ImagineTravel Spanje 2015

20
T R AV E L Spanje editie 2015

description

ImagineTravel Reisbrochure Spanje 2015 NL

Transcript of ImagineTravel Spanje 2015

Page 1: ImagineTravel Spanje 2015

T R A V E L

Spanje

editie 2015

Page 2: ImagineTravel Spanje 2015

ImagIneTravel

22

ImagineTravel is een jonge, dynamische Belgische touroperator. De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen. Laat u verleiden door het ontmoeten van mensen met andere religies, tradities en culturen. Hiervoor doet Imagine beroep op hooggekwalificeerd personeel dat stuk voor stuk ‘zijn’ land kent en voor u een selec-tie gemaakt heeft van leerrijke rondreizen die u in deze brochure terugvindt. naast dit aanbod staat onze flexibele ploeg u graag bij voor het maken van een rondreis op maat. Wenst u meer speci-fieke activiteiten, het wat rustiger aan te doen of een familiereis te organiseren, dan past zij met plezier het programma aan naar uw wensen. Voor Imagine is reizen genieten, ontdekken en uw verbeel-ding tot leven brengen. Onze kennis is de bron om uw dromen waar te maken!

Page 3: ImagineTravel Spanje 2015

InHOuD

4-6 Rondreizen met huurwagen 7 Rondreis Langs de Costa Verde en treinreizen 8 Paradores 9 Sevilla10 granada11 Cordoba & Baeza12 malaga & omgeving 13 Costa del Sol14 Costa de la Luz & omgeving15 Citytrips Barcelona, madrid, Valencia16 Centraal Spanje17 noord Spanje18-19 Canarische eilanden

ImagIneTravel

3

Page 4: ImagineTravel Spanje 2015

op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegenheid van de Spaans-amerikaan-se tentoonstelling. Het grandioze Plaza de españa is een halfcirkelvormig gebouw dat met typische materialen is afgewerkt. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Overnachting in hotel aC Ciudad de Sevilla**** (comfort) of Hospes las Casas del rey de Baeza**** (charme).

Dag 7 Sevilla Bezoek aan de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. De kerk is gigantisch en is de op twee na grootste ter wereld. De Giralda verwijst naar het Moorse verleden van het nu zo katholieke Spanje. el Patio de los Naranjos ligt naast de kathedraal en deze mooie tuin werd door de moslims gebruikt voor rituelen. Na de lunch ontdek-king van het real alcazar met zijn arabisch geïnspireerde paleisruimtes die in de loop der eeuwen aangepast werd aan de invloeden van verschillende stijlperiodes. Dit maakt het bouwwerk uitermate eclectisch en uniek.

Dag 8 Sevilla - Jerez de la Frontera (90 km) Jerez de la Frontera wordt ook wel de stad van de sherry genoemd. De talrijke bodegas of wijnhuizen bieden graag rondleidingen aan en natuurlijk hoort daar ook een glaasje voortreffelijke sherry bij. De Spaanse Koninklijke rijschool is eveneens gerenommeerd in Spanje en ver daarbuiten en een demonstratie is dan ook zeker de moeite waard. Instal-latie in hotel villa Jerez*****.

Dag 9 Jerez de la Frontera - Ronda (120 km) Bewonder in ronda, de ‘Puente Nuevo’ de brug met 3 bogen die over het ravijn gespan-nen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Check-in in hotel Molino del arco****.

Dag 10 Ronda - malaga (110 km) - BrusselTerugtocht naar Malaga waar de auto ingeleverd wordt. retourvlucht naar Brussel.

Dag 1 Brussel - malaga vlucht van Brussel naar Malaga. Ophalen van uw huurwagen. Installatie in uw hotel vincci Malaga**** (comfort) of Parador de Malaga Gibralfaro**** (charme). verkenning van Malaga o.a. de kathedraal, het Picassomuseum, het Moors alcazaba, het romeins theater.

Dag 2 malaga - granada (130 km) Na het ontbijt, vertrek richting Granada. Tussenstop aan de Costa Tropical met zijn vele stranden en lekkere visrestaurants. In de namiddag aankomst in Granada. Check-in in hotel Macia real de la alhambra**** of villa Oniria****. Bezoek aan de benedenstad met de kathedraal en de koninklijke kapel waar de praalgraven van de katholieke koningen ondergebracht zijn.

Dag 3 granada Na het ontbijt, bezoek aan het Moorse meesterwerk ‘alhambra’. een prachtig stukje geschiedenis waar u ongedwongen kunt wandelen in dit doolhof van paleizen, konink-lijke verblijven en prachtige patio’s. Bezoek eveneens de royale tuinen met fonteinen en exotische bloemen en planten van het el Generalife, het vroegere buitenverblijf van de Nasridenkoning. In de namiddag kan u de Moorse wijk ‘albaicin’ met zijn vele stille steegjes en pittoreske patio’s ontdekken.

Dag 4 granada - Baeza (130 km) Na het ontbijt, vertrek naar Baeza, gelegen in de provincie Jaén waar olijfboomgaarden overvloedig aanwezig zijn. De steden Baeza en Ubeda zijn het buitenbeentje in andalu-sië. In contrast met de overige steden overheersen hier historische gebouwen, kerken en kathedralen uit de renaissance. Overnachting in hotel Puerta de la luna****.

Dag 5 Baeza - Cordoba (150 km) Na het ontbijt, vertrek naar Cordoba. De stad Cordoba, is de parel van de rivier de Guadalquivir, De gehele stad is door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het is dan ook een ware sensatie om doorheen de stad te slenteren en de mooiste hoekjes en plekjes te ontdekken. Het bekendste monument is ongetwijfeld de ‘Mezquita’ waar 2 godsdiensten verenigd zijn. Midden in de moskee werd een kathedraal gebouwd. Ook de ‘Juderia’, de jodenbuurt is uitermate authentiek en sfeervol en bestaat uit witge-kalkte huisjes, kleurige bloemen en sfeervolle patio’s. Overnachting in hotel alfaros**** (comfort) of hotel Casas de la Juderia**** (charme).

Dag 6 Cordoba - Sevilla (150 km) Na het ontbijt, traject naar Sevilla, hoofdstad van andalusië. Bezoek aan de wijk ‘Barrio Santa Cruz’ gebouwd op de fundamenten van de voormalige joodse wijk. Het is er bij-zonder sfeervol met de vele witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, bloemen, pittoreske kerkjes, pleintjes en patio’s. vervolgens staat het Park van Maria luisa en Plaza de españa

Dag 1-3 Brussel - Sevilla vlucht Brussel-Sevilla. Ophalen van uw huurwagen. 3 overnachtingen in hotel aC Ciudad de Sevilla**** (comfort) of hotel Gran Melia Colon***** (luxe).

Dag 4-5 Sevilla - Cordoba (150 km)Traject naar Cordoba en 2 overnachtingen in hotel alfaros**** (comfort) of hotel Hospes Palacio del Bailio***** (luxe).

Dag 6-7 Cordoba - granada (160 km)Traject naar Granada en 2 overnachtingen in hotel Macia real de la alhambra**** (com-fort) of hotel aC Palacio de Santa Paula***** (luxe).

Dag 8 granada - malaga (135 km) - BrusselInleveren van uw huurwagen en terugvlucht Malaga-Brussel.

De mOORSe PaReLS

8-daagse rondreis met huurwagen in comfort- of luxehotels

4

CuLTuReeL anDaLuSIë

10-daagse rondreis met huurwagen in comfort- of charmehotels

Page 5: ImagineTravel Spanje 2015

5

Dag 1 Brussel - malaga - granada (130 km)vlucht van Brussel naar Malaga. Ophalen van uw huurwagen en traject naar Granada. Installatie in hotel villa Oniria****. Bezoek aan de benedenstad met de kathedraal en de koninklijke kapel waar de praalgraven van de katholieke koningen ondergebracht zijn. Diner in een typisch restaurant.

Dag 2 granada Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan het Moorse meesterwerk ‘alhambra’. Het alhambra is een prachtig stukje geschiedenis waar u ongedwongen kunt wandelen in een doolhof van paleizen, koninklijke verblijven en prachtige patio’s. Bezoek eveneens de royale tuinen met fonteinen en exotische bloemen en planten van het el Generalife, het vroegere buitenverblijf van de Nasridenkoning. In de namiddag kan u de Moorse wijk ‘albaicin’ met zijn vele stille steegjes en pittoreske patio’s ontdekken.

Dag 3 granada - Cordoba (205 km)Na het ontbijt, vertrek naar Cordoba, de parel van de rivier Guadalquivir. De gehele stad is door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het bekendste monument is onge-twijfeld de ‘Mezquita’ waar 2 godsdiensten verenigd zijn. Midden in de moskee werd een kathedraal gebouwd. Ook de ‘Juderia’, de jodenbuurt is uitermate authentiek en sfeervol en bestaat uit witgekalkte huisjes, kleurige bloemen en sfeervolle patio’s. Overnachting in hotel Casas de la Juderia****.

Dag 4 Cordoba - Sevilla (150 km)Na het ontbijt, traject naar Sevilla, hoofdstad van andalusië. In de namiddag bezoek aan de wijk ‘Barrio Santa Cruz’ gebouwd op de fundamenten van de voormalige joodse wijk. Het is er bijzonder sfeervol met de vele witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, bloemen, pittoreske kerkjes, pleintjes en patio’s. vervolgens staat het Park van Maria luisa en Plaza de españa op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegen-heid van de Spaans-amerikaanse tentoonstelling. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Degustatiemenu in het romantisch restaurant ‘Taberna del alabardero. Overnachting in hotel Hospes las Casas del rey de Baeza****.

Dag 5 SevillaBezoek aan de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. De kerk is gigantisch en is de op twee na grootste ter wereld. De Giralda verwijst naar het Moorse verleden van het nu zo katholieke Spanje. Na de lunch ontdekking van het real alcazar met zijn arabisch geïnspireerde paleisruimtes die in de loop der eeuwen aangepast werd aan de invloeden van verschillende stijlperiodes. Bezoek aan het Flamenco dansmuseum, gevolgd door een Flamencoshow. Koetstocht doorheen Sevilla langs mooie pleinen en grootse boulevards.

Dag 6 Sevilla - Jerez de la Frontera (90 km)Na het ontbijt, traject naar Jerez de la Frontera, ook wel de stad van de sherry ge-noemd. Installatie in hotel villa Jerez*****. In de namiddag, bezoek aan de Bodegas Sandeman, één van de meest gerenommeerde Sherry wijnhuizen. Proeven vormt natuurlijk een essentieel onderdeel van het bezoek.

Dag 7 Jerez de la Frontera - Ronda (120 km)Na het ontbijt vertrek naar ronda. Bewonder in ronda, de ‘Puente Nuevo’ de brug met 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Check-in in hotel Molino del arco****.

Dag 8 Ronda - malaga (110 km) - Brussel Terugtocht naar Malaga waar de auto ingeleverd wordt. Terugvlucht vanuit Malaga naar Brussel.

Dag 1 Brussel - Sevillavlucht Brussel-Sevilla en ophalen van uw huurwagen. Installatie in een junior suite in hotel San Gil**** in Sevilla.

Dag 2 SevillaOntbijt. Wandeling langs de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. Bezoek aan de joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ met witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, pittoreske pleintjes en patio’s. Ontdekking van het Moorse meesterwerk ‘real alcazar’ met zijn arabisch geïnspireerde paleisruimtes. In de namiddag staat het Park van Maria luisa en Plaza de españa op het programma.

Dag 3 Sevilla - Olvera - montejaque (153 km)Na het ontbijt, vertrek richting Olvera. In Olvera staan fietsen voor u klaar. U kunt er fiet-sen langs de vias verdes, oude spoorwegbeddingen die omgevormd werden tot mooie, comfortabele fietspaden. De fietspaden lopen doorheen tunnels en over bruggen en laten u op een actieve manier kennismaken met deze mooie bergachtige omgeving. In de namiddag traject naar Montejaque. Installatie in Casitas de la Sierra***, gelegen in de bergen op 17 km van ronda. Het is gebouwd in de stijl van een andalusisch wit dorpje met pittoreske landelijke huisjes. Mogelijkheid om nog wat te relaxen aan het zwem-bad.

Dag 4 montejaqueMogelijkheid om het smurfendorp Juzcar te bezoeken. Naar aanleiding van een promo-tiecampagne van de eerste smurfenfilm werden alle witte huisjes er blauw geschilderd en vind je afbeeldingen van de smurfen verspreid over het dorp. In de namiddag kunt u ronda bezoeken. Spectaculair in ronda is de Puente Nuevo, de brug met de 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierenge-vechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Overnachting.

Dag 5 montejaque - estepona (82 km) Traject naar estepona gelegen aan de Costa del Sol. Onderweg kunt u een stop inlassen in de mondaine jachthaven Puerto Banus. vervolgens bezoek aan het oude centrum van Marbella met pittoreske kerkjes, bloeiende sinaasappelbomen en smalle straatjes. vrije lunch in Marbella. In de namiddag rijdt u verder naar estepona. Check-in in een familie-kamer in Fuerte estepona****.

Dag 6 esteponaOntbijt. Traject naar Tarifa waar de atlantische Oceaan en de Middellandse zee samen-komen. een 2-uur durende boottocht in Tarifa, een ideale locatie om dolfijnen te spotten. Ga in de namiddag ook eens een kijkje nemen op de stranden van Tarifa naar de vele spectaculaire kitesurfers. Overnachting in Fuerte estepona.

Dag 7 esteponaNa het ontbijt, kun je nog wat genieten van de faciliteiten van uw hotel, een dagje aan het strand doorbrengen of rondkuieren in de jachthaven van estepona. Overnachting.

Dag 8 estepona - malaga (80 km) - Brussel Na het ontbijt, check-out. Terugtocht naar Malaga en inleveren van uw huurwagen. Terugvlucht Malaga-Brussel.

anDaLuSIë4KIDS 8-daagse rondreis met huurwagen

auTHenTIC anDaLuSIë

8-daagse rondreis met huurwagen in charmehotels

Page 6: ImagineTravel Spanje 2015

Dag 1 Brussel - madridvlucht Brussel-Madrid. Ontdek de vele leuke pleinen en wijken in Madrid zoals ‘la latina’ een hotspot voor Madrilenen, ‘Plaza Mayor’ waar straatartiesten en muzikanten de vele fraaie monumentale gebouwen opfleuren en ‘Puerta del Sol’, een gigantisch plein met fonteinen en beelden en een belangrijke verkeersader in het drukke Madrid. Ga ook eens langs het ‘Palacio real’, het koninklijk paleis met vele majestueuze zalen en prachtig aan-gelegde tuinen. Overnachting in hotel vincci Soho****.

Dag 2 madridMadrid is de museumstad bij uitstek. In het ‘Museo del Prado’ zijn werken van ondermeer el Greco, velazquez, Goya, rubens en rembrandt te bewonderen. andere musea die

samen met het Prado de gouden driehoek vormen zijn het ‘Museo Thyssen-Bornemisza’ en het ‘Museo reina Sofia’, het museum voor hedendaagse en moderne kunst met als pronkstuk het wereldbefaamde werk Guernica. Nog wat tijd over? Kom even tot rust in het ‘retiropark’, een stille oase in het bruisende Madrid.

Dag 3 madrid - Segovia (90 km)Ophalen van uw huurwagen. Traject naar Segovia gelegen op een rotsachtige berg-top. De stad is gedeeltelijk ommuurd en tot de meest opvallende monumenten horen ongetwijfeld het aquaduct van Trajanus, een prachtig romeins bouwwerk bestaande uit 160 bogen en monumentale granieten blokken en het sprookjeskasteel alcazar. Ook de gotische kathedraal en de vele romaanse kerken bepalen de schoonheid van deze unieke stad. Overnachting in hotel eurostars Plaza acueducto****.

Dag 4 Segovia - avila (90 km)Bezoek aan het hoog gelegen avila, de stad met de best bewaarde middeleeuwse stads-muren. andere bezienswaardigheden zijn de vele kerkjes, kloosters en paleizen in deze bijzonder sfeervolle stad. Installatie in hotel Palacio de los velada****.

Dag 5 avila - Salamanca (105 km)vervolgens naar Salamanca. een universiteitsstad waar het gezellig druk is. Salamanca is één groot openluchtmuseum en is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het Plaza Mayor wordt er terecht bestempeld als het mooiste plein van Spanje. Ook de kathedraal, groots en monumentaal is een ware publiekstrekker. Overnachting in hotel aC Palacio de San esteban*****.

Dag 6 Salamanca - Caceres (210 km)Traject van Salamanca naar Plasencia, gelegen in de regio extremadura waar desolate velden, eenzame kudden schapen en grote stuwmeren het landschapsbeeld bepalen. U kunt een halte voorzien in Plasencia, een middeleeuwse stad met talrijke historische gebouwen zoals kerken, paleizen, herenhuizen en een indrukwekkende kathedraal. In de namiddag kunt u verder rijden naar Caceres, een ommuurde middeleeuwse stad ver-meld op de monumentenlijst van de Unesco. langs de weg kunt u boomgaarden met steeneiken en kurkeiken zien in uitgestrekte weilanden. Overnachting in hotel NH Palacio de Oquendo****.

Dag 7 CaceresBezoek aan Caceres. De talloze kantelen, hoge torens en kerken zijn enorm in trek bij de meer dan honderd ooievaars. De pittoreske pleintjes en terrasjes zijn uiterst sfeervol. In de namiddag bezoek aan Trujillo, een authentiek dorp met monumentale gebouwen uit de renaissance.

Dag 8 Caceres - Toledo (260 km)’s Middags korte stop in Talavera de la reina aan de rivier de Taag gelegen en bekend omwille van zijn keramiek. verder naar Toledo, eveneens gelegen aan de Taag, een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad staat dan ook op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Het was de thuisbasis van de wereldbefaamde schilder ‘el Greco’. Installatie in hotel Pintor el Greco****.

Dag 9 Toledo - madrid - Brussel (90 km)Terugrit naar Madrid. afleveren van de huurwagen en terugvlucht van Madrid naar Brussel.

Imagine moreIndien u deze reisprogramma’s wenst te wijzigen kan dit geheel naar uw wens. U kiest zelf de hotels, het aantal overnachtingen en Imagine maakt uw droomreis op maat. Meer informatie bij uw reisagent.

6

mOnumenTaaL SPanJe

9-daagse rondreis met huurwagen

Page 7: ImagineTravel Spanje 2015

TReInReIzen

Geniet van de mooie landschappen, culturele rijkdommen en verfijnde gastrono-mie aan boord van de legendarische treinen “al andalus” of “el Transcantabrico”. “al andalus” doorkruist andalusië en “el Transcantabrico Clasico en Gran lujo” doorkruisen Galicië, asturië en Cantabrië. De trajecten per trein worden uitsluitend overdag uitgevoerd zodat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust in uw luxe-suite. Deze reizen worden aangevuld voor of na de treinreis met hotelovernachtin-gen in charmehotels of Paradors.

aL anDaLuSeL TRanSCanTaBRICO

GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DEZE TREINREIZEN VINDT U IN DE BROCHURE RAILS & RIVERS EN OP DE WEBSITE WWW.IMAGINETRAVEL.BE.

Dag 1 Brussel - Bilbaovlucht van Brussel naar Bilbao. Ophalen van uw huurwagen. Overnachting in hotel Hesperia Bilbao****.

Dag 2 BilbaoOntbijt. Individueel bezoek aan het Guggenheimmuseum met audiogids. vrije lunch. In de namiddag wandeling in de oude wijk, Casco viejo met tal van sfeervolle pleintjes en smalle straatjes. ’s avonds Pintxostocht doorheen Bilbao waar u in verschillende bars de befaamde Pintxos kunt proeven, de Baskische versie van de tapas. Overnachting in hotel Hesperia Bilbao****.

Dag 3 Bilbao - Santillana del mar (126 km)Ontbijt. Na het ontbijt, traject langs de Cantabrische kust tot aan Santillana del Mar, een goed bewaard middeleeuws dorp uit de negende eeuw. vanuit Santillana del Mar kun je een replica van de grotten van altamira bezoeken. Overnachting in Parador de Santillana Gil Blas****.

Dag 4 Santillana del mar - gijon (153 km)Ontbijt. Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan Cangas de Onis, gelegen aan de voet van de bergketen ‘Nationaal Park Picos de europa’ gelegen op 25 km van de Cantabrische kust. vervolgens bezoek aan het heiligdom en bedevaartsoord van Cova-donga waar de reconquista of de Christelijke herovering op de Moren begon. vervolgens traject naar Gijon. Overnachting in hotel abba Gijon****.

Dag 5 gijonOntbijt. Gijon, gelegen in asturië, is een historische stad met een grote haven en een 5 km lang strand in de baai van San lorenzo. Tussen het strand en de haven ligt de visserswijk Cimadevilla, het oude stadscentrum met steile straten vol cidercafés, leuke restaurants en tapasbars. Overnachting in hotel abba Gijon****.

Dag 6 gijon - La Coruña (282 km)Ontbijt. Na het ontbijt, traject naar la Coruña. Geniet onderweg van de mooie groene landschappen, de kleine dorpjes en de uitgestrekte stranden. In de namiddag aankomst in la Coruña, gelegen in Galicië. Overnachting in Pazo do rio****, gelegen op 5 km van la Coruña.

Dag 7 La Coruña Ontbijt. Bezoek aan la Coruña. De haven van la Coruña, is de grootste haven van europa op het gebied van de handel in verse vis en zeevruchten. In la Coruña heb je tal van his-torische gebouwen, kloosters, kerken, het prachige Plaza de Maria Pita, grote boulevards en kleine steegjes. Overnachting in Pazo do rio****.

Dag 8 La Coruña - Santiago de Compostella (99 km)Ontbijt. vervolgens vertrek naar Santiago de Compostella die door Unesco verklaard is tot Werelderfgoed. Het is een bedevaartsoord en eindpunt van de pelgrimstocht ‘Camino de Santiago’. Bezoek aan de romaanse kathedraal, de weidse pleinen, de vele kerken, kloosters, de vijfhonderd jaar oude universiteit. De hele stad ademt grandeur, geschiedenis en cultuur uit. Overnachting in hotel aC Palacio del Carmen*****.

Dag 9 Santiago de CompostellaOntbijt. Dagtrip langs de ria’s van Galicië, brede inhammen waarlangs de zee het land binnenspoelt en die zorgen voor een betoverende schoonheid van deze kustregio. even-tueel bezoek aan de vismarkt in Muros, een authentiek en idyllisch vissersdorpje. Over-nachting in hotel aC Palacio del Carmen*****.

Dag 10 Santiago de Compostella - BrusselOntbijt. Terugvlucht van Santiago de Compostella naar Brussel.

LangS De COSTa VeRDe

10-daagse rondreis met huurwagen

7

Page 8: ImagineTravel Spanje 2015

maLaga - PaRaDOR De maLaga gIBRaLFaRO**** Ligging: mooie ligging op de Gibralfaroheuvel met een uniek zicht op de stad Malaga en de Alcazaba burcht.Logies: 38 ruime en comfortabele kamers met minibar, safe, airco, verwarming, telefoon, tv, badkamer (haardroger). Faciliteiten: gastronomisch restaurant, bar, tuin, dakterras met zwembad en zonnedek, parking.Imagine: deze parador is gehuisvest in een prachtig historisch gebouw. Geniet van de rust, de serene sfeer en de unieke toplocatie van deze parador.

TOLeDO - PaRaDOR De TOLeDO**** Ligging: gelegen op de heuvel Cerro del Emperador op 4 km van het historisch centrum van Toledo. Prachtig panoramisch zicht op de stad van de 3 culturen: de kathedraal, het Alcazar, en de synagoges.Logies: 78 kamers met minibar, telefoon, tv, airco, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, restaurant, terras, parking, zwembad (enkel open in de zomer).Imagine: de strakke vormgeving van dit pand vormt een mooi geheel met de warme decoratieve elementen zoals de houten balken en balustrades en de Moorse tegels.

1 3

BaIOna - PaRaDOR De BaIOna**** Ligging: deze unieke ommuurde burcht is heel rustig gelegen in Galicië op zo’n 20 km van Baiona. Ze biedt een mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan en een uitgestrekt pijnboombos.Logies: alle 124 kamers beschikken over minibar, safe, telefoon, satelliet-tv, airco, bad-kamer (haadroger).Faciliteiten: restaurant, bar, gym, jacuzzi, sauna, zwembad (enkel open in de zomer), parking, garage, tennisplein, speeltuin.Imagine: een uitstekende combinatie van historische charme en modern comfort in een rustige, natuurlijke omgeving.

4

PaRaDOReS

aIguaBLaVa - PaRaDOR De aIguaBLaVa**** Ligging: de parador de Aiguablava is gelegen op een schiereiland aan de Costa Brava en wordt omgeven door pijnbomen. U kunt er genieten van mooie stranden, unieke baaien en prachtige landschappen.Logies: 78 kamers met safe, telefoon, tv, airco, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, restaurant Mar i Vent, parking, tuin, zwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras, fitness, sauna.Imagine: een eigentijdse Parador met het accent op rust, ontspanning en gastronomie.

5

8

eL SaLeR - PaRaDOR De eL SaLeR**** Ligging: unieke ligging in het natuurreservaat La Albufera aan de kust. Het hotel grenst aan het beroemde golfterrein El Saler. De stad Valencia ligt op amper 20 km van het hotel. Logies: 65 moderne kamers met safe, telefoon, satelliet-tv, minibar, airco, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, restaurant, internet, golfterrrein, parking, buitenzwembad met zon-neterras (enkel open in de zomer), speeltuin, fitness, Spa met sauna, Schotse douche, bubbelbad,stoomcabine, verwarmd binnenzwembad.Imagine: de moderne architectuur in combinatie met de rustige ligging in het natuur-reservaat met zicht op zee benadrukt het unieke karakter van deze luxueuze parador. De nabijheid van Valencia geeft nog een extra dimensie aan uw verblijf. Een aanrader!

2San SeBaSTIan De La gOmeRa - PaRaDOR De La gOmeRa**** Ligging: gelegen aan de oostkust van het eiland La Gomera met een fantastisch uit-zicht op de Atlantische Oceaan en het nabijgelegen eiland Tenerife. De haven van San Sebastian de la Gomera ligt op 1 km van de Parador met ideale ferryverbindingen naar het eiland Tenerife.Logies: 60 elegante kamers met safe, minibar, tv, airco, badkamer (haardroger).Faciliteiten: restaurant, bar, mooie tropische tuinen, zwembad met zonneterrras (enkel open in de zomer), parking.Imagine: de Parador is afgewerkt met hoogwaardige materialen en de natuurlijke licht-inval in combinatie met het neutraal kleurenpallet en de mooie locatie geven de juiste sfeer aan deze authentieke parador.

6

Page 9: ImagineTravel Spanje 2015

SeVILLa

9

SeVILLa - HOTeL gRan meLIa COLOn*****Ligging: gelegen in het historisch centrum van Sevilla op een wandelafstand van 10 minuten van de kathedraal en de Moorse minaret de Giralda. Logies: trendy kamers met oog voor detail afgewerkt en uitgerust met WiFi, airco, mini-bar, safe, satelliet-tv, telefoon, luxe badkamer met afzonderlijk toilet, bad, regendouche (haardroger), badjas en badslippers.Faciliteiten: wellnesscentrum met sauna, Turks bad, therapeutische douche, zonneter-ras met hydromassage bad, hangmatten en ligzetels met uniek panoramisch zicht op de stad, fitness, 3 restaurants El Burladero, El Tendido en The Majestic, room- en laundryser-vice, businesscentrum, WiFi, parking.Imagine: een exclusief hotel waar kunst centraal staat. Er zijn kunstreproducties terug te vinden van bekende Spaanse kunstenaars. Verder is dit leading hotel of the World voorzien van modern design en een trendy inrichting. Ideaal om te relaxen en om de historische Moorse stad Sevilla te ontdekken.

1

SeVILLa - HOTeL HOSPeS LaS CaSaS DeL ReY De Baeza**** Ligging: in de joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ met zijn vele pleintjes, patio’s, bloemen en witgekalkte huisjes.Logies: 41 elegante en ruime kamers met airco, verwarming, satelliet-tv, telefoon, safe, minibar en badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, prachtige Andalusische patio’s, ontbijtruimte, internet, salon, dakter-ras met zwembad (het hele jaar door open), zonneterras en poolbar, restaurant ‘Azarhar’, parking, Wellness ‘Bodyna’ met massages en Spa behandelingen.Imagine: dit sfeervol luxehotel werd in 2006 volledig gerenoveerd. Het biedt een geso-fisticeerde elegantie, traditionele kunstvoorwerpen, een koloniale stijl van inrichting en een neutraal kleurenpallet.

2

SeVILLa - HOTeL VInCCI La RaBIDa**** Ligging: dit hotel is centraal gelegen in een rustig straatje op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de kathedraal, het Real Alcazar en de joodse wijk.Logies: de 81 mooie elegante kamers zijn ingericht met airco, telefoon, satelliet-tv, mini-bar, safe, internetconnectie, badkamer (haardroger).Faciliteiten: centrale patio, lobby, bistro, restaurant El Mirador, bar, dakterras met prachtig panoramisch zicht op Sevilla.Imagine: dit hotel is gehuisvest in een prachtig 18de eeuws paleis. Het is er bijzonder sfeervol door de keuze van authentieke materialen en warme kleuren. Dit hotel is uiterst geschikt voor een romantische escapade.

3

SeVILLa - HOTeL PeTIT PaLaCe maRQueS De SanTa ana**** Ligging: optimale ligging in het historisch hart van Sevilla nabij de kathedraal en het Real Alcazar.Logies: 57 moderne kamers met laptop met gratis WiFi, telefoon, internet, satelliet-tv, airco, verwarming,minibar, safe, badkamer (hydromassagedouche, haardroger).Faciliteiten: krantenstand, ontbijtruimte in een prachtige patio, laundry, parking.Imagine: dit boutiquehotel werd in 2005 gebouwd in een mooi historisch gebouw. Het interieur is strak en de ligging uniek. Een aanrader in het centrum van het bruisende Sevilla.

4

SeVILLa - HOTeL San gIL**** Ligging: op zo’n 2 km van het stadscentrum van Sevilla nabij de Macarena basiliek. Logies: 61 ruime kamers met satelliet-tv, minibar, airco, verwarming, internet, telefoon, badkamer (haardroger).Faciliteiten: restaurant ‘La Calesera’, bar, laundry- en roomservice, tuin met rustgevende fonteinen, buitenzwembad, zonneterras, parking.Imagine: deze prachtige Sevillaanse woning dateert uit 1901 en werd tot een excellent 4-sterrenhotel omgebouwd in 1992. In 2010 werd het terug aangepast aan de heden-daagse normen. Dit historisch gebouw staat in de lijst van de 100 belangrijkste monu-menten van Sevilla. De service is ronduit professioneel en de sfeer is er oosters door het gebruik van Moorse decoratieve elementen.

5

SeVILLa - HOTeL aC CIuDaD De SeVILLa**** Ligging: nabij de Avenida de la Palmera, het park ‘Maria Luisa’ en ‘ Plaza España’, een half-cirkelvormig monument gebouwd ter ere van de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Logies: 86 moderne kamers met internet, minibar, telefoon, safe, badkamer (haar- droger).Faciliteiten: bar, restaurant ‘La Mejorana’, gratis WiFi, room- en laundryservice, busines-sfaciliteiten, buitenzwembad met zonneterras, fitness, parking.Imagine: Ideale combinatie van een typische 19de eeuwse architectuur, een modern interieur en uitstekende faciliteiten.

6

Page 10: ImagineTravel Spanje 2015

gRanaDa

gRanaDa - HOTeL aC PaLaCIO De SanTa PauLa***** Ligging: centraal gelegen nabij de belangrijkste bezienswaardigheden die Granada te bieden heeft.Logies: 75 kamers met airco, verwarming, satelliet-tv, minibar, telefoon, badkamer (haar-droger).Faciliteiten: bar, restaurant ‘El Claustro’, room- en laundryservice, businessfaciliteiten, patio met terras, parking.Imagine: het voormalig klooster van Santa Paula en het aanpalende Casa Morisca werden in 2001 zorgvuldig omgebouwd tot een indrukwekkend hotel. Dit hotel biedt een geslaagde combinatie van historische authenticiteit en geraffineerde luxe. In het AC Palacio Santa Paula kunt u genieten van een unieke hotelervaring.

1

gRanaDa - HOTeL VILLa OnIRIa**** Ligging: op wandelafstand van de kathedraal en de Moorse wijk Albaicin.Logies: de 31 hotelkamers baden in een sfeer van sereniteit en luxe en beschikken over airco, minibar, internetconnectie, satelliet-tv, badkamer (haardroger). Faciliteiten: room- en laundryservice, restaurant, Spa met verwarmd binnenzwembad, sauna, jacuzzi, massage en fitness, prachtige patio met een sfeervol terras, garage.Imagine: dit 19de eeuws landhuis werd in 2007 prachtig gerenoveerd tot een smaak-vol paleishotel. Kenmerkend zijn de romantische sfeer en de serene kleuren in dit mooie pand. Het is een aanrader voor wie op zoek is naar authenticiteit in een luxueuze omkadering.

2

gRanaDa - HOTeL maCIa ReaL De La aLHamBRa**** Ligging: gelegen op 1 km van het Alhamba, het prachtige Moorse paleizencomplex en op 2 km van het centrum. Ideale connectie naar het centrum dankzij de bushalte vlak voor het hotel.Logies: 185 hedendaagse kamers met airco, verwarming, telefoon, safe, WiFi, minibar, satelliet-tv, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, bistro, restaurant, lounge, businessfaciliteiten, laundry, internet, buiten-zwembad met zonneterras (enkel open in de zomer), parking.Imagine: dit designhotel werd geopend in 2006 en heeft een prijs ontvangen van het hotel in Granada, dat de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het accent ligt er op een goede service en op licht en ruimtelijkheid.

3

gRanaDa - HOTeL CaRmen**** Ligging: gelegen in de winkelstraat Acera del Darro tegenover het warenhuis El Corte Ingles op 400 meter van de kathedraal en de Capilla Real.Logies: de 222 kamers zijn mooi ingericht met warme kleuren, parketvloer en functio-nele meubels. De kamers zijn voorzien van airco,minibar, safe, telefoon, bureau met stoel, kleerkast, badkamer met bad en douche (haardroger).Faciliteiten: gratis WiFi, parking, laundryservice, Carmen restaurant, Coctail Bar Bizet, Café-Lounge-Bar, Carmen Terrace met mooie zichten op Granada en het Alhambra, open-luchtzwembad met zonneterras (open van 01/06-31/10).Imagine: een functioneel middenklassehotel met een uitstekende ligging, prima facili-teiten en een hedendaagse inrichting.

4

gRanaDa - maCIa mOnaSTeRIO De LOS BaSILIOS*** Ligging: gelegen aan de rivier de Genil op wandelafstand van de benedenstad met de kathedraal en de Capilla Real.Logies: alle 95 kamers zijn stijlvol gerenoveerd met airco, satelliet-tv, telefoon, badkamer (enkel douche).Faciliteiten: bar, restaurant, laundry- en roomservice, kapsalon, congresfaciliteiten, WiFi in publieke ruimtes, parking.Imagine: eenvoudig hotel met een historisch verleden en een hedendaags interieur waar de voormalige serene sfeer van het klooster voelbaar blijft door het behoud van originele details zoals houten plafonds en mooie kloostergaanderijen.

5

10

VILLamena - HaCIenDa SenORIO De neVaDa**** Ligging: gelegen in Villamena op 30 km van Granada en 45 km van de Costa Tropical. Het hotel is omgeven door wijngaarden en je kunt er genieten van mooie uitzichten op de Sierra Nevada.Logies: 25 ruime, moderne kamers met oog voor detail ingericht. De kamers beschikken over WiFi, airco, minibar, safe, telefoon, satelliet-tv, badkamer (haardroger). Voorzienin-gen voor rolstoelgebruikers.Faciliteiten: congresfaciliteiten, bar, uitstekend restaurant, laundry- en roomservice, buitenzwembad (enkel open in de zomer), parking, bodega, rondleidingen en wijn-proeven in de bodega.Imagine: dit hotel werd in 2011 gebouwd en combineert een mooie typische architec-tuur met een hedendaagse inrichting, grote raampartijen en lichte kleuren. Het is mooi geïntegreerd in de landelijke omgeving en een ideale uitvalsbasis om de regio van Granada te ontdekken.

6

Page 11: ImagineTravel Spanje 2015

CORDOBa - HOTeL HOSPeS PaLaCIO DeL BaILIO***** Ligging: gelegen in het historisch stadscentrum van Cordoba.Logies: 53 luxekamers ingericht met internet, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (haardroger).Faciliteiten: ontbijtruimte, tapasbar, Arbequina restaurant, room- en laundryservice, spa Bodyna met binnenzwembad, massage, behandelingen, buitenzwembad met zonne-terras, garage.Imagine: heden en verleden worden perfect samengebracht in dit 16de eeuws paleis-hotel. Het hotel biedt sublieme luxe en authentieke sfeer en is met oog voor detail afge-werkt. Ongetwijfeld een geraffineerd stukje geschiedenis met super de luxe faciliteiten.

CORDOBa - HOTeL aLFaROS**** Ligging: rustige en centrale ligging op 10 minuten stappen van de Mezquita.Logies: 144 comfortabele kamers met tapijt, minibar, verwarming, airco, internet, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant ‘Los Alarifes’, room- en laundryservice, businessfaciliteiten, buitenzwembad met zonneterras, garage.Imagine: de kamers werden in 2009 volledig gerenoveerd en zijn aangepast aan de hedendaagse normen. De oosterse invloeden zoals enkele sublieme patio’s, de arcades, tegels, galerijen zijn kenmerkend en beïnvloeden de positieve sfeer in dit hotel.

CORDOBa - HOTeL CaSaS De La JuDeRIa**** Ligging: zoals de naam reeds doet vermoeden, is het hotel gelegen temidden van de joodse wijk la Juderia.Logies: 64 kamers met telefoon, minibar, airco, verwarming, satelliet-tv, internet, safe.Faciliteiten: bar, restaurant, room- en laundryservice, buitenzwembad met zonneterras, spa met sauna en whirlpool, garage.Imagine: een historisch 16de eeuws en aanpalend 17de eeuws herenhuis maken deel uit van dit recent 4-sterrenhotel. De sfeer is er oosters en magisch door de prachtige patio met rustgevende fontein, de tuinen met kleurrijke bloemen, de witgekalkte gevel.

Baeza - HOTeL PueRTa De La Luna**** Ligging: op 40 meter van de kathedraal van Baeza, omgeven door smalle straatjes en talrijke imponerende gebouwen uit de Renaissance.Logies: 44 individueel gedecoreerde kamers met satelliet-tv, airco, telefoon, safe, mini-bar, badkamer (haardroger).Faciliteiten: gerenommeerd restaurant ‘La Pintada’, spa met jacuzzi, hammam, massage-douche, klein buitenzwembad met zonneterras, garage.Imagine: mooie sfeervolle accommodatie in een 17de eeuws historisch pand in het centrum van Baeza. Ideale combinatie van authentieke charme en hedendaags comfort.

1 3

2 4

CORDOBa & Baeza

11

Page 12: ImagineTravel Spanje 2015

maLaga - HOTeL VInCCI SeLeCCIOn POSaDa DeL PaTIO***** Ligging: gelegen in het historisch stadscentrum van Malaga op wandelafstand van de kathedraal en het Picassomuseum.Logies: 109 luxueuze designkamers met lounge, satelliet LCD-tv, ADSL, minibar, safe, airco, verwarming, safe, badkamer (haardroger).Faciliteiten: room- en laundryservice, restaurant ‘Baraka’, ontbijtruimte, bar, businessfa-ciliteiten, dakterras met zwembad en klein zonneterras, garage.Imagine: dit hotelcomplex bestaat uit 2 historische gebouwen. Het hotel werd in 2010 volledig nieuw gebouwd waarbij enkel de oorspronkelijke patio en de inkomsthall behouden werden.

ROnDa - HOTeL ReIna VICTORIa****Ligging: dit hotel werd in 2012 volledig gerenoveerd en is gelegen in een unieke omge-ving met uitzicht op de Tajo de Ronda, de kloof die het stadje in twee splitst. De Puente Nuevo, de brug die over de kloof gespannen is, bevindt zich op 500m van het hotel.Logies: 95 strak ingerichte kamers zijn voorzien van airco, minibar, satelliet-tv, WiFi, badkamer met bad of douche (haardroger). De standaardkamers beschikken niet over terras.Faciliteiten: grote tuin met buitenzwembad en zonneterras, restaurant Azahar, buffet-restaurant voor ontbijt, Spa met hydromassage bad, hydromassage douche, Turks bad, terras met panoramisch zicht, fitness, privé parking.Imagine: mooi elegant hotel gebouwd in een sfeer die zuiders en warm aanvoelt met een perfecte ligging om Ronda te voet te verkennen.

1 2

12

maLaga & OmgeVIng

anTeQueRa - PaRaDOR De anTeQueRa**** Ligging: gelegen op wandelafstand van het centrum van Antequera. Dicht bij het hotel, bevindt zich het Nationaal Park El Torcal met zijn vreemde rotsformaties. Logies: de 58 moderne kamers zijn ingericht in neutrale tinten en donkere parketvloeren. De kamers beschikken over airco, safe, minibar, satelliet-tv, WiFi, badkamer (haardroger).Faciliteiten: restaurant met mooie grote raampartijen met zicht op de unieke rots- formaties, bar, vergaderruimtes, laundryservice, gratis parking, openluchtzwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras. Imagine: een parador met een moderne architectuur zoals mooie grote raampartijen, een neutraal kleurenpalet en een strak meubilair. Ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de Moorse steden Cordoba, Sevilla en Granada.

4

ROnDa - HOTeL mOLInO DeL aRCO**** Ligging: op 8 km van Ronda, een typisch bergdorp waar een imposante brug over een kloof gespannen is. Logies: 21 elegante kamers met tv, airco, telefoon, safe, badkamer (haardroger).Faciliteiten: lounge, bar, tearoom, restaurant, room- en laundryservice, businessfacilitei-ten, zwembad met zonneterras, buitenrestaurant, garage.Imagine: dit uniek landgoed met een 17de eeuwse finca werd in 2004 omgebouwd tot een charmant ecohotel. Het is er bijzonder sfeervol en rustig gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving.

3

Page 13: ImagineTravel Spanje 2015

13

COSTa DeL SOL

TORROX COSTa - FueRTe CaLaCeITe*** Ligging: rustig gelegen op 200 meter van het strand met een fantastisch uitzicht op de Middellandse zee. Gelegen op 4 km van Torrox en op 6 km van Nerja, gekend voor zijn druipsteengrotten en Balcon de Europa, een spectaculair uitkijkpunt waar een boulevard op een klif gebouwd is. Logies: 87 ruime en functionele appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met airco, woonkamer met satelliet-tv, keuken met oven, vaatwasser, wasmachine en droogkast, moderne badkamer, terras of balkon.Faciliteiten: buitenzwembad en kinderbad met zonneterras, ligstoelen en parasols, minisupermarkt, parking & internet (betalend).Imagine: dit aangenaam appartementencomplex bestaat uit moderne, eigentijdse appartementen met strakke lijnen en een neutraal kleurenpallet. Het is ideaal gelegen om een rustige gezinsvakantie door te brengen.

1maRBeLLa - HOTeL gRan meLIa DOn PePe***** Ligging: strandhotel gelegen aan de zeepromenade ‘Paseo Maritimo’ in Marbella. Logies: 194 luxe kamers met Wifi, safe, telefoon, airco, bureau, hoofdkussenmenu, marmeren badkamer met haardroger, badjas en badslippers, minibar, plasma-tv. De premium zeezicht kamers beschikken over een balkon.Faciliteiten: pool- en restaurantbar, à la carte T-bone grill restaurant, Japans restaurant Tahini en sushibar, whisky lounge, oester-, kaviaar- en champagnebar, Gran café capucci-no beach club, Darcis patisserie, Spa en wellness met thermaal circuit, dynamisch zwem-bad, hydromassage, sauna, stoombad, sensatiedouches, massages en schoonheids-behandelingen, 2 buitenzwembaden waarbij 1 voor kinderen bestemd, 1 verwarmd binnenzwembad, speeltuin, 2 tennisterreinen, 2 paddleterreinen, 12 vergaderzalen, ter-rassen met bali ligbedden, hydromassage buitenbad, room- en laundryservice, parking.Imagine: een ware oase van exclusiviteit dankzij de vele top luxe faciliteiten en de per-soonlijke service. Het uniek design van het domein is in perfecte harmonie met de adem-benemende natuurlijke omgeving.

3eSTePOna - HOTeL H10 eSTePOna PaLaCe**** Ligging: aan het strand op 800 meter van de jachthaven van Estepona.Logies: 237 ruime, hedendaagse kamers met satelliet-tv, ADSL, minibar, safe, telefoon, terras, badkamer (haardroger).Faciliteiten: laundry, lobbybar, miniclub, ‘Alboran’ restaurant met showcooking, lounge terras, bar-restaurant ‘Thalassa’ bij het zwembad, buitenzwembad met zonneterras, ‘Despacio’ spa met dynamisch zwembad, jetpool, behandelingen, kapsalon, business-centrum, parking.Imagine: de Moorse architectuur geeft een sprookjesachtige sfeer aan dit hotel. Het interieur werd in 2006 gerenoveerd en is strak en modern van stijl.

5

eSTePOna - HOTeL FueRTe eSTePOna**** Ligging: uitstekend strandhotel gelegen op zo’n 3 km van het centrum van Estepona.Logies: het hotel biedt 210 ruime hedendaagse kamers en suites met 1, 2 of 3 slaap-kamers. Ze zijn ingericht met telefoon, satelliet-tv, airco, minibar, safe, badkamer (met hydromassagebad & haardroger). Faciliteiten: 1 kinderbad, 3 zwembaden, miniclub voor kinderen, supermarkt, tennister-rein, volleybalveld, restaurant ‘EL Olivo’, beachclub, poolbar, lounge bar, bar, roomservice, Spa- en schoonheidscentrum met sauna, Turks bad, ijsfontein, jacuzzi, dynamisch bad, behandelingen en massage. Imagine: dit strandhotel is uiterst luxueus ingericht met exclusieve meubels, zorgvuldig gekozen materialen en uitstekende faciliteiten.

6PueRTO BanuS - HOTeL H10 anDaLuCIa PLaza**** Ligging: gelegen nabij de jachthaven Puerto Banus op 500 meter van het strand.Logies: 201 standaardkamers (klassiek ingericht) en 141 superieure kamers (in 2008 gerenoveerd in avant-garde stijl). Ze beschikken over satelliet-tv, minibar, safe, airco, telefoon, badkamer (haardroger).Faciliteiten: laundry, businessfaciliteiten, buffetrestaurant ‘Cordoba’ met showcooking, ‘La Terraza’ buitenrestaurant, bar ‘Toledo’, poolbar ‘Naturalia’, 2 buitenzwembaden, 1 over-dekt en verwarmd zwembad, spa met jetpool, jacuzzi, sauna, Turks bad, fitness, schoon-heidscentrum, kapsalon, parking.Imagine: dit schitterend vakantiehotel werd speciaal ontworpen voor volwassenen (enkel voor +17 jarigen) en combineert een optimale ligging, een uitstekende gastrono-mie en een typische architectuur met elegant meubilair.

4BenaLmaDena - HYDROS BOuTIQue HOTeL SPa & WeLLneSS**** Ligging: gelegen aan de kust van Benalmadena, met mooie zichten op de Middellandse zee. De luchthaven van Malaga bevindt zich op 15 km van het hotel.Logies: de 28 suites met zeezicht zijn voorzien van een lounge, groot bed, flatscreen-tv, internetconnectie, hoofdkussenmenu, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (haar-droger), terras met jacuzzi.Faciliteiten: restaurant ‘Mar y Tierra’, laundryservice, groot buitenzwembad met ligbed-den, poolbar, Spa met Turks bad, sauna, binnenzwembad, fitness, tennisterrein, expositie van kunstvoorwerpen, parking.Imagine: dit kleinschalig uniek hotel is strak, functioneel en met oog voor detail inge-richt. Genieten, relaxatie en prikkelen van de 5 zintuigen staan hier centraal.

2

Page 14: ImagineTravel Spanje 2015

ROTa - HOTeL eLBa COSTa BaLLena**** Ligging: dit strand- en golfhotel is gelegen aan de Costa Ballena op zo’n 10 km van de stadjes Rota en Chipiona.Logies: 234 kleurrijke kamers met houten vloer, satelliet-tv, internet, safe, minibar, airco, verwarming, telefoon, terras of balkon.Faciliteiten: lobbybar, 1 buffetrestaurant en 1 beachclub restaurant, Thalasso spa met sauna, jacuzzi, stoombad, Turks bad, Romeins bad, zeewaterbad, ijsbad, hydromassage, fitness, terras, businessfaciliteiten, miniclub, speeltuin, paddle terrein, 18 hole + 9 hole golfterrein, 2 buitenzwembaden waarvan 1 verwarmd, 1 kinderbad, cocktailbar, garage.Imagine: dit hotel is in typisch mediterrane stijl gebouwd en werd in 2008 gerenoveerd. Het is een waar vakantieparadijs met een warme Andalusische sfeer.

3

JeRez De La FROnTeRa - HOTeL VILLa JeRez*****Ligging: het hotel wordt gehuisvest in 2 statige landhuizen en is gelegen in het centrum van Jerez de la Frontera omringd door musea, sherrybodegas en de Spaanse koninklijke rijschool.Logies: de 18 elegante kamers zijn individueel gedecoreerd om de originele stijl van de landhuizen te bewaren. De kamers beschikken over airco, satelliet-tv, safe, minibar, WiFi, badjas, badslippers, badkamer met bad en/of douche (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant Las Yucas met terras en restaurant Isabella, grote tuin, zout-waterzwembad met zonneterras, stoombad, Schotse douche, gratis parking.Imagine: een imponerend gebouw met een prachtige tuin waar het bijzonder aange-naam vertoeven is. Betaalbare luxe in het centrum van Jerez de la Frontera, de bakermat van de flamenco.

1

14

COSTa De La Luz & OmgeVIng

SanLuCaR De BaRRameDa - HOTeL aBBa PaLaCIO De aRIzOn**** Ligging: gelegen op 300 meter van het strand en nabij het centrum van Sanlucar de Barrameda aan de Costa de la Luz.Logies: 49 moderne kamers ingericht met oog voor detail. De kamers beschikken over satelliet-tv, telefoon, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (haardroger), terras.Faciliteiten: bar, restaurant, tv-ruimte, sfeervolle patio, room- en laundryservice, buiten-zwembad, WiFi.Imagine: dit historisch paleis werd in 2011 omgebouwd tot een modern charmehotel. Een mooi voorbeeld van Andalusische architectuur gecombineerd met hedendaagse luxe.

2nOVO SanCTI PeTRI - HOTeL meLIa SanCTI PeTRI***** Ligging: gelegen in Novo Sancti Petri aan het strand van La Barrosa op enkele kilometer ten zuiden van Chiclana de la Frontera.Logies: 225 luxueus ingerichte kamers met sofa, bureau, plasma-tv, WiFi, airco, telefoon, safe, minibar, marmeren badkamer met bad, regendouche, haardroger, badjas en bad-slippers en een volledig uitgerust terras.Faciliteiten: room- en laundryservice, kinderopvang, El Patio buffetrestaurant, Alham-bra Gourmet restaurant, Aquarestaurant met mediterrane keuken, bar Don Juan, Don Fernando golf bar, poolbar (enkel open in de zomer), Wellness met verwarmd zwembad, hydrotherapie, dynamisch bad, koude douche, voetbad, whirlpool, Turks bad, Romeins bad, sauna, buitenzwembad met kinderbad en zonneterras, schoonheidssalon, fitness, excursiebalie, golf corner, businesscentrum, parking.Imagine: dit hotel werd in Moors-Andalusische stijl gebouwd met zuilengaanderijen, patio’s, fonteinen en een mooie tuin. Een indrukwekkend domein met super de luxe faciliteiten en een gepersonaliseerde service.

4

Page 15: ImagineTravel Spanje 2015

HOTeLS / CITYTRIPS

BaRCeLOna - HOTeL BaRCeLO RaVaL**** Ligging: op enkele minuutjes stappen van de Ramblas en de Plaza Catalunya, het klop-pende hart van deze bruisende wereldstad.Logies: 186 trendy kamers met minibar, Nespresso machine, plasma-tv, open badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, bistro-lounge met terras, businessfaciliteiten, dakterras met panorami-sche zichten op de stad, buitenzwembad.Imagine: dit designhotel werd in 2008 geopend en met oog voor detail afgewerkt. Het combineert zwart-wit kleurencombinaties, de recentste technologieën en een aange-name lichtinval.

1

BaRCeLOna - HOTeL SanT aguSTI*** Ligging: hotel Sant Agusti werd vernoemd naar het voormalig 18de eeuws klooster. Het is gelegen op een pleintje op 50 meter van Las Rambas nabij het Liceu Opera House en de Boqueria markt.Logies: 77 smaakvolle kamers met telefoon, verwarming, airco, satelliet-tv, internet, safe, badkamer (haardroger).Faciliteiten: de bar en het restaurant zijn gebouwd in het historisch gedeelte van het hotel met enkele authentieke elementen, congresruimte, room- en laundryservice, lounge, WiFi.Imagine: een indrukwekkend gebouw met een waardevolle geschiedenis, een sublieme ligging en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een prima keuze.

2

maDRID - HOTeL nH PaLaCIO De TePa*****Ligging: perfecte ligging in de wijk ‘Las Letras’ nabij Plaza Santa Ana & Plaza Mayor, waar straatartiesten en muzikanten de vele monumentale gebouwen opfleuren. Logies: 85 prachtig ingerichte kamers met luxe voorzieningen zoals lcd-tv, internettoe-gang, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, airco, minibar, keuze uit verschillende hoofd-kussens, bureau, marmeren badkamer (badjas, haardroger), balkon of terras.Faciliteiten: taparestaurant ‘Estado Puro’ en gerenommeerd à la carte restaurant ‘Palacio de Tepa’, lounge, bar, room- en laundryservice, parking.Imagine: dit exclusief hotel combineert een typisch Spaanse 18de eeuwse architectuur met strak design en hedendaagse luxe. Een topprodukt in het historisch centrum van de wereldstad ‘Madrid’.

3

maDRID - HOTeL VInCCI SOHO**** Ligging: in het centrum van Madrid op wandelafstand van het Spaans Parlement, de musea van de gouden driehoek en het Retiropark.Logies: 177 mooie luxueuze kamers met internet, satelliet-tv, airco, verwarming, safe, telefoon, minibar, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, restaurant, businessfaciliteiten, laundry- en roomservice, parking.Imagine: de historische gevel en de originele structuur van dit gebouw werden behou-den. Het interieur werd in 2006 volledig gerenoveerd.

4

VaLenCIa - HOTeL VInCCI LYS**** Ligging: mooie ligging in het oude stadscentrum van Valencia nabij de arena voor stierengevechten en het stadhuis. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de mercado central en de kathedraal Santa Maria bevinden zich op wandelafstand. Logies: 101 kamers zijn recent gerestyled en zijn elegant ingericht met een klein salon, airco, minibar, satelliet-tv, telefoon, keuze uit verschillende hoofdkussens, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar-café, lift, parking, restaurant Almudi, congresfaciliteiten, WiFi.Imagine: een elegant hotel ingericht in een hedendaagse stijl met klassiek Frans meubilair. Een comfortabel hotel met een ideale ligging om het populaire Valencia te ontdekken. Het volkse karakter, de trendy boetieks, de lekkere gastronomie en de vele bezienswaardigheden hebben van Valencia een wereldstad gemaakt.

5

VaLenCIa - aC HOTeL COLOn VaLenCIa BY maRRIOTT**** Ligging: goede ligging in het historisch stadscentrum van Valencia nabij de arena voor stierengevechten, op wandelafstand van de mercado central en de kathedraal.Logies: 91 strakke en tijdloze kamers met airco, minibar, flatscreen-tv, badkamer (haar-droger).Faciliteiten: 3 vergaderruimtes, fitness, roomservice, kunstwerken van lokale kunste-naars worden tentoongesteld in het hotel, lounge met gratis WiFi, bar, ontbijtruimte, terras, restaurant, privé parking.Imagine: de troeven van het hotel zijn ongetwijfeld: de goede ligging, het vriendelijk personeel, de verzorgde kamers, het prima ontbijt.

6

15

Page 16: ImagineTravel Spanje 2015

16

CenTRaaL SPanJe

QuInTanILLa De OneSImO - HOTeL aRzuaga***** Ligging: gelegen in Quintanilla de Onesimo in de gerenommeerde wijnregio Ribeira del Duero tussen de wijngaarden.Logies: 91 luxeuze kamers met verwarming, airco, internet, satelliet-tv, safe, minibar, fruitmand, krant, keuze uit verschillende hoofdkussens, badkamer (haardroger, badjas). Faciliteiten: roomservice, vin spa Arzuaga met verwarmd binnenzwembad, vinothera-pie, sauna, fitness, congresfaciliteiten, café bar, restaurant, terras, tuin, garage.Imagine: Bodegas Arzuaga Navarra hebben hun horizon verruimd en bieden nu even-eens luxueuze accommodatie in dit indrukwekkend pand. Geniet ook volop van de mogelijkheid om de 1400 ha wijngaarden en de wijnkelders te ontdekken. Een unieke ervaring voor de wijnliefhebber.

aVILa - HOTeL PaLaCIO De LOS VeLaDa**** Ligging: gelegen in het historisch centrum van Avila, de stad met de best bewaarde middeleeuwse stadsmuren.Logies: 145 klassiek ingerichte kamers met satelliet-tv, telefoon, minibar, airco, verwar-ming, safe, tapijt, badkamer (haardroger).Faciliteiten: café Claustro, restaurant El Tostado, bar, businessfaciliteiten, parking.Imagine: dit 16de eeuwse historisch paleis werd in 1995 omgebouwd tot een mooi 4-sterrenhotel met behoud van originele elementen. Het hotel biedt aangename accom-modatie in een impressionant kader.

SaLamanCa - HOTeL aC PaLaCIO De San eSTeBan***** Ligging: ideale ligging in het historisch centrum van Salamanca, nabij de imposante kathedraal en het mooiste plein van Spanje het ‘Plaza Mayor’.Logies: 51 mooie en functionele kamers met minibar, airco, WiFi, satelliet-TV, badkamer (haardroger).Faciliteiten: buffetontbijt, restaurant, laundryservice, businessfaciliteiten, fitness, Turks bad, terras, parking.Imagine: dit 16de eeuws klooster werd in 2002 omgebouwd tot een imposant luxehotel bestaande uit een hoofdgebouw in het oorspronkelijk pand en een nieuw bijgebouw. Geniet van de luxe, de sereniteit en de authentieke sfeer.

SegOVIa - HOTeL euROSTaRS PLaza aCueDuCTO**** Ligging: gelegen aan de voet van het Romeins aquaduct in het historisch hart van Segovia. Ook het sprookjesachtige Alcazar is gelegen op wandelafstand van het hotel.Logies: 70 mooi gedecoreerde kamers met meubels van wengé hout, parketvloer, tele-foon, safe, minibar, satelliet-tv, WiFi, airco, verwarming, badkamer (haardroger).Faciliteiten: bar, bistro, lounge, businessfaciliteiten, garage.Imagine: geniet van dit smaakvol, elegant hotel, ingericht met kwaliteitsproducten, warme kleuren en materialen en mooie panoramische zichten op het indrukwekkend Romeins aquaduct.

1 3

2 4

TOLeDO - HOTeL PInTOR eL gReCO**** Ligging: ideale ligging in de joodse wijk, één van de meest traditionele en historische buurten in Toledo.Logies: 60 charmante kamers met WiFi, safe, satelliet-tv, telefoon, minibar, airco, verwar-ming, badkamer (haardroger).Faciliteiten: ontbijtruimte, laundryservice, patio met fontein, parking.Imagine: deze authentieke 17de eeuwse woning werd in 2008 gerestaureerd met het behoud van de rustieke stijl zoals bakstenen muren, houten balken, tegels van keramiek. Een romantisch hotelletje met een historisch verleden.

CaCeReS - HOTeL nH PaLaCIO De OQuenDO**** Ligging: gelegen in het historisch stadscentrum van Caceres, een ommuurde middel-eeuwse stad vermeld op de monumentenlijst van de Unesco.Logies: 86 mooie, tijdloze kamers met satelliet-tv, minibar, airco, verwarming, telefoon, internet, safe, badkamer (haardroger).Faciliteiten: laundry- en roomservice, bar, restaurant, lounge, coffee shop, congresfaci-liteiten.Imagine: dit historisch paleishotel ademt de geschiedenis uit van weleer en vormt een geslaagd contrast met het luxueus interieur (in 2009 gerenoveerd).

5

6

Page 17: ImagineTravel Spanje 2015

17

nOORD SPanJe

SanTIagO De COmPOSTeLLa - HOTeL aC PaLaCIO DeL CaRmen***** Ligging: gelegen op 10 minuten stappen van de kathedraal van Santiago de Compos-tella, het bedevaartsoord bij uitstek in Spanje.Logies: 74 mooie elegante kamers met WiFi, satelliet-tv, airco, verwarming, minibar, bad-kamer (haardroger).Faciliteiten: restaurant ‘El Camelio’, businessfaciliteiten, fitness, sauna, parking.Imagine: dit origineel klooster straalt luxueuze elegantie uit. Er heerst een unieke, serene sfeer en het werd in 2001 omgebouwd tot een hotel met een perfecte afwerking en een professionele dienstverlening.

1

DODRO - HOTeL PazO De LeSTROVe**** Ligging: gelegen in de regio Galicië in het dorp Dodro op een 30-tal kilometer van het bedevaartsoord Santiago de Compostella. Het landhuis is omgeven door een prachtig domein van 5 ha tuinen en bossen. Logies: de 27 kamers zijn rustiek en smaakvol gedecoreerd en beschikken over airco, satelliet-tv, telefoon, safe, badkamer (haardroger), minibar.Faciliteiten: bibliotheek, restaurant, airco en WiFi in gemeenschappelijke ruimtes, laundryservice, vergader- en feestzalen, parking, terras, buitenzwembad met houten zonneterras (enkel open in de zomer).Imagine: dit subliem historisch landhuis werd in de 16de eeuw gebouwd als relaxatie-oord voor de aartsbisschop van Santiago de Compostella. De landelijke hedendaagse stijl geeft een romantische toets aan dit prachtig domein.

2

BILBaO - HOTeL HeSPeRIa BILBaO**** Ligging: ideale ligging tegenover het Guggenheimmuseum en op wandelafstand van het oude stadscentrum ‘Siete Calles del Casco Viejo’, een ideale buurt om de cultuur en gastronomie van Bilbao op te snuiven.Logies: 151 comfortabele kamers ingericht met telefoon, satelliet-tv, minibar, internet-connectie, balkon, badkamer (haardroger).Faciliteiten: congresfaciliteiten, Orilla café & bar, La Ria restaurant, laundryservice, loungebar in de tuin, parking.Imagine: dit hotel werd 2005 gebouwd in avant-garde stijl met een opvallende façade in verschillende kleuren plexiglas. Het interieur is strak en stijlvol en voorzien van de laatste technologische snufjes.

3

San SeBaSTIan - HOTeL De LOnDReS Y De IngLaTeRRa**** Ligging: gelegen in het centrum van het mondaine San Sebastian, met uitzicht op het La Concha strand. San Sebastian is gekend voor zijn geraffineerde gastronomie, zijn vissershaven, de vele smalle straatjes en grootse boulevards, kloosters, herenhuizen en stranden.Logies: de 148 kamers zijn ingericht in een traditionele, elegante stijl en voorzien van de nieuwste technologische details. De kamers beschikken over airco, WiFi, lcd-tv, telefoon, minibar, bureau, minibar, safe, luxebadkamer (haardroger), rolstoelvriendelijk.Faciliteiten: swing bar, restaurant brasserie Mari Galant, vergader- en feestzalen.Imagine: een uitstekende keuze dankzij de sublieme ligging aan de verkeersvrije pro-menade van San Sebastian, de uitmuntende service en de topkwaliteit van de gebruikte materialen en stoffen.

4

VILLaBuena De aLaVa - HOTeL VIuRa**** Ligging: rustig gelegen nabij de prestigieuze wijnregio La Rioja Alavesa, die behoort tot één van de beste wijnregio’s ter wereld.Logies: 33 strak ingerichte kamers met airco, minibar met gratis frisdrank, flatscreen satelliet-tv, safe, badkamer (haardroger, badjas), balkon of terras.Faciliteiten: gratis WiFi, fitnessruimte, bibliotheek, 1 restaurant voor het ontbijtbuffet, 1 à la carte restaurant, wijnkelder, laundry- en roomservice, fietsen gratis ter beschikking, gratis parkeergelegenheid, dakterras met een mooie uitzicht.Imagine: een met smaak ingericht boutiquehotel met een unieke architectuur en een ideale uitvalsbasis om de gerenommeerde wijnregio La Rioja te ontdekken. Het gebruik van hoogwaardige materialen, het comfortabel meubilair en de rustige ligging dragen bij tot een geslaagd totaalconcept.

5

BuRgOS - HOTeL nH PaLaCIO De BuRgOS**** Ligging: goede ligging in het centrum van Burgos. Burgos heeft een indrukwekkende gotische kathedraal en is strategisch gelegen langs de ‘Camino de Santiago’ de pelgrims-weg naar Santiago de Compostella.Logies: de 110 comfortabele kamers zijn stijlvol ingericht met een natuurlijk kleuren-pallet en beschikken over WiFi, telefoon, keuze uit hoofdkussens, airco, bureau, minibar, satelliet-tv, badkamer (badjas, haardroger).Faciliteiten: wellnesscentrum met stoombad, sauna, relaxruimte, gratis krant, bar, bistro, restaurant, lounge, vergaderfaciliteiten, safe, room- en laundryservice, parking.Imagine: historisch gebouw met een strak en hedendaags interieur. De authentieke elementen weden mooi geïntegreerd en vormen een harmonieus geheel.

6

Page 18: ImagineTravel Spanje 2015

COSTa aDeJe - DReam HOTeL gRan TaCanDe***** TeneRIFe Ligging: gelegen in de prestigieuze badplaats Costa Adeje vlakbij het mooie strand ‘Playa del Duque’ met prachtig zicht op de tuinen, de omliggende bergen en de Atlanti-sche Oceaan met het nabijgelegen eiland La Gomera.Logies: 250 luxueuze kamers met airco, safe, minibar, satelliet-tv, salon met sofabed, terras en badkamer (haardroger, bad en jetmassage douche). Faciliteiten: Zurron buffetrestaurant, Bocana Grillrestaurant, Italiaans restaurant ‘Porto-fino’, bar, babysitservice, roomservice, internetruimte, WiFi in de lobby, tv-ruimte, biljart, Spa Vitanova met thermaal zeewaterzwembad, sauna, jacuzzi, massage, kapsalon, kap-salon, fitness, tennis- en paddleterrein, 2 zoutwaterzwembaden, 1 jacuzzi, 1 kinderbad, zonneterras met gratis stoelen, poolbar.Imagine: in dit geraffineerd hotel worden koloniale stijlelementen gecombineerd met een neutraal kleurenpallet en een hedendaagse luxe. Er heerst een aangename vakantie-sfeer dankzij de sfeervolle inrichting, de optimale ligging en de uitstekende keuken.

COSTa aDeJe - HOTeL H10 COSTa aDeJe PaLaCe**** TeneRIFe Ligging: gelegen in de badplaats Costa Adeje met rechtstreekse toegang tot het strand van ‘La Enramada’. De luchthaven bevindt zich op 27 km van het hotel. Logies: de 467 ruime, mooie kamers zijn voorzien van telefoon, minibar, gratis WiFi, satelliet-tv, safe, airco, badkamer (haardroger), balkon of terras.Faciliteiten: buffetrestaurant El Jable met terras, à la carte restaurant La Tosca met tuin-terras, La Choza bar met terras naast het zwembad, Adeje piano bar, Chill out terras, Teide bar, 3 buintenzwembaden met zonneterrassen, 1 kinderbad, buitenjacuzzi, Despacio Spa Center met binnenzwembad (verwarmd in de winter), jacuzzi, sauna, Turks bad, be-handelingen, kapsalon, gym, minigolf, winkels, betalende binnenparking, gratis buiten-parking, laundryservice, vergaderruimtes, mooie tropische tuinen.Imagine: een mooi vakantiedomein met een hedendaagse inrichting, prachtige tropi-sche tuinen, mooie zeezichten, romantische verborgen hoekjes en uitstekende facilitei-ten.

1BuenaVISTa - HOTeL VInCCI SeLeCCIOn BuenaVISTagOLF & SPa***** TeneRIFe Ligging: gelegen in een prachtige bergachtige omgeving in het noorden van Tenerife.Logies: alle 117 luxueuze kamers zijn voorzien van een salon, dressing, airco, verwar-ming, satelliet-tv, safe, badkamer (hydromassage douche, bad, badjas, badslippers, haar-droger), balkon of terras.Faciliteiten: à la carte restaurant, buffetrestaurant, poolbar, bistro, buitenzwembad, kinderbad, zonneterras, miniclub, congresfaciliteiten, golfterrein, Nammu Spa met binnenzwembad, allerhande sportieve activiteiten in de omgeving zoals kayakken, berg-beklimming, trekkings, snorkelen, duiken,...Imagine: een sprookjesachtig oord gebouwd zoals een klein dorp met verschillende huisjes met witgekalkte muren, Moorse dakpannen en een kerktorentje. Het interieur in hedendaags landelijk stijl met natuurlijke materialen en neutrale kleuren vormen een harmonieus geheel met de impressionante natuurlijke omgeving.

3

2LOS ReaLeJOS - HOTeL RuRaL CaSaBLanCa*** TeneRIFe Ligging: gelegen in het noorden van Tenerife op een hoogte van 600m met een mooi uitzicht op de Teide en de Atlantische Oceaan.Logies: 20 sfeervol ingerichte kamers met airco, satelliet-tv, telefoon, internetconnectie, badkamer, balkon of terras.Faciliteiten: bar, lounge, restaurant, wijnkelder, overdekt verwarmd zwembad, jacuzzi.Imagine: diverse authentieke 18de eeuwse huisjes werden omgebouwd tot een prach-tig ruraal hotel. De idyllische omgeving en het landelijke karakter van het kleinschalig charmehotel maken deze residentie een ideale verblijfplaats van natuurliefhebbers en rustzoekers.

4

CanaRISCHe eILanDen

Dag 1 Brussel - Tenerife zuid - Los Realejos (Tenerife)aankomst in Tenerife Zuid. Ophalen van uw huurwagen. Traject naar het Noor-den van het eiland gekend voor zijn pittoreske dorpjes, mooie baaien, prach-tige natuurlijke landschappen en bergen. Overnachting in hotel rural Casa-blanca*** in los realejos.

Dag 2 Los Realejos (Tenerife)Na het ontbijt, uitstap naar Nationaal Park Teide met zijn indrukwekkende vulkaanlandschap en de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. Over-naching in hotel rural Casablanca*** in los realejos.

Dag 3 Los Realejos - Playa de Santiago (La gomera)Na het ontbijt, traject naar los Cristianos, de haven van waaruit u met de ferry naar San Sebastian vaart op het eiland la Gomera. Traject naar Playa de Santiago voor uw overnachting in hotel Jardin Tecina****.

Dag 4 Playa de Santiago (La gomera)Na het ontbijt, bezoek aan het vulkanisch eiland la Gomera. Het Nationaal Park Garajonay heeft het grootste laurierbomenbos ter wereld en je kunt er mooie wandelingen maken in dit schitterend natuurlandschap. Overnachting in Jardin Tecina****.

Dag 5 Playa de Santiago (La gomera)Geniet verder van de mooie natuurpracht of maak gebruik van de faciliteiten van uw hotel. Overnachting in Jardin Tecina****.

Dag 6 Playa de Santiago (La gomera) - Costa adejeNa het ontbijt, traject naar de haven voor uw overtocht naar los Cristianos. Traject naar Hotel H10 Costa adeje Palace**** in het nabijgelegen Costa adeje.

Dag 7 Costa adejeNa het ontbijt kunt u genieten van uw laatste dag op Tenerife.

Dag 8 Costa adeje - Tenerife zuid - BrusselTraject naar Tenerife Zuid. afleveren van uw huurwagen en terugvlucht naar Brussel.

Imagine moreOok andere eilanden kunnen gecombineerd worden. Vraag ons advies en wij werken graag een à la carte programma voor u uit.

LangS STRanDen en VuLKanen

8-daagse rondreis met huurwagen op Tenerife en La Gomera

18

Page 19: ImagineTravel Spanje 2015

PLaYa De SanTIagO - JaRDIn TeCIna**** La gOmeRa Ligging: gelegen op 30 km van de haven van San Sebastian in een uitgestrekt domein omgeven door prachtige tuinen. Het ligt op een klif met een indrukwekkende uitzicht op de Atlantische Oceaan en het nabijgeleden eiland Tenerife.Logies: 434 kamers zijn ruim en comfortabel ingericht met airco, telefoon, satelliet-tv, minibar (op aanvraag), badkamer (haardroger), terras of balkon. Er zijn familiekamers en connecting kamers aanwezig voor gezinnen.Faciliteiten: kiosk, souvenirwinkel, bar, 4 zwembaden, kinderbad, 2 jacuzzi’s, poolbar, zonneterras, speeltuintje, Beachclub Laurel met zoutwaterzwembad, kinderbad, bar, retaurant en zonneterras, 5 restaurants, miniclub, entertainment activiteiten, 5 tennis-pleinen, paddletennis, squash, biljart, minigolf, schoonheidscentrum Club Buganvilla met kapper, fitness, massageruime, hydrotherapiebad, sauna, WiFi, internetruimte.Imagine: dit prachtig domein is in typische lokale stijl gebouwd en is mooi geïntegreerd in de natuurlijk omgeving van het eiland. Er heerst een aangename vakantiesfeer dankzij de mooie tuinen, de optimale ligging en de ontelbare faciliteiten.

meLOneRaS - HOTeL H10 PLaYa meLOneRaS PaLaCe***** gRan CanaRIa Ligging: gelegen op 100m van Playa de Meloneras in het zuiden van Gran Canaria. Het hotel ligt op 35 km van de luchthaven.Logies: 374 ruimte kamers met veel lichtinval, gratis WiFi, satelliet-tv, telefoon, minibar, safe, badkamer (haardroger), balkon of terras.Faciliteiten: Tamadaba buffetrestaurant met terras, Gaudi à la carte restaurant, La Choza restaurant met snacks aan het zwembad, Tropical bar terras, Chill out bar, Lobby bar, Tirajana disco bar, 3 zwembaden, 1 kinderbad, Despacio Spa Center met dynamisch bad, thermale douche, ijsfontein, jacuzzi, sauna, Turks bad, relaxatieruimte, behandelruimtes, kapsalon, gym, tennisterrein, miniclub voor kinderen, parking.Imagine: dit all inclusive hotel biedt een waaier aan schitterende faciliteiten, elegante accommodatie, uitgebreide gastronomie en een ideale ligging om te genieten van zee en strand.

BReña BaJa - PaRaDOR De La PaLma**** La PaLma Ligging: gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving op het rustige eiland La Palma op zo’n 5 km van de luchthaven en 8 km van de haven. Logies: 78 mooi ingerichte kamers met houten vloeren, airco, minibar, safe, tv, telefoon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant, WiFi, bar, congresfaciliteiten, mooi uitgestrekt domein met mooie tuin, buitenzwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras, speeltuin, fit-ness, sauna, kleine parking.Imagine: ideaal gelegen om dit prachtig vulkanisch eiland te ontdekken met zijn prachtige natuur en stranden. Deze residentie is een ideale verblijfplaats voor natuurlief-hebbers en rustzoekers dankzij de mooie ligging en het landelijk karakter.

CRuz De TeJeDa - PaRaDOR De CRuz De TeJeDa**** gRan CanaRIa Ligging: Parador de Cruz deTejeda ligt in het midden van Gran Canaria op 35 km van de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria en op 55 km van de luchthaven. Het ligt in een natuurlijke omgeving op een hoogte van 1560m en wordt omgeven door bergen en ravijnen. Logies: 43 mooie, elegante kamers met airco, minibar, safe, telefoon, tv, badkamer (haar-droger). Voorzieningen voor rolstoelgebruikers.Faciliteiten: restaurant met Catalaanse specialiteiten, gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes, fitness, Spa met binnenzwembad en behandelruimtes, tuin, terras, parking met beperkt aantal plaatsen.Imagine: dit mooi gebouw bestaat uit een geslaagde combinatie van authentieke materialen en modern comfort. Er is veel oog voor detail en een vlotte, gepersonaliseer-de dienstverlening.

5CORRaLeJO - HOTeL aTLanTIS DunaPaRK**** FueRTeVenTuRa Ligging: gelegen in het noorden van Fuerteventura in het hart van het vissersdorp Corralejo aan het uitgestrekte witte zandstrand.Logies: 79 ruime comfortabele kamers met telefoon, airco, plasma-tv, safe, minibar, sofa, badkamer (haardroger), balkon of terras. Connecting kamers zijn beschikbaar voor families.Faciliteiten: restaurant, bar, bistro, cocktailbar, miniclub, speeltuin, buitenzwembad en kinderbad met zonneterras.Imagine: aangename accommodatie, een spectaculaire baai met een uitgestrekt zandstrand en kristalhelder water. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een leuke vakantie.

7 9

6PLaYa BaRCa PaJaRa - HOTeL meLIa gORRIOneS**** FueRTeVenTuRa Ligging: gelegen op het schiereiland Jandia in het zuiden van Fuerteventura aan de rand van het nationaal park ‘Istmo de la Pared’. Het is het enige hotel aan het Sotavento strand. Deze uitgestrekte duinen strekken zich uit over 30 km. De luchthaven bevindt zich op 65km van het hotel.Logies: 562 mooie comfortabele kamers met airco, koelkast, plasma-tv, telefoon, safe, salon met sofabed, badkamer (haardroger), bureau, terras of balkon.Faciliteiten: internetruimte met 6 computers, miniclub, speeltuin, kitesurf- en windsurf-centrum, Spa, Oasis bistro, Oasis restaurant, Gabi club met buitenterras en Balinese bed-den, funpub nachtbar, 1 zoutwaterzwembad, 1 verwarmd buitenzwembad, 1 kinderbad, Spa, fitness.Imagine: tof hotel met een idyllische ligging en uitstekende faciliteiten. Ideaal hotel om te genieten van zalig niets doen!

8 10

19

CanaRISCHe eILanDen

Page 20: ImagineTravel Spanje 2015

T R A V E L

Uw reisagent:

egypte azië nabije Oosten midden-& zuid-amerika

Portugal Spanje Rails & Rivers

v.U.: Imagine Travel, Gistelsesteenweg 229/231, 8200 Brugge lic. 7165 www.imaginetravel.be www.imagine4kids.be

Imaginations