Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

of 40 /40
Impressie Meubels naar wens gemaakt

Embed Size (px)

description

Exclusieve Steigerhouten Meubelen Uw steigerhouten meubelen geheel op maat. Steigerhouten meubelen met nette afwerking. Bezoek onze showroom om de steigerhouten meubelen naar wens samen te stellen.

Transcript of Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Page 1: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Impressie

Meubels naar wens gemaakt

Page 2: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Welkom in het nieuwe impressieboekje van Esgrado Living,

In dit boekje willen u een beeld geven van de mogelijkheden qua maatwerk. Daarnaast laten wij zien welke artikelen wij erbij verkopen. Esgrado kan ook uw verbouwing of inrichting tot in de puntjes verzorgen. Doormiddel van de juiste materialen en de juiste vakmensen word alles voor u naar wens gerealiseerd.

Veel kijkplezier en tot ziens!

Inhoudsopgave

2

Babykamer 3 4-5 6-7 8-9 10Badkamer Dressoirs Eethoek Kantoor

Winkel 11 12-13 14-15 16-19 20-21Kasten Keuken Kinderkamer Salontafels

Sidetables 22 23 24 25 26-27Slaapkamer Tv/audio Accessoires Buitenkeuken

Loungesets 28-29 30 31 32-33 34Speelhuisje Tuinsets Kranen/div. Fornuizen (Lacanche)

Fornuizen (Westahl) 35 36 37 38 39Hardsteen Klokken Lampen Totaalconcept

Page 3: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Stoer, stevig en op maat.De meubels van de babykamer moeten niet alleen mooi zijn, maar ook stevig, praktisch en bovenal veilig. De meubels van de babykamer worden conform de gestelde eisen gemaakt.De bovenkant van de commode word altijd verlijmd, zodat er geen vocht in het kastje of in de laden kan komen.

De (soft-closing) laden van de kasten / commodes worden altijd gemaakt van watervast mdf. Deze zijn ook vochtbestendig.Ook worden de meubels van de babykamer altijd afgelakt met een transparante krasvaste lak. Zo zijn de meubels goed glad en bestendig tegen het intrekken van vocht.

3

binnenmeubels

Babykamer

Page 4: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Steigerhout is bij uitstek de perfecte houtsoort voor wastafels en badkamerkasten. Het is net alleen massief hout, maar doordat het hout jarenlang doorleeft is in de regen en door de cement als het ware gecoat is, kan het in zowel droge als vochtige ruimtes uitstekend uit de voeten.

Wij leveren ook hardsteen wasbakken in veel verschillende afmetingen. Deze passen uitstekend op de wastafels. Daarnaast bieden wij ook mooie wastafel en badkranen aan Zo heeft u een totaalplaatje van uw wastafel en hoeft u niet elders op zoek naar een passende wasbak of kraan.

binnenmeubels

Badkamer

4

Page 5: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Doordat de badkamermeubels in verschil-lende afwerkingen leverbaar zijn adviseren wij vooraf een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u gelijk bijpassende grepen, scharnieren en kranen kiezen.

5

binnenmeubels

Badkamer

Page 6: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Bij Esgrado bepaald u als klant zelf het model en de indeling van uw steigerhouten dressoir. Ook de afmetingen, afwerking en het meubelbeslag kunt u zelf samenstellen.

Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp en de afwerking, zo worden de schroef-gaten altijd netjes weggewerkt en zijn de laden altijd voorzien van stevige soft-closing ladegeleiders. Ook kunnen de binnenkanten van de laden in verschillende kleuren afgewerkt worden.

binnenmeubels

Dressoirs

6

Page 7: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

7

binnenmeubels

Dressoirs

Page 8: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Deze steigerhouten eettafels worden bij Esgrado geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt! Bepaal zelf de afmetingen en het soort onderstel. Door middel van de afwerking krijgt u de tafel geheel naar uw wensen.

Wij maken naast houten onderstellen ook stalen onderstellen in verschillende modellen en afmetingen. Ook is het mogelijk alles in de gewenste RAL kleur af te lakken.

De schroeven houden wij zo veel mogelijk uit het zicht en eventuele schroefgaten worden netjes weggewerkt.

Het is mogelijk om het bovenblad strak te verlijmen zodat het blad één geheel word. Dit is een praktische oplossing omdat er dan geen kieren in het blad zitten waar broodkruimels of vocht tussen kan gaan zitten.

Bij een op maat gemaakte eettafel past een op maat gemaakt bankje in dezelfde afwerkingen.Het kan zijn dat het gewenste model eettafel of bankje niet te vinden is op onze website. Wij staan dan open voor het bedenken en uittekenen van nieuwe modellen.

Naast de eettafels en bankjes verkopen wij ook bijpassende stoelen.

Esgrado geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt! Bepaal zelf de afmetingen en het soort onderstel. Door middel van de afwerking krijgt u de tafel geheel naar uw wensen.

Wij maken naast houten onderstellen ook stalen onderstellen in verschillende

binnenmeubels

Eethoek

8

Page 9: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

9

binnenmeubels

Eethoek

Page 10: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Een steigerhouten kantoorinrichting geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw werkplek.

U kunt bij Esgrado de kantoorinrichting zelf samenstellen. Het is belangrijk dat een werkplek uitstekend is afgestemd op de gebruiker. Maakt u veel gebruik van laden, dan zorgen wij dat er genoeg laden in uw bureau zitten. De laden zijn altijd voorzien van soft-closing ladegeleiders.

Doordat we werken met de juiste materialen kunnen wij u kantoormeubilair aanbieden wat degelijk afgewerkt is en wat tegen een stootje kan.

binnenmeubels

Kantoorinrichting

10

Page 11: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Creëer door een steigerhouten winkelinrichting een warme sfeer in uw winkel en charmeer zo uw klanten.

Bij een steigerhout winkelinrichting valt te denken aan wandplanken of stellages van steigerhout, maar ook een balie of bijvoorbeeld een kantoorkast van deze houtsoort behoort tot de mogelijkheden.

Al deze meubels worden specifiek naar uw wensen gemaakt zodat u de ideale winkelinrichting krijgt.

Met een winkelinrichting op maat kunt u de ruimte in u winkel optimaal benutten.

11

binnenmeubels

Winkelinrichting

Page 12: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Op zoek naar een boekenkast, wandkast, buffetkast, vitrinekast, kamerkast of andere kast op maat?

Esgrado kan u hierin voorzien. Wij ontwerpen samen met u hét passende model kast.Glasdeuren erin? Een trap eraan? Het is allemaal mogelijk.Wij staan open voor de wensen van de klant en proberen die te verwezenlijken.

binnenmeubels

Kasten

12

Page 13: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Een steigerhouten kast past uitstekend in de meest uiteenlopende interieurs, of u nu van landelijk, klassiek of modern houdt.

Door zijn eigentijdse uitstraling en de verschillende afwerkingen steekt steigerhout altijd goed af bij uw vloer of wand.

13

binnenmeubels

Kasten

Page 14: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Esgrado maakt ook ’van oude planken’ keukens tot in detail naar de wensen van de klant. Een keuken is een echte eyecatcher in huis en moet daarom tiptop in orde zijn. Niet alleen de afmetingen moeten kloppen, maar ook de indeling van de kastjes moet praktisch zijn en de apparatuur op de juiste plaats staan.

Het kopen van een keuken begint (na een goed gesprek) met het ontwerpen van een mooi, passend en praktisch model en het samenstellen van de juiste kastsystemen en apparatuur op de juiste plaats.

14

binnenmeubels

Keuken

Page 15: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Een steigerhout keuken combineert prima met strak design. Doordat u zelf de kleuren, de grepen en het aanrechtblad uitkiest kunt u de keuken perfect afstemmen op uw interieur. Daarnaast kunt u kiezen of uw vrijstaande appa-ratuur wilt hebben of dat de apparatuur ingebouwd moet worden.

Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen en mogeli-jkheden te bespreken.

15

binnenmeubels

Keuken

Page 16: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Voor een kinderkamer is het van groot belang dat de meubels in de juiste afmetingen gemaakt zijn en op de goede plaats staan.

Ook moeten de modellen en de afwerkingen goed afgestemd zijn op kamer en de wensen van u en of uw kind.

16

binnenmeubels

Kinderkamer

Page 17: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

De steigerhouten kinderkamers worden ook altijd perfect afgewerkt. Vaak word er gekozen om deze meubels te voorzien van uitgezaagd hartje, sterretje of wybertje, het krijgt zo een speels effect.

Heeft u een schuin dak, maar wilt u toch een mooi bed hierin verwerken? Dat is geen probleem bij Esgrado. Wij komen vooraf inmeten en kunnen zo bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

17

binnenmeubels

Kinderkamer

Page 18: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

De speelgoedkisten kunnen worden voorzien van een stevige dranger tegen het dichtvallen.Ideaal voor het opbergen van het speelgoed.Om de speelgoedkist een wat speelsere uitstraling te geven worden deze ook vaak voorzien van een sterretje, hartje of wybertje.

18

binnenmeubels

Kinderkamer

Page 19: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

binnenmeubels

Kinderkamer

19

Page 20: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Een salontafel is onmisbaar in de woonkamer. Doordat salontafels er in veel verschillende modellen zijn dient u er rekening mee te houden met de gestelde eisen die u aan de salontafel hebt.

U kunt bijvoorbeeld het bovenblad strak laten verlijmen zodat u geen last heeft van de kieren en er ook geen vocht door de planken heen kan komen. Al wilt u makkelijk de krant of tijdschriften weg kunnen leggen adviseren wij de salontafel te voorzien van een onderblad of lade.

20

binnenmeubels

Salontafels

Page 21: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Bovenstaande salontafel heeft een grote kolompoot, waardoor u makkelijk met u voeten eronder kan als u op de bank zit.

Erg handig zijn de twee laden (voorzien van soft-closing ladegeleiders) om de kranten, folders, boeken, afstandsbediening en pennen in op te bergen zodat u alles binnen handbereik heeft.

binnenmeubels

Salontafels

21

Page 22: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Van landelijk tot modern, van steigerhout tot steigerbuis… Wat u smaak ook mag zijn, bij Esgrado kunt u terecht voor de side-table zoals u die wenst. Een side-table dient uiteraard optimaal bij uw interieur te passen. Wij kunnen de side-table dan ook niet alleen volledig voor u op maat maken, maar ook afwerken in diverse soorten lak, olie of wash. Zo weet u zeker dat u een side-table koopt die volledig bij u en bij uw interieur past.

Uiteraard mag u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs.

Maak u side-table helemaal af met een nostalgische handgemaakte kruiklamp waarbij u kunt kiezen uit een ruim assortiment.

22

binnenmeubels

Sidetables

Page 23: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Wilt u een romantische slaapkamer, moderne slaapkamer, landelijke slaapkamer of een nostalgische slaapkamer? Met een steigerhouten slaapkamerinrichting kunt u bijna altijd wel de juiste uitstraling krijgen door de ruime keus uit materialen en afwerkingen.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren welke overige artikelen er goed bij de inrichting van uw slaapkamer passen.

binnenmeubels

Slaapkamer

23

Page 24: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

U vind hier tv meubels in verschillende modellen en afwerkingen. Als u een model tv meubel ziet wat u aanspreekt dan is het mogelijk dit tv-meubel voor u in de juiste afmetingen te vervaardigen.

Esgrado verwerkt ook tv liften in de tv-meubels. Voor meer informatie over steigerhouten tv meubelen en de mogelijkheden voor een tv meubel op maat adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom.

24

binnenmeubels

Tv-audiomeubelen

Page 25: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Haal een aangename sfeer in uw woning door een sfeerhaard met een steigerhouten ombouw, een stoere meerpaal lamp, een mooie kruiklamp of een wandklok als eyecatcher.

Zorg er altijd voor dat de meubels en bijbehorende producten goed op elkaar afgestemd zijn.

binnenmeubels

Woonaccesoires

25

Page 26: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Esgrado vervaardigt de buitenkeukens volledig naar uw wensen.

Wilt u een buitenkeuken in een grote tuin of op een groot terras plaatsen, dan heeft u de mogelijkheid deze keuken zo groot en uitgebreid te maken als u zelf wenst.

Echter, wanneer u een buitenkeuken in een kleinere tuin wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat deze niet alle ruimte opslokt. Daarom is het handig dat de buitenkeukens op maat gemaakt kunnen worden.

Combineer een mooi hardstenen blad met robuuste grepen en scharnieren om zo een echte robuuste buitenkeuken te krijgen.

26

buitenmeubels

Buitenkeukens

Page 27: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

De buitenkeuken is voorzien van hardsteen bovenblad en kan in veel formaten, met veel mogelijkheden en apparatuur aangeleverd worden. Tot in de juiste details (meubelbeslag, afwerking) kan de buitenkeuken vervaardigd worden.

buitenmeubels

Buitenkeukens

27

Page 28: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Het is vaak niet eenvoudig een loungebank van steigerhout te vinden die precies op uw balkon, tuin of terras past zonder een obstakel te vormen. Vaak is de loungebank van steigerhout net iets te groot of te klein voor het mooie.

Esgrado biedt u de oplossing.

Wij maken graag een loungebank van steigerhout geheel op maat voor u, precies op de gewenste hoogte, diepte en breedte en afgewerkt in de juiste afwerking.

Doordat wij ook de kussens geheel op maat erbij leveren, koopt u altijd een loungebank van steigerhout die uitstekend op uw balkon of terras past.

28

buitenmeubels

Loungemeubilair

Page 29: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Als u op zoek bent naar een steigerhouten hoekbank dan is het mooiste als deze precies is zoals u hem wilt hebben.

De juiste grote, het juiste model, de juiste afwerking. Bij Esgrado kunt u zelf aangeven welke wensen uw loungemeubilair moet voldoen.

buitenmeubels

Loungemeubilair

29

Page 30: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

34

Steigerhouten speelhuisjes zijn een echte musthave voor de kinderen. Zij hebben dan gewoon een eigen huisje om in te spelen of te knutselen.

U kunt het speelhuisje zo leuk mogelijk maken! Een steigerhout speelhuisje is super gaaf, maar moet vooral veilig zijn voor de kinderen. Wij zorgen ervoor dat alles aan het huisje in orde is en goed vast zit.

Esgrado heeft een uniek steigerhout speelhuisje ontwikkeld dat een leuke en vooral ook uitnodigende uitstraling heeft, namelijk die van een echte pipowagen! Om te voorkomen dat het steiger- hout speelhuisje gaat splinteren word deze altijd (net als de andere meubels) splintervrij afgeleverd.

Speelhuisjes zijn er tegenwoordig in allerlei modellen. Wilt u een huisje op maat gemaakt hebben, dan kunt u bij ons aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

3430

buitenmeubels

Speelhuisjes

Page 31: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Tuintafels en tuinsets van steigerhout zijn eigentijds en sfeervol. Dit komt met name door de natuurlijke look die steigerhouten tuinmeubelen hebben, en doordat de steigerplanken echt gebruikt zijn hebben de steigerhouten tuinmeubels een stoere robuuste uitstraling.

Bent u op zoek naar een leuk steigerhout tuinset, maar heeft u nog geen model gevonden dat aan uw wensen voldoet? Bij Esgrado vindt u altijd een steigerhout tuinset die wel aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij bieden u een ruim assortiment tuinsets, waaronder tafels, stoelen en bankjes.

Passende kussens bij een steigerhout tuinset. Wilt u een mooie steigerhout tuinset op maat? Dan wilt u uiteraard niet in de problemen komen met kussens die niet in het afwijkende ontwerp passen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om met het steigerhout tuinset de kussens op maat mee te bestellen. Zo weet u zeker dat de steigerhout tuinset volledig bij u past.

buitenmeubels

Tuinsets

31

Page 32: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

3434

Om de wastafels en de keukens compleet te maken levert Esgrado niet alleen bijpassende wasbakken, maar ook mooie (meng)kranen.

Dit zijn kranen van hoogwaardige kwaliteit, wat volgens ons uitstekend bij de rest van de wastafels en de keukens past.

De kranen zijn o.a. van Pirren and Rowe en Burlington. Het mooie van deze kranen is dat ze niet alleen erg mooi zijn, maar ook in verschillende afwerkingen leverbaar zijn. Daarna-ast zijn de knoppen te verwisselen voor hendels.

32

overige artikelen

Exclusieve kranen, radiatoren en baden

Page 33: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Met een mooi badkamermeubel(s) is de badkamer nog niet of. Daar past natuurlijk ook een mooi bad bij en eventueel een passende radiator.

Esgrado is dealer van verschillende merken baden. Ook de baden zijn van uitstekende kwaliteit en in verschillende afwerkingen leverbaar.

Wij kunnen zo u hele badkamer naar wens maken.

overige artikelen

Exclusieve kranen, radiatoren en baden

33

Page 34: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

34

Wij zijn dealer van onder andere Lacanche en Westahl fornuizen. Deze hoogwaardige fornuizen kunnen wij voor een uitstekende prijs leveren.Een Lacanche valt het beste te omschrijven als een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken.

In tegenstelling tot de meeste merken wordt een Lacanche fornuis samengesteld uit louter professionele componenten. Het is dan ook niet voor niets ontwikkeld door professionele gebrui-kers. Zo zit er bijvoorbeeld geen venster in de ovendeur, dit om de temperatuurbalans niet te verstoren.

De branders van de Lacanche zijn erg krachtig, maar hebben desondanks een kleine diameter. Zo kunnen ook kleine pannen er goed op worden geplaatst.

Lacanche ovens zijn of gas, elektrisch, hetelucht of als garingsoven. Zeer uniek is de garingsoven voor het bereiden van stoofschotels, soep, het garen van vlees of het laten rijzen van brooddeeg.

Schoonhouden is zeer eenvoudig, omdat de fornuizen geen naden kennen. Ook de bediening van een Lacanche is ‘simple comme bonjour’: het fornuis laat zich als het ware gevoelsmatig bedienen.

overige artikelen

Fornuizen Lacanche

Page 35: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Strak Modern Design... Westahl biedt u professionele kwaliteit.

Dit is het Fornuis voor de moderne smaak, zeer goed te combineren met strakke stijlen van de moderne keuken architectuur.

Bij Westahl heeft u de keuze uit een kooktafel of een geheel fornuis.

Naar eigen wens stelt u het kookoppervlak samen; met diverse gasvuren (1.5,3,4 of 5 KW), vitrokeramische kookplaten, inductie kookplaat, plancha, steamer, friteuse of grill.

Daarnaast heeft u ook nog de unieke mogelijkheid om te kiezen uit 1, 2 of 3 ovens, met of zonder een garingsoven. In een garingsoven maakt u de heerlijkste stoofschotels, soep, stoomt u uw groenten, aardappelen of rijst gaar!

Alles is mogelijk met Westahl, vanaf 70 cm tot 220 cm.

overige artikelen

Fornuizen Westahl

35

Page 36: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

36

overige artikelen

Hardsteen producten

Naast onze meubelen verkopen we ook hardsteen producten, voornamelijk wasbakken en aanrechtbladen. Omdat hardsteen ook een natuurproduct past het goed in onze winkelformule.

Daarnaast heeft hardsteen ook een eigentijdse en stoere uitstraling wat ook uitstekend past bij de steigerhouten meubelen.

Wat dacht u van een mooie wasbak op uw badkamermeubel? Of een hardsteen keukenblad met bijpassende smetplinten? Dit is eveneens op maat te realiseren.

Page 37: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

overige artikelen

Klokken

37

Als u op zoek bent naar een grote wandklok met sfeervolle uitstraling, dan is een klok van Esgrado - Living misschien iets voor u.

Deze klokken zijn er in 3 verschillende modellen (vierkant / rond en ovaal)en 2 verschillende kleuren (betonlook en antraciet)Alle klokken zijn voorzien van glasplaat en sier ring.

Page 38: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

38

Naast de handgemaakte meubels verkoopt Esgrado ook handgemaakte lampen. Zowel passende hanglampen, sta-lampen als stoere kruiklampen. De lampen maken wij niet allemaal zelf, maar doordat de lampen wel handgemaakt zijn past het mooi in onze winkelformule.

overige artikelen

Lampen

Page 39: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Omdat er door de klanten steeds meer vraag is om een totaalplaatje aan te kunnen leveren (niet alleen meubels, maar ook bijvoorbeeld wandaf-werkingen en vloeren), zijn wij nu in staat dat ook te verzorgen.

Door middel van de juiste materialen en de juiste vakmensen kunnen wij veel verschillende wandafwerkingen aan laten brengen en eveneens de juiste vloer bij u realiseren. Wij kunnen het (ver)bouwen van uw woning van a-z regelen.

Om alles tot in de puntjes te laten verlopen zullen wij aan tafel de wensen en mogelijkheden met u bespreken.

overige artikelen

Totaal concept

39

Page 40: Impressie Steigerhouten Meubelen van Esgrado

Esgrado ShowroomWesteinde 5a3366BL Wijngaarden

Esgrado WerkplaatsPolderweg-Oost 10C2973AN Molenaarsgraaf

Op afspraak geopend binnen onderstaande tijden: Ma- Vr 8:00 – 21:00 Za 9:00 – 15:00