Informatie Document

of 9 /9
Een sprookje in een foto

Embed Size (px)

description

Informatie voor de sprookjes meeting van 16 augustus

Transcript of Informatie Document

Een sprookje in een foto

De bedoeling

Zaterdag 16 augustus vind de meeting Een sprookje in een foto plaats in Noordwijk. Om14.30 worden de paarden van de modellen die eigenaar zijn verwacht bij manege Bakker. Daar zullen ze voor een uur a twee worden gestald, totdat ze mee kunnen naar het strand voor de meeting. Hierna worden de modellen en de MUaHs om 15.00 verwacht bij strandpaviljoen De Zeespiegel, hier zal hun make-up en haar worden gedaan door de MUaHs.

Om 17.30 worden de fotografen verwacht bij strandpaviljoen De Zeespiegel en op dezelfde tijd worden de paarden worden bij strandafrit 25 verwacht. Samen met de modellen en MUaHs zullen de fotografen naar de afgesproken plek lopen (deze wordt op de dag zelf gekozen). Zelf zal ik samen met de paarden en hun begeleiders naar de afgesproken locatie lopen. Iedereen zal om 18.00 verzameld zijn op de locatie en daar zullen de laatste voorbereidingen getroffen worden.

Dan is het tijd voor de fotomeeting. Deze begint om 18.30 en loopt via het schema. De modellen, paarden en hun begeleiders krijgen een plek aangewezen en de fotografen rouleren tussen deze plekken, doormiddel van het schema. Een fluitje zal de wisseltijd aangeven en dan hebben de fotografen 5 minuten om naar hun volgende combinatie te lopen. In het midden zal er een pauze zijn van 20 minuten om de paarden rust te geven en om de MUaHs de kans te geven de make-up en haar van de modellen te fatsoeneren. Na deze 20 minuten gaat de tweede helft van de fotomeeting van start en gebeurd er hetzelfde. Na de portretten worden er rijdfotos gemaakt en hierbij fotograferen alle fotografen tegelijkertijd. Als de rijd fotos eenmaal gemaakt zijn zal de fotomeeting om 20.50 eindigen en kan iedereen naar huis.

De Themas

Fotos ontvangen en afleveren

Na de fotomeeting zullen de fotografen aan de slag gaan met het bewerken en afleveren van de fotos. Iedere fotograaf zal minimaal 5 fotos afleveren per model. Hiervoor hebben de fotografen 4 weken.

Van de fotografen wordt verwacht dat ze de fotos (in ieder geval een aantal) in een speciale facebookgroep plaatsen (deze wordt gemaakt), zodat iedereen ze kan zien. Hiernaast zullen de fotografen de fotos afleveren op klein formaat met logo. Dit logo moet er te alle tijden opblijven zitten.

De fotos mogen door de fotografen vrij gebruikt worden voor promotie en portfolio doeleinde en de eigenaren/begeleiders mogen de fotos gebruiken voor priv gebruikt, mits het logo blijft zitten en zichtbaar is. Als de eigenaren/begeleiders de fotos willen gebruiken voor commercile doeleinde moet dit in overleg gaan met de desbetreffende fotograaf.

Als de eigenaar/begeleider graag een foto zonder logo of op hoge resolutie zou willen hebben kunnen zij contact opnemen met de desbetreffende fotograaf. Dan kunnen zij de foto tegen een door de fotograaf gekozen bedrag kopen. De fotograaf mag fotos op hoge resolutie of zonder logo niet gratis weggeven.

De fotoregels voor de MUaHs volgen snel.

De fotografen, modellen en MuahsDe fotografen:1. Philippine Dijkstra www.creatingmomentsfotografie.jimdo.com 2. Minh Dan - http://www.facebook.com/minhdanvufotografie 3. Melissa - http://www.brichel-fotografie.nl 4. Anne - http://www.ackuiperfotografie.nl 5. Stephanie - http://www.stephz-design.weebly.com6. Jikke - https://www.flickr.com/photos/[email protected]/7. Lisa - http://www.lisamorrisfotografie.weebly.com De Muahs8. Estelle Zoet 9. Pamela De modellen:- Celine en Zafiro

- Bonita en Zorro

- Tessa en Spirit

- Emma en Giiliam

Het schemaKoppel fotografen:1. Philippine & Melissa2. Minh Dan & Jikke3. Anne & Stephani4. Lisa & Renee

TIjdActiviteitEstelle Pamela

15.00 Make-up en haarEmmaBonita

16.30Make-up en haarCelineTessa

17.30Verzamelen Fotografen en paarden

18.00VerzamelenOp locatie

Philippine & MelissaMinh Dan & JikkeAnne & StephaniLisa & Renee

18.30 PortrettenZafiroZorroGilliamSpirit

18.50PortrettenSpiritZafiroZorroGilliam

19.10Pauze, Make-up en haar

19.30PortrettenGilliamSpiritZafiroZorro

19.50PortrettenZorroGilliamSpiritZafiro

20.10RijdfotosAlle modellen

20.50Einde

De plattegrond

Op deze foto staat een plattegrond met waar de locaties te vinden zijn.

Belangrijke adressenManege Bakker:Tel nr: 0252 372628 Schulpweg 62, 2211 XM NoordwijkerhoutStrandpaviljoen De Zeespiegel:Tel nr: +31 252 376790Duindamseslag, Afrit 24 2204 AM NoordwijkNoordwijkse Golfclub (afrit 25):Tel nr: 0252 - 3737612204 Noordwijk