Improvement Academy | Hoe richt ik klassen in?

of 6 /6
1 nstructie Inrichting werkomgeving Hoe richt ik klassen in?

Embed Size (px)

Transcript of Improvement Academy | Hoe richt ik klassen in?

  1. 1. 1 Instructie Inrichting werkomgeving Hoe richt ik klassen in?
  2. 2. 2 Inleiding 1 Wat is de leeromgeving en wat is de werkomgeving? De leeromgeving In de leeromgeving vind je de hele module. Hier begin je, vind je de inhoud, uitleg en opdrachten. Met de werkomgeving heb je een compleet elektronisch dossier ter beschikking. Wat we leren, gaan we hier toepassen. De werkomgeving
  3. 3. 3 Inleiding 2 De werkomgeving moet kloppen met de leeromgeving De werk- en de leeromgeving praten met elkaar. In de leeromgeving gaat het over leren, onderwijs, een onderwijsinstelling. In de werkomgeving gaat het over werken, in het werkveld, bij een zorg- of welzijnsorganisatie. Docent = Student = Klas = Casus = Leidinggevende Medewerker Team | Afdeling Klant
  4. 4. 4 Inleiding 3 Studenten, docenten en klassen indelen 1. Een student start met een opleiding. Een docent heeft meerdere studenten. 2. De studenten en de docent vormen samen een klas. 3. De docent is van iedere student de leidinggevende. 4. Studenten zijn de medewerkers. 5. De medewerkers zijn eerst verantwoordelijke van hun eigen casusklanten. 6. De leidinggevende bewaakt de resultaten van de klant en de medewerker. 7. De docent kent de punten toe aan de student. 8. De punten worden verwerkt in de persoonlijke certificering van de student.
  5. 5. 5 Inleiding 4 Inrichting werkomgeving 1. Een docent start met een klas. Maak daarvoor een team / afdeling aan. 2. Maak de accounts van de studenten aan en meld deze medewerkers in dienst. 3. Zorg ook dat de docent in dienst is. 4. Alle studenten uit de klas komen onder deze afdeling. 5. De leerresultaten en de punten die de docent toekent komen in het individuele dashboard van de student / medewerker terecht. De resultaten van de klas komen in het dashboard van de docent / leidinggevende. 6. Is de opleiding beindigd, meld dan de studenten uit dienst en beindig de accounts. 7. Leg de definitieve meting van de resultaten van de docent vast t.b.v. hercertificering van de docent. 8. Maak de docent leidinggevende van een nieuwe klas.
  6. 6. 6 De Improvement Academy is een product van Novire, kenniscentrum en strategisch adviesbureau. De Improvement Academy ontwikkelt en beheert opleidingen op basis van het landelijk door de Raad voor Accreditatie geaccepteerde Improvement Model.