Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

5
Kopij voor de info uiterlijk dinsdag 12.00 uur mailen naar: [email protected] INFO Jaargang 23, nr. 40 09 juli 2015 OBS Molenakker 1: Oude Laarderweg 15 - OBS Molenakker 2: Molenakkerdreef 103 Postbus 10051 6000 GB Weert - 0495-539067 - [email protected] Beste ouders en kinderen. Info nummer 40, de voorlaatste info van schooljaar 2014 - 2015. Stapje voor stapje werken we naar het einde van het schooljaar toe. In de groepen wordt nog hard gewerkt, maar er is ook al tijd voor ontspanning. Er wordt al flink opgeruimd en enkele leerkrachten zijn al bezig om hun spullen in te pakken omdat ze naar een ander lokaal gaan verhuizen. Deze week weer een info om even de tijd voor te ne- men. Nieuws uit de groepen, de “kalender-op-een-blad” voor ‘t komend schooljaar en natuurlijk onze vaste ru- brieken. We wensen iedereen weer veel leesplezier! SEO Elke twee weken staat er een nieuwe SEO-poster (Sociaal Emotionele Ontwikkeling) centraal in onze school. Deze twee weken wordt er aandacht geschonken aan: “Denk na….voor je wat zegt.” Wij feliciteren (alvast)……. Anne Hanegraaf 9 juli 1-2D Emilie Jongen 10 juli 1-2C Tom Walravens 10 juli 7B Jules Teeven 11 juli 7B Kate van den Tillaar 11 juli 3B Ernesto Goyarts 12 juli 3A Chen Kessels 12 juli 1-2C Sam Broods 14 juli 3A Ferre Paar 15 juli 5A Poppenkast Poppenkastvoorstelling voor de peuters en groep 1 E! Prinses Anna is jarig en krijgt een bijzonder mooie kroon, maar er gebeurt natuurlijk iets mee… De peuters en kleuters hebben vol spanning gekeken en geluisterd naar het poppenkastverhaal, gespeeld door juf Marij en juf Sonja! Een leuke-, gezamenlijke happening, in het kader van de Brede School activiteiten!

description

Wekelijkse nieuwsbrief van OBS Molenakker, Weert.

Transcript of Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Page 1: Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Kopij voor de info uiterlijk dinsdag 12.00 uur mailen naar: [email protected]

INFO Jaargang 23, nr. 40

09 juli 2015

OBS Molenakker 1: Oude Laarderweg 15 - OBS Molenakker 2: Molenakkerdreef 103

Postbus 10051 6000 GB Weert - 0495-539067 - [email protected]

Beste ouders en kinderen.

Info nummer 40, de voorlaatste info van schooljaar 2014 - 2015.

Stapje voor stapje werken we naar het einde van het schooljaar toe. In de groepen wordt nog hard gewerkt, maar er is ook al tijd voor ontspanning. Er wordt al flink opgeruimd en enkele leerkrachten zijn al bezig om hun spullen in te pakken omdat ze naar een ander lokaal gaan verhuizen.

Deze week weer een info om even de tijd voor te ne-men. Nieuws uit de groepen, de “kalender-op-een-blad” voor ‘t komend schooljaar en natuurlijk onze vaste ru-brieken.

We wensen iedereen weer veel leesplezier!

SEO

Elke twee weken staat er een nieuwe SEO-poster

(Sociaal Emotionele Ontwikkeling)

centraal in onze school.

Deze twee weken wordt er aandacht geschonken aan:

“Denk na….voor je wat zegt.”

Wij feliciteren (alvast)…….

Anne Hanegraaf 9 juli 1-2D

Emilie Jongen 10 juli 1-2C

Tom Walravens 10 juli 7B

Jules Teeven 11 juli 7B

Kate van den Tillaar 11 juli 3B

Ernesto Goyarts 12 juli 3A

Chen Kessels 12 juli 1-2C

Sam Broods 14 juli 3A

Ferre Paar 15 juli 5A

Poppenkast

Poppenkastvoorstelling voor de peuters en groep 1 E!

Prinses Anna is jarig en krijgt een bijzonder mooie kroon, maar er gebeurt natuurlijk iets mee…

De peuters en kleuters hebben vol spanning gekeken en geluisterd naar het poppenkastverhaal, gespeeld door juf Marij en juf Sonja!

Een leuke-, gezamenlijke happening, in het kader van de Brede School activiteiten!

Page 2: Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Nummer 40 / 09 juli 2015 Pagina 2

DamwedstrijdenDamwedstrijden

De kinderen in groep 4B organiseerden zelf een dam-competitie. Superleuk!

BREDE SCHOOL activiteitBREDE SCHOOL activiteit

Voorlezen bij de peuters.

Twee kinderen uit iedere groep 2, mochten voor gaan lezen bij de peuters! Op de foto zien jullie Lins en Ferris, uit groep 2A!

Ze vonden het heel leuk, en de peuters hebben met

plezier geluisterd naar “de grote kinderen van de basis-school” !

DankDank

Beste ouders,

Het schooljaar 2014-2015 loopt ten einde. Volgende week sluiten we deuren voor een aantal weken en gaan we allemaal genieten van een – hopelijk – hele fijne en zonnige vakantie. Maar ….. genoten hebben we toch ook al het hele schooljaar!!

Jazeker, genoten van :

onze leerlingen. We zijn trots op onze leerlingen. In alle groepen hebben ze er samen en heel fijn schooljaar van gemaakt. Compliment!!

de belangstelling voor onze school. We mochten heel veel nieuwe leerlingen verwelkomen. En dat doen we ook in het nieuwe schooljaar. Gewel-dig!!

de vele goed/perfect georganiseerde projectda-gen en activiteiten door onze ouderraad. Met be-perkte middelen werden topprestaties geleverd. Chapeau!!

het hele bijzondere carnavalsjaar met vele prin-sen en prinsessen . Alaaf!!

een hele fijne projectweek met als thema ver-keer. Heel geslaagd!!

de hulp van heel, heel veel ouders. Leesouders, knutselouders, rij-ouders, regelouders, musicalou-ders, brigadiers, overblijfmoeders (en vaders), MR-ouders, meedenkouders enz. enz. We zijn trots op jullie!!!

de fijne contacten met jullie. Hartverwarmend!

enz. enz.

Ja, we zien terug op een heel fijn schooljaar. Inderdaad hartverwarmend: het thema van dit schooljaar.

Graag wil ik - namens het schoolteam - jullie allemaal bedanken voor de prettige samenwerking, de hulp en het vertrouwen. “Samen maken we school” en dat doen we natuurlijk ook in het schooljaar 2015-2016.

Rest mij jullie allen een hele fijne vakantie te wensen en met veel plezier zien we jullie allen weer in het nieuwe schooljaar.

Jacques Franssen

Idee??!! Wil je ons iets speciaals laten weten, wil je iets voor onze school doen, heb je spullen die we zou-den kunnen gebruiken, wil je iets vertellen of laten zien, wil je ons ergens op attenderen enz. enz. Onze digitale ideeënbus is hiervoor bedoeld.

Schrijf een mailtje naar:

[email protected].

Page 3: Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Nummer 40 / 09 juli 2015 Pagina 3

VakantieboekjeVakantieboekje

Vandaag op de kennismakingsmiddag heb je van je meester of juf een leeg boekje/schriftje meegekregen. Het is de bedoeling dat je daarin verslag doet van je zomervakantie. Na de vakantie kun je dan aan de hand van je eigen “reportage” er iets over vertellen. Het maakt niet uit of je ver weg gaat of niet, het is ge-woon leuk om je klasgenootjes te laten zien wat je ge-daan hebt in de vakantie. Je mag er foto’s, teksten, plattegronden en plaatjes uit tijdschriften voor gebrui-ken of je tekent het allemaal. Het maakt het extra spe-ciaal als je er een tekst bij schrijft. We zijn erg benieuwd waar jullie dit jaar mee komen.

HERINNERING OVERBLIJVEN HERINNERING OVERBLIJVEN

AAN DE OUDERS/VERZORGERS GROEP 8

Inleveren van formulieren voor uitbetaling stippenkaart, graag zsm retour bij de overblijfbalie.

Hartelijk dank namens de overblijfcommissie

Musical groepen 8Musical groepen 8

De beide groepen 8 hebben de vorige week én deze week ‘n aantal prachtige voorstellingen verzorgd voor de kinderen van de groepen 4 t/m 7. Ook zijn er al en-kele opa’s en oma’s komen kijken.

Alle aanwezigen hebben genoten van prachtige zang en dans en natuurlijk geweldig acteerwerk van onze

schoolverlaters.

De eindvoorstellingen en de afscheidsavond hebben we wegens de tropische temperaturen in ons schoolgebouw een weekje uitgesteld.

Via deze weg willen we alle medewerkers van de musi-cal heel hartelijk bedanken voor de geboden hulp.

In een woord: SUPER!

“Samen maken we school!”

Musical groepen 8Musical groepen 8

Page 4: Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Nummer 40 / 09 juli 2015 Pagina 4

Page 5: Info 40, Schooljaar 2014 - 2015

Nummer 40 / 09 juli 2015 Pagina 5