Infomap Mashup Events

5
contact [email protected] 0495/40.77.97

description

Algemene informatiebrochure van Mashup Full Concept Events

Transcript of Infomap Mashup Events

Page 1: Infomap Mashup Events

[email protected]

0495/40.77.97

Page 2: Infomap Mashup Events

Wie zijn we?

Mashup komt van het Engelse to mash up wat zoveel wil zeggen als het mixen of mengen van totaal verschillende elementen.

Vaak wordt deze term gebruikt in de muziekwereld waar het tot ongelooflijk gevarieerde en vernieuwende muzikale ontdekkingen leidt…

Een vernieuwende en creatieve ervaring, is wat wij willen creëren door uw wensen en uw vragen te combineren met onze kennis ter zake.

Met Mashup bieden we u een full-concept eventverhaal aan van A tot Z. Maar ook voor afzonderlijke elementen voor uw event kan u op ons beroep doen. Van entertainment en eatertainment tot de inkleding en de hosting op uw events. Voor elk aspect binnen het creatief gedeelte kan u op ons rekenen.Ontdek op deze webstek wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u nog meer vragen heeft over de mogelijkheden, kan u ons vrijblijvend contacteren door hier te klikken.

Jong, dynamisch, creatief en vernieuwend, we zorgen voor een Full Concept Event en de vervolmaking van het uwe.

Wie weet creëren we binnenkort samen met u de ideale Mashup…

Page 3: Infomap Mashup Events

B2B, B2C,... events als marketingtool

Eventmarketing wordt steeds meer en meer een belangrijk element binnen het opstellen van een wel doordacht communicatieplan binnen bedrijven.

U hebt als bedrijf een boodschap die u op originele en opvallende manier de wijde wereld in sturen, of u wil net slechts een selecte groep shareholders overtuigen van uw visie. Mashup zorgt voor de volledige uitwerking van uw boodschap door zelf open en flexibel te communiceren met uw organisatie.

Het is uiteindelijk uw boodschap die we gieten in een Full Concept Event.

Daarnaast zorgt een perfect uitgewerkt verhaal ook voor de klantenbinding die zo essentieel is binnen uw marketingplan.

Een bedrijf dat in die zin iets wil organiseren, kan zich geen fouten veroorloven. Mashup neemt daarom dan ook graag, in een vlotte samenwerking met de verantwoordelijke binnen de firma, de organisatie van het event in handen.

Alsook hebben we op het vlak van het gebruik van sociale media en andere toepassingen bij de promotie van uw event ook de nodige inspiratie die we kunnen aanleveren. Hiervoor kunnen we ondermeer beroep doen op gerenommeerde partners in de ICT-wereld.

Op deze manier garanderen we een tot in de details uitgewerkt event op maat van uw doelstellingen en boodschap.

Vanuit Mashup hebben we een ruime ervaring in het organiseren van congressen, seminaries, productvoorstellingen, persconferenties, netwerkevents,... zowel B2B, als B2C. Maar ook voor de opvolging van uw beursdeelname of outdoor acties kan u rekenen op Mashup.

Page 4: Infomap Mashup Events

Ook voor privéfeesten staan we te springen...

U wil een ongelooflijke dag of gebeurtenis delen met uw familie, vrienden, kennissen,… maar hebt geen idee waar u moet beginnen?

Mashup kan u hier perfect in begeleiden dankzij de jarenlange ervaring in het creëren van unieke concepten. Een babyborrel, een 40-ste verjaardag, een vrijgezelle dag of dinertje onder vrienden? Voor elke gelegenheid en elk budget zorgen wij voor een passend event voor zowel veel genodigden als in intieme kring.

Of hebt u de handen zelf al uit de mouwen gestoken, maar u bent nog op zoek naar die speld in een hooiberg. Ook in uw zoektocht zijn we perfect geplaatst om u verder te begeleiden.

Dankzij een uitgebreid netwerk aan vakmensen, kunnen we zeer snel en flexibel reageren op uw vragen…

Mashup werkt alles uit tot in de details, zodat u op de dag zelf volop kan genieten, zonder stress en zorgen... Op deze manier beleeft u een Full Concept Event.

Page 5: Infomap Mashup Events

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend met ons contact op:

Mashup EventsHolsbeeksesteenweg 3393010 Kessel-Lo

E [email protected]://www.mashup-events.be

G 0495/40.77.97

U vindt ons ook terug op facebook...

Voor een selectie foto’s van reeds gerealiseerde events, kan u terecht op