Hoorn, Zuiderplantsoen, 74

download Hoorn, Zuiderplantsoen, 74

of 12

 • date post

  01-Aug-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  1

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Hoorn, Zuiderplantsoen, 74

 • Zuiderplantsoen 74 , 1621 MA Hoorn

  Balkons & riant dakterras

  Frontbreedte van ruim 26 m

  Oorspronkelijk twee penthouses

  Buitenruimte voor de jacuzzi

  Luxe & echt ROYAAL wonen

  H14

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  penthouse

  6

  365 m

  1100 m

  2005

  geen tuin

  parkeerkelder

  c.v.-ketel

  volledig gesoleerd

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Schitterende locatie in de binnenstad van Hoorn.

  Doordat het op de 4de verdieping is heb je een mooi uitzicht over de hele binnenstad en in de zomerdagen de zon tot en met zonsondergang op het terras en de balkons.

  Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12

 • Wow! Wat een licht en ruimte!, dit is de eerste gedachte die bij u op komt zodra u dit appartement binnen stapt.

  Dit prachtige, royale appartement is heerlijk ruim en licht, mede dankzij de grote en vele ramen die hier geplaatst zijn. Hier geldt zeker het motto Carpe Diem- Pluk de Dag! Wonen zoals wonen behoort te zijn: puur genieten van het wonen! Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht en heeft u dagelijks het ultieme vakantiegevoel! Ook de keuken laat niets te wensen over; u beschikt over diverse inbouwapparatuur en ook voldoende kast- en werkruimte is hier aanwezig.

  luxe en royaal wonen!

  Luxe en ruimte

  heerlijk wonen...

  huizen van hoekstra & van eck

 • Aan de westzijde bevinden zich twee balkons met elk twee dubbele openslaande deuren en een privacyvol dakterras (ca 20 m2). Aan de oostzijde is de buitenruimte voor de jacuzzi gesitueerd. Door de ligging op de bovenste verdieping en de frontbreedte van ruim 26 m heeft u vanaf hier een spectaculair uitzicht over het water van de Karperkuil en de stad Hoorn.

  Bij helder weer hebt u zelfs Alkmaar in het vizier!

  Luxe ja cuzzi !

  huizen van hoekstra & van eck

  twee heerlijke balkonseen ruim dakterras

 • Immens vee l ruimte

  huizen van hoekstra & van eck

  Dit luxe appartement beschikt over drie ruime slaapkamers (ca 58 m2-22,5 m2-15 m2). Er is eventueel een vierde slaapkamer mogelijk, zodat u over nog meer ruimte beschikt.

  De kamers zijn groot, ruim en licht!

  Dit komt mede dorodat er zoveel ramen zijn geplaatst. De afwerking is netjes en neutraal, u hoeft hier alleen uw spullen neer te zetten en u kunt gaan wonen. Verder beschikt u hier over twee zeer fraaie badkamers. De eerste badkamer is volledig luxe betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming, stoomdouche, twee wastafels, wandcloset, diep ligbad met whirlpool.

  De andere badkamer is ook luxe betegeld en is voorzien van elektrische vloerverwarming, wastafel, douche en een wandcloset.

  drie royale slaapkamerstwee luxe badkamers

 • Waar oorspronkelijk twee penthouses zouden komen zijn deze in de bouw samengevoegd tot n woning, waardoor er een werkelijk een uniek Penthouse is ontstaan met een ongekende oppervlakte. Zo royaal woont u nergens! Als u op zoek bent naar luxe en echt ROYAAL wonen dan is Zuiderplantsoen 74 te Hoorn het adres waar u moet zijn! Wonen op een

  TOP-locatie verdient natuurlijk ook een TOP-appartement. Hier wonen overtreft uw stoutste dromen hoe mooi en plezierig ruim wonen kan en mag zijn.

  uniek en zeer ruim!

  Een g roo t appar te ment

  gelegen op toplocatie!

  huizen van hoekstra & van eck

 • Zuiderplantsoen 74 1621 MA Hoorn

 • Zuiderplantsoen 74 1621 MA Hoorn

 • Zuiderplantsoen 74 1621 MA Hoorn

 • De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

  Hoorn

  hee r l i j k wonen in Hoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marco Khne

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12

  hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.