Impact investing nieuws 15 december 2015

1
Impact Investing Nieuws 15 december 2015 @Alcanne Deze keer: prefered-impact-trend-investments een nieuwe categorie naast best in class? Mijn geplande focus op impact indices en etf's is een beetje ingehaald door de introductie van Trendinvest op de Nederlandse markt. Het biedt maar liefst twaalf 100% transparante impact trend portfolio's aan (in developed markets). Ik bekeek ze en ontdekte een kant en klaar aanbod van prefered-impact-trend-investments. Rabobank en EIB bieden rentekorting aan keurmerkhoudend MKB en Midcap voor duurzame investeringen. The Guardian over de 10 afgeronde Britse Social Impact Bonds en de ervaringen en tips van de uitvoerders. Rien van Gendt en Theo Schuyt over de relatie van de overheid en de Nederlandse chari's, de eerste noemt recente ontwikkelingen zoals het convenant en samenwerking en bemoedigt chari's. De 2e schetst een breder langer perspectief en geeft de overheid tips. Jobs: Impax AM London zoekt een sales support analyst en impact investing pionier Leapfrog heeft 7 vacatures (Londob, Singapore, Mumbai)

Transcript of Impact investing nieuws 15 december 2015

Page 1: Impact investing nieuws 15 december 2015

Impact Investing Nieuws 15 december 2015

@Alcanne

Deze keer: prefered-impact-trend-investments een nieuwe categorie naast best in class?

Mijn geplande focus op impact indices en etf's is een beetje ingehaald door de introductie van Trendinvest op deNederlandse markt. Het biedt maar liefst twaalf 100% transparante impact trend portfolio's aan (in developedmarkets). Ik bekeek ze en ontdekte een kant en klaar aanbod van prefered-impact-trend-investments.

Rabobank en EIB bieden rentekorting aan keurmerkhoudend MKB en Midcap voor duurzame investeringen.

The Guardian over de 10 afgeronde Britse Social Impact Bonds en de ervaringen en tips van de uitvoerders.

Rien van Gendt en Theo Schuyt over de relatie van de overheid en de Nederlandse chari's, de eerste noemt recenteontwikkelingen zoals het convenant en samenwerking en bemoedigt chari's. De 2e schetst een breder langerperspectief en geeft de overheid tips.

Jobs: Impax AM London zoekt een sales support analyst en impact investing pionier Leapfrog heeft 7 vacatures(Londob, Singapore, Mumbai)