HRM Reviews

download HRM Reviews

If you can't read please download the document

description

HRM Reviews. Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities. Instructie. U kunt door deze presentatie op de gebruikelijke manier bladeren: pagina voor pagina. U kunt ook via de menu’s van de schermafdrukken dwars door deze presentatie gaan. - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of HRM Reviews

Dia 1

HRM ReviewsFunctionaliteit voor de managerBeoordelingenAfspraken & Notities

Nieuwe beoordeling selecteer medewerkerDe manager selecteert een medewerker uit de lijst met medewerkers die hij moet beoordelen. De gegevens van de medewerker worden opgehaald.De manager klikt op de knop Beoordeling maken om de beoordeling in te vullen.Terug naar beginInvullen competentieDe manager vult de aspecten van de competentie in. Deze kennen een waardering van 1 (laag) tot 5 (hoog). Bij iedere score wordt een zin gegenereerd.

Terug naar beginOpen notitieDe manager kan n of meerdere bijlagen aan een notitie toevoegen, zodat het personeelsdossier compleet is en volledig digitaal.

Terug naar beginSelecteren tipsDe manager selecteert de tips die van toepassing zijn en keert (via de knop Opslaan) terug naar de competentie.

Terug naar beginNotitiesAantekeningen en afspraken die niet tijdsgebonden zijn, kunnen als notitie worden vastgelegd. Hiermee maakt de manager het personeelsdossier compleet.

Terug naar beginInvullen competentie (2)Met de knop Opslaan en volgende gaat de manager snel naar de volgende competentie.Om terug te keren naar de beoordeling, klikt de manager op de knop Opslaan.

Terug naar beginAfspraak gereedDe afspraak kan ook gereed gemeld worden, zodat de afspraak niet meer in de beoordeling wordt getoond.

Terug naar beginMeer informatieAlgemeen: http://www.personeelsgesprek.nlBlog:http://www.hrm-reviews.blogspot.comVideos:http://www.youtube.com/user/Drielingh