HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

of 36 /36
VERZAMELALBUM SEIZOEN 2012 - 2013 HANDBALPLAATJES

Embed Size (px)

description

 

Transcript of HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Page 1: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

VERZAMELALBUMSEIZOEN 2012 - 2013

HANDBALPLAATJES

Page 2: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

19950.Aquarius_adv_Hoogvliet_215x301mmLC.indd 1 29-01-13 16:15

Page 3: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

3

In verband met het 45-jarig bestaan van Hoogvliet Supermarkten zijn wij benaderd om deel te nemen aan de sportplaatjesactie. Het bestuur was vanaf het begin direct enthousiast over deze actie; ook hoorden wij louter positieve reacties op het initiatief om een plaatjesboek van handbalvereniging HWC uit te brengen. Wij zijn Hoogvliet Supermarkten dan ook dankbaar dat zij ons als club de kans geven om ons op een bijzondere manier in de schijnwerpers te zetten. Een betere reclame kan je jezelf niet voorstellen om binnen Vlaardingen nog bekender te worden.

Traditioneel spaart iedereen sportplaatjes en daarom weet ik zeker dat deze actie een daverend succes gaat worden. Want wat is er mooier dan de plaatjes van de spelers en speelsters van je eigen handbalteam en van de vereniging te sparen.

De afgelopen periode zijn een groot aantal vrijwilligers druk in de weer geweest om een prachtig album samen te stellen en vooral de fotosessie van alle leden was een hilarische beleving. Het complete album wordt ongetwijfeld een prachtig naslagwerk dat ook in de toekomst nog regelmatig bekeken en gelezen zal worden. Want het is toch wel heel bijzonder om over 13 jaar, als onze vereniging 75-jaar bestaat, terug te kunnen kijken naar spelers en speelsters waar je destijds mee hebt gespeeld in de jeugd bij de C, D of E’s. Ook om te kunnen zien hoe personen en medespelers zijn veranderd qua uiterlijk (grijs, kaal, snor etc.).

Wij doen een beroep op jullie om je eigen HWC-plaatjesboek compleet te maken. Met boodschappen doen bij Hoogvliet Supermarkten maak je een goed begin. De ervaring leert ook dat je door met elkaar te ruilen een compleet boek krijgt.

Veel plezier met het verzamelen van de HWC-sportplaatjes!

JAN VAN VLIETVOORZITTER HWC

BESTE LEDEN VANHANDBALVERENIGING HWC

CONCEPT & PRODUCTIE

Tomorrow, Rotterdam www.tomorrow-mss.nl

Zet- en/of drukfouten voorbehouden.

COLOFON

TomorrowPromoties

@HVHWC

HWC-HANDBAL-VERENIGING

BESTE SPELER OF FAN VAN HWC,Je hebt vast al even door dit prachtige verzamelalbum van HWC gebladerd. In dit album is plaats voor meer dan 200 spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers van het seizoen 2012-2013. Misschien sta je er zelf wel in! Of je broer, je zus, je vader of de buurman! Hoe cool is dat: je eigen handbalplaatje! Is dat niet stiekem de droom van iedere handballer? Het bijzondere aan deze spaaractie is dat de meeste gezichten bekend zijn!

Hoogvliet en Vlaardingen hebben al vele jaren een band. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in Vlaardingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen en te sporten. En waar kun je nu fijner sporten, in teamverband, dan bij HWC? De handbalplaatjes horen daar dan ook echt bij! Als je het album helemaal vol hebt gespaard, heb je een prachtige herinnering aan jouw eigen tijd bij deze mooie club.

Je kunt de handbalplaatjes sparen van woensdag 24 april t/m dinsdag 28 mei 2013. In deze actieperiode ontvang je bij de Hoogvliet supermarkt in Vlaardingen bij iedere € 10,- aan boodschappen een setje met 3 handbalplaatjes. Daarnaast krijg je iedere week bij geselecteerde actieproducten een extra setje met handbalplaatjes. Zo heb je nog sneller je album vol! En natuurlijk gaat het helemaal snel als opa en oma, ooms en tantes, buren en kennissen mee helpen sparen! Zo wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet!

Als afsluiting van deze geweldige spaaractie vindt er een feestelijke ruilmiddag plaats. Daar kun je met andere spaarders je dubbele plaatjes ruilen om je album vol te krijgen. Of misschien een paar extra plaatjes van jezelf scoren…

Wij wensen je heel veel spaarplezier toe!

Namens het hele team van Hoogvliet Vlaardingen,

Milan Quakbedrijfsleider

Page 4: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

D e handbalsport is hoogstwaarschijnlijk bij u bekend geworden via school. Misschien heeft

u zelfs wel eens aan een schoolhandbaltoernooi deelgenomen. Dan weet u dat handbal een mooie, snelle sport is. Al meer dan 60 jaar wordt er in Vlaardingen in verenigingsverband gehandbald bij HWC. HWC is een groeiende handbalvereniging met een stabiel fundament en een sterke sociale verbondenheid, die beschikbare middelen optimaal inzet om handbal mogelijk te maken. Ofwel: een vereniging voor iedereen, jong en oud, waar je zowel recreatief als prestatiegericht kan handballen.

HWC heeft in nagenoeg alle leeftijdscategorieën een team, zowel bij de jongens als bij de meisjes. Vanaf 5 jaar kan je komen handballen. In de jongste categorieën spelen meisjes en jongens samen in één team. De E-jeugd tot en met de B-jeugd speelt op zaterdag. Vanaf de A-jeugd (16 jaar) wordt er op zondag gespeeld.

Het eerste heren seniorenteam speelt al diverse jaren in de Hoofdklasse en strijden continue mee om het kampioenschap. Bij het eerste dames seniorenteam is onlangs een verjonging doorgevoerd wat ook een positieve impuls aan de prestaties heeft gegeven. Twee jaar achtereen zijn zij gepromoveerd en spelen momenteel ook in de Hoofdklasse.

HWC begeleidt eventueel spelers en speelsters naar een hoger niveau. Zo hebben wij gezien dat twee heren, André Olsthoorn en Sander van der Staaij, doorgestroomd zijn naar een eredivisie-vereniging. Één hiervan is zelfs Nederlands kampioen geworden. Bij de dames is Roxanne Bovenberg, na de gehele jeugdperiode bij HWC te hebben gespeeld, overgegaan naar Van der Voort - Quintus. Daar is zij Nederlands kampioen geworden en is in het Nederlands team gekomen en heeft zij aan diverse EK’s en WK’s deelgenomen. Na eerst in Duitsland gespeeld te hebben, speelt zij momenteel in de Deense competitie. Dit is één van de sterkste competities van Europa.

HWC STAAT VOOR

HANDBAL INVLAARDINGEN

Roxanne Bovenberg in actie tijdens de wedstrijd Nederland – Israël.

Dames Oranje-team

SOCIALE VERBONDENHEIDHWC is meer dan een handbalvereniging. Naast het handbal worden maandelijks activiteiten georganiseerd om de jeugd te amuseren en de betrokkenheid bij de vereniging te vergroten. De diverse activiteiten die georganiseerd worden zijn een zomer jeugdweekend, Halloween speurtocht, Holland (HWC) Got Talent en een Kerstfair. Op onze laatste jeugdweekend is zelfs een echte videoclip is opgenomen. Bekijk het resultaat via onze website of ons Youtube-kanaal:

WWW.HVHWC.NL, WWW.YOUTUBE.COM/HVHWC

Ook werd het eerste lustrum van HWC groots door en met alle leden en buurtbewoners gevierd en waren er speciaal voor de jongste jeugd allerlei spelletjes. De B- en A-jeugd heeft de laatste jaren ook aan internationale toernooien meegedaan in Denemarken en Italië.

GESCHIEDENISAl meer dan 60 jaar wordt er dus handbal gespeeld in Vlaardingen. In 1951 werd handbalvereniging RK WIK opgericht en in 1956 De Hollandiaan. In die periode was er nog een duidelijke scheiding in de geloofsovertuiging van de diverse verenigingen, welke rond 1960 langzamerhand vervaagden.

In eerste instantie werd nog elf (11) handbal gespeeld op het veld, terwijl in de zaal zeven (7) handbal werd gespeeld. Beide verenigingen hadden in de begin periode geen eigen accommodatie en woonden tijdelijk in bij de voetbalverenigingen HVO en Satelliet. De zaalwedstrijden werden in de Energiehal in Rotterdam gespeeld. Uiteindelijk kreeg WIK een eigen locatie in de Westwijk aan de Hugo de Vriesstraat en De

Hollandiaan in de Holy aan het Amsterdampad. In die periode werden er regelmatig interessante en leuke derby’s uitgevochten. Bij WIK waren het de mannen die furore maakte en bij De Hollandiaan waren dat de dames.

Aan het eind van de vorige eeuw zagen beide verenigingen helaas het ledenaantal terug lopen en had de gemeente Vlaardingen interesse om op de sportlocaties in de Westwijk en Holy woningen te kunnen bouwen. Het duurde toen niet lang meer tot de gesprekken begonnen die uiteindelijk in 2006 tot de fusie leidde. De oude kantines werden gesloopt en de nieuwe vereniging HWC kreeg een prachtig nieuw complex in de Westwijk, bestaande uit twee verharde velden en een kantine aan de Claudius Civilislaan. Trots op deze locatie, zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

QR YOUTUBEQR WEBSITE

4

Page 5: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

“Gezelligheid en prestaties kunnen

blijkbaar hand in hand gaan.”

5

TOT SLOTZoals gezegd, HWC is een vereniging voor iedereen,

jong en oud, meisjes en jongens, waar je zowel

recreatief als prestatiegericht kan handballen. Dat

kunt u nu zelf constateren aan de hand van dit unieke

verzamelboek: een groot aantal van onze leden is in de

bekende groene verenigingskleur op de foto gegaan.

Leer onze leden kennen en bezoek wedstrijddagen

op ons eigen terrein aan de Claudius Civilislaan of in

Sporthal Westwijk om ze ook ‘live’ te zien.

Tekst: Jan van Vliet

Voorzitter HWC

Page 6: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

6

HEREN SENIOREN 1

TEAMSPONSOR

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Lauran de GrootLauran de Groot

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Lars de RooLars de Roo

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Rudy de LangenRudy de Langen

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Wouter WesthuisWouter Westhuis

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Erik HofmanErik Hofman

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Sten de RooSten de Roo

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Matthijs LochMatthijs Loch

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Harmen van de WeteringHarmen van de Wetering

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Jeroen HooymeijerJeroen Hooymeijer

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Sander van der StaaySander van der Staay

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Sander MooijSander Mooij

Trai

ner

/ C

oach

Her

en S

enio

ren

1Tr

aine

r /

Coa

ch H

eren

Sen

iore

n 1

André OlsthoornAndré Olsthoorn

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Sverre VermeerSverre Vermeer

Her

en S

enio

ren

1H

eren

Sen

iore

n 1

Jack OdijkJack Odijk

Beg

elei

der

Her

en S

enio

ren

1B

egel

eide

r H

eren

Sen

iore

n 1

Ron BergenRon Bergen

Page 7: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

7

DAMES SENIOREN 1

TEAMSPONSOR

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Ilse van de HoestIlse van de Hoest

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Petra van der VeerPetra van der Veer

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Sabine WesthoffSabine Westhoff

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Vera SchafthuizenVera Schafthuizen

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Rosina de BruijnRosina de Bruijn

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Figen YurdemFigen Yurdem

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Carly SmitCarly Smit

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Claudia EversClaudia Evers

Trai

ner

/ C

oach

Dam

es S

enio

ren

1Tr

aine

r /

Coa

ch D

ames

Sen

iore

n 1

Rob MooijRob Mooij

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Marinke van de HoestMarinke van de Hoest

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Lisa SmitLisa Smit

Dam

es S

enio

ren

1D

ames

Sen

iore

n 1

Kirsten de GrootKirsten de Groot

Ver

zorg

er D

ames

Sen

iore

n 1

Ver

zorg

er D

ames

Sen

iore

n 1

Wim BruijnWim Bruijn

Page 8: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

8

DAMES SENIOREN 2

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Saskia van DijkSaskia van Dijk

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Nanda van der DriftNanda van der Drift

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Melissa KortlevenMelissa Kortleven

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Karlijn MooijKarlijn Mooij

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Francis GoukaFrancis Gouka

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Mandy Takens-PosthumaMandy Takens-Posthuma

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Mirjam TolMirjam Tol

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Patricia GroenewegenPatricia Groenewegen

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Tamara VredenbregtTamara Vredenbregt

Dam

es S

enio

ren

2D

ames

Sen

iore

n 2

Elena HoogendijkElena Hoogendijk

Coa

ch D

ames

Sen

iore

n 2

Coa

ch D

ames

Sen

iore

n 2

Andrea LagendijkAndrea Lagendijk

Page 9: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

9

DAMES SENIOREN 3

TEAMSPONSOR

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Marloes van BeekMarloes van Beek

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Yvonne ParlevlietYvonne Parlevliet

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Wil van BuijtenenWil van Buijtenen

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Lisa SandersLisa Sanders

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Eva GroenEva Groen

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Linda Kroes-DettingmeijerLinda Kroes-Dettingmeijer

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Mirjam van VlietMirjam van Vliet

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Lidwien KalisLidwien Kalis

Dam

es S

enio

ren

3D

ames

Sen

iore

n 3

Bianca OuborgBianca Ouborg

Coa

ch D

ames

Sen

iore

n 3

Coa

ch D

ames

Sen

iore

n 3

Bertus van IJperenBertus van IJperen

Page 10: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

10

HEREN RECREANTENH

eren

Rec

rean

ten

Her

en R

ecre

ante

n

Peter van MilPeter van Mil

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Rob van BeekRob van Beek

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Jan van VlietJan van Vliet

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Mark ParlevlietMark Parlevliet

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

René BolRené Bol

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Paul van VlietPaul van Vliet

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Hans ParlevlietHans Parlevliet

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Benjamin van ZelmBenjamin van Zelm

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Maikel van der StaayMaikel van der Staay

Her

en R

ecre

ante

nH

eren

Rec

rean

ten

Barry van ZelmBarry van Zelm

Page 11: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

11

DAMES A-JEUGDD

ames

A-J

eugd

Dam

es A

-Jeu

gd

Maaike van de HorstMaaike van de Horst

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Chayenne van de PluijmChayenne van de Pluijm

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Kayleigh KuupKayleigh Kuup

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Djamilla SoumokilDjamilla Soumokil

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Yoy ParlevlietYoy Parlevliet

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Michelle van MilMichelle van Mil

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Amanda van de GraafAmanda van de Graaf

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Jennifer VleijJennifer Vleij

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Denise van BuijtenenDenise van Buijtenen

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Chani van NoordChani van Noord

Dam

es A

-Jeu

gdD

ames

A-J

eugd

Lara HartogLara Hartog

Trai

nste

r /

Coa

ch D

ames

A-J

eugd

Trai

nste

r /

Coa

ch D

ames

A-J

eugd

Ina HartogIna Hartog

Page 12: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

12

JONGENS B

TEAMSPONSOR

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Idam WarthIdam Warth

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Jordy MauritsJordy Maurits

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Jurian van DoornJurian van Doorn

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Nick de WerdNick de Werd

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Dave van WindenDave van Winden

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Matt ParlevlietMatt Parlevliet

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Joris GrebenkamperJoris Grebenkamper

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Demian ZwijnsDemian Zwijns

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Cody van DamCody van Dam

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Jordy TerpsmaJordy Terpsma

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Kevin van ‘t KloosterKevin van ‘t Klooster

Coa

ch J

onge

ns B

Coa

ch J

onge

ns B

Mirjam van VlietMirjam van Vliet

Jon

gens

BJ

onge

ns B

Myron van VlietMyron van Vliet

Trai

ner

Jon

gens

BTr

aine

r J

onge

ns B

Lauran de GrootLauran de Groot

Page 13: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

13

MEISJES B1

TEAMSPONSOR

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Nikita van ManenNikita van Manen

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Eline StruijsEline Struijs

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Tirza CantersTirza Canters

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Jessica van MilJessica van Mil

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Lisette DaeterLisette Daeter

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Lola van WindenLola van Winden

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Kelsey AlbertsKelsey Alberts

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Jacky OranjeJacky Oranje

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Kimberly ten HaveKimberly ten Have

Trai

ner

/ C

oach

Mei

sjes

B1

Trai

ner

/ C

oach

Mei

sjes

B1

Ron BekRon Bek

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Martine BekMartine Bek

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Erin SebelErin Sebel

Mei

sjes

B1

Mei

sjes

B1

Donna MakDonna Mak

Beg

elei

dste

r M

eisj

es B

1B

egel

eids

ter

Mei

sjes

B1

Diane van MilDiane van Mil

Page 14: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

14

MEISJES B2M

eisj

es B

2M

eisj

es B

2

Fabiënne van MilFabiënne van Mil

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Cerin AydinCerin Aydin

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Yara TerpsmaYara Terpsma

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Rima MouhssenRima Mouhssen

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Kaithlyn BoerKaithlyn Boer

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Robin van VlietRobin van Vliet

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Sanne OlsthoornSanne Olsthoorn

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Romy de WilligenRomy de Willigen

Mei

sjes

B2

Mei

sjes

B2

Lotte SandersLotte Sanders

Coa

ch M

eisj

es B

2C

oach

Mei

sjes

B2

André OlsthoornAndré Olsthoorn

Page 15: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

15

JONGENS C

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Robbin BaauwRobbin Baauw

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Lukas PessyLukas Pessy

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Max BijlMax Bijl

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Stefan PoldervaartStefan Poldervaart

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Jay van DamJay van Dam

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Mark de SnaijerMark de Snaijer

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Timo van der GeerTimo van der Geer

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Jorian BaauwJorian Baauw

Jon

gens

CJ

onge

ns C

Joeri VisserJoeri Visser

Page 16: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

16

MEISJES C1M

eisj

es C

1M

eisj

es C

1

Myrthe van DoornMyrthe van Doorn

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Marit BuckersMarit Buckers

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

So� e RietdijkSo� e Rietdijk

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Julia de HaasJulia de Haas

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Lincy van DamLincy van Dam

Coa

ch M

eisj

es C

1C

oach

Mei

sjes

C1

Silvia de HaasSilvia de Haas

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Stephanie Daluz NascimentoStephanie Daluz Nascimento

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Lisanne van DoornLisanne van Doorn

Coa

ch M

eisj

es C

1C

oach

Mei

sjes

C1

Mariska de JongMariska de Jong

Mei

sjes

C1

Mei

sjes

C1

Esmeé PheiferEsmeé Pheifer

Trai

nste

r M

eisj

es C

1Tr

ains

ter

Mei

sjes

C1

Ilse van de HoestIlse van de Hoest

Page 17: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

17

MEISJES C2M

eisj

es C

2M

eisj

es C

2

Maria HoendermisMaria Hoendermis

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Els de SnaijerEls de Snaijer

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Kirsten MeijlinkKirsten Meijlink

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Lizzy van VlietLizzy van Vliet

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Emma SandersEmma Sanders

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Ymke EsbachYmke Esbach

Coa

ch M

eisj

es C

2C

oach

Mei

sjes

C2

Bianca OuborgBianca Ouborg

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Renske ScholtenRenske Scholten

Mei

sjes

C2

Mei

sjes

C2

Nadia den HaanNadia den Haan

Trai

nste

r M

eisj

es C

2Tr

ains

ter

Mei

sjes

C2

Ilse van de HoestIlse van de Hoest

Page 18: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

1818

Page 19: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

1919

Page 20: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

20

D-JEUGD 1D

-Jeu

gd 1

D-J

eugd

1

Romy ColijnRomy Colijn

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Dana BaxDana Bax

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Donna van der ValkDonna van der Valk

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Alissa van ReeAlissa van Ree

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Rachel BoenderRachel Boender

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Fabiënne ZonneFabiënne Zonne

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Floris SloosFloris Sloos

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Mylo BrobbelMylo Brobbel

Trai

ner

/ C

oach

D-J

eugd

1Tr

aine

r /

Coa

ch D

-Jeu

gd 1

Myron van VlietMyron van Vliet

D-J

eugd

1D

-Jeu

gd 1

Fay TakensFay Takens

Trai

nste

r /

Coa

ch D

-Jeu

gd 1

Trai

nste

r /

Coa

ch D

-Jeu

gd 1

Chani van NoordChani van Noord

Page 21: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

21

D-JEUGD 2

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Lemke van DijkLemke van Dijk

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Demi van ManenDemi van Manen

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Maureen GerritseMaureen Gerritse

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Yara Salam AbdelYara Salam Abdel

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Bente MeijlinkBente Meijlink

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Ilva HelemighIlva Helemigh

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Yana BrobbelYana Brobbel

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Luka van OsLuka van Os

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Iris van LeijenIris van Leijen

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Amy ColijnAmy Colijn

D-J

eugd

2D

-Jeu

gd 2

Charissa TolCharissa Tol

Page 22: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

22

E-JEUGDE

-Jeu

gdE

-Jeu

gd

Yasmin Salam AbdelYasmin Salam Abdel

E-J

eugd

E-J

eugd

Senna MulderSenna Mulder

E-J

eugd

E-J

eugd

Fay CantersFay Canters

E-J

eugd

E-J

eugd

Rimma NovoseltsevaRimma Novoseltseva

E-J

eugd

E-J

eugd

Kaya de GraafKaya de Graaf

E-J

eugd

E-J

eugd

Brett van OsBrett van Os

E-J

eugd

E-J

eugd

Sarina MotzSarina Motz

Trai

nste

r /

Coa

ch E

-Jeu

gdTr

ains

ter

/ C

oach

E-J

eugd

Prescilla van WindenPrescilla van Winden

Page 23: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Even bijkomen tijdens de rust

Pickwick doet je goed.

Page 24: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

24

BESTUUR EN SCHEIDSRECHTERSV

oorz

itte

rV

oorz

itte

r

Jan van VlietJan van Vliet

Kan

tine

behe

erst

erK

anti

nebe

heer

ster

Lien OlsthoornLien Olsthoorn

Pen

ning

mee

ster

Pen

ning

mee

ster

Maikel van der StaayMaikel van der Staay

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Lauran de GrootLauran de Groot

Sec

reta

ris

Sec

reta

ris

René BolRené Bol

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Rob van BeekRob van Beek

Hoo

fd T

echn

isch

e C

omm

issi

eH

oofd

Tec

hnis

che

Com

mis

sie

Alex SandersAlex Sanders

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Jeroen HooymeijerJeroen Hooymeijer

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Lisette DaeterLisette Daeter

Red

acti

eR

edac

tie

Hans HofmanHans Hofman

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Edith MaanEdith Maan

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Eva GroenEva Groen

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Nikita van ManenNikita van Manen

Page 25: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

25

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Sander van der StaaySander van der Staay

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Myron van VlietMyron van Vliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Jordy TerpsmaJordy Terpsma

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Hans ParlevlietHans Parlevliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Paul van VlietPaul van Vliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Jessica van MilJessica van Mil

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Mirjam TolMirjam Tol

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Yoy ParlevlietYoy Parlevliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Harmen van de WeteringHarmen van de Wetering

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Chani van NoordChani van Noord

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Jan van VlietJan van Vliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Yvonne ParlevlietYvonne Parlevliet

Sch

eids

rech

ter

Sch

eids

rech

ter

Barry van ZelmBarry van Zelm

Page 26: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Voor al uw glasbewassing, gevelreiniging, aluminiumreiniging, conserveren van aluminium en kunststof geveldelen, aanbrengen van anti-graffiticoating, ontweren van glas, reiniging op hoogte, reiniging van buitenzonwering.

Bellstraat 12, 3133 KE Vlaardingen, T 010-4344259, M [email protected], W www.struijsbv.nl

Voor al uw glasbewassing, gevelreiniging, aluminiumreiniging, conserveren van aluminium en kunststof geveldelen, aanbrengen van anti-graffiticoating, ontweren van glas, reiniging op hoogte, reiniging van buitenzonwering.

Bellstraat 12, 3133 KE Vlaardingen, T 010-4344259, M [email protected], W www.struijsbv.nl

Page 27: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum
Page 28: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

28

TEAMPLAATJES

Dames Senioren 1Dames Senioren 1 Dames Senioren 1Dames Senioren 1

Dames Senioren 1

Dames Senioren 2 - ZaalDames Senioren 2 - Zaal Dames Senioren 2 - ZaalDames Senioren 2 - Zaal

Dames Senioren 2 - Zaal

Dames Senioren 3 - VeldDames Senioren 3 - Veld Dames Senioren 3 - VeldDames Senioren 3 - Veld

Dames Senioren 3 - Veld

Heren RecreantenHeren Recreanten Heren RecreantenHeren Recreanten

Heren Recreanten

Heren Senioren 1Heren Senioren 1 Heren Senioren 1Heren Senioren 1

Heren Senioren 1

Page 29: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

29

Dames A-Jeugd - ZaalDames A-Jeugd - Zaal Dames A-Jeugd - ZaalDames A-Jeugd - Zaal

Dames A-Jeugd - Zaal

Jongens BJongens B Jongens BJongens B

Jongens B

Meisjes B1Meisjes B1 Meisjes B1Meisjes B1

Meisjes B1

Meisjes B2Meisjes B2 Meisjes B2Meisjes B2

Meisjes B2

Page 30: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

30

TEAMPLAATJES

D-Jeugd 1

D-Jeugd 1D-Jeugd 1 D-Jeugd 1D-Jeugd 1

Meisjes C1Meisjes C1 Meisjes C1Meisjes C1

Meisjes C1

Meisjes C2Meisjes C2 Meisjes C2Meisjes C2

Meisjes C2

Jongens C

Jongens CJongens C Jongens CJongens C

Page 31: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

D-Jeugd 1 - VeldD-Jeugd 1 - Veld D-Jeugd 1 - VeldD-Jeugd 1 - Veld

D-Jeugd 1 - Veld

D-Jeugd 2D-Jeugd 2 D-Jeugd 2D-Jeugd 2

D-Jeugd 2

D-Jeugd 2 - VeldD-Jeugd 2 - Veld D-Jeugd 2 - VeldD-Jeugd 2 - Veld

D-Jeugd 2 - Veld

E-Jeugd - ZaalE-Jeugd - Zaal E-Jeugd - ZaalE-Jeugd - Zaal

E-Jeugd - Zaal

31

Page 32: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

32

HEREN SENIOREN 1o Lauran de Grooto Erik Hofmano Jeroen Hooymeijero Rudy de Langeno Matthijs Locho Sander Mooijo Jack Odijko Lars de Rooo Sten de Rooo Sander van der Staayo Sverre Vermeero Wouter Westhuiso Harmen van de Weteringo André Olsthoorno Ron Bergen

DAMES SENIOREN 1o Marinke van de Hoesto Petra van der Veero Rosina de Bruijno Claudia Everso Kirsten de Grooto Ilse van de Hoesto Vera Schafthuizeno Carly Smito Lisa Smito Sabine Westhoffo Figen Yurdemo Rob Mooijo Wim de Bruijn

DAMES SENIOREN 2o Melissa Kortleveno Mandy Takens-Posthumao Saskia van Dijko Nanda van der Drifto Francis Gouka

o Patricia Groenewegeno Elena Hoogendijko Karlijn Mooijo Mirjam Tolo Tamara Vredenbregto Andrea Lagendijk

DAMES SENIOREN 3o Linda Kroes-Dettingmeijero Bianca Ouborgo Marloes van Beeko Wil van Buijteneno Eva Groeno Lidwien Kaliso Yvonne Parlevlieto Lisa Sanderso Mirjam van Vlieto Bertus van IJperen

HEREN RECREANTENo Rob van Beeko René Bolo Peter van Milo Mark Parlevlieto Hans Parlevlieto Maikel van der Staayo Jan van Vlieto Paul van Vlieto Benjamin van Zelmo Barry van Zelm

DAMES A-JEUGDo Yoy Parlevlieto Denise van Buijteneno Amanda van de Graafo Lara Hartogo Maaike van de Horsto Kayleigh Kuup

o Michelle van Milo Chani van Noordo Chayenne van de Pluijmo Djamilla Soumokilo Jennifer Vleijo Ina Hartog

JONGENS Bo Idam Wartho Dave van Windeno Cody van Damo Jurian van Doorno Joris Grebenkampero Kevin van ‘t Kloostero Jordy Mauritso Matt Parlevlieto Jordy Terpsmao Myron van Vlieto Nick de Werdo Demian Zwijnso Mirjam van Vlieto Lauran de Groot

MEISJES B1o Tirza Canterso Kelsey Albertso Martine Beko Lisette Daetero Kimberly ten Haveo Donna Mako Nikita van Maneno Jessica van Milo Jacky Oranjeo Erin Sebelo Eline Struijso Lola van Windeno Ron Beko Diane van Mil

SPAAROVERZICHT

Page 33: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

33

MEISJES B2o Cerin Aydino Kaithlyn Boero Fabiënne van Milo Rima Mouhsseno Sanne Olsthoorno Lotte Sanderso Yara Terpsmao Robin van Vlieto Romy de Willigeno André Olsthoorn

JONGENS Co Jorian Baauwo Robbin Baauwo Max Bijlo Jay van Damo Timo van der Geero Lukas Pessyo Stefan Poldervaarto Mark de Snaijero Joeri Visser

MEISJES C1o Marit Buckerso Lincy van Damo Lisanne van Doorno Myrthe van Doorno Julia de Haaso Stephanie Daluz Nascimentoo Esmeé Pheifero Sofie Rietdijko Silvia de Haaso Mariska de Jongo Ilse van de Hoest

MEISJES C2o Ymke Esbacho Nadia den Haano Maria Hoendermiso Kirsten Meijlinko Emma Sanderso Renske Scholteno Els de Snaijero Lizzy van Vlieto Bianca Ouborgo Ilse van de Hoest

D-JEUGD 1o Dana Baxo Rachel Boendero Mylo Brobbelo Romy Colijno Alissa van Reeo Floris Slooso Fay Takenso Donna van der Valko Fabiënne Zonneo Myron van Vlieto Chani van Noord

D-JEUGD 2o Yara Salam Abdelo Yana Brobbelo Amy Colijno Lemke van Dijko Maureen Gerritseo Ilva Helemigho Iris van Leijeno Demi van Maneno Bente Meijlinko Luka van Oso Charissa Tol

E-JEUGDo Yasmin Salam Abdelo Fay Canterso Kaya de Graafo Sarina Motzo Senna Muldero Rimma Novoseltsevao Brett van Oso Prescilla van Winden

BESTUUR EN SCHEIDSRECHTERSo Jan van Vlieto René Bolo Maikel van der Staayo Alex Sanderso Hans Hofmano Lien Olsthoorno Rob van Beeko Lisette Daetero Eva Groeno Lauran de Grooto Jeroen Hooymeijero Edith Maano Nikita van Maneno Jessica van Milo Chani van Noordo Hans Parlevlieto Yoy Parlevlieto Yvonne Parlevlieto Sander van der Staayo Jordy Terpsmao Mirjam Tolo Jan van Vlieto Myron van Vlieto Paul van Vlieto Harmen van de Weteringo Barry van Zelm

L + R TEAMPLAATJESo o Heren Senioren 1o o Dames Senioren 1o o Dames Senioren 2 - Zaalo o Dames Senioren 3 - Veldo o Heren Recreanteno o Dames A-Jeugd - Zaalo o Jongens Bo o Meisjes B1o o Meisjes B2o o Jongens Co o Meisjes C1o o Meisjes C2o o D-Jeugd 1o o D-Jeugd 1 - Veldo o D-Jeugd 2o o D-Jeugd 2 - Veldo o E-Jeugd - Zaal

VERZAMEL ALLE 229HANDBALPLAATJES

Page 34: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Zo, nu heb je wel een snack verdiend!

Nieuw in het vriesvak:snacks van Vivera en Culifrost!

NIEUW!

Page 35: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Spa Reine. Zuiverheid die voor je zorgt.

Spa Reine 2L. Voor de kleine en grote dorst.

S3306803L Spa Ann Spa 2 L Hoogvliet 215x301 BE NL v4.indd 1 4/02/13 18:07

Page 36: HWC Handbalplaatjes Verzamelalbum

Hoogvliet supermarkten is jarig! Vier dit mee!

Parallelweg 83131 DG Vlaardingen

Tel: 010-2481810

€ 3,99

www.hoogvliet.com