worden geleverd door de leden van GTIL. GTIL en haar leden zijn geen vertegenwoordigers van elkaar, hebben geen onderlinge verplichtingen en zijn niet verantwoordelijk voor elkaars handelingen of nalatigheden. Zie www.grantthornton.be voor meer details.

Audit • Tax • Advisory

jobs.grantthornton.be

Page 30: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

30

Page 31: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 31

Page 32: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

32

biedt onsite accounting & Finance support bij multinationals.

Onze consultants werken op projectmatige basis bij klanten en vangen tijdelijke noden op.

Young potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in

verschillende aspecten van accounting en finance.

www.joosconsul�ng.be | jobs@joosconsul�ng.be | T + 32 3 448 38 64

Wij bieden: afwisselende uitdagingen | ontwikkelingsmogelijkheden | competitieve voorwaarden

Interesse: stuur je CV naar [email protected]

Meer weten? surf naar www.joosconsulting.be

RSM Belgium is een associatie van deskundigen op het vlak van audit, accountancy, fiscaliteit en bedrijf-sadvies. Gespecialiseerd in de vier vakgebieden profileert RSM Belgium zich als één van de belangrijkste kantoren voor deze diensten in België.Onze groep telt meer dan 140 medewerkers en is verdeeld over vijf kantoren, verspreid over drie gewesten. Wij hebben een uitgebreide ervaring in zowel private ondernemingen als in de publieke- en non-profit sector.Wij zijn een onafhankelijk lid van RSM International. Dit netwerk is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen wereldwijd en staat 7de geklasseerd in de wereldranglijst van de internationale audit en accountancy dien-stverleners.

Contact : Ann Henderickx, HR Manager – [email protected] – www.rsm-belgium.be

Page 33: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 33

VMB werd in 2000 opgericht door drie voormalige audit managers van Arthur Andersen, en groeide

intussen uit tot een groep van 5 kantoren met 80 medewerkers en 9 vennoten.

Wij zijn actief in de financiële dienstverlening met zes hoofdactiviteiten: Audit, Accounting, Tax, Transaction Services, CFO Services en Financial Outsourcing.

De afgelopen jaren hebben wij een ruim cliënteel opgebouwd van ambitieuze, groeiende KMO’s en VZW’s tot multinationale ondernemingen, telkens in de meest uiteenlopende sectoren.

Ben jij op zoek naar een job waarbij je :

- Voldoende uitdaging en variatie terugvindt in de verschillende opdrachten die je krijgt; - Over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit mag beschikken; - Zowel bij multinationals als bij dynamische KMO’s of VZW’s terecht komt; - Steeds kan terugvallen op een team van enthousiaste collega’s; - Continu aangemoedigd wordt om je financiële skills verder te ontplooien; - Een ideale mix van kantoorwerk en externe consultancy kan terugvinden; - De persoonlijke touch van een kleiner kantoor met toch een zeer professionele aanpak kan

appreciëren?

Aarzel dan niet langer en contacteer ons: VMB

Christine Van Campenhout [email protected] VMB Brussel Koning Albert I – laan 64, 1780 Wemmel Tel: 0470/10.61.74 www.vmb.be

Page 34: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

34

Page 35: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 35

In dit interview laat Wim Beke, Manager Page Personnel Antwerpen, zijn licht schijnen over de huidige situatie op de ar-beidsmarkt voor starters. Bovendien geeft hij ons ook enkele waardevolle tips voor een succesvolle sollicitatie.

Hebben de recente economische ontwikkelingen een impact op het jobaanbod van de afstuderende HW studenten?

Ja, de vraag naar jonge Masters daalt lichtjes en reflecteert zich in een beperkter aantal Traineeships. Bedrijven kiezen momenteel voor meer zekerheid in hun aanwervingen waardoor ze sneller voor iemand met ervaring zullen kiezen. Let wel, er zijn nog altijd veel bedrijven die wel bewust kiezen voor de aanwerving van young potentials. Bovendien hebben stu-denten Handelswetenschappen een brede economische opleiding genoten wat hen vele opties biedt op de arbeidsmarkt.

Hoe kunnen de HW’ers hun zoektocht het best aanpakken?

Het zoeken naar een gepaste professionele uitdaging valt niet te onderschatten. Het wordt weleens vergeleken met een full-time job.Enerzijds moeten ze een analyse maken van hun prioriteiten. Voor eenieder zullen deze prioriteiten anders liggen. Van daaruit kunnen ze actief gaan solliciteren via de verschillende jobboards, via gespecialiseerde interim en werving- & selec-tiekantoren, zoals Page Personnel en door middel van spontane sollicitaties. Een doelgerichte aanpak is hierbij de beste garantie tot succes.

Anderzijds moeten de studenten ook beseffen dat niemand vanaf dag 1 een perfect sollicitatiegesprek aflegt. Zoals in vele zaken moet je ook groeien in het proces. Aarzel dus niet om op gesprekken te gaan, zelfs indien je niet voor 100% overtuigd bent. In het beste geval kan de vacature positief uitvallen. In het andere geval train je uw sollicitatievaardigheden en zorgt het ervoor dat je groeit in het proces en beter zal performen tijdens toekomstige gesprekken.

Waar maak je het verschil als sollicitant?

Je mag ervan uitgaan dat gelijkaardige profielen solliciteren voor bepaalde functies, dus maak je het verschil op het gebied van persoonlijkheid en motivatie. Nu, uw persoonlijkheid veranderen is niet mogelijk dus wordt het overbrengen van je motivatie cruciaal. Dit doe je door duidelijk aan te geven waarom je voor dit bedrijf en deze functie gesolliciteerd hebt. Een enthousiaste verwoording van je motivatie vergroot de kansen dat je kandidatuur wordt weerhouden.

Als je 1 tip moet geven aan de HW’ers, welke is dat dan?

Wees realistisch in je verwachtingspatroon. De ideale functie bestaat niet. Hard werken, voetjes op de grond want een salaris moet je verdienen. Zeker in de huidige economische omstandigheden. Bovendien is het salaris van ondergeschikt belang op uw persoonlijke ontwikkeling. Analyseer goed welke kansen een onderneming/functie u kan bieden op termijn en in welke mate je toekomstige werkgever door middel van opleidingen in uw ontwikkeling zal investeren.

Page 36: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

36

Page 37: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 37

Page 38: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

38

Campus Recruitment Powered By:

Page 39: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

Absoc | Campus Recruitment 39

Page 40: Informatiebrochure jobbeurs Absoc 2014

40

Drukwerk gerealiseerd door