HORECAWesterlo - .gastenkamercarpediem@ ... verplancke-goossens@hotmail.com ......

download HORECAWesterlo - .gastenkamercarpediem@ ... verplancke-goossens@hotmail.com ... heidi.winnen@skynet.be

of 64

 • date post

  26-Feb-2019
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of HORECAWesterlo - .gastenkamercarpediem@ ... verplancke-goossens@hotmail.com ......

HORECAWesterlo

2 0 - 2 01 0 1 1

Logies p 5

Restaurants p 15

Tavernes & Cafs p 25

Meeneemzaken p 53

INHOUD

2 0 - 2 01 0 1 1

P

WC

Verklaring van de gebruikte symbolen

dagmenu

snacks

picknicktoegestaan

parking

toegankelijk voorrolstoelen

gehandicaptentoilet

groepen welkomna reservatie

voorzieningenvoor kinderen

honden toegelaten

terras

gelegen langseen fietsroute

LEGENDE

LOGIES

Camping Hof van Eeden

Kempische Ardennen 82260 Heultje

info@hofvaneeden.bewww.hofvaneeden.be

Openingsuren vanaf 11 uur (juli en augustus vanaf 10 uur)Sluitingsdag woensdag (juli en augustus alle dagen open)

Hof van Eeden is een rustige, goed uitgeruste familiecamping.De landelijke en bosrijke omgeving is ideaal om te wandelenof te fietsen. U kan er weekends of verlof doorbrengen in een aangename sfeer met ontspanningsmogelijkheden voorelke leeftijd. De camping biedt u staanplaatsen van 100 - 150 - 200 m voor tent of caravan. Er zijn voorzieningen voor mobilhomes en u kan er een stacaravan of een van detrekkershutten huren.

Aantal kampeerplaatsen: 385

PWC

6 LOGIESLOGIESLOGIES

Gastenkamer B&B De Loks

Asterlaan 612260 Oevel

info@deloks.bewww.deloks.be

Wij bieden u gezellige gastenkamers in familiale sfeer.U kan genieten van een mooie tuin met vijver en verschillende terrasjes.

Aantal kamers: 2 kamers - 1 tweepersoonskamer - 1 familiekamer voor max. 4 personen + 1 kind

Faciliteiten:koffie en thee op de kamer, uitgebreid ontbijt, n kamerbeschikt over koelkast, alle kamers met TV, afgeslotenfietsenstallingarrangementwandel- en fietsarrangement op aanvraag

P

7LOGIESLOGIESLOGIES

Gastenkamer Carpe Diem

Kaaibeeksedijk 62260 Westerlo

gastenkamercarpediem@telenet.bewww.bedandbreakfastcarpediem.be

Luxueuze en rustgevende gastenkamer met prachtig uitzichtop de meanders van de Grote Nete en op het natuurdomeint Riet. Wij zijn gelegen op 100m van de fietsknooppunten84 en 89 en van het wandelknooppunt 213, nabij dehistorische Kaaibeekhoeve. Het copieuze ontbijt wordtgeserveerd op de zonnige mezzanine of in de grote kindvriendelijke tuin met barbecue.

Aantal kamers: 1 kamer - 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed

Faciliteiten:kamer met modern comfort (airco, wifi-internetaansluiting,tv, koffie en thee), individuele badkamer, uitgebreid ontbijt,in de tuin: speeltuigen voor kinderen, barbecuearrangementwandel- en fietsarrangement, Vespa-tour in de kempen,gastronomisch arrangement op aanvraag

P

8 LOGIESLOGIESLOGIES

Gastenkamer Jebola

Zandberg 592260 Westerlo

0475 37 22 61 - 0477 82 86 56info@jebola.bewww.jebola.be

Jebola is afkomstig uit het Zulu en betekent welkom.Welkom in de Parel der Kempen. Staf en Rita verwelkomenu persoonlijk en bieden u 2 comfortabele gastenkamers met alle faciliteiten aan. Het uitgebreide ontbijt wordt u geserveerd in de gezellige, Afrikaanse getinte ontbijtruimte.

Aantal kamers: 2 kamers - met slaapgelegenheid voor 4 personen

Faciliteiten:kamers met modern comfort, individuele badkamer, flatscreen tv en internetaansluiting, gezellige ontbijtruimte,vergaderruimte tot 30 pers., aangelegde tuin geschiktvoor tuinfeestjesarrangementwellness en culinaire arrangementenfietsenverhuur

9LOGIESLOGIESLOGIES

P

Gastenkamer Verplancke - Goossens

Stippelberg 1542260 Heultje016 69 68 96

verplancke-goossens@hotmail.com

Onze woning is zeer rustig gelegen langs de Laak enNeteroute. Wij bieden een gastenkamer met eigenbadkamer, overdekte fietsenstalling, rustige en ruime tuin.Gelegen in een schitterend wandel- en fietsgebied.

Aantal kamers: 1 kamer - met slaapgelegenheid voor 2 personen

Faciliteiten:ontbijt inbegrepenarrangementwandel- en fietsarrangement op aanvraag

P

10 LOGIESLOGIESLOGIES

Hotel Geerts

Grote Markt 502260 Westerlo014 54 40 17

info@hotelgeerts.bewww.hotelgeerts.be

Viersterren hotel met een eigen karakter dat doorheen viergeneraties is gegroeid. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De familiale sfeer maakt dat heel wat zakenlui of toeristen steeds weer voor Hotel Geerts kiezen tijdens hun verblijf in de Kempen. In het elegante en charmante restaurant kunt u genieten van de gastronomische alom gerenommeerde keuken. De creatieve gerechten zijn op een Franse leest geschoeid, met moderne accenten. Marktverse producten met eerbied voor de seizoenen spelen de hoofdrol. Het aangename uitzicht op de tuin vanuit de Orangerie brengt u in de stemming voor n van onze originele salades, traditionele stoverijen, heerlijke desserts of huisgemaakte roomijs. De bistro is uitstekend geschikt voor zowel de haast-je-rep-je-businessman als de lekker-genieten-in-de-zon-tafelaar.Want bij mooi weer gaat er niets boven een zitje in de grote tuin.

Aantal kamers: 18 kamersFaciliteiten:4-sterren luxe kamersarrangementculinair weekend in de Parel der Kempenfietsen tussen kastelen en abdijen

P

11LOGIESLOGIESLOGIES

Hotel Vivaldi

Bell Telephonelaan 42260 Oevel

014 58 10 03info@hotelvivaldi.bewww.hotelvivaldi.bewww.vivaldi-hotel.be

Hotel Vivaldi is een modern en gezellig hotel met 64 kamersmet alle comfort. Wij beschikken over een restaurant metdegelijke keuken, een bar en taverne met streekbier en 3 polyvalente vergaderzalen en een gratis internetbusiness-corner. Er is overal gratis draadloos internet (wifi) voorzien.

Aantal kamers: 64 kamers

Faciliteiten:alle kamers hebben modern comfort zoals tv, telefoon, radio,minibar, internetaansluiting en individuele badkamer met baden douche, wc, haardroger, enz.arrangementseminariepakketten, groepspakketten, diverse arrangementen op maat op aanvraag

PWC

12 LOGIESLOGIESLOGIES

Jeugdherberg Boswachtershuis

Papedreef 12260 Westerlo014 54 79 38

westerlo@vjh.be

Sluitingsdagen van 16 november tot 28 februari (uitgezonderd groepen)

In de jeugdherberg kan u terecht als individuele gast, met enkele vrienden of in gezinsverband. U kan er verblijven tijdens een weekenduitstap of voor een meerdaagse fiets-of wandeltocht. Groepen kunnen in de jeugdherberg verblijven voor werkweken rond allerhande themas.Door de ligging aan de rand van het bos is de jeugdherbergzeer geschikt voor bosklassen.

Aantal kamers:13 kamers voor 4 personen1 kamer voor 6 personen1 kamer voor 8 personen1 kamer voor 14 personen

Faciliteiten:2 polyvalente zalen, parking, bar, fietsenstalling,speeltuin, terras

P

13LOGIESLOGIESLOGIES

Sporta-Centrum

Geneinde 22260 Tongerlo014 54 10 48

sportacentrum@sporta.bewww.sporta.be

Openingsuren maandag - vrijdag van 8 tot 20 uur zaterdag - zondag van 8 tot 18.30 uur

Sporta-centrum is een verblijfs- en vakantiecentrum metuitgebreide sportaccommodatie, gelegen in een groene enaantrekkelijke omgeving. Belangrijke troeven zijn de moderne verblijfsaccommodatie in verschillende comfort-types (zowel voor individuelen, families als groepen), depolyvalente sportaccommodatie, de omgeving en de service.

Aantal kamers: 75 kamers/zalen - 385 bedden

Faciliteiten:indrukwekkende in- en outdoor (sport)infrastructuur,vergaderfaciliteiten, restaurant, cafetaria, speeltuin,mini-golf

PWC

14 LOGIESLOGIESLOGIES

RESTAURANTS

16

Hof van Overwijs

Boerenkrijglaan 1852260 Westerlo014 71 84 81

info@hofvanoverwijs.bewww.hofvanoverwijs.be

In een vrij uniek decor kan je bij ons zowel een drankje,een snelle hap als een uitgebreid menu nuttigen.De keuken is doorlopend geopend.Ruime parking voorzien.

Openingsuren vanaf 11 uurSluitingsdag dinsdag

P

RESTAURANTSRESTAURANTSRESTAURANTS

Hotel Geerts

Grote Markt 502260 Westerlo014 54 40 17

info@hotelgeerts.bewww.hotelgeerts.be

Viersterren hotel met een eigen karakter dat doorheen viergeneraties is gegroeid. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De familiale sfeer maakt dat heel wat zakenlui oftoeristen steeds weer voor Hotel Geerts kiezen tijdens hunverblijf in de Kempen. In het elegante en charmante restaurant kunt u genieten van de gastronomische alomgerenommeerde keuken. De creatieve gerechten zijn op eenFranse leest geschoeid, met moderne accenten. Marktverseproducten met eerbied voor de seizoenen spelen de hoofd-rol. Het aangename uitzicht op de tuin vanuit de Orangeriebrengt u in de stemming voor n van onze originele salades, traditionele stoverijen, heerlijke desserts of huisgemaakte roomijs. De bistro is uitstekend geschikt voor zowel de haast-je-rep-je-businessman als de lekker-genieten-in-de-zon-tafelaar. Want bij mooi weer gaat er niets boveneen zitje in de grote tuin.

Sluitingsdag woensdag

P

17RESTAURANTSRESTAURANTSRESTAURANTS

18

Hotel Vivaldi

Bell Telephonelaan 42260 Oevel

014 58 10 03info@hotelvivaldi.bewww.hotelvivaldi.be

www.vivaldi-hotel.com

Openingsuren maandag tot donderdag van 12 tot 14uur en van 18 tot 22 uurSluitingsdagen zaterdag en zondag

Hotel Vivaldi is een modern en gezellig hotel met 64 kamersmet alle comfort. Wij beschikken over een restaurant metdegelijke keuken, een bar en taverne met streekbier en 3polyvalente vergaderzalen en een gratis internetbusiness-corner. Er is overal gratis draadloos internet (wifi) voorzien.

PWC

R